Motivation🇮🇷🇵🇸☝🏻
برنامهات برای ۴شنبه ۴۰۴/۰۴/۰۴ چیه؟! @Messwak
بالاخره برم دنبال آزمون گواهینامم🦦
Motivation🇮🇷🇵🇸☝🏻
توی عاشورا، توی جنگ امام حسین علیه السلام و باطل؛ دشمنایی که در مقابل امام حسین جنگیدن، اونایی که نر
دنیای بدون نگرانی ممکن نیست، زندگی بدون نگرانی نداریم؛ این دنیا ذاتا بدون مشکل و سختی نیست. چیکار میشه کرد پس؟ به قول سهراب سپهری چشم هارا باید شست، جور دیگر باید دید. باید دیدگاه آدم عوض بشه، باید فلسفه زندگیش درست بشه و نوع نگاهش به دنیا و زندگی. وقتی دیدت این باشه که اینجا موقته، و اینجا با سختی عجین شده و آسایش و راحتی مطلق عمرا اینجا گیر هیچکی نمیاد_به قول حافظ_قرار چیست صبوری کدام و خواب کجا؛ این که بدونیم اصن اصل اینجا نیست، زندگی ما اصلش اونوره و بعد از کوچ از این دنیا و اینجا فقط مسافریم، این که بدونیم همه چی و همه کس به خدا تعلق داره و ما چیزی از خودمون نداریم، عمر هم دست خداست و خودت یا بچت یا هرکس دیگه ای هر زمان که خدا بخواد عمرش به پایان میرسه و فقط باید دعا کنیم و تلاش کنیم که انشاءالله زندگی بخیر و عاقبت بخیر باشیم همگی و کمک کنیم به هم تو این راه و رسالت و وظایفمون رو به نحو احسن انجام بدیم و از هر فرصتی برای بهتر شدن و به خدا نزدیک تر شدن استفاده کنیم:)
و چرا آدما به هم سر نزنن خب؟ سر بزنید به هم:) خونه هرکی که دوست دارید برید، ما که همه رو میبینیم الحمدالله:)
Motivation🇮🇷🇵🇸☝🏻
یکی از مهم ترین چیزایی که این جنگ میتونست بهمون یاد بده اینه که عمر واقعا کوتاهه، حتی اگه به مرگ طبی
بعد زندگی نرمالتونو بکنید، اخبار جنگ رو میخونیم و مقاومت میکنیم و کارایی که از دستمون برمیاد نظیر دعا یا تجمعات و خلاصه هر کاری از دستمون برمیاد رو انجام میدیم و از این شرایطم برای رشدمون استفاده میکنیم؛ و خب درکنارش زندگی همیشگی و عادیمون رو هم میکنیم دیگه:) تابستون شده، کلاس نمیخواستید برید؟ باشگاهی جایی؟ برید خب! مرگ اگه بخواد سراغ آدم بیاد، جنگ باشه یا نباشه، موشک و پهپاد باشه یا نباشه، میاد سراغت. حالا شما میخواید زندگی رو تعطیل کنید از نگرانی یا هرچی؟ برید به کاراتون برسید رفقا:) برید کتاباتونو بخونید، کلاساتونو برید، کارای مفید بکنید، مهارتایی که میخواستید یاد بگیرید رو شروع کنید، از سرگرمیای بدون مشکلی که برای تابستون درنظر داشتید استفاده کنید، دوستا و فامیلو ببینید و دورهمی داشته باشید، زندگی تا وقتی زنده اید جریان داره اگه خودتون متوقفش نکنید:)
life goes on man:)
هدایت شده از بیداری ملت
🔴جک سال 😂😂😂
رسانه های قطری: قطر به ایران حمله خواهد کرد!
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
Motivation🇮🇷🇵🇸☝🏻
🔴جک سال 😂😂😂 رسانه های قطری: قطر به ایران حمله خواهد کرد! 🔴 #بیداری_ملت 👇 @bidariymelat
واقعا از قطر ممنونم که تو این شرایط اینطور خندوندم🙏🏻🤣
https://eitaa.com/pagliuzzaandcoffee/2552
دوروز بود چون همش بیرون بودم حمام نرفته بودم بعد دقیقا تا پامو گذاشتم حمام داداشم اومده میکوبه تو در میگه بیا بیرون ایران امریکا رو زد🗿💔
هدایت شده از عمارت • علیمحمّد آرت
رفقا اشتباه نکنید!
بزرگترین پایگاه آمریکا العدید قطر نیست!!
اسرائیله...
همون جایی که ده روزه داره شخم میخوره...
هدایت شده از آقای سایه||مهدی دخانی
از این به بعد هر شب ساعت یازده به صورت دست جمعی زیارت آل یاسین میخونیم و هدیه میدیم به حضرت زهرا سلام الله علیها به نیست فرج منتقمشون
Motivation🇮🇷🇵🇸☝🏻
بیا اینقدر آزمون گواهیناممو عقب انداختم جنگ شد🦦💔
عملیات بشارت فتح چه بود و در جواب چه حمله ای و به کجا زده شد؟ 2.5 نمره
قشنگ میتونم به بچه ها و نوه هام سوالایی که 80 درصد ممکنه تو امتحان تاریخشون بیادو برسونم🦦
میتونم پکیج فروش شم، پکیج آموزشی تاریخ بفروشم با عنوان سوالات 100 درصد امتحانی👌🏻🗿
هدایت شده از بیداری ملت
البته که اختیار جنگ و صلح با رهبر انقلاب است.
اما این چه جمله #خطرناک و #غلطی است که انقلابیون دارند مینویسند:
《منتظر نظر رهبر انقلاب میمانیم!!!》
جسارتا عزیزان بیجا میکنید که منتظر میمانید!
رهبری نظرشان را صریح فرموده اند:
●ایستادگی محکم درمقابل صلح تحمیلی
●زدن صدمه جبران ناپذیر به آمریکا
●ارسال نکردن حس ترس به دشمن
مادامی که فرمان جدیدی نیامده، امر ایشان همچنان واجب الاطاعه است و باید مطالبه کنید.
ما باید خرج امام شویم. نه امام خرج ما!
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat