📌کشتار وحشیانه مردم قزوین توسط رژیم طاغوت در هفتم دی ماه سال ۱۳۵۷ شمسی
🔹اوجگیری نهضت اسلامی و انجام تظاهرات سراسری در تمامی شهرهای ایران به ویژه در چند ماه آخر حاكمیت رژیم شاهنشانی، باعث شد تا در بسیاری از شهرها، این راهپیماییها با دخالت مأموران حكومت نظامی و كشتار مردم بیگناه، به خاك و خون كشیده شود.
🔸 در قزوین نیز این وضعیت ادامه داشت و مردم خشمگین، علاوه بر راهپیمایی، به تشییع جنازه شهدا میپرداختند و در طی آن، مراتب انزجار خود را از جنایات رژیم پهلوی اعلام میكردند.
🔸در این میان در روز هفتم دی ماه ۱۳۵۷، مأموران انتظامی به سوی مردم شلیك كردند و بیست نفر از هموطنان را به شهادت رساندند.
🔹از این رو، تشییع جنازه شهدای حوادث هفتم دی، در فردای آن روز باحضور هزاران نفر از مردم معترضِ قزوین انجام گرفت كه این مراسم نیز با هجوم مأموران به مردم، به خاک و خون كشیده شد.
🔸قتل عام مردم در شهرهای مختلف كشور در نهایت باعث اتحاد بیشتر آحاد ملت برای سرنگونی رژیم پوسیده شاهنشاهی گردید و در كمتر از یك ماه و نیم بعد، بهار آزادی را برای ایران به ارمغان آورد.
#تقویم_تاریخ
#دی_۷
#کشتار_مردم_قزوین
📎 فقط به خدمت فکر میکرد.
همیشه حاضر بود، هیچوقت خودش رو کنار نمیکشید، حتی وقتی بنیصدر خلع درجهاش کرد، با لباس بسیجــی میرفت سپاه مثل یه بسیجی صفر کیلومتر کار میکرد، طرح میداد و برنامهریزی میکرد اصلا براش مهــم نبود ڪہ تا دیـروز سرهنـگ بوده و امروز یه بسیجـی ساده است، فقـط به خدمـت فڪر میڪرد.
#شهید_علی_صیاد_شیرازی
╔═ 🌱🌐🌱 ═╗
@CULuiacir
http://cul.ui.ac.ir
═════════
#پیام_عصر
✅رهبر انقلاب :
اگر عیسی(ع) امروز در میان ما بود، حتی لحظهای در مبارزه با سران ظلم و استکبار جهانی درنگ نمیکرد و گرسنگی و آوارگی میلیاردها نفر را که توسط قدرت های سلطهگر به جنگ سوق داده شدهاند را تحمل نمیکرد.
╔═ 🌱🌐🌱 ═╗
@CULuiacir
http://cul.ui.ac.ir
═════════
#گزارش_تصویری 📸
🔅از دانشگاه اصفهان تا فولاد مبارکه اصفهان 🔅
سیر جذاب ، مهیج و پررمز و راز بزرگترین مجتمع فولادی ایران زمین ☄️
°|بازدید علمی دانشجویان گروه حسابداری دانشگاه اصفهان از قطب فولاد کشور⚙️|°
🗓|پنجم دی ماه ۱۴۰۳
[ انجمن علمی حسابداری دانشگاه اصفهان ]
🔘@ACC_ASS_UI
🔴 آموزش هزینه نیست، سرمایه گذاری است⛑
#به_وقت_آموزش
🔶 برگزاری دوره امداد و کمک های اولیه در محل جمعیت هلال احمر شهرستان شهرضا به همت کانون دانشجویی هلال احمر مرکز آموزش عالی و با حضور دانشجویان فعال کانون
🔹دی ماه ۱۴۰۳
#کانون_دانشجویی_هلال_احمر
#جمعیت_هلال_احمر
#معاونت_فرهنگی_دانشجویی
#مرکز_آموزش_عالی
#شهرستان_شهرضا
📌با ما همراه باشید👇
📲 https://zil.ink/shr.ui.ac.ir
40.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞|#آنچه_گذشت
«اندیشکده حرف ناب
موتور محرک اندیشه های نو💡😎»
[❗️🎥 ] فیلم هفت روز در انتبه، به نفع اسرائیله، شما اگر این فیلم را ببینید، .....
🔰|در جلسهٔ سوم اندیشکده حرف ناب مطرح شد:
⁉️|تفاوت جنگ کلاسیک، عملیات ویژه و جنگ چریکی چیست؟
⁉️|مثال جنگ های چریکی و عملیات ویژه ای که در ایران اتفاق افتاده است، کدام اند؟
⁉️|جنگ ترکیبی شامل کدام جنگ هاست و مصادیق هر کدام، چیست؟
#جنگ_شناختی
#اندیشکده_حرف_ناب
#واحد_آموزش
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
《 انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه اصفهان
🔸@anjomaneslami_isf_ui
🖇instagram
🖇telegram