🗓 #ایونت | BR Breakout
⚠️ تمامی ماموریت های این ایونت باید به ترتیب و در مپ بتل رویال Alcatraz انجام شوند. این مپ از امروز به مدت چهار هفته (28 روز) در دسترس خواهد بود.
🔸 | ماموریت ها:
➖ 3 روز لاگین و ورود به بازی
➖ انجام 2 بازی در این مپ
➖ پرواز با وینگسوییت به مسافت مجموعا 150 متر
➖ وارد کردن 300 واحد دمیج به دشمنان
➖ 5 بار استفاده از کلاس بتل رویال Trap Master
➖ کشتن 8 دشمن
➖ یک بار لوت کردن ایردراپ
➖ یک بلند کردن هم تیمی پس از ناک شدن او
➖ کسب برد در 2 بازی
🎁 | جوایز:
⚜ | ATV - Groove Lens (Uncommon)
⚜ | Spray - Pixelated Fighter
⚜ | Parachute - Fresh (Rare)
⚜ | ORV - Fresh (Rare)
👤 | Bale - Yesni (Epic)
👇 🇯🇴🇮🇳 👇
➖➖➖➖➖➖➖➖
🆔 @Callof_Mobile
🆕 | #خبر_جدید
🔸 | جوایز جدید بتل پس ماهانه Ground Forces Subscription در فصل سوم؛ این مورد در فصل دوم هم در ابتدا تنها برای برخی بازیکنان در دسترس قرار گرفته اما به تدریج برای بازیکنان بیشتری در دسترس قرار خواهد گرفت.
👇 🇯🇴🇮🇳 👇
➖➖➖➖➖➖➖➖
🆔 @Callof_Mobile
🆕 | #خبر_جدید
🔸 | آغاز هفته اول استیج اول مسابقات Championship 2022
🔹 | با کلیک بر روی آیکون اضافه شده به بخش Ranked Match و سپس انتخاب گزینه Register، ریجن مد نظر خود را انتخاب کرده تا رسما در این مسابقات ثبت نام کنید. پس از آن و در طی 4 روز آتی 10 بازی اول شما در بخش Ranked مولتی پلیر در قالب چمپیونشیپ محسوب شده که برای کسب جایزه این هفته یعنی بلوپرینت اپیک QXR و همچنین کسب حد نصاب امتیاز، باید حداقل 60 امتیاز کسب کنید؛ مقدار امتیاز دریافتی برای هر برد در هر رنک متفاوت است.
🔹 | پس از انجام هر 10 بازی در هر 4 هفته استیج اول، اسکین اپیک Zero به بازیکن اهدا خواهد شد.
👇 🇯🇴🇮🇳 👇
➖➖➖➖➖➖➖➖
🆔 @Callof_Mobile
🆕 | #خبر_جدید
🔸 | سرنوشت بازگشت گردونهی شانس Mythic در قالب Redux در فصل سوم چه شد؟
🔹 | بحث بازگشت گردونهی شانس Mythic، نزدیک دو هفته پیش و اولین بار توسط اکانت رسمی بازی در Reddit مطرح شد (تصاویر اول و دوم)؛ جایی که این اکانت رسمی به شکل واضح بیان کرد که در فصل سوم یکی از پردرخواست ترین بلوپرینت های Mythic بازی در فصل سوم و در قالب گردونهی شانس Redux به بازی بازخواهد گشت؛ اما پس از آپدیت هیچ اثری در گردونهی شانس Redux در فایل های بازی دیده نشد.
🔹 | تا ساعاتی پیش که اکانت رسمی بازی در جدید ترین اظهار نظر به سوالی در مورد بازگشت گردونهی شانس Mythic بیان کرد: "قطعا این فصل (فصل سوم) یک بلوپرینت Mythic خواهیم داشت👀" که آن هم AK-47 خواهد بود.
🔹 | در ادامهی این افتضاح در اطلاع رسانی توسط اکانت های رسمی، دو روز پیش توسط اکانت رسمی Twitter بازی اعلام شده بود (تصویر چهارم) که دریافت کارکتر Bale - Yesni از طریق ایونت، تنها مختص نسخهی گارنا خواهد بود، اما بر خلاف این گفته به نسخهی گلوبال هم اضافه شد.
👇 🇯🇴🇮🇳 👇
➖➖➖➖➖➖➖➖
🆔 @Callof_Mobile