ایلان ماسک که خدمات اینترنت ماهوارهایش رو توی اوکراین راه اندازی کرده بود تا به خاطر تخریب زیر ساختهای اینترنتی در جنگ، مردم اوکراین به اینترنت وصل بمونن، حالا گفته خدمات رایگان دیگه کافیه.
۱۲۴ میلیون دلار تا پایان سال جاری خواسته تا قطع نشه!
#بهنام_صمدی
#ثرود
در یک تراکم قرار دارد که با خروج آن می تواند تا ۸۶۰ بالا بیاید. حد ضرر ۶۶۰
#پرویز_جلیلی
#خساپا
پس از برخورد به خط میانی چنگال وارد اصلاح شده است. به خط پایینی چنگال رسیده است. با حفظ ۱۷۴ می تواند در گام نخست تا ۱۹۳ بالا بیاید. حد ضرر ۱۷۰
#پرویز_جلیلی
📊 بورس طلایی 📊
#سصفها از هنگامی که برای اولین بار گفته شد تا الان ۴۵ درصد نوووش جان تون....
#سصفها
بسته شد...😡
بررسی بیشتر معاملات بخاطر اینکه چند روز مثبت بود...!!!
چرا وقتی همش منفیه بسته نمیشه؟؟؟؟؟
#کدال
#افزایش_سرمایه
✅ افزایش سرمایه 350 درصدی #بشهاب از محل سود انباشته مورد تایید حسابرس قرار گرفت.
🔺بازار سهام در ارزندهترین شرایط تاریخی قرار دارد/ برجام زمینهساز ریزش شاخص بورس نیست
احسان حاج علی اکبر؛ کارشناس بازار سرمایه:
🔹به نظر میرسد که بازار سهام برجام را در خود پیشخور کرده و با فرض تحقق برجام، شاخص کل بازار سهام ریزش نخواهد کرد.
🔹 بررسی تحلیلگران نشان میدهد که ارزندگی بازار سهام به کف سال ۹۷ رسیده و این یعنی این که بازار سهام در ارزندهترین شرایط تاریخی قرار گرفته است.
🔹 در میانمدت و در بلندمدت احتمالاً سرمایه گذاری در بازار سهام سودی بسیار بیشتر از سود بانکی را به سرمایه گذاران خواهد داد؛ لذا به سرمایه گذاران توصیه میکنم که از الان به چیدن پرتفوی متنوع روی بیاورند.