eitaa logo
چشماتُ ببند :)
2هزار دنبال‌کننده
300 عکس
101 ویدیو
2 فایل
خداوند فرشته‌ای دارد؛ که هر روز بانگ میزند: بزایید برای مُردن! فراهم آورید برای نابود‌شدن و بسازید برای ویران شدن.... نهج البلاغه حکمت ۱۳۲ #عادت‌کنیدکه‌عادت‌نکنید. @az_del_bego گروه جهادیمون :) @sabeqon تبادل نه! چون دل ها رو نمیشه تبادل کرد :)
مشاهده در ایتا
دانلود
"باحسين" از "ياحسين" يك نقطه كم دارد،ولی "باحسين" بودن كجا و "ياحسين" گفتن كجا @CheshmatoBeband
4_5983076721081978491.mp3
9.35M
براستی من کیستم؟؟؟ @CheshmatoBeband
چشماتُ ببند :)
#کربلا! #تو‌باران‌داشتی‌ودریغ‌کردی؟!! @CheshmatoBeband
دشت خشکید و زمین سوخت و باران نگرفت زندگی بعد تو بر هیچ‌ کس آسان نگرفت !
”إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفًّا كَأَنَّهُمْ بُنْيَانٌ مَرْصُوصٌ” خداوند کسانی را دوست می‌دارد که در راه او پیکار می‌کنند گوئی بنایی آهنین‌اند! سوره صف | آیه ۴ ابتدایی ترین و سخت ترین جهاد، جهاد با نَفس است، با خودَت بجنگ ... دشمن، شیطان است!
4_5949377802087170356.mp3
731.9K
آزمون عشق♥️ اگر در راه عشقت بمیری ! @CheshmatoBeband
مجسم کنید که از خواب برخاسته‌اید و از اینکه یکی از افرادی که در خواب دیده‌اید به دلخواه شما رفتار نکرده، عصبانی هستید. در این صورت خواهید گفت که: "این خوابی بیش نبود." و سپس دنبال کار و زندگی خود می‌روید. همین سیاست رادر زندگی خود به کار ببرید و از فلج شدن به وسیله اعمال دیگران بپرهیزید.
📚 اگر فردا صبح از خواب بیدار شوید و ببینید که بیست کیلو چاق شده‌اید نگران نمی‌شوید؟ البته که می‌شوید! سراسیمه به بیمارستان زنگ می‌زنید و درخواست کمک می‌کنید! اما اگر همین اتفاق به تدریج رخ دهد، یک کیلو این ماه، یک کیلو ماه آینده و... آیا باز هم همین عکس‌العمل را نشان می‌دهید؟ نه! با بی‌خیالی از کنارش می‌گذرید... برای کسانی که ورشکسته می‌شوند، اضافه‌وزن می‌آورند، طلاق می‌گیرند یا آخر ترم مشروط می‌شوند این حوادث به یکباره اتفاق نمی‌افتد. یک ذره امروز، یک ذره فردا و سرانجام یک روز هم انفجار و سپس می‌پرسیم: چرا این اتفاق افتاد؟! زندگی ماهیت انبارشوندگی دارد. هر اتفاقی به اتفاق دیگر افزوده می‌شود، مثل قطره‌های آب که صخره‌های سنگی را می‌فرسایند. مراقب شرایطی که به آن عادت می‌کنید باشید! ما باید هر روز این پرسش را برای خود مطرح کنیم: به کجا می‌روم؟ آیا من سالم‌تر، مناسب‌تر، شادتر و ثروتمندتر از سال گذشته‌ام هستم؟ و اگر پاسخ منفی است... بی‌درنگ باید در کارهای خود تجدید نظر کنیم!
و عَسىٰ أن تَكرَهُوا شَيْئًا و هوَ خَيرٌ لَكُم ۖ و عَسىٰ أن تُحِبُّوا شَيئًا وَ هوَ شَرٌّ لَكُم ۗ وَاللهُ يَعلَمُ و أنتُم لا تَعلَمونَ و چه بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و چه بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا می داند و شما نمی دانید... سوره بقره آیه ۲۱۶
کسی که از خدا دریغ کرد به خلق خدا نخواهد بخشید .. عین‌صاد