⬅️ پیشنهاد میشود جناب #رئیس_جمهور ؛
اصول ۸۸ و ۸۹ #قانون_اساسی را مطالعه بفرمایند 🙏
کاملا صریح است و بدون نیاز به تفسیر.
#مجلس
#نظارت
✴ حمله گسترده #هکرها به #آمریکا
🔻منابع آگاه میگویند هکرها موفق به نفوذ در #وزارت_انرژی و #سازمان_ملی_امنیت_هستهای آمریکا هم شدهاند. کار این سازمان نظارت بر زرادخانههای تسلیحات هستهای است.
🔻 پیش از این خبر هک گسترده #پنتاگون ، #وزارت_خارجه آمریکا، #موسسه_ملی_سلامت ، #وزارت_امنیت_داخلی و #وزارت_خزانهداری ایالات متحده هم اعلام شده بود.
🍃 #برگی_از_یک_کتاب
📓 نامکتاب : " مغالطات "
✍ نویسنده : " علی اصغر خندان "
📑 ناشر : " بوستان کتاب "
📖 توضیحات :
مغالطه قیاسی اشتباه است و مغالطه گر یا مغلطه گر فردی است که با استدلال نادرست به نتیجه ای درست و یا نادرست می رسد. هر کسی که جویای حقیقت باشد لازم است که این کتاب را مطالعه کند چرا که با خواندن این کتاب فرد می تواند به سه هدف اصلی برسد:
1- بوسیله مغالطه فریب دیگران را نمی خورد
2- خودش درگیر مغالطه نمی شود و در نتیجه گمراه نمی شود
3- کسانی که از این طریق در گمراهی هستند را می تواند نجات دهد.
📘 در این کتاب نویسنده سعی کرده به طور ساده و روان با خواننده صحبت کند و حتی کسانی که از علم منطق هیچ اطلاعی ندارند می توانند با متن کتاب ارتباط برقرار کنند. دکتر علی اصغر خندان در این کتاب برای ما در حدود 100 مغالطه را که ممکن است در حین فکر کردن به آن ها گرفتار شویم، شرح داده و برای هر کدام توضیحات بسیاری داده است تا بتوانیم با شناخت دقیق این مغالطات به دام آن ها گرفتار نشویم. با مطالعه این کتاب می توان با اندیشه ای درست و عاری از مغالطه به تفکر کردن پرداخت و به دنبال کشف حقایق جهان رفت.
📚 #معرفی_کتاب
🍃 #برگی_از_یک_کتاب
📓 نام کتاب : " دانش ارتباطات و جنگ روانی "
✍ نویسنده : " کریستوفر سیمپسون "
( مترجم : محمد معماریان )
📑 ناشر : " انتشارات علمی فرهنگی "
📖 توضیحات :
جنگ جهانی دوم (و پس از آن، جنگ سرد) نقشی کلیدی در تکوین و توسعه علوم ارتباطات اجتماعی و جهتگیریهای اولیه آن بازی کرده است. در آن دوران در یک سوی میز حاکمان، سیاستمداران و گروههای ذینفوذی بودند که پرسشهایی کلیدی در باب ارتباطات به مثابه یک ابزار کارآمد در نزاع بر سر قدرت سیاسی داشتند، و در سوی دیگر، دانشمندانی که به دلایل مختلف مایل بودند در پرتو تخصص علمی خود پاسخ آن پرسشها را بیابند. به این ترتیب ، نوزاد ارتباطات از دل این همکاری زاده شد.
📗 کتاب روایتی است دقیق و مستند از افراد و ارگانها و مجموعه های جنگ روانی و زمان شکل گیری آن شنیدن نام کسانی که تا پیش از این فقط به عنوان عالم و محقق به آنها نگاه می کردیم اما در حقیقت کاری جز پاسخ به سوالات و مساله های وزارت دفاع و امور خارجه آمریکا در جنگ سرد و جنگ روانی نداشتند جالب است 👌
افرادی چون هارولد لاسول، دانیل لرنر، لازارسفلد، ویلبرشرام ...
📚 #معرفی_کتاب
زندگی خیلی ساده است.
به عبارات زیر توجه کنید :
🔹️ آدمی باید خداوند را همیشه و همه جا احساس کند ؛
تا بتواند : " از گناه دوری کند "
🔹️ آدمی باید بتواند سهم خطای خود را ببیند؛
تا بتواند بگوید: "متاسفم"
🔹️ آدمی باید شجاعت داشته باشد؛
تا بتواند بگوید: "من را ببخش"
🔹️ آدمی باید عشق داشته باشد؛
تا بتواند بگوید: "دوستت دارم"
🔹️ آدمی باید شاکر داشته و نعمتهایش باشد؛
تا بتواند بگوید: "متشکرم"
🔹️ و در نهایت آدمی باید به درک راز نهفته در این پنج عبارت برسد؛
تا بتواند: " مسئولیت زندگی " خویش را به تمامی بپذیرد...
‼ عجیب تر اینکه عده ای که #ناآگاهانه در این بازی شرکت میکنند !
هموطن عزیز کمی فکر به این سوال کفایت میکند ؟
⁉️ چرا داروی بیماران #سرطانی و #انسولین و ... تحریم است ؛
اما دارو و واکسن #کرونا تحریم نیست !
#واکسن_وارداتی
🍃 #برگی_از_یک_کتاب
📓 نام کتاب : " اپلای "
✍ نویسنده : " نرجس شکوریان فرد "
📑 ناشر : " عهد مانا "
📖 توضیحات :
یک دوراهی سخت! اگر شما جای میثم، قهرمان کتاب #اپلای بودید کدام راه را انتخاب میکردید؟ رفتن از ایران و زندگی در یک کشور غربی به امید پیشرفت یا زندگی در وطن و ادای دین به هموطنان؟!
📘 شاید شما هم تا حدودی با پدیده فرار مغزها آشنا باشید. بعضیها مهاجرت رو یک سکوی پرش میدونن و بعضیها هم میگن آواز دهل شنیدن از دور خوش است. بعضی از دانشجوها و حتی مردم عامه میگن که خارج از کشور شغل و درآمدت میزونه و بعضیها میگن خارج از ایران برای دیگری کار میکنی؛ به محض اینکه کارشون باهات تموم بشه فراموشت میکنن.
❓اما آیا ماندن در ایران میتونه زمینه ساز موفقیتهای بزرگ بشه؟
📕 میثم، قهرمان داستان، دانشجویی نخبه است که از یک دانشگاه اروپایی دعوت به کار میشود. او قبلا در یک فرصت مطالعاتی در اتریش بوده و با امکانات دانشگاههای اروپا آشنا است. در این میان یک ماجرای عاشقانه هم برای او پیش میآید و ...
📚 #معرفی_کتاب