هدایت شده از قرآن وعترت
🌺 فرا رسیدن سالروز ولادت فرخنده و مسعود کریم اهلالبیت، حضرت امام حسن مجتبی صلواتاللهعلیه را به محضر مقدّس قطب عالم امکان، حضرت صاحبالزّمان عجّلاللهفرجهالشریف و همه شیعیان و منتظران تبریک و تهنیت عرض مینمائیم.
از حضرت #امام_مجتبی علیهالسلام روایت شده است که فرمودند:
🌿 «خداوند متعال ماه رمضان را براى بندگان خود میدان مسابقه قرار داد تا به وسیله طاعات و عبادات، به سوی قُرب الهى از یكدیگر سبقت بگیرند؛ پس عدّهای (با انجام عبادات و ترک محرّمات) در این ماه سبقت گرفته، به رستگاری میرسند و گروهى هم تخلّف و سرپیچی نموده، ضرر مىکنند؛ و به خدا سوگند اگر پردهها از جلوی چشمان مردم کنار رود (و پاداش و عذاب آخرت را ببینند)، هر آینه نیکوکاران به افزودن اعمال خیرشان و بدکاران نیز به جبران بدیها و گناهان خود مشغول خواهند شد.»
📚 من لايحضره الفقيه (شیخصدوق)، ج۱، ص۵۱۱
اقبال الاعمال (سیدبنطاووس)، ج۱، ص۲۷۵
🍂 «یارب فرج صاحب ما را برسان.»
هدایت شده از قرآن وعترت
حضرت امام حسن علیه السلام یکی از پنج تن آل عبا و از جمله کسانى است که آیه تطهیر و آیه مباهله درباره آنها نازل شده است و از جمله کسانی است که حدیث کساء، درباره ایشان نازل شد.
رسول خدا صلی الله علیه واله و سلم در سخنان زیادی، علاقه خویش را به فرزندشان امام حسن علیه السلام بیان کرده و از دیگران نیز خواستند تا او را دوست بدارند.
تعبیرهایی نظیر: «اَللّهُمَّ إِنِّی قَدْ أَحْبَبْتُهُ فَأُحِبُّهُ وَ أُحِبُّ مَنْ یُحِبُّهُ.
خدایا! من به او عشق میورزم، پس او را و هر کسی که او را دوست دارد، دوست دارم.»
#قرآن_وَ_عترت
•┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
JOIN🔜 💥@quranvaatrat
💠اللّٰهمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّكَ ٱلْفَرَجَ💠
44.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آن قضیه دیگر
ماجرای غزه در صد و هفتاد و یک روز گذشته فقط ماجرای قتل عام سی و دو هزار زن و کودک و آواره کردن دو میلیون انسان و شکنجه چند صدهزار نفر با سلاح گرسنگی و تشنگی نبود. غزه فروپاشی همه نظامهای ارزشی و اخلاقی مسلط و مدعی بود. فروپاشی هرگونه امکان «جامعه جهانی» تا اطلاع ثانوی. از امریکا و اروپای لیبرال با «حقوق بشر» شان که سلاح و پول اسراییل را فراهم کردند و شرکای مستقیم این نسل کشی هستند تا روسیه و چین با نظم چندقطبی هنوز نیامدهشان که با چرتکهی رئال پلیتیک محاسبه کردند و نخواستند با آمریکا در بیفتند و ساکت نظاره کردند. تا آن «جهان اسلام» اش که روزی پنج بار به نماز ایستاد و رمضان که شد روزهاش را گرفت ولی نه از غصه مرد نه یک نفرش مثل آرون بوشنل خودش را به آتش کشید یا حتی یک سنگِ خشم به یک سفارت غربی پرتاب کرد. ماجرای غزه، این اولین نسلکشیِ هرلحظه مخابره شدهی تاریخ، در سطح فردی هم برای ناظرانش تجربهی درونی تکان دهنده و تغییردهندهای بود. بسیاری از ما با تماشای هرروزه تصاویر این نسلکشی، در نوسان بین اندوه عزادارانه و خشم انفجارگونه و استهلاک حاصل از استیصال در خود پیچیدیم و روز به روز و ساعت به ساعت و ویدیو به ویدیو آدمهای دیگری شدیم. فارغ از انکه ساکن نیویورک و لندن بودیم یا صنعا و ژوهانسبورگ. تا مرز فروپاشی روانی و عاطفی رفتیم و با دیدن بیتفاوتی اطرافیانمان با محیط خود هم غریبه شدیم. یا تکه هایمان را به هم وصله کردیم و خود را قانع کردیم جز مقاومت راهی نیست. این صد و هفتاد و یک روز ماجرای غزه مثل خطی از میان همه جا رد شد و همه چیز را به دو نیم...
تقسیم کرد. آنهم در عصری که نمیتوانستی بگویی نمیدانستم، ندیده بودم، خبر نداشتم. حالا دیگر هیچ دولتی، هیچ ملتی، هیچ نهادی، هیچ شخصیت معروفی، هیچ فرد عادی راه سومی نداشت: تاریخ سوالش ساده خواهد بود: «روزی که محمد سه ساله، لنای هشت ماهه، زینای دو ساله، زکریای چهار ساله و دوازده هزار کودک دیگر نسل کشی میشد تو کدام سوی این خط ایستاده بودی؟ نسبت تو با ماجرای غزه، این بزرگترین کربلای معاصر، چه بود؟»
منبع ویدیو: