#خبر
✅ دوره «تربیت مدرس آموزش #زبان_فارسی» ویژه خواهران به همت #مجتمع آموزش عالی بنت الهدی با همکاری #بنیاد_سعدی برگزار می شود.
🔸 مشاهده خبر🔰🔰
🔹http://hoda.miu.ac.ir/index.aspx?fkeyid=&siteid=321&pageid=49392&newsview=104332
🔻کانال #خبری مجتمع آموزش عالی بنت الهدی
💠🔸💠
🌐 https://eitaa.com/bentolhoda_news
حجت الاسلام والمسلمین#حمید_احمدی
معاون فرهنگی ستاد#اربعین کل کشور
❇️ اهمیت تشکیل هیأت های اندیشهورز ویژه زیارت اربعین
♻️در گزارشی که در سال ۹۶ در خصوص اجتماع اربعین خدمت مقام معظم رهبری ارائه دادیم، بیان کردیم که حتی از ۱۰ درصد ظرفیت اجتماع اربعین هم نتوانسته ایم استفاده کنیم و ایشان فرمودند که از جمع نخبگانی استفاده کنید و ظرفیت ها شناسایی شود؛ از اینجهت ضرورت دارد دانشگاه باقرالعلوم(ع) و مراکز دیگر حوزوی در طول سال، هیأتهای اندیشه ورز تشکیل دهند و ما نیز در ستاد اربعین کشور کمک میکنیم تا با حضور اساتیدی که پیشگامان این عرصه هستند و با انجام پژوهشهای مشترک دانشگاههای ایران و عراق، این اتفاق رقم بخورد.
#دانشگاه_باقرالعلوم
🆔 https://eitaa.com/BouNEWS🇮🇷
#اطلاع_رسانی
سلسله نشست های علمی
همایش ملی گام دوم انقلاب
"چالش های وحدت حوزه علمیه و دانشگاه در راستای گام دوم انقلاب اسلامی"
ارائه دهندگان: حجت الاسلام والمسلمین دکتر حسین سوزنچی و آقای دکتر سیدمحمدعلی غمامی
زمان: سه شنبه16مهرماه ساعت14-16
مکان: پردیسان، دانشگاه باقرالعلوم(ع) طبقه دوم، اتاق پایانامه ها
https://eitaa.com/BouNEWS
❇️ ضرورت مواجهه راهبردی با مسائل در گام دوم انقلاب/ تربیت دانش آموز بر عهده خانواده است نه آموزش و پرورش
#حجت_الاسلام_سوزنچی
جمله ای را از کتاب هدف زندگی شهید مطهری نقل میکنم «هدف زندگی، یا عدالت است یا عبودیت؟» بعد در ادامه میگویند که اسلام، شرک را قبول نمیکند و یک هدف دارد. عدالت هم میدانیم که هدف نهایی انسان نیست و عبودیت، آن هدف نهایی است. در حقیقت عدالت گامی است برای رسیدن به عبودیت. من از همین جمله ایده گرفتم و میگویم که در گام اول به دنبال عدالت آموزشی رفتیم، حال در گام دوم انقلاب باید به سمت عبودیت برویم.
http://www.bou.ac.ir/Portal/home/?news/434932/435349/746243
🆔 https://eitaa.com/BouNEWS🇮🇷
#بایسته_های_فقه_سیاسی_شیعه_در_عرصه_روابط_بین_الملل
❇️ ظرفیت های سلبی و ایجابی نهفته ای در قواعد فقهی موجود وجود دارد که حاکم بر روابط بین الملل است و می تواند در این راستا راهگشا باشد.
❇️ در نظریه اجتهاد جمعی پیشنهاد اول موضوع شورا است، این که فقیه با کارشناسان غیر فقیه در خصوص یک موضوع مشورت کند، پیشنهاد دوم این است که یک مسأله از مسائل مثلا وزارت خارجه برای چند فقیه فرستاده شود و هر فقیه به صورت جداگانه تأمل کرده و پاسخ دهد و ما از این پاسخ ها یک وجه جمع پیدا کنیم، پیشنهاد سوم این که تعدادی از مجتهدان حول یک مسأله تبادل نظر کنند و در نهایت رأی اکثریت مبنای عمل شود و پیشنهاد چهارم این که تعدادی از فقها حول یک مسأله گفتگو کرده و در نهایت فقیه ارشد یا همان ولی فقیه، جمع بندی ارئه دهد که ممکن است نظریه سومی باشد.
❇️ تجربه نشان داده است که مسلمانان توانسته اند برخی از گزارههای فقهی همانند غذای حلال را بر نظام بین الملل تحمیل کنند؛ بنابراین فقه این ظرفیت را دارد که در مورد خطوط قرمز دیگری همچون قدسیت قرآن، پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله که همه مسلمانان روی آن وحدت دارند و موضوع حجاب که همه فرق اسلامی بر آن تأکید دارند، تجمیع صورت بگیرد و در این زمینه تأمین عزت صورت بگیرد.
http://bou.ac.ir/Portal/home/?news/434932/435349/746320
#دانشگاه_باقرالعلوم
🆔 https://eitaa.com/BouNEWS🇮🇷
✴️ آیین آغاز سال تحصیلی جدید دانشگاه باقرالعلوم برگزار شد
❇️ حجت الاسلام والمسلمین مریجی، رییس دانشگاه باقرالعلوم(ع): پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله فرمودند: «لا تجعلونی کقدح الراکب» مرا و دین مرا قدح راکب قرار ندهید؛ قدح راکب کنایه از ناچیزشمردن است؛ در گذشته، آخرین چیزی که کاروانها برمیداشتند و ناچیز شمرده میشد، قدح و ظرف آبخوری بود؛ بنابراین اگر ما در دانشگاه تخصص گرفتیم و با علوم غربی آشنا شدیم، اینها را اصل قرار ندهیم و مصداق این روایت قرار نگیریم؛ بلکه اصل باید دین و ارزشهای اسلامی باشد.
❇️ حجت الاسلام فیروزجایی، معاون پژوهش: سه نشریه آیین حکمت، تاریخ اسلام و علوم سیاسی، دارای رتبه علمی پژوهشی هستند و دانشجویان میتوانند مقالات خودشان را به بخش پژوهش فرستاده، تا بعد از ارزیابی و تأیید در نشریه چاپ شود.
❇️ محمد ستوده، معاون آموزش: رسالت آموزشی ما حرکت در جهت تولید علم با الهام از بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی است، مدرک گرایی، حافظه محوری و تقلید از غرب از جمله آفات متوجه برخی از مراکز آموزش عالی کشور است.
http://bou.ac.ir/Portal/home/?news/434932/435349/746316
#دانشگاه_باقرالعلوم
🆔 https://eitaa.com/BouNEWS🇮🇷
✴️ جلسه پیش دفاعیه
🔸عنوان رساله : " نظریه امنیت سیاسی از منظر قرآن کریم"
🔸استاد راهنما: دکتر بهروزی لک
🔸استاد مشاور: دکتر آل غفور
🔸دانشجو: آقای سیدسجاد آل غفور
🔸مقطع : دکتری
🔸رشته : علوم سیاسی
🔹زمان: پنج شنبه18/7/98 ساعت 12:30
🔹مكان: طبقه دوم اتاق 238 اتاق جلسات دفاع پایان نامه
#دانشگاه_باقرالعلوم
🆔 https://eitaa.com/BouNEWS🇮🇷
⚡️نشست بسیج و امور بین الملل دانشگاه باقرالعلوم و پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی
♻️ حجت الاسلام احمد رهدار: ظرفیت تکنولوژِیک غرب، قدرت نهادی غرب، بن بست تاریخی که در غرب ایجاد شده است، موجب روی آوردن برخی از غربی ها به اسلام شده است؛ همچنین کاهش جمعیتی آنها که باعث شده مسلمان ها حضور جدی تری در اروپا داشته باشند؛ اسپانیا به خاطر سابقه اسلامی و میراث گذشته ای که دارد زمینه های گفت و گوی بیشتری برای مسلمان ها در اروپا ایجاد کرده است.
#دانشگاه_باقرالعلوم
🆔 https://eitaa.com/BouNEWS🇮🇷
✴️ جلسه پیش دفاعیه
🔸عنوان رساله : " بررسی تحلیل بنیاد علوم انسانی مدرن در امتداد تاریخی حکمت صدرایی"
🔸استاد راهنما: دکتر چاوشی
🔸استاد مشاور: دکتر سوزنچی
🔸دانشجو: آقای میثم واثقی
🔸مقطع : دکتری
🔸رشته : فلسفه علوم اجتماعی
🔹زمان: پنج شنبه18/7/98 ساعت 18:30
🔹مكان: طبقه دوم اتاق 238 اتاق جلسات دفاع پایان نامه
#دانشگاه_باقرالعلوم
🆔 https://eitaa.com/BouNEWS🇮🇷
✴️ #دانشگاه_باقرالعلوم(ع) به ایده #دانشگاه_اسلامی نزدیک است
❇️#حجت_الاسلام_سوزنچی: با توجه به سابقه چالش وحدت حوزه و دانشگاه، در باب اسلامی شدن دانشگاه، حرف بسیار زده شد؛ اما اقدامی نشد، اما برای غربی شدن آن تا جایی که امکان داشت، اقدام عملی شد و کار عملیاتی صورت گرفت.
❇️ در فضای نظامی دو نهاد موازی، توجیه عقلانی و منطقی دارد؛ اما ایجاد دو فضای موازی در فضای آموزشی توجیهی ندارد؛ جهت گیری آموزش و پرورش به سمت دانشگاه است و جهت گیری دانشگاه به سمت غرب است؛ نباید حوزه علمیه تبدیل به دانشگاه شود، زیرساخت آموزشی حوزه با دانشگاه متفاوت است؛ علم در حوزه علمیه، مقدس است، اما در دانشگاه ساینس است، در دانشگاه، ساختار حاکم است؛ اما در حوزه، کنشگران و طلاب نقش اصلی را دارند.
❇️ #سید_محمد_علی_غمامی: در بررسیهای انجام شده از چند مرکز دانشگاهی، حوزوی از جمله دانشگاه #امام_صادق(ع)، دانشگاه #صدا_و_سیما، #مؤسسه_امام_خمینی، #دانشگاه _مفید و #دانشگاه_آزاد، تنها دانشگاه #باقرالعلوم(ع) خصوصیات متمایزی نسبت به سایرین داشته و به ایده دانشگاه اسلامی نزدیک بوده است، هرچند ۹۰ درصد از ظرفیت بالقوه آن هنوز فعال نشده است.
http://www.bou.ac.ir/portal/home/?news/434932/435349/746341 👉
#دانشگاه_باقرالعلوم
🆔 https://eitaa.com/BouNEWS🇮🇷
✴️ حج نماد توحید و زیارت اربعین مظهر مقاومت و پیروزی حق بر باطل است
❇️ حجت الاسلام والمسلمین مریجی: حج نماد توحید و یکتاپرستی است و زیارت اربعین، مظهر مقاومت، ایستادگی و پیروزی حق بر باطل است و امروز بعد از ۱۴۰۰ سال، در ۱۶۰ کشور جهان برای امام حسین علیه السلام، عزاداری می شود، زیارت اربعین، سیره اهل بیت علیهم السلام، توصیه صریح ایشان و از علامات مؤمن است.
❇️ حضرت سیدالشهدا علیه السلام در روز عاشورا فرمودند: «الناسُ عبیدُ الدنیا والدین لعق علی السنتهم...» مردم بندۀ دنیا هستند و دین بر زبانشان میچرخد و تا وقتی زندگیهاشان بر محور دین بگردد، در پی آنند، امّا وقتی به وسیلۀ بلا آزموده شوند، دینداران اندک میشوند.
#دانشگاه_باقرالعلوم
🆔 https://eitaa.com/BouNEWS🇮🇷
🚩 قیام عاشورا شورشی کور و بیهدف نبود؛ بلکه نهضتی حساب شده و بابرنامه بود که اباعبداللهالحسین(ع) با پیشبینی همه احتمالات و صورتهای واقعه، با هدف اصلاح امت اسلام، چارهاندیشی دقیقی انجام دادند که در طول تاریخ، الگوی مبارزه و شاخصی برای مقاومت انسانهای ستمدیده در برابر قدرتهای مستکبر و باطل به شمار میآید.
🚩 بنابراین عاشورا حادثهای نبود که در یک نیم روز اتفاق بیفتد؛ بلکه نهضت حسینی(ع) واقعهای است که پیامدها و آثار آن تا امروز در تاریخ، فرهنگ، فکر و عمل مسلمانان در قالب شعائر حسینی و راهپیمایی اربعین گسترده شده است
🚩 زیارت اربعین کنشی معطوف به هدفی الهی است که ماهیت و بن مایه فکری جامعه شناسی سکولار را زیر سؤال میبرد؛ برای همین برخی تلاش دارند که بگویند این گونه مراسم ها در ظرف مباحث جامعه شناسی نمی گنجد، درحقیقت جامعه شناسان سکولار به جای حل مسئله به دنبال پاک کردن صورت مسئله هستند.
👉 http://bou.ac.ir/Portal/home/?news/434932/435349/746430/
#دانشگاه_باقرالعلوم
🆔 https://eitaa.com/BouNEWS🇮🇷
▪️ واکنش صبح امروز رهبرانقلاب به شعار #الحسین_یجمعنا
🔻 آیتالله خامنهای در دانشگاه امام حسین علیهالسلام: اهمیت #اربعین از روز اول هم که به وجود آمد، به همین اندازهی امروز بود.
🔻 اربعین اول، رسانهی پُرقدرت عاشورا است. این چهل روز، چهل روز فرمانروایی منطق حق در میان دنیای ظلمانی بنیامیه و سفیانیها بود.
اهلبیت در یک حرکت چهلروزه طوفانی بپا کردند.
🔻 امروز هم این حرکت راهپیمایی در دنیای پیچیده و پُرتبلیغات، یک فریاد رسا و یک رسانهی بیهمتا است. چنین چیزی در دنیا وجود ندارد؛ [اینکه] همه حرکت میکنند به سمت آن مبدأ.
🔻 بدرستی گفتید که "الحسین یجمعنا". این حرکت باید روزبهروز گسترش و عمق بیشتری پیدا بکند. ۹۸/۷/۲۱
🔰 نشریه «مسیر» را بصورت اینترنتی تهیه کنید.
🔹 با استقبال مخاطبان، اولین شماره نشریهی «مسیر» دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیتالله خامنهای به چاپ دوم رسید.
🔹 گفتگوی ویژه با حجتالاسلام والمسلمین سیدحسن نصرالله دبیرکل حزبالله لبنان و سردار سرلشکر پاسدار حاج قاسم سلیمانی از بخشهای اصلی این شماره است.
🔹مخاطبان در این شماره میتوانند گفتگویی اختصاصی با دکتر علیاکبر ولایتی، مشاور رهبر انقلاب اسلامی در امور بینالملل درباره نقش رهبر انقلاب در تقویت جبههی مقاومت و حفظ تمامیت ارضی کشور و گفتگویی تفصیلی با دکتر حسین امیرعبداللهیان، دستیار ویژهی رئیس مجلس و مدیرکل امور بینالملل مجلس شورای اسلامی، ماجرای سفر محمد مرسی به تهران، مذاکرات ایران و آمریکا در عراق و جزئیات ائتلاف جبههی مقاومت با روسیه را بخوانند.
🔹 یکی دیگر از بخشهای مسیر، تصاویر و اسناد منتشر نشدهای از دیدارهای رهبر انقلاب است.
📥علاقمندان و پژوهشگران میتوانند این نشریه را از لینک زیر تهیه کنند👇
http://farsi.khamenei.ir/news-content?id=43547
#دانشگاه_باقرالعلوم
🆔 https://eitaa.com/BouNEWS🇮🇷
🌹همزمان با ایام اربعین حسینی(علیه السلام) دانش آموزان دبیرستان شهید میثمی (2) دوره اول در مزار شهدای گمنام دانشگاه باقرالعلوم علیه السلام حضور یافته و ضمن قرائت فاتحه یاد و خاطره همه شهدا به ویژه شهدای گمنام را گرامی داشتند؛ در پایان این مراسم با اهدای جوایزی از دانش آموزان تقدیر به عمل آمد.
#دانشگاه_باقرالعلوم
🆔 https://eitaa.com/BouNEWS🇮🇷
🔵 #اربعین؛ بانگ بیداری در مارپیچ سکوت
🔻 راهپیمایی اربعین مرزهای جغرافیایی و عقیدتی را در نوردیده است و روز به روز شاهد تاثیرگذاری گسترده تر و عمیق تر این حماسه هستیم. این تاثیر گذاری به دلایل زیر موجب هراس در دل دشمنان شده است:
1️⃣ هویت یابی تشیع:
راهپیمایی اربعین مانع گسست نسل هاست و جریان پیاده روی اربعین با قدمت قریب به ۱۴۰۰ سال باعث پیوند نسل جدید با گذشته اصیل خود و هویت یابی شیعی است.
2️⃣ احیای آرمان سلطه ناپذیری:
راهپیمایی اربعین با مبنای عقلانی و شرعی، تعظیم شعائر الهی و زنده نگه داشتن شعار و آرمان جبهه حق است. آرمان جبهه حق سلطه ناپذیری است. این هدف مبنای عقلانی دارد و محدود به زمان و جغرافیای خاصی نیست.
3️⃣ نفی سکولاریسم:
پیاده روی اربعین تجلی پیوند دین و سیاست است. دشمنانی که در صدد تفکیک دین از سیاست بودند، اکنون با حضور بی شمار شیعیان در راهپیمایی اربعین مواجه هستند.
4️⃣ نفی فردانگاری محض لیبرالیسم:
وحدت آفرینی، پیوند جبهه مقاومت، بازیابی هویت دینی و شیعی، شکل گیری گفتمان امت اسلامی انقلابی ، پیوند و همبستگی تشیع ایرانی و عراقی، حماسه قدرت و نمایشی از ظهور جغرافیای انسانی شیعه و امیدواری به تحقق تمدن نوین اسلامی با الهام از فرهنگ عاشورایی، بخش های دیگر از ابعاد سیاسی راهپیمایی اربعین است.
هر کدام از موارد مذکور میتواند ابطال کننده نسخه های اسلام امریکایی و سازشکار، فردانگاری محض لیبرالیسم غربی ، نسخه تفرقه لندنی، دین ستیزی غرب و زوال امور قدسی باشد.
دامن زدن جبهه چهارگانه فوق به ترقه بازی های قبل از اربعین در عراق در همین راستا قابل ارزیابی است.
5️⃣ توسعه فرهنگی عمق راهبردی:
پیاده روی اربعین حسینی باعث معنویت و قداست بخشی به عمق راهبردی جبهه مقاومت و توسعه آن میشود. همان عمق راهبردی ای که رهبر انقلاب آن را لازمتر از واجب ترین واجبات دانستند.
در توسعه عمق راهبردی ضرورت انتقال فرهنگ اخوت، حماسه، ایثار و مقاومت و معنویت بیش از توسعه سرزمینی است.
6️⃣ بانگ بیداری در مارپیچ سکوت:
رهبرانقلاب فرمودند "این حرکت راهپیمایی در دنیای پیچیده و پُرتبلیغات، یک فریاد رسا و یک رسانهی بیهمتا است. چنین چیزی در دنیا وجود ندارد؛ [اینکه] همه حرکت میکنند به سمت آن مبدأ."
🖌 #موسی_سلیمانی
#اربعین
⚡️ @hawzah_enghelabi
#دانشگاه_باقرالعلوم
🆔 https://eitaa.com/BouNEWS🇮🇷