🍃 #برگی_از_یک_کتاب
📓 نام : " تجسم حماسه "
✍ نویسنده : " محمد علی رجبی دوانی "
📑 نشر : " سوره مهر "
📖 توضیحات :
هنر انقلاب، روایتگر انقلاب است اما خوِد این هنر نیز نیاز به روایتشدن دارد تا دیده شود و یکی از کاستیها در روایت انقلاب ناشناختهماندن هنرمندان بزرگ انقلاب و آثار آنهاست. از این رو بهتر آن است که برای هنر انقلاب موزه نسازیم بلکه نگارستان بسازیم؛ زیرا همۀ این آثار جلوههایی هستند از نگار حق.
📗 به واقع باید نقطۀ الهامی را که انقلاب در آن تجلی یافت دریابیم؛ زیرا در نقطۀ آغازین انقلاب، تعهد و زیباییشناسی هنری باید هر دو همراستا با یکدیگر رخ دهند؛ ولی ازآنجاییکه امروز با موقعیتی مواجهایم که از یکسو هنر مدعیِ هنر از تعهد فاصله گرفته است و از سوی دیگر هزینههای گزاف یا ادعاهای پوشالی جایگزین بارقههای ذوق و زیبایی هنر انقلاب شده است. لذا استادان این عرصه باید روایتگر این نقطۀ آغازی باشند و آن را به ثبت برسانند.
📕 کتاب تجسم حماسه، روایتی است بهکوشش استادان برجستۀ هنرهای تجسمی انقلاب با هدف آشنایی نسل جوان با تعالی هنر در انقلاب اسلامی.
📚 #معرفی_کتاب
💠 رهبر انقلاب: مردم از #کیفیت_خودرو ناراضیاند و درست هم میگویند ...
💠 در برخی از محصولات داخلی به کیفیت توجه نمیشود؛ این خیلی بد است. این همه حمایت در طول این سالها از صنعت خودرو شده، خب کیفیت خودرو خوب نیست، مردم ناراضیاند، درست هم میگویند، حق با مردم است، یعنی اعتراض مردم بجاست. این صنعت نتوانسته رضایت مشتری را جلب کند.
🍃 #برگی_از_یک_کتاب
📓 نام : " عالم هیچکاک "
✍ نویسنده : " سید مرتضی آوینی "
📑 ناشر : " نشر واحه "
📖 توضیحات :
این کتاب یکي از جامعترین مقالات سینمایی سید مرتضی آوینی در باب ماهیت سینما است که در اواسط سال ۱۳۷۱ نوشته شده است.
📗 او در این مقاله به اهمیت قصه و قصه گویی در سینما، تفاوت قصه در دنیای گذشتگان و جهان مدرن، نسبت سینما با هنرهای دیگر از جمله رمان، نقاشی و موسیقی، اقتضائات سینما و رابطهی آن با مخاطب و موضوعات اساسی دیگر میپردازد و با دقت و ظرافت نظریات خود دربارهی سینما را به شکلی منظم بیان میکند.
📕 عالم هیچکاک به تعبیری دربردارندهی منظومهی فکری آوینی در باب سینما است.
📚 #معرفی_کتاب
🍃 #برگی_از_یک_کتاب
📓 نام : " انقلاب ایران "
✍ نویسنده : " مهران کامروا "
🔃 مترجم : " مصطفی مهرآئین "
📑 ناشر : " نشر کرگدن "
📖 توضیحات :
کتاب انقلاب ایران تلاش میکند به این پرسش پاسخ دهد که چرا سال ۱۳۵۷ در ایران انقلاب شد؟ مهران کامروا با استفاده از رویکرد نظری متفاوت و جمعآوری و تحلیل دادهها، پژوهش خود را از دیگر پژوهشهای مرتبط متفاوت کرده است.
📘 هدف نویسنده در کتاب انقلاب ایران طرح و ارائهی دو چشمانداز نو در مطالعه انقلاب ایران است: نخست، کوشیده است تا آنجا که ممکن است بهتفصیل و با تأکید بر جزئیات تمام اطلاعات و دادههای واقعی مربوط به انقلاب ایران را، بهویژه اطلاعات مربوط به ساخت دولت پهلوی، تشکیلات و فعالیتهای گروههای مخالف رژیم و همچنین اطلاعات مربوط به تغییرات اجتماعی-اقتصادی را که پیش از انقلاب در ایران روی دادند، جمعآوری و تحلیل کند. دوم اینکه، تفسیر و برداشت نویسنده از علل انقلاب ایران با آنچه تاکنون در ادبیات انقلاب مطرح شده است، تفاوت دارد.
📚 #معرفی_کتاب