🔴 اگر ایران بود چه می کردید؟‼️
🔻 استفان والت تئورسین آمریکایی،در واکنش به جدا کردن صدها کودک مهاجر از والدینشان در آمریکا: اگر چنین میشد پامپئو از محکوم کردن مکرر این اقدام ایرانیها هرگز دریغ نمیکرد اما این همان کاری است که ترامپ انجام داده است.
🔻 #پینوشت:
🔹اشاره والت به سیاست ضدمهاجرتی ترامپ در سال ۲۰۱۸ است که خانوادههای زیادی را از فرزندانشان جدا کرد. گفته میشود هنوز نتوانستهاند والدین ۵۴۵ کودک را پیدا کنند.
#افول_آمریکا
─═🍃🌸🍃═─
🔰ارزیابی نخست وزیری مجدد سعد حریری
💢 میشل عون رئیس جمهوری لبنان روز پنجشنبه اول آبان ۹۹ سعد حریری را به عنوان نخست وزیر جدید انتخاب و او را مامور تشکیل کابینه کرد.
🔹به نظر می رسد در شرایطی که لبنان به دنبال انفجار مهیب بیروت در ۱۴ مرداد ماه گذشته با خلا سیاسی مواجه شده و از طرفی، این کشور با مشکلات عدیده اقتصادی دست و پنجه نرم می کند، تشکیل دولت به نخست وزیری سعد حریری یک گام مثبت در جهت ثبات و آرامش در لبنان محسوب می شود.
🔹همراهی و یا حداقل عدم مخالفت حزب الله با نخست وزیری حریری در این راستا قابل تفسیر است، زیرا همان طور که سید حسن نصرالله بارها تاکید کرده است، اولویت این جنبش برقراری آرامش و اداره امور کشور و رسیدگی به مشکلات مردم می باشد.
🔹با این حال رای حریری کمی بیشتر از نصف اعضای پارلمان بوده و به تعبیری شکننده است، لذا برخی ناظران می گویند حریری در رای اعتماد نسبت به کابینه و برنامه های دولت خود با مشکل مواجه خواهد شد.
🔹نکته دیگر آن که حریری به طور طبیعی در دایره سیاست های غرب و عربستان سعودی حرکت می کند و پس از نخست وزیری هم اعلام کرد من در صدد اجرای طرح فرانسه هستم.
🔹از طرف دیگر، از آن جایی که اکثریت پارلمان در اختیار مقاومت و گروه های متحد آن است، نسبت به ترکیب کابینه و نیز عملکرد حریری نگرانی زیادی وجود ندارد. به عبارتی حزب الله و متحدانش با ابزار نظارتی می توانند حریری را کنترل کرده و در صورت لزوم بر او اعمال فشار نمایند.
🔹پیش بینی می شود با توجه به مشکلات ساختاری لبنان، دولت جدید حریری قادر به حل مشکلات حداقل در کوتاه مدت نخواهد بود، به ویژه آن که حریری قبلا چند بار در این منصب بوده و دستاورد قابل توجهی در کارنامه خود ندارد.
🔹بنا بر این، تنها دستاورد تشکیل دولت جدید در لبنان، ایجاد نوعی آرامش و امید در این کشور است. و البته اگر حریری دست به اجرای برخی از طرح های عاجل نزند، امید لبنانی ها بار دیگر نقش بر آب شده و بروز اعتراضات مجدد علیه دولت وی، بعید نخواهد بود.
─═🍃🌸🍃═─
🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸
🌤به وقت سلام صبحگاهی:
🤲🏻السلام علیک یا اباصالح المهدی(عج) ادرکنا
📆 شنبه مورخ:
۳ آبان ۱۳۹۹ شمسی
۷ربیع الاول ۱۴۴۲ قمری
Miladi 2020 October 24
📿 ذکر روز:
صد مرتبه
🤲🏻 "یا رب العالمین."
💎🧕🏻گل دختران جواهرانه سلااااام
صبحتون بخیر🤗
#تقویم_روز
#سلام_صبحگاهی
#دختران_جواهرانه
💎 📆 💎 📆 💎
@Cheraqe_Rooshanaii
🌷💡🌷💡🌷
♨️قابل توجه افرادی که در ایران برای جوبایدن ستاد انتخاباتی زدند....
ایشون فرمودند اگر در انتخابات پیروز بشن ، ایران بهای سنگینی باید بپردازد.📛
💢پس لطفا کرکره ستاد انتخاباتی بایدن را پایین بکشید و بجای زمزمه های مذاکره ، حواستون به ظرفیتهای داخلی باشه.
✅بازم از اون ۱۰۰ روز ها مونده ،،که قرار بود با یکیش ایران را متحول کنید....
#سیاسی
#تولید_محتوای_خواهران
─═✨🌸✨═─
🔰نگاهی دوباره به مسئله استیضاح
💢تب طرح موضوع استیضاح رئیسجمهور که از سوی برخی از نمایندگان مطرح شده بود و همراهی عده ای در خارج از مجلس را به همراه داشت فروکش کرده و این موضوع از برنامه پیگیریهای نمایندگان حامی این اقدام خارج شده است. در فضای کنونی که التهابات و هیجانات سیاسی مربوط به استیضاح رئیسجمهور تا حدودی کم رنگ شده است، شاید زمینه مناسبی برای بررسی ابعاد مختلف پیرامون این موضوع فراهم شده باشد.
1️⃣ استیضاح رئیسجمهور بخشی از قانون اساسی است و در اصل 89 به آن تصریح شده است. بنابراین لازم است در یک فضای کاملا منطقی و به دور از هیجانات و احساسات ابعاد مختلف آن از حیث سیاسی و حقوقی مورد بررسی عالمانه قرار گیرد. بالطبع این اصل قانون اساسی نه قابل انکار است و نه باید آن را دست نایافتنی معرفی کرد؛ و از آنسو استیضاح و عزل رئیسجمهور که منتخب مردم ایران و رئیس قوه مجریه است، اقدامی جزئی و کم اهمیت نیست که بتوان بدون در نظرگرفتن ضرورتهای سیاسی و اجتماعی و بدون ملحوظ داشتن منافع و مصالح ملی نسبت به اجرای آن اقدام کرد.
2️⃣ اساساً همه تصمیمات کلان کشوری که مسئولان اتخاذ میکنند، باید در پاسخ به این مسئله باشد که این اقدام چه نسبتی با حل مسائل مردم و منافع ملی دارد؟ انتظار منطقی از نمایندگان مجلس و یا کسانی که طرح استیضاح رئیسجمهور را مطرح میکنند باید به این سؤال پاسخ دهند که برکناری رئیسجمهور دقیقا کدام مشکل از مشکلات عمومی را برطرف خواهدساخت و نیز در فردای بدون حضور رئیسجمهور و کفالت سه ماهه معاون اول، کدام گره از معضلات اقتصادی و معیشتی مردم بازخواهد شد. بالطبع نباید اینگونه باشد که استیضاح با هدف استیضاح انجام شود و حتما مقاصد نمایندگان از برکناری رئیسجمهور نبایستی منطبق با اغراض سیاسی و مطالبات هیجانی بیرون از مجلس طراحی شود. از قضا همه نگاهها و پیش بینی نمایندگان حامی استیضاح و برکناری باید معطوف به دوران بعد از عزل باشد که شرایط سیاسی و اقتصادی جامعه و حتی نظام بینالمللی در این ایام در چه وضعیتی قرار خواهد گرفت.
✅نکته راهبردی: قوای سهگانه باید نقطه کانونی که منتهی به حل سریع و کم هزینه مسائل اقتصادی مردم میشود را پیدا کنند. اقدام هیئت رئیسه مجلس در خصوص تشکیل جلسات مشترک با برخی اعضای کابینه که دارای دستاوردها، نتایج و خروجی مثبت در بازار نیز بوده جایی است که بایستی بر آن متمرکز شد و مسیری است که لازم است تا انتها پی گرفته شود.
─═✨🌸✨═─
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸
همیشه که نباید همه چیز خوب باشد!
دردل مشکلات است که آدم ساخته می شود...
گاهی همین سختی هاومشکلات؛
پله ای مش وند به سمت بزرگترین موفقیت ها...
درمواقع سختی ، ناامید نباش...
برای آرزوهایت بجنگ...
ومحکم ترازقبل ، ادامه بده...
چه بسیارند ؛ جاده های همواری که به مرداب ختم می شوندوچه بسیارتر ؛ جاده های ناهمواروصعب العبوری که به زیباترین باغ هامی رسند...
تسلیم نشو...!
شایدپله ی بعد ، ایستگاه خوشبختی ات باشد...
#نرگس_صرافیان_طوفان
🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸
@Cheraqe_Rooshanaii
🌹✨~دیوان اشعار وغزلیات سعدی✨🌹
مابه روی دوستان ازبوستان آسوده ایم...
گربهارآیدوگربادخزان آسوده ایم...
سروبالایی که مقصوداست اگرحاصل شود...
سرواگرهرگزنباشددرجهان آسوده ایم...
گربه صحرا دیگران ازبهر عشرت می روند...
🦋مابه خلوت باتوای آرام جان آسوده ایم🦋
#سعدی
🌹✨🌹✨🌹✨
@Cheraqe_Rooshanaii