#تلنگر |
🔷من آنچه شرط بلاغ است با تو می گویم
🔷 تو خواه از سُخنم پند گیری و خواه مَلال
🔹 تعداد معدوی در فضای مجازی برای کانال یا گروه خود نام هایی چون «عمار»، «بصیرت افزا» «پیرو سید علی» و... انتخاب می کنند، که بسیار نام های زیبایی است، امّا...❗️
🔴 ... امّا وقتی در ذیل مطالبشان آدرس =Link و نشانی خاص=ID شان را مشاهده می کنیم در میان آدرس های پیام رسان ایرانی، آدرس کانال یا گروه تلگرامی را هم می بینیم.❗️
در واقع «عمل» شان با «انتخاب نام گروه / کانال» مغایرت دارد.❗️
✍: یادآوری «بصیرت افزایی» و «عمار» بودن در «کلام و عمل» «التزام قلبی و عملی» به «ولیِ فقیهِ حَی» است.
🔵 نتیجه:
🔹حمایتِ عَملی از پیام رسان های ایرانی
جمال نورانیِ
🍀🌹«سیدعلی» جلوه ای از «امام علی»🌹🍀 صلوات
🖋کانال کِلک✒️
@Ckelke 👈نامِکانال کِلک
@Ckelkeadmin ارتباط بامدیرکانال ✍
https://eitaa.com/Ckelke
#تولید داخلی |#حمایت_کالای_ایرانی |
نام کانال
@Mazaneh
مدیر کانال
@Mazanehadmin
عضویت در کانال
Gap.im/Mazaneh
📢 خبر |
#منبع: اخبار داغ |
✈️خنثیسازی ۱۵ مورد اقدام به هواپیماربایی
🔷فرمانده سپاه حفاظت:
🔸در بحث حفاظت از هواپیماها، از سال 63 که این ماموریت به سپاه واگذار شد، 15 مورد اقدام به هواپیماربایی شد که 11 مورد با اقدامات عملیاتی خنثی شد و 4 مورد هم بدون اقدامات فیزیکی خنثی شد.
🔸البته دو مورد هواپیماربایی هم موفق بود که این دو هواپیما تحت نظارت حفاظت سپاه نبود؛ یک هواپیما مربوط به هواپیمایی ساها و دیگری جت فالکن نظامی بود.
🔸حفاظت از سران سه قوه، معاونین آنان، تعدادی از وزرا و سران کشورهایی که به ایران میآیند، بر عهده سپاه است؛ علاوه بر این حفاظت از اماکن حساس نیز بر عهده سپاه حفاظت است.
📢نشرمجدّد: کانال کِلک✒️
@Ckelke 👈نامِکانال کِلک
@Ckelkeadmin ارتباط بامدیرکانال ✍
https://eitaa.com/Ckelke
👤🗣 #مصاحبه |
#منبع: برنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران تسنیم
🔴 پشتپرده هزینه سالانه ۱میلیارد دلاری پهنای باند برای تلگرام
🔷سید علیرضا آلداود پژوهشگر فضای مجازی و رسانه به تشریح برخی ابعاد هزینهکرد یکمیلیارد دلاری برای پهنای باند خارجی تلگرام پرداخت.
🔹سید علیرضا آلداود در گفتگو با خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران تسنیم با اشاره به اینکه آسیبهای اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و سیاسی تلگرام و اینستاگرام سالها بعد خود را نشان خواهد داد، اظهار کرد: متأسفانه برخی از جریانات سیاسی برای حفظ منافع و شبکه رأی خود حاضرند مردم را قربانی کنند، حتی با هزینه بسیار سنگین و خطرناک حمله گروههای تروریستی نظیر داعش که سال پیش با کمک تمامقد تلگرام به مجلس شورای اسلامی و حرم مطهر امام(ره) انجام شد.
🔹وی ادامه داد: طی 4 سال گذشته همگان شاهد رکود سنگین، بیکاری، ورشکستگی کارخانجات و کارگاهها، بستن همه امور کشور به برجام بودند و در چنین شرایط اقتصادی، جریانهای خاص که هر روز یک جاسوس از میانشان دستگیر میشود، بهجای صرف مبالغ برای اصلاح امور اقتصادی کشور، مبالغ سنگینی را برای نگه داشتن تلگرام هزینه کردند که همین مبالغ میتوانست بسیاری از مشاغل در حال ورشکستگی را نجات دهد.
🔹آلداود با تأکید بر اینکه مردم ما روزانه تقریباً بیش از 11 میلیارد و 400 میلیون تومان هزینه استفاده از تلگرام را میپرداختند، اظهار کرد: این مبلغ را اگر ضربدر 365 روز سال و تقسیم بر دلار 4200تومانی کنید حدوداً نزدیک به یک میلیارد دلار خواهد شد البته هزینههای ارائه رایگان CDN به تلگرام در داخل کشور در این محاسبه اعمال نشده است و در صورت اعمال هزینه به نزدیک 2 برابر خواهد رسید.
🔹این مدرس سواد رسانهای با اشاره به اینکه برخی با مقاصد شوم و خاص بهدنبال تضعیف امنیت کشور در حوزههای اجتماعی و فرهنگی هستند، افزود: برای افراد خاصی که در تعطیلات نوروز روزی چند مصاحبه و چند توئیت برای حمایت از تلگرام میزنند باید متأسف بود و از این افراد باید سؤال کرد؛ الآن واقعاً مشکل کشور در چنین شرایطی تلگرام است؟ آیا جوانان از نبود شغل و ناتوانی در امر ازدواج به تلگرام و اینستاگرام برای وقتگذرانی پناه نبردهاند؟ آیا خانوادههای بسیاری بر اثر مشکلات اقتصادی و تعطیلی کارخانهها کارشان به اختلافات سنگین و طلاق کشیده نشده است؟ و شما شاهد بیتفاوتی این اشخاص در قبال وظایفشان برای رفع مشکلات مردم که برایش حقوق از بیتالمال دریافت میکنند، هستید.
🔹آل داود به مشکلات اجتماعی و هویتی ناشی از استفاده با سطح دانش رسانهای بسیار پایین از تلگرام و اینستاگرام اشاره و تصریح کرد: هویت مستقل جوانان کشور با فعالیت شبانهروزی شوالیههای جنگ نرم در پیام رسان تلگرام و شبکه اجتماعی اینستاگرام نشانه گرفته شده و امروز متاسفانه وضعیت برخی سلبریتیهای کشور ما هم به دامنه این بیهویتی و فعالیتهای ضد اسلامی و ضد انقلابی کشیده شده است.
🔹وی ادامه داد: به عنوان مثال برخی افراد وابسته در این شبکهها از طریق برخی سفارتخانههای کشورهای غربی در کشور نقش برانداز را بازی میکنند و با ماموریت خاص به تضعیف پلیس کشور که از یک دختر بیدفاع در برابر یک جوان قمه به دست خطرناک دفاع میکند، میپردازند اما به ضرب و شتم خبرنگار صدا و سیما و به کما رفتنش در فرانسه هیچ واکنشی نشان نمیدهند که این امر حکایت از پنهان شدن در پشت واژههای فریبنده آزادی اطلاعات، حقوق بشر، حقوق زنان و ...برای فریب مردم و کاسبی بیشتر دارد.
🔹این مدرس سواد رسانهای ادامه داد: تلگرام ضربه بسیار سنگینی در زمینه نقض کپی رایت و انتشار فیلمهای سینمایی و آثار هنری به جامعه هنری ما وارد کرده و حال جای سؤال است چرا برخی سلبریتیها که طبیعتا باید از این وضع و ضرر هنگفت اقتصادی و فرهنگی ناراضی باشند، در مقابل این مسئله سکوت اختیار کردهاند.
ادامه در بخش 2⃣
👈https://eitaa.com/Ckelke/426
📢نشرمجدّد: کانال کِلک✒️
@Ckelke 👈نامِکانال کِلک
@Ckelkeadmin ارتباط بامدیرکانال ✍
https://eitaa.com/Ckelke 👈عضویت در کانال
🍀🌺کانالِ مَأذَنِه در پیام رسان گپ🌺🍀
📢نشرمجدّد: کانال مَأذَنِه
@Mazaneh
مدیرکانالِ مَأذَنِه
@Mazanehadmin
عضویت در کانال
https://Gap.im/Mazaneh
بخش 1⃣👈 https://eitaa.com/Ckelke/425
بخش 2⃣
🔹آل داود ادامه داد: اینکه برخی مدام تلاش میکنند توپ در زمینه فیلترینگ تلگرام را در زمین دیگران بیندازند نیز جالب است، باید از این افراد سؤال کرد وقتی هشتگ #محرمانه_نداریم میزنند آیا نگاهی به دور و برشان کردهاند که حتی نامههای فاقد طبقهبندی اداری را هم مهر محرمانه میزنند؟ آیا افرادی که با ژست آزادی اطلاعاتی، مشغول جمعآوری رأی هستند، حاضرند مشروح مذاکراتشان با مدیر تلگرام در تهران را منتشر کنند و آیا دانستن مشروح این مذاکرات مشمول #حقوق_شهروندی مردم نمیشود؟ آیا حاضرند از پشتپردههای حمایتهای چند میلیارد تومانی از ادمینهای کانالهای تلگرامی دستگیرشده برای مردم حرفی زده شود؟ آیا اینان حاضرند از پشتپردههای دریافت مدرک دکتری و سرقت علمی گستردهشان به مردم حرفی زده شود و تحقیق و تفحص در مجلس به سرانجام برسد؟ و از این دست موارد باید صریح بررسی شود و نتایج آن به مردم بهصورت شفاف ارائه شود.
🔹این مدرس سواد رسانهای با اشاره به این که برخی با چالشی کردن فضای مرتبط با موضوع تلگرام دنبال ایجاد یک کانال انحراف برای پرت کردن حواس مردم از موضوعاتی نظیر شکست برجام و وضعیت نابسامان دلار هستند، تصریح کرد:
🔹 مردم عزیز ما درگیر این کانال انحرافی نخواهند شد و مطالباتشان نظیر نتیجه 3 سال معطل نگاه داشتن کشور برای برجام، قیمت نابسامان دلار، وضعیت رکود سنگین اقتصادی و بیکاری جوانان، تعطیلی کارگاهها و کارخانجات، پرونده جاسوسان محیط زیستی و نقش شاهمهرهها و ... سر جای خود باقی خواهد ماند و این تکنیک دیگر جواب نخواهد داد.
🔹وی تصریح کرد: با ارتقای سواد رسانه و فضای مجازی مردم ما قطعاً شاهد رفتار متفاوت آنان با این سرویسها و کوچ آنان بهصورت ایجابی به پیامرسانها و شبکههای اجتماعی داخلی خواهیم بود.
📢نشرمجدّد: کانال کِلک✒️
@Ckelke 👈نامِکانال کِلک
@Ckelkeadmin ارتباط بامدیرکانال ✍
https://eitaa.com/Ckelke
🍀🌺کانالِ مَأذَنِه در پیام رسان گپ🌺🍀
📢نشرمجدّد: کانال مَأذَنِه
@Mazaneh
مدیرکانالِ مَأذَنِه
@Mazanehadmin
عضویت در کانال
https://Gap.im/Mazaneh
👤🗣 #مصاحبه |
#منبع: برنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران تسنیم
🔴 پشتپرده هزینه سالانه ۱میلیارد دلاری پهنای باند برای تلگرام
🔷سید علیرضا آلداود پژوهشگر فضای مجازی و رسانه به تشریح برخی ابعاد هزینهکرد یکمیلیارد دلاری برای پهنای باند خارجی تلگرام پرداخت.
بخش 1⃣👈 https://eitaa.com/Ckelke/425
بخش 2⃣ 👈https://eitaa.com/Ckelke/426
#خبر |
#منبع: رجا نیوز
🔵اگر محرمانه نداریم، متن توافق دولت با تلگرام منتشر شود
🔹عضو شورای عالی فضای مجازی اظهار داشت: اگر #محرمانه_نداریم، بهتر است متن توافقات دولت با تلگرام برای اطلاععموم منتشر شود.
عضو شورای عالی فضای مجازی اظهار داشت: اگر #محرمانه_نداریم، بهتر است متن توافقات دولت با تلگرام برای اطلاععموم منتشر شود.
🔹عزت الله ضرغامی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان؛ با اشاره به حوزه پیامرسانها و شبکههای اجتماعی اظهار داشت: در شرایط فعلی مهمترین مسئله حمایت جدی از پیامرسانهای داخلی است؛ به دلیل ماهیت تعاملی پیامرسانها، قاعدتا دولت باید اقدامات ایجابی و سلبی مناسبی برای مصالح ملی داشته باشد.
🔹عضو شورای عالی فضای مجازی ادامه داد: رئیس مرکز ملی فضای مجازی و وزیر ارتباطات که ارکان اصلی سیاستگذاری و اجرا در این حوزه هستند هر دو منصوب رئیس جمهورند.
🔹ضرغامی با اشاره به مباحثی که در مورد فیلتر تلگرام مطرح شده است، اظهار داشت: اینکه دو قوه باهم دعوا دارند و یا قوه مقننه باید قانون بگذارد؛ خُب بروند با هم حل کنند. چرا اختلافات را به میان مردم میکشند؟
🔹او ادامه داد: جلسه سران قوا "خاله بازی نیست" که از دفتر این به دفتر آن بروند و با لبخندهای مصنوعی عکس یادگاری بگیرند؛ برای حل این مسائل است.
🔹عزت الله ضرغامی گفت: رییس جمهور علاقهمند است که با صدای بلند بگوید دولت مزاحم هیچ پیامرسان خارجی نیست. قبول! ولی اگر آن جوان روسی به تعهدات خود در مقابل جمهوری اسلامی ایران عمل نکرد و عملا مردم را تحقیر کرد و از دوپینگ فنی و سیاسی ما نهایت سوء استفاده را کرد رئیس جمهور برای حفظ استقلال کشور می تواند سکوت کند؟
🔹ضرغامی ادامه داد: اگر #محرمانه_نداریم یا #سفارشی_نداریم، بهتر است متن توافقات دولت با پیامرسان تلگرام برای اطلاع عموم منتشر شود.
🔷گفتنی است؛ اخیراً بر اساس اظهارات مشاور محترم رییس جمهو به دلیل شانه خالی کردن از تعهدات، سرویسهای اضافهای که به تلگرام داده شده بود توسط دولت حذف و بسته شد.
📢نشرمجدّد: کانال کِلک✒️
@Ckelke 👈نامِکانال کِلک
@Ckelkeadmin ارتباط بامدیرکانال ✍
https://eitaa.com/Ckelke
🍀🌺کانالِ مَأذَنِه در پیام رسان گپ🌺🍀
@Mazaneh
مدیرکانالِ مَأذَنِه
@Mazanehadmin
عضویت در کانال
https://Gap.im/Mazaneh
#منبع: کیهان
#یادداشت_روز
🔴 خودکشی از ترس مرگ؟!
🔷 حسین شمسیان
🔹 زمستان سال 1387 بود که گروه ویژه اقدام مالی (FATF) ایران را به بهانه «عدم کارآمدی در رژیم مبارزه با پولشویی و تامین مالی تروریسم» در لیست سیاه خود قرار داد. اتفاقی که آن روزها خیلی به چشم نیامد، اما نخستین حلقه از زنجیره اقداماتی بود که خیلی زود سناریوی «تحریمهای فلجکننده» را کامل میکرد.
🔹 ما در حالی به جرم حمایت از تروریسم سازمانیافته و پولشویی از حقوق مشروع خود محروم میشدیم که کشورمان آماج تهدیدات تروریستی بود و در مقابل، کشورهای منطقه همچون عربستان و قطر و ترکیه و... بدون کمترین نگرانی از اقدامات مجامع بینالمللی، رسما در حال سازماندهی ارتش وحشی و خونریز تروریستها در منطقه بودند!
🔹 ایران تا سال 94 همچنان در این لیست قرار داشت اما از آن زمان و با اجرایی شدن برجام، سیاست معروف «چماق و هویج» به کار افتاد و حضور ما در آن لیست تعلیق شد اما همچنان در لیست کشورهای «پرریسک» باقی ماند!
🔹 نمیتوان این نکته تلخ را ناگفته گذاشت که دولت تدبیر و امید که سالهاست شعار شفافیت سر میدهد، در سال 94 یک کار عجیب و پر خطر دیگر در راستای همه پنهانکاریها و چوب حراج زدنها به منافع ملی زد! در آن سال دولت، پیشنهاد گروه ویژه اقدام مالی (FATF) که به «برنامه اقدام» موسوم شد را پذیرفت، بدون اینکه نیازی ببیند بر اساس قانون اساسی آن را به تصویب نمایندگان برساند! این برنامه 42 ماده داشت و دولت متعهد شده بود مفاد آن را تمام و کمال اجرا کند! آنها که شدت نیاز حضرات را دیده بودند، برنامه زمانبندی هم تعیین کردند و حداکثر دو سال برای اجرای تمامی 42 ماده وقت دادند! کسی در اینجا خبردار نشد که این تعهدات چه بود و ما در آن 42 ماده چه تعهدی داده بودیم، اما هرچه بود، ایجاد تغییرات اجباری در برخی قوانین و نیز تصویب اجباری برخی قوانین، از جمله آن تعهدات بود!
🔹 میبینید که همین دو بخش مهم و محوری، سناریوی تسلیم یک کشور انقلابی در برابر زورگویان بود. سناریویی که آنها را به بزرگترین آرزوی دیرینه دشمنان ایران یعنی تاثیرگذاری روی مراکز تصمیمساز میرساند. یعنی بدون گسیل کردن مستشاران مختلف سیاسی و اقتصادی و فرهنگی و...کاری کنند که با دست خودمان قوانینی علیه موجودیت و شرافت خودمان تصویب کنیم!
🔹 در اثر این تعهدات، دولت یازدهم پیدرپی لوایحی به مجلس فرستاد و با بهکارگیری انواع و اقسام روشها، کاری کرد که در مجلس تصویب شود! آخرین نمونه تاریخی و بیسابقه آن، تصویب لایحه الحاق ایران به کنوانسیون پالرمو بود که با ترجمه غلط و منحرف به مجلس داده شد تا نمایندگان بیاطلاع آن را تصویب کرده و ایران به یکی دیگر از این قیود تن دهد! همان که بعدها معاون حقوق رئیسجمهور مدعی شد بهخاطر «اغلاط تایپی» تغییر کرده است!
🔹 هرچه بود، دولت همه توانش را در راستای به دست آوردن دل آمریکا به کار بست و «برنامه اقدام» را مو به مو اجرا کرد!
🔹 اما اشتهای دشمن سیریناپذیر است و تا نابودی کامل ما از پای نمینشیند! این شد که علیرغم وعدههای پیشین مبنی بر اینکه اگر مفاد «برنامه اقدام»را عملیاتی کنید، شما را برای همیشه از لیست سیاه خارج میکنیم، دست به دبه زدند و ساز تازهای کوک کردند!
🔹 تیرماه 96 گروه ویژه اقدام مالی FATF نشست داشت و ما یعنی دولتمردان خوشخیالمان منتظر اینکه پرونده ایران از لیست کشورهای پرریسک هم خارج شود، اما آنها خیلی راحت اعلام کردند که ایران هیچ کار خاصی نکرده است که انتظار
عادیسازی وضعیتش را داشته باشد!
نشرمجدّد: کانال کِلک✒
@Ckelke 👈نامِکانال کِلک
@Ckelkeadmin ارتباط بامدیرکانال
https://eitaa.com/Ckelke عضویت در کانال
هدایت شده از اطلاع رسانی ایتا
🆕عرضه نسخه جدید اندروید
🔹نسخه اندروید ایتا به ورژن 1.0.5 بروز رسانی شد
🔸این نسخه با لینک دانلود مستقیم از طریق سایت ایتا و مارکتهای اندرویدی مانند کافه بازار، مایکت، ایران اپس و چارخونه قابل دریافت میباشد
🔹در این نسخه برخی ایرادات جزئی برطرف شده و عملکرد برنامه بهبود یافته است
•┈••✾••┈•
🔰کانال رسمی اطلاعرسانی ایتا:
https://eitaa.com/eitaa
📣 #خبر_خارجی
🔹 آژانس امنیت ملی آمریکا رکورد زد! 534 میلیون شنود فقط در یک سال
🔹 نتایج یک گزارش رسمی نشان میدهد آژانس اطلاعات ملی آمریکا بیش از ۵۳۴ میلیون مکالمه تلفنی و پیام متنی شهروندان آمریکایی را در سال 2017 شنود و ضبط کرده است.
#منبع: کیهان
☑ سرویس خارجی
♦ شنود و جاسوسی از مکالمات مردم در آمریکا چیز تازهای نیست. حوادث مشکوک 11 سپتامبر 2001 به دولت آمریکا بهانه لازم برای جاسوسی گسترده از مردم را داد. آمریکا به این بهانه و با مجوزی که از کنگره گرفت مکالمات میلیونها آمریکایی را زیر ذرهبین سازمانهای اطلاعاتی خود قرار داد. حالا خبر رسیده آژانس امنیت ملی آمریکا هم مرکزی مخفی برای شنود «همه» ارتباطات الکترونیکی سراسری که بزرگترین مرکز از نوع خود است، در ایالت «یوتا» تاسیس کرده است.
♦ بر اساس گزارشهایی که به بیرون درز کرده، این مرکز برای ردیابی و ثبت ارتباطات الکترونیکی احداث شده است. گفته میشود این مرکز، پنهانیترین و پیچیدهترین مرکز شنود است و حتی ارتباطات الکترونیکی که از اینترنت صورت میگیرد را نیز کنترل میکند. نتایج یک گزارش رسمی که به تازگی منتشر شده نیز نشان میدهد، آژانس اطلاعات ملی آمریکا طی سال گذشته اقدام به جمعآوری و ضبط 534 میلیون مکالمه تلفنی و پیام متنی شهروندان آمریکایی کرده است که این رقم نسبت به سال 2016 میلادی، 3 برابر شده است.این آژانس در سال 2016 میلادی نیز بیش از 151 میلیون مکالمه تلفنی و پیام متنی را ضبط و جمعآوری کرده بود. بر اساس گزارشی که خبرگزاری «رویترز» هم منتشر کرده، رشد فزاینده ضبط مکالمات تلفنی موجب افزایش نگرانی از سوی مدافعان حقوق حریم خصوصی در آمریکا شده است. «روبینگرین» از موسسه «اوپن تکنولوژی» مستقر در واشنگتن در این باره میگوید: «جامعه اطلاعاتی آمریکا باید درباره افزایش چشمگیر جمعآوری و ضبط مکالمات تلفنی و پیامهای متنی شهروندان آمریکایی توضیح دهد. این گزارش همچنین نشانگر افزایش ضبط مکالمات تلفنی و ارتباطات اینترنتی اتباع خارجی است که در خارج از آمریکا زندگی میکنند. تعداد این افراد که زیر نظر آژانس اطلاعات ملی آمریکا هستند از 106 هزارو 469 نفر در سال 2016 به بیش از 129 هزارو 80 نفر رسیده است. این رقم در سال 2013 میلادی به 89 هزارو 138 نفر رسیده بود. افزایش چشمگیر مکالمات تلفنی و پیامهای متنی ضبط شده توسط آژانس اطلاعات ملی آمریکا در شرایطی است که نمایندگان آمریکایی در سال 2015 میلادی قانونی را تصویب کردند تا توانایی این آژانس برای ضبط مکالمات تلفنی و پیامهای متنی را محدود کنند. پایگاه شبکه تلویزیونی «راشا تودی» نیز سال 2016 در گزارشی با استناد به گزارش پایگاه «زی دی نت»، از شنود مخفیانه مکالمات بیش از سه میلیون تماس تلفنی و جاسوسی از متن پیامهای تلفنی بر اساس دستور صادر شده توسط مقامات آمریکایی در سال 2016 میلادی خبر داده بود. راشاتودی نوشته بود که در حال حاضر، دولت فدرال آمریکا، ناحیه کلمبیا، جزایر ویرجین، پورتوریکو و 44 ایالت قانون ضبط و کنترل مخفیانه مکالمات تلفنی را در اختیار دارند. پرهزینهترین عملیات ضبط و کنترل مکالمات تلفنی سال 2016 توسط دولت فدرال و با هزینه 5میلیون و 266 هزار و 558 دلار در کالیفرنیا انجام شده است.
نشرمجدّد: کانال کِلک:
@Ckelke:نامِکانال کِلک
@Ckelkeadmin ارتباط بامدیرکانال
https://eitaa.com/Ckelke عضویت در کانال
#لوح |
🔷حمایت از کالای ایرانی
@Ckelke:نامِکانال کِلک
@Ckelkeadmin ارتباط بامدیرکانال
https://eitaa.com/Ckelke عضویت در کانال
8.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#نماهنگ | 🎥
🔷حمایت از کالای ایرانی
@Ckelke:نامِکانال کِلک
@Ckelkeadmin ارتباط بامدیرکانال
https://eitaa.com/Ckelke عضویت در کانال