تا 2030
#انحلال_ستاد_کرونا 🗞مطابق آنچه از مجموعهء اخبار بر میآید، 1171 روز از تأسیس ستاد ملی مقابله با کرو
📌یک توضیح:
➖برخی دوستان اظهار کردند که ستاد مقابله با کرونا، دیگه وجود ندارد و به ستاد مقابله با تهدیدات تبدیل شده است؛
🔹البته اینطور نیست.
⭕️جهت تنویر افکار عمومی توضیح کوتاهی را عرض میکنم:
➖شهریور 1401، سردار سپهر اعلام کرد که قرار است ستاد کرونا، به ستاد مقابله با تهدیدها تبدیل شود. مطلبی که موجی از اعتراضات را در پی داشت.
💢تا جایی که میدانم، چنین چیزی در حد حرف بود و بعدها نیز خبر دیگری از این موضوع نیامد.
💢ستاد کرونا، همچنان وجود دارد و جلسات آن، البته با فواصل زمانی بیشتر و کم سر و صدا، برگزار میشود (مثلاً اینجا را ببینید) به نظر میرسد کمیتهء علمی آن هم فعال است و دبیر آن (دکتر جماعتی) همچنان با این عنوان مصاحبه و اظهار نظر میکند و هیچ گونه حرف و سخنی هم از #انحلال_ستاد_کرونا وجود ندارد.
💢قرار است در جلسهء آتی این ستاد، در خصوص بیمهء اقشار کمدرآمد، تصمیمگیری شود (منبع).
🆔@CoronaDeception
🌐لینک پیوستن به کانال:
https://eitaa.com/joinchat/93192196Cac05c503b
🔺ده روز دیگر، نشست هفتاد و ششم مجمع بهداشت سازمان بهداشت جهانی، با حضور هیئتهایی از تمامی کشورهای عضو، از 21 تا 30 می 2023 (31 اردیبهشت تا 9 خرداد 1402) در محل کاخ ملل، در ژنو سوییس برگزار خواهد شد. نشستی که از بسیاری جهات، اهمیت زیادی دارد...
🔺آنچه در این میان جای پرسش و تأمل بسیار دارد حضور هیئت ایرانی در این نشست است که هرگز گزارش شفافی از رفتن و آمدن و فعالیتهایی که در طول اجلاس انجام میدهند، به ملت ارائه نمیدهند.
❓به راستی تا کی باید این روند خودسرانه و زشت عدم شفافیت وزارت بهداشت ادامه داشته باشد؟ آقایان در طول این نشست، چه اسنادی امضا میکنند؟ چه تعهداتی میدهند و چه فرامینی را دریافت میکنند که بر سر شیعیان پیاده سازند؟
❓ثمر مثبت این همه رفتنهایشان به این نشستها چه بوده که همچنان مشتاقانه در این برنامهها حاضر میشوند؟
🔺من به زودی در خصوص برنامههای این نشست و تصمیماتی که قرار است اتخاذ شود، خواهم نوشت، انشاءالله.
💢پ.ن: عکس فوق مربوط به نشست سال گذشته و دیدار وزیر عیناللهی با رییس سازمان بهداشت جهانی است.
🆔@CoronaDeception
🌐لینک پیوستن به کانال:
https://eitaa.com/joinchat/93192196Cac05c503b
4_5965492369057910357.mp3
14.49M
🎧بشنوید: "آنچه گذشت"
➖نشست صوتی دوستان محقق، مورخ: 1402/2/17
💢دو جناح اصلی کشور، در اجرای سند 2030 تفاوت چندانی ندارند. هر دو آنرا اجرا میکنند: اصلاحطلبان آشکارتر، اصولگرایان با سرپوش!
⁉️اکنون نسبت به ده سال گذشته، کلی دوربین مداربسته و هوشمند و... در شهرها داریم؛ اما چرا افزایش دوربینها، تأثیر ملموسی در کاهش جرم نداشته؟ چرا دزدیها، قاپزدنها و جیببریها، کاهش نیافته؟
💢رمزریال، قابلیت برنامهریزی دارد (منبع) پس امکان اعمال محدودیت بر روی آن وجود دارد. یعنی میتوان به آن برنامهای داد که در نتیجهاش، شخص الف، مثلاً امکان خرید برخی اقلام را با پول خود نداشته باشد. بدین ترتیب به سادگی میتوان برای فرد، محدودیت ایجاد کرد. محدودیتهایی که بسیاری از آنها ممکن است به ناحق باشد.
💢در رمزریال، سیستم بانکی از بالا، قابلیت رهگیری و بررسی تمام تراکنشها را دارد، ولی از پایین به بالا، هیچ گونه امکان نظارتی وجود ندارد، این یعنی فساد!
⁉️چرا خانم زهرا ارشادی (از تیم نمایندگی ایران در سازمان ملل) در بحث تغییرات اقلیمی (که بسیاری محققان، آن را دروغ محض میدانند) سایر کشورها را به خاطر انفعال در برابر تغییرات اقلیمی، زیر سوال میبرد و مورد انتقاد قرار میدهد؟ (منبع)
💢اگر FATF پیادهسازی میشد، صرفاً با اعمال نظارت، امکان دور زدن تحریمها را از ما میگرفت، اما رمزریال CBDC، نظارت که نه، بلکه کنترل ایجاد میکند و خودتحریمی کامل است!
💢نقشهء شیطان را باید تبیین کرد، در غیر این صورت، نمیتوان متوجه شد که راه حق کجاست.
🆔@CoronaDeception
هدایت شده از تمدننگار | شکوهیانراد
🔴 مربع گلوبالیستها
✴️ به این چهار موضوع دقت کنید:
1️⃣ کرونا
2️⃣ اقتصاد نئولیبرالیستی
3️⃣ سند توسعهی پایدار ۲۰۳۰
4️⃣ فضای سایبر
✴️ حالا هر کدام را بهعنوان یک گزاره و بهصورت زیر در نظر بگیرید:
1️⃣ تأکید بر پروتکلهای ستاد کرونا و عدم نقد به سازمان بهداشت جهانی؛
2️⃣ دفاع سرسختانه از حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی؛
3️⃣ انکار هرگونه اجرای سند توسعهی پایدار ۲۰۳۰ در کشور؛
4️⃣ تبلیغ پیامرسانهای غربی و تمسخر بومیسازی فضای سایبر کشور؛
⬅️ اگر چهار گزارهی فوق را بههم دیگر متصل کنید، یک مربع حاصل میشود که بسیار آشنا است!
⭕️ مربعی که بیانگر وجوه شخصیتی - رسانهای عدهای از مدعیان ولایتمداری در سه سال گذشته است.
برای راستیآزمایی این مطلب؛ به کانالها، مصاحبهها، یادداشتها و حسابهایشان در شبکههای اجتماعی سر بزنید و سوابق مواضعشان را در مسائل فوق بازنگری کنید.
💢 به این پدیده میگوییم #گلوبالیستهای_ریشدار.
پدیدهای که دشمن از سالها قبل، تدریجاً برای بهرهبرداری در جنگ شناختی این روزها و ایجاد انحراف در فهم جریان انقلابی ساماندهی کرده بود.
💠 حالا یک بار هم به سخنان امام خامنهای، مورخ اسفند ۱۳۹۴ در دیدار با خبرگان رهبری مراجعه بفرمایید و تعاریف ایشان از #نفوذ را مطالعه کنید، هشداری که آن روز جدی گرفته نشد ...
✍️مهندس شکوهیانراد
@SHRChannel
🌐 لینک:
https://eitaa.com/joinchat/2793996420C418ac5a508
⁉️رئیس «مجمع فناوری» در شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد! یا رییس «مجمع اجتماعی» شورای حقوق بشر؟
⁉️لیفت یا ساسپند؟
♨️از برجام تا قرارداد ۲۵ساله با چین، از ۲۰۳۰ تا تغییرات اقلیمی، آقایان سابقهء تاریکی در پنهانکاری متن توافقات بینالمللی دارند و رعیت همیشه نامحرم بوده.
❌به گزارش Jewish News Syndicate (سندیکای خبری یهود) (اینجا) ایران به ریاست «مجمع فنآوری» شورای حقوق بشر ملل متحد، منصوب شده است، خبری که در رسانههای داخلی با عنوان «مجمع اجتماعی» منتشر شد.
🔺اجماع بیسابقه کشورهای آسیایی و عربی برای ریاست ایران در این مجمع (به نقل از همشهری) از دید کارشناسان داخلی یک «برد تاریخی برای دستگاه دیپلماسی کشور» است و اساساً ذرهای شک برانگیز نیست! همانطور که سیل واکسنهای اهدایی از سوی کشورهای تحریم کنندهء ایران، آب را در دل مسئولین تکان نداد!
❓اما وظیفه مجمع فناوری حقوق بشر چیست؟
🔺هاروارد در این مورد اشاره به استفاده از تصاویر ماهوارهای برای بررسی جابجایی جمعیت مهاجران و آوارگان، استفاده از هوش مصنوعی برای جمعآوری اطلاعات افراد در جهت بررسی موارد نقض حقوق بشر… و موارد نگران کنندهای کرده است که جای بررسی جداگانه دارد! (اینجا).
🌀اینکه سازمانهای معلومالحال از هر فرصتی و هر بهانهای برای جمعآوری اطلاعات بیومتریک و نقض حریم خصوصی جوامع استفاده میکنند، برای آگاهان اصلاً تعجبآور نیست.
🔸اجرای موبهموی ۲۰۳۰ توسط تکنوکراتها در سطح جهان، بطور کاملاً هماهنگ در جریان است. یکی از مثالهای بارز استفاده از این تکنولوژیها، جنگ اوکراین و بررسی جمعیت مهاجران با استفاده از تصاویر ماهوارهای است. در هماهنگی کامل سازمان عفو بینالملل با اهداف ۲۰۳۰ هم تردیدی وجود ندارد (منبع).
🔹سازمانهای به اصطلاح مدافع حقوق بشر، چند سالی است بر استفاده از تکنولوژیهای روز در ترویج و حفاظت از حقوق افراد تأکید میکنند (مثلاً اینجا را ببینید) اما ظاهراً هیچ کس نگران نقض حریم خصوصی افراد و امنیت اطلاعات جمعآوری شدهء جوامع نیست. توسعهء نسل پنجم اینترنت، دوربینهای WHO (منبع) و درون شهری، تعداد کارتخوانها (ایران رتبهء دوم کثرت تعداد کارتخوانهای دنیا را بعد از چین دارد؛ منبع)، زیرساختهای نظارتی که به بهانهء کرونا بوجود آمد، رتبهء دانشگاهها در اجرای ۲۰۳۰ (مثلاً اینجا را ببینید) اعترافات سهوی مسئولین، اجرای #رمزریال و… گویای شاگرد اول بودن ایران در اجرای بسیاری از تعهدات مورددار بینالمللی است.
❌اگر آگاهی جمعی در مردم و مسئولین بوجود نیایید، تکنوکراتهای غرب پرست با کمک بانکها، بزودی جامعه را به زندان بزرگ الکترونیک تبدیل خواهد کرد!
🔸قابل ذکر است که تاکنون، بخش بزرگی از زیرساختها برای تسهیل این اهداف فراهم شده است.
✍🏻نوشتهء مهندس میزوجی (با کمی تغییر)
🆔@CoronaDeception
🌐لینک پیوستن به کانال:
https://eitaa.com/joinchat/93192196Cac05c503b
🌀اینکه مرندی رو بیارن صدا و سیما، برنامه جوانی جمعیت، درست مثل این میمونه که صدام رو دعوت کنن راهیان نور!
جناب آقای #فرزند_کمتر_زندگی_بهتر!
✍🏻ایلجان
🆔@CoronaDeception
🌐لینک پیوستن به کانال:
https://eitaa.com/joinchat/93192196Cac05c503b
🔜دو روز دیگر (31 اردیبهشتماه) نشست سالانهء مجمع بهداشت سازمان بهداشت جهانی (WHA) آغاز میگردد. این نشست ده روزه، تا 9 خرداد، به طول خواهد انجامید.
🔹مجمع بهداشت، نهاد تصمیم گیر سازمان بهداشت جهانی است که نشست سالانهاش، با حضور هیئتهایی از تمام کشورهای عضو WHO برگزار میشود.
🔸وظایف اصلی مجمع جهانی بهداشت (WHA) تعیین سیاستهای WHO، انتصاب ریاست WHO، نظارت بر سیاست های مالی و بررسی و تصویب بودجه برای برنامههای پیشنهادی است. این مجمع، هر ساله در ژنو سوئیس برگزار میشود.
🔹دستور کار اولیهء نشست امسال، بهمن ماه 1401 منتشر شده و در اختیار کشورها قرار گرفته است (اینجا).
🔸به جهت جلوگیری از طولانی شدن مطلب، در نوشتههای بعدی، به مهمترین موضوعاتی که در نشست آتی، مورد بحث و بررسی قرار خواهند گرفت، میپردازم.
➖منابع: اینجا و اینجا
🆔@CoronaDeception
🌐لینک پیوستن به کانال:
https://eitaa.com/joinchat/93192196Cac05c503b
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹چند روز پیش، اجلاس آسیایی بهداشت و سلامت جهانی، در هنگ کنگ برگزار شد.
🔸سخنرانی ویدویی تدروس آدهانوم (ریاست WHO) در این اجلاس (مورخ 27 اردیبهشت) حاوی نکاتی بود که مهمترین بخش آن را در اینجا قرار میدهم. لطفاً به دقت به صحبتهایش توجه کنید.
🔹او در صحبتهایش، به عامل بیماریزای دیگری اشاره میکند که مرگبارتر از کروناست و در حال ظهور است.
🔸وی همچنین به پیمان پاندمی و حمایت WHO از این پیمان اشاره میکند و در وصف خوبیهای این پیمان، البته آسمان ریسمان به هم میبافد؛ اما باید گفت که در دل پیمان پاندمی، بندهای مخوفی وجود دارد که نابود کنندهء استقلال کشورهاست.
➖پ.ن: من پیش نویس این پیمان را خواندهام و اگر عمری باشد و فرصت کنم، حتماً نکات مهم و تاریک آنرا خواهم نوشت.
#StoptheTreaty
🆔@CoronaDeception
🌐لینک پیوستن به کانال:
https://eitaa.com/joinchat/93192196Cac05c503b
🥇تقدیر از وزارت بهداشت، بهعنوان دستگاه برتر حوزهء جمعیت!
🎉یک دقیقه سکوت، به افتخار وزارت بهداشت!
📌این شیب نزولی تولد و افزایش شدید مرگ و میر، قطعاً شایستهء تقدیر و تشکر است. وزارت بهداشت دستگاه برتر حوزهء جمعیت هست (همچنان که از شروع برنامهء کنترل جمعیت بود!) سوال مهم آن است که این برتری در حوزهء جمعیت، از دید چه کسانی است؟
➖توضیح 1: در نمودار مرگ و تولد ایران، دادههای مربوط به بعد از سال 2021، پیشبینی آماری است که با خط چین نشان داده شده است.
➖توضیح 2: عکس سوم، ترجمهء توییت ملیندا گیتس است که هماکنون هم در صفحهء وی، موجود است (اینجا).
🆔@CoronaDeception
🌐لینک پیوستن به کانال:
https://eitaa.com/joinchat/93192196Cac05c503b
▪️اخیراً، جزییات جدیدی از لایحهء حجاب و عفاف منتشر شده.
در باب اینکه این پیش نویس قانونی، همه چیز را به دوربین واگذار کرده، و تعامل دینی افراد جامعه را نادیده گرفته -مطابق قرآن و شریعت محمدی، بر مؤمنین واجب دانسته شده که نهی از منکر کنند- قبلاً نوشتهام (از اینجا تا اینجا).
🔻اما، بخشی از این قانون که جای تأمل دارد، این است: "هیچکس حق ندارد بهاسم امر به معروف/نهی از منکر با بانوانی که حجاب شرعی را رعایت نکردهاند برخورد فیزیکی کند، تهمت و افترا بزند یا آنها را تهدید کرده و حریم خصوصیشان را نقض کند. درصورتی که کسی این کارها را بکند مجازات خواهد شد"
❓چرا این بند نوشته شده؟
⁉️اساساً حریم خصوصی در محیط عمومی خیابان و معابر چه معنی دارد که عنوان شده کسی حق نقض حریم خصوصی بیحجابها را ندارد؟
🔴حریم خصوصی مربوط به محیط خصوصی است، نه عرصهء عام اجتماع!
‼️نکتهء دیگر اینکه اشاره به برخورد فیزیکی شده، اما دفاع مشروع آمر به معروف از خود، هیچ جایگاهی در این قانون ندارد.
⁉️وقتی که جماعت بی حجاب، اقدام به ضرب و جرح ناهی از منکر میکنند، تکلیف چیست؟ چرا این قانون به صورت برعکس نوشته نشده؟ چرا بیان نشده که هیچ بی حجاب گناهکاری حق برخورد فیزیکی با ناهی از منکر را ندارد؟
🔻احتمالاً این قانون هم در صورت عملی شدن، مشابه همان قانون غلط مدافع سارق است که در صورت ضرب و جرح سارقی که وارد حریم خصوصی منزل افراد شده، فرد مجبور به پرداخت دیه به دزد است!
⁉️چرا هیچ بحثی ار فحاشیهای زشت و رکیک بیحجابها در مقابل ناهیان از منکر نیست؟
⁉️چرا گفته نشده هیچ بیحجابی حق فحاشی در برابر نهی از منکر را ندارد و در صورت فحاشی، مجازات خواهد شد؟
⁉️چرا این قانون به بی حجابها توجه داشته (یک وقت آب تو دلشون تکون نخوره!). اساساً چرا برای گناهکاری که گناه علنی میکند و با گناه خویش، دیگران را هم به گناه میاندازد، از واژهء "بانو" استفاده شده؟
❓این قانون برای حمایت و تقویت تذکر لسانی و ناهی از منکر -که در حال انجام واجب الهی است- چه میکند؟
🔻با لحاظ نمودن این بند میتوان بهرهبرداری حقوقی بسیاری در دفاع از بیحجابها کرد.
🔻کنترل هوشمند و استفاده از دوربین برای مقابله با گناه بیحجابی، چیزی است که جناب رادان آن را از 26 فروردین ماه آغاز نموده، و اثر عملیش در جامعه، چیز چشمگیری نبوده. اینکه از قِبَل این کار، چه مقدار به خزانهء دولت واریز شده را نمیدانم، اما،
❌مشکلی که با بی حجابی آغاز شد، با گسترش فحشا ادامه دارد.
❌بی حجابی که جمع نشده، بلکه تردد در کوچهها و نواحی شهری هم سخت شده.
❓چرا من نوعی باید هراس داشته باشم که مبادا با رد شدن از فلان پل عابر پیاده یا پارک یا... -در جمهوری اسلامی ایران- به همراه فرزندانم، شاهد صحنههای جنسی باشم؟
⁉️دقیقاً این دوربینهای مزخرف بی مصرف چه میکنند؟
⭕️و حالا با اعمال این قانون چرند، عملاً میخواهند نهی از منکر را سختتر کنند تا همان تعداد اندکی که تذکر لسانی میدهند، هم در نهایت با محکوم شدن به نقض حریم خصوصی فرد بی حجاب (وسط خیابان!) سکوت اختیار کنند و ریشهء نهی از منکر در جامعه بخشکد! (اینجا را ببینید)
🔻گویا هدف نهایی این قانون، حذف نهی از منکر لسانی از جامعه است، نه بی حجابی!
📌هیهات که اگر من، به خاطر قوانین غلطی که عملًا حامی گناهکار است، دست از نهی از منکر بردارم!
📌این سخنان امام جامعه را باید دوباره به این قانون نویسان، یادآوری کرد: «مبادا در گوشه و کنار، یا در دستگاه انتظامی یا قضائی، کسانی باشند که راه را جلو آمر به معروف و ناهی از منکر سد کنند! مبادا کسانی باشند که اگر کسی امر به معروف و نهی از منکر کرد، از او حمایت نکنند، بلکه از مجرم حمایت کنند!»
❌آقایان مسوولی که احتمالاً به خاطر اجرای هدف پنجم (برابری جنسیتی) و دهم (کاهش نابرابری) سند توسعهء پایدار 2030 (و احتمالاً به دلایل دیگر) قانون خدا را زیر پا میگذارید، پا بر روی خون شهدا میگذارید، دل مؤمنین جامعه را میشکنید، و عملاً در برابر حق ایستادهاید، بدانید که تا زمانی که شما خیانت پیشگان را سر جایتان ننشانیم و حدود الهی را به جامعه بازنگردانیم، دست از حمایت از اسلام، شریعت محمدی و نهی از منکر بر نخواهیم داشت، انشاء الله!
🆔@CoronaDeception
🌐لینک پیوستن به کانال:
https://eitaa.com/joinchat/93192196Cac05c503bc
هدایت شده از راه مردم
48.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴ببینید خروش طلبه قمی علیه لایحه اژه ای که با موافقت رئیسی انجام شده است و احتمالا قالیباف هم تصویب خواهد کرد!
🔻حتما با دقت کامل تا آخر به سخنان این طلبه با غیرت گوش کنید و برای دیگران هم بفرستید!
🔻آقایان مسئول با این برنامه شما می خواهید برهنگی رو عادی سازی کنید⁉️
✍#خیانت یا حماقت ⁉️🤔
⚠️⚠️⚠️اگر مسئولین به دنبال حل عفاف و #حجاب بودند قطعا بازار پوشاک و فضای مجازی رو رها نمی کردند ...‼️فکری به حال آموزش پرورش و دانشگاه می کردند ...‼️این همه فیلم و تبلیغات هنجارشکن ساخته نمی شد که اتفاقا مجوز هم می دهند و افتخار میکنند که فیلمی رو توقیف نکردند ... ‼️در این ۸ ماه اخیر کلی نمایشگاه و جشنواره در کشور برگزار کردند که در همه آنها قانون حجاب اجرا نشد ‼️😡😡
❤️برای فرج و سلامتی #امام_زمان عج صلوات🌼
☘اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج به حق حضرت زینب کبری (س)💐
#بی_تفاوت_نباشیم
#هشدار
https://eitaa.com/joinchat/4180148357Cee99ea17ed
راه مردم
هدایت شده از تا 2030
🔰در این پست سعی میکنم توضیحی ساده و خلاصه در خصوص روند کاری پیمان پاندمی بدهم. اینکه قرار است این پیمان به کجا برسد و چرا باید نسبت به آن، نگران بود؟
🌀به نظر میرسد سازمان بهداشت جهانی، در راستای عملیاتی کردن سیطرهء هر چه بیشتر بر دنیا، به اسم سلامت و بهداشت (که عمدتاً با کمترین مقاومت جهانی روبهرو خواهد شد و سرپوش خوبی برای سلطه است) تلاش دارد تا کشورها را عضو پیمان پاندمی کند. پیمانی که عملا ًدر سادهترین سطوح، به از بین رفتن استقلال کشورها میانجامد. در پس این پیمان، البته آنهایی که بر این سازمان مسلطند و از طریق آن، اهداف خود را در دنیا پیش میبرند، بر سایر کشورها، مسلط خواهند شد. شایان ذکر است که مخالفت با این پیمان، در سطح جهانی وجود دارد ( مثلاً اینجا و اینجا را ببینید) و بسیاری از مردم دنیا، مراتب اعتراض خود را در برهههای مختلف به آن اعلام داشتهاند.
#StoptheTreaty
☑️در اینجا، به بخشهایی از مقالهء نشریهء آمریکایی "استت نیوز" با عنوان: «پیمان جدید پاندمی سازمان بهداشت جهانی، برای همهء دنیا و البته آمریکا خوب است» مورخ 20 ژانویه (30 دی 1401) اشاره میکنم که به توضیح دستهای پشت پردهء WHO برای سلطه بر دنیا پرداخته است:
🔹«پیمان پاندمی به ایالات متحده یک کرسی قدرتمند میدهد و به آمریکا اجازه میدهد تا از وزن دیپلماتیک و اقتصادی خود برای ارتقای کارمندان دولت آمریکا و متحدانش در WHO استفاده کند. این کارکنان اغلب بر نهادهای بینالمللی تأثیر زیادی میگذارند.
🔸کارکنان بینالمللی سازمان ملل، غالباً در مورد همه چیز از مذاکرات کنترل تسلیحات گرفته تا تلاشهای تأمین مالی برای بازسازیهای پس از جنگ داخلی، اختیارات وسیع و قابلتوجهی دارند. نفوذ آمریکا بر انتصاب این پرسنل از طریق پیمان پاندمی، میتواند تضمین کند که مقامات سازمان بهداشت جهانی، با ارزشهای آمریکایی دوست میمانند و نگرانیها را در مورد تعصبات ضد آمریکایی، کاهش میدهند.
🔹امضای پیمان پاندمی، فرصتی ارزشمند برای تقویت نفوذ آمریکا در کشورهای در حال توسعه خواهد بود. چند دهه هست که ایالات متحده، تعامل دیپلماتیک و اقتصادی با کشورهای جنوب صحرای آفریقا، آمریکای لاتین و سایر مناطق در حال توسعه را دست کم گرفته است، در نتیجه به کشورهای دیگر اجازه داده تا دست به نفوذ اساسی بزنند، خواه این به معنای سرمایه گذاری سریع چین در آمریکای لاتین باشد یا فروش گستردهء تسلیحات روسیه به کشورهای جنوب صحرای آفریقا.
🔸پیشبینیها نشان میدهد که برخی از این کشورها احتمالاً رشد اقتصادی دو رقمی خواهند داشت و در آینده تأثیر جدی خواهند داشت، لذا اگر ایالات متحده برای حفظ جایگاه جهانی خود جدی است، دیگر نمیتواند این کشورها را نادیده بگیرد».
🔺این تنها نمونهای کوتاه بود، از آنچه خود آمریکاییها آشکارا بدان اذعان دارند، اینکه در پس این پیمان، عملاً چه هدفی را دنبال میکنند...
◾️به جهت جلوگیری از طولانی شدن بیش از حد مطلب، دنبالهء آن را در پست بعدی خواهم نوشت، انشاء الله!
🆔@CoronaDeception
🌐لینک پیوستن به کانال:
https://eitaa.com/joinchat/93192196Cac05c503bc
هدایت شده از تا 2030
📜روند تدوین پیمان پاندمی
🖌سازمان بهداشت جهانی به منظور تهیهی متن پیمان پاندمی، چند کشور را با عنوان Intergovernmental Negotiating Body، به اختصار INB (هیئت مذاکرات بین دُوَلی) انتخاب کرده که پیش نویس این پیمان را تهیه کنند.
🖌مجمع جهانی بهداشت (WHA) سازمان بهداشت جهانی، دردسامبر 2021، این هیئت را برای تهیهء پیش نویس و مذاکره درباب یک کنوانسیون، موافقتنامه یا هر نوع سند بینالمللی تحت قانون اساسی WHO و به منظور تقویت، پیشگیری و آمادگی در برابر بیماری همهگیر ایجاد کرد.
❓هیئت INB شامل چه کشورهایی است؟
➖برزیل، مصر، ژاپن، هلند، آفریقای جنوبی و تایلند.
❓چرا این کشورها انتخاب شدند؟ نمیدانم!
⬅️حالا هرچه اینها تهیه کنند (که عملاً تهیه کردهاند) در چندین نشست به عنوان پیشنویس پیمان پاندمی به بحث گذارده میشود و دست آخر، پس از تصویب شدن، تمامی اعضای WHO ملزم به اجرای آن هستند.
💢شایان ذکر است که مطابق قانون اساسی WHO، متنپیماننامههای بینالمللی، قبل از اینکه داخل بحث عمومی شوند، به تمامی کشورهای عضو ارسال میشوند تا در موردش مطالعه داشته باشند (پس وزارت بهداشت ما در حال حاضر به خوبی از جزییات آن مطلع است).
❓بعد چه رخ میدهد؟
❌مطابق قانون اساسی WHO، اگر در رأیگیری، این پیمان، دو سوم آراء مثبت کشورهای عضو را کسب کند، برای تمامی کشورهای عضو لازمالاجرا خواهد بود!
❓فکر میکنید با تصویب این پیمان، چه مسائلی برای کشور ما ایجاد میشود؟ پیمانی که مفاد آن، در تضاد با قانون اساسی و قوانین داخلی ماست.
❌قبلاً گفتم که با قبول این پیمان، عملاَ استقلال کشور ما بر باد خواهد رفت و این WHO خواهد بود که به بهانهء پاندمی، میتواند در تمامی ارکان حکومتی و مملکتی ما دخالت کند.
♨️برای آنکه مصداقی و جزء به جزء بدانید که چه رخ خواهد داد، انشاء الله در زمان مقتضی، مروری خواهم داشت بر مفاد پیش نویس پیمان پاندمی که چندی پیش توسط WHO منتشر شد.
🆔@CoronaDeception
🌐لینک پیوستن به کانال:
https://eitaa.com/joinchat/93192196Cac05c503bc
هدایت شده از تا 2030
🔰قرار بود در نشست خردادماه امسال WHA (: مجمع بهداشت سازمان بهداشت جهانی)، اصلاحات پیشنهادی آمریکا بر IHR (مقررات بهداشت بینالملل) تصویب شود که این امر به دلایلی (توضیح خواهم داد) انجام نشد.
▶️فوریهء امسال (1-5 اسفند)، دنبالهء بررسیها برای تغییر IHR برگزار شد و توافق اولیهء تغییر این قوانین توسط کشورهای عضو WHO انجام شد.
❓چرا این توافق، در همان خرداد انجام نشد؟
🔸آن زمان به دلیل مخالفتهای آفریقا، این امر به تعویق افتاد.
🔹به گزارش رویترز (25 می، 4 خرداد) آفریقا با اصلاحیهء IHR مخالف بود:
🔸"آفریقا با فشار ایالات متحده برای اصلاح IHR در مجمع WHO مخالف است...کشورهای آفریقایی به پیشنهاد ایالات متحده برای اصلاح مقررات بینالمللی بهداشت، اعتراض کردند."
🔹روزنامه گاردین، در مقاله ای با عنوان: "خشم عمومی در برابر اصلاحیهء پیشنهادی IHR" (مورخ 26 می، 5 خرداد 1401) نوشت:
🔸«قبل از نشست 75اُم مجمع جهانی بهداشت، گروههای ذیربط به رهبری ابتکار بینالمللی برابری (EII) به نیجریه وسایر کشورهای مستقل هشدار دادند که اصلاحیه پیشنهادی IHR را امضا نکنند. نمایندهء EII گفت که این اصلاحیه، متنی مخفی برای تبدیل سازمان بهداشت جهانی به یک دولت جهانی است که عملاً انتقال حاکمیت ملی کشورها را به سازمان ملل متحد، قانونی میکند. وی به گاردین گفت: نتیجهگیری ما اینست که نیجریه و در واقع همهء کشورهای مستقل، نباید این اصلاحیه را امضا کنند!
🔹اولین بار IHR، در 1969، توسط WHA تصویب شد و آخرین بار در 2005 (پس از شیوع سارس) مورد بازنگری قرار گرفت. IHR قواعدی است که به لحاظ قانونی، الزامآور است و تنها معاهدهء حقوقی بینالمللی است که به WHO این امکان را میدهد که به عنوان سیستم اصلی نظارت جهانی عمل کند. بررسی دقیق IHR پیشنهادی، به وضوح نشان میدهد که این اصلاحات چیزی برای "تقویت آمادگی WHO برای پاسخگویی به شرایط اضطراری بهداشتی" ندارد، ولی یک فیلمنامهء مخفی برای قرار گرفتن سازمان بهداشت و درمان سازمان ملل متحد (WHO) به عنوان یک دولت جهانی و قانونی کردن واگذاری حاکمیت ملی کشورها به WHO و بالتبع، آن دسته از افراد و سازمانهایی است که آن را حمایت و کنترل میکنند.
🔸کل مردم و دولتها باید تمام تلاش خود را برای جلوگیری از تصویب این اصلاحات در IHR انجام دهند.
🔹با امضای این اصلاحیه، یک ملت، حق حاکمیت، امنیت و حقوق شهروندان خود را به WHO و رییسش واگذار میکند.»
🔴البته این مخالفتها، سبب نشد که سردمداران WHO از تصمیمشان عقب نشینی کنند.
🔸مجلهء سلامت جهانی لنست، در مقالهء 1 جولای 2022 (10 تیر 1401) با عنوان "آیندهء IHR"، به سرنوشت IHR پیشنهادی اشاره کرد و نوشت:
🔹«کل مجموعهء اصلاحات پیشنهادی ایالات متحده، امسال در مجمع تصویب نشد. در عوض، قطعنامهای دربارهء "فرآیندی برای یک فرآیند" و جدول زمانی کوتاه شده برای بهروزرسانی IHR تصویب شد. بحث در مورد اصلاحات IHR، احتمالاً تا 77مین نشست WHA (یعنی سال 2024) ادامه خواهد داشت.»
🔸فوریهء امسال، دنبالهء مباحث برای تغییر قوانین IHR، برگزار شد و نشست مربوط به آن، دو روز پیش خاتمه یافت و توافق اولیه برای تغییر این قوانین، توسط کشورهای عضو WHO صورت گرفت.
🔹جزییات بیشتر در اینباره و نیز وضعیت پیمان پاندمی را در پست بعدی خواهم نوشت، انشاء الله!
🆔@CoronaDeception
🌐لینک پیوستن به کانال:
https://eitaa.com/joinchat/93192196Cac05c503bc
🎉به مبارکی و میمنت، وزیر بهداشت هم به ژنو رفت تا در نشست سالانهء سازمان بهداشت جهانی حاضر باشد.
❓سوال: چه کسانی همراه وزیر به ژنو رفتهاند؟ در حالی که یک از مباحث مهم نشست امسال (و نیز سال قبل) مربوط به بیماریهای غیر واگیر بوده است، آیا رییس کمیته ملی پیشگیری و کنترل بیماریهای غیرواگیر هم به همراه وزیر رفته؟
🔸نیکنام، مدیرکل همکاری های بین المللی وزارت بهداشت دیروز، توضیحات مختصری در مورد سفر وزیر به ژنو داد. آنچه نیکنام، به عنوان توضیحات حول این نشست عنوان کرده، عمدتاً آن چیزی است که در بهمن ماه سال گذشته، در خصوص موضوعات نشست جاری، به کشورها ابلاغ شده بود (اینجا).
🔹او گفته: "در نشست حاضر، وزارت بهداشت در نظر دارد مواضع خود را در مورد 40 سند تخصصی دارای اهمیت برای نظام سلامت (شامل 24 سند در حوزه فعالیتهای معاونت بهداشت، 12 سند در حوزه فعالیتهای سایر معاونتها، 1 سند در حوزه ابتکار سلامت برای صلح و 1 سند در حوزه وضعیت سلامت در سرزمینهای اشغالی) در قالب بیانیه اعلام کند. (جمع تعداد سندهای اعلامی، میشه 38، دو تا سند رو نگفت در مورد چیه)
🔸وی افزود: "از بین اسناد مذکور 14 سند شامل گزارش پیشرفت اسنادی است که پیش از این و در مجامع سلامت سالهای گذشته مطرح شدهاند و در حال حاضر کشورهای عضو باید گزارش پیشرفت فعالیتهای خود را در چهارچوب سند ارائه کنند."
🔹وی همچنین گفت: "در مجموع در هفتاد و ششمین مجمع جهانی بهداشت، 70 موضوع در قالب اسناد، طرح و مورد بررسی قرار خواهند گرفت." البته، آقای نیکنام، اشاره داشتند که یکی از موضوعات کلان اسناد مذکور، مربوط به سلامت در اهداف توسعه پایدار (همون سند 2030) هست. هر چند که در متن و اطلاعات منتشره توسط خود بهداشت جهانی، به مسئلهء سند 2030 و ارتباطش با نشست امسال و نیز نتایجی که باید از این نشست، برای پیشبرد سند 2030 گرفته شود، خیلی بیشتر و بسیطتر، اشاره شده است. اساساً عصارهء نشست امسال، قرار است در راه پیشبرد روزافزون سند 2030، تقدیم به سازمان ملل متحد شود (در این خصوص توضیح خواهم داد).
🔸یکی از موارد مهمی که در نشست امسال، مجدداً مطرح می شود، قوانین بهداشت بین المللی (IHR) و تغییرات جدیدش است. تغییراتی که توسط آمریکا پیشنهاد شدهاند و سال گذشته نیز مطرح شدند که با مخالفت اتحادیهء آفریقا (اینجا در این خصوص نوشتهام) به تصویب نرسیدند، ولی به احتمال زیاد،تصویب نهاییشان، در نشست کنونی، انجام خواهد شد. تغییراتی که لازمهء ابلاغ #پیمان_پاندمی به کشورها است.
📌خوب! وزیر بهداشت میره پای تک به تک این سندها امضا میزند و با کوله باری از تعهدات ریز و درشتی که احدی از مفادشان آگاه نمیشود، به کشور باز میگردد و البته ما را برای فاجعهء نشست سال آینده، آماده میکند:
❌"پذیرش پیمان پاندمی"❌
🆔@CoronaDeception
🌐لینک پیوستن به کانال:
https://eitaa.com/joinchat/93192196Cac05c503bc
💢عمدهء مباحث امروز نشست WHA، حول پیمان پاندمی بود.
💢تدروس آدهانوم رییس WHO امروز گفت: "ما به کشورهای عضو WHO نیاز داریم تا بهعنوان یک تعهد نسلی، #پیمان_پاندمی را سر وقت تحویل دهند. پاندمی بعدی منتظر ما نخواهد بود. باید آماده باشیم!"
💢نمایندگان مجلس بیخبر، ملت خواب و کسی هم حواسش به این خطر نیست!
❓آقای وزیر بهداشت، دقیقاً چه میکنی؟ چرا پیمانی رو امضا میکنی و اسنادی رو میپذیری که استقلال کشور رو به باد میده؟ شما کی هستی که برای 85 میلیون نفر آدم، میری تعهد بندگی و غلامی به WHOمیدی؟ به چه اجازهای سرخود، هر چی جلوت میگذارن میپذیری؟
🆔@CoronaDeception
🌐لینک پیوستن به کانال:
https://eitaa.com/joinchat/93192196Cac05c503bc
🔹نشریهء لنست در آوریل 2023، مقالهای را به قلم اعضای هیئت INB (هیئتی که مسوول تهیه و تدوین پیش نویس پیمان پاندمی است) منتشر کرد که در آن، توضیحاتی درباب این پیمان داده شده است.
🔸من نکات مهم این مقاله را در این جا میآورم. خواندن این نکات به درک چیستی #پیمان_پاندمی کمک میکند:
1️⃣کرونا، طی سالهای 2021 تا 2022، منجر به وقوع 14.8 میلیون مرگ مازاد شد (دقت کنید: مرگ مازاد! به ادعای نیچر تا دسامبر 2022، خود کرونا، حدود 5.5 میلیون کشته داشت. طبق تعریف نیچر، مرگ مازاد یا بیش از حد، به معنای «تفاوت تعداد کل مرگ و میرها در یک بحران، در مقایسه با موارد مورد انتظار در شرایط عادی است») که حرکت رو به جلو در جهت دستیابی به اهداف توسعه پایدار را از مسیر خود، خارج کرد.
2️⃣همهگیری کرونا، افرادی را که در موقعیتهای آسیبپذیرتر زندگی میکنند بیشتر تحت تأثیر قرار داد. دسترسی ناعادلانه به اقدامات پزشکی در دنیا، بهویژه در آفریقا منجر به دسترسی نامناسب به واکسنها، روشهای تشخیص و درمانها شد.
🔹آفریقا، کمترین آمار کروناییها را داشت و مردم این قاره، نسبت به این بیماری مقاومتر بودند، چرا اینقدر نگران واکسن این مردم هستند؟ آن هم در شرایطی که این قاره با کمترین میزان واکسیناسیون دنیا، کمترین مرگ ومیر کرونایی را داشت و اساساً از این بیماری جان سالم به در برد! حالا همین موضوع را عاملی برای تدوین پیمان پاندمی میدانند! (منبع 1 و 2).
3️⃣مذاکره برای پیمان پاندمی و نیز برای اصلاح مقررات بینالمللی بهداشت (IHR) در جهت رفع کاستیهای آن، در سال 2023 آغاز شد و انتظار میرود که مجمع جهانی بهداشت (WHA) در ماه می 2024، سند جدید و اصلاحیههای IHR را تصویب کند.
4️⃣در این پیشنویس در تعریف بیماری همهگیر آمده است: «گسترش جهانی یک عامل بیماریزا یا واریانت که از طریق انتقال پایدار و شدید از فردی به فرد دیگر، جمعیتهای انسانی با ایمنی محدود یا بدون ایمنی را آلودهمیکند و بار زیادی را به سیستمهای بهداشتی وارد میکند. این آلودگی با عوارض شدید و مرگ و میر بالا و ایجاد اختلالات اجتماعی و اقتصادی همراه است که کنترل تمامی این موارد، نیازمند همکاری و هماهنگی موثر ملی و جهانی است.»
🔸چرا از عبارت "جمعیتهای انسانی با ایمنی محدود یابدون ایمنی" استفاده شده؟ آیا غیر از این است که ایمنیزایی مد نظر WHO، تنها از طریق واکسن حاصل میشود؟ آیا غیر از این است که در واکسیناسیون کرونا، سیستم ایمنی طبیعی افراد نابود شد، لذا با اتکا به همین واقعیت، این مسئله در تعریف بیماری همهگیر، برجسته شده است؟ آیا این بدان معنا خواهد بود که کشورهای با آمار پایین واکسیناسیون، فاقد ایمنی لازم خوانده خواهند شد و متهم اول پاندمیها خواهند بود؟ (شاید در اینجا با بازی با آمار، همین امر رخ دهد).
5️⃣تسریع در دسترس بودن اقدامات متقابل پزشکی مؤثر، ایمن و با کیفیت در شرایط اضطراری بهداشت عمومی برای نجات جان افراد و کاهش گسترش و شدت بیماری ضروری است. مقامات نظارتی ملی باید مسیرهای تسریع شده را برای اطمینان از در دسترس بودن این قبیل اقدامات متقابل پزشکی، بررسی و اجرا کنند.
🔹این بند هم به معنای آن است که مقامات یک کشور، باید دسترسی به اقدامات پزشکی متقابل -متقابل، منظوردوطرفه هست، یعنی از این طرف کشورها باید آمار و اطلاعات پزشکی شان را بدهند، از طرف مقابل، راه را برای ورود تیمهای پزشکی بینالمللی باز کنند- را تسهیل کنند.
6️⃣یکی از مسخرهترین نکاتی که در این مقاله دربارهء پیش نویس پیمان پاندمی آمده، این جمله است:
"پیش نویس صفر همچنین گزارش، مقررات و نظارت کافی را برای امنیت و ایمنی زیستی پیشنهاد میدهد تا اطمینان حاصل شود که تحقیقات GoF (gain-of-function)، که به طور ژنتیکی ارگانیسمها را تغییر میدهد تا بیماریزایی و قابلیت انتقالشان افزایش یابد، منجر به شیوع بیماریها - خواه باخطای انسانی، خواه با انتشار عمدی این گونه پاتوژنها- نشود".
🔸این جمله را باید دهها بار خواند و سپس پرسید، وقتی صراحتاً عنوان میشود که هدف از GoF، افزایش بیماریزایی و قابلیت انتقال میکروارگانیزمهاست، اساساً چرا باید انجام آن مجاز باشد؟ که بعد به دنبال آن باشند که منجربه شیوع بیماری نشود؟ آیا این جمله، تلویحاً بدان معناست که کرونا هم حاصل GoF بود و اعضای WHO خود بدان واقفند؟
❌متن این پیمان، یک متن احمقانه هست که برای وزرا و رؤسای ابله کشورهایی که آن را امضا میکنند، تنظیم شده است!❌
🆔@CoronaDeception
🌐لینک پیوستن به کانال:
https://eitaa.com/joinchat/93192196Cac05c503bc
هدایت شده از دادشهر | حمزه شکریان
♨️ «پیمان جهانی پاندمی» در راه است.
👈 مجمع جهانی بهداشت هم اکنون در ژنو در حال برگزاری است و مطابق مصوبه سال گذشته این مجمع، پیش نویس «پیمان جهانی پاندمی» تهیه شده و در اجلاس امسال صرفاً بررسی میشود. این متن در جلسه سال آینده مجمع جهانی بهداشت برای تصویب مطرح میشود.
🔹 متن پیشنهادی پیمان پاندمی، حکایت از یک سلطه همه جانبه به کشورها به بهانه جلوگیری از شیوع بیماریهای واگیردار است.
🔸 وظیفه جامعه حقوقی کشور و نمایندگان مجلس شورای اسلامی بررسی خطرات و ایرادات این متن و ارشادات لازم به وزیر بهداشت است تا با مخالفت خود با این پیمان در جلسه سال آینده مانع بروز خطر برای کشور گردد.
🔹 مجلس شورای اسلامی هم چنین موظف است در صورت تصویب پیمان جهانی پاندمی در مجمع جهانی بهداشت فوراً موضوع را در دستور کار قرار داده و با رد آن، مانع اجرای تضمینات بین المللی آن گردد.
💢 ایرادات متن پیشنهادی پیمان جهانی پاندمی را به زودی به اشتراک خواهیم گذاشت.
@dadshahr_iranian
هدایت شده از تا 2030
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺هفدهم می (28 فروردین) امسال، پارلمان بریتانیا، در پی درخواستهای مردمی در خصوص عدم پذیرش پیمان پاندمی WHO، تشکیل جلسه داد و به بحث و بررسی در اینباره پرداخت.
🔸مردم از دولت خواستهاند تا متعهد شود که هیچیک از معاهدههای بینالمللی پیشگیری و آمادگی همهگیری را که توسط سازمان بهداشت جهانی ایجاد شده، امضا نکند (مگر اینکه این موضوع از طریق همهپرسی عمومی تأیید شود).
🎞ویدیوی فوق، بخش مهم صحبتهای «دنی کروگر»، نمایندهء شهر Devizes در این جلسه، درخصوص قدرت و اختیاراتی است که با اعمال قانون جدید و اجرای پیمان پاندمی، به WHO داده میشود.
🔸برای آنکه بدانید، بخشی از قدرت خطرناکی که WHO با اجرای پیمان پاندمی به دست میآورد، چیست، لطفاً این ویدیو را ببینید.
🆔@CoronaDeception
🌐لینک پیوستن به کانال:
https://eitaa.com/joinchat/93192196Cac05c503b
تا 2030
🔺هفدهم می (28 فروردین) امسال، پارلمان بریتانیا، در پی درخواستهای مردمی در خصوص عدم پذیرش پیمان پاند
لطفاً یک بار دیگر این ویدیو👆🏻 را ببینید...
🔰متن پیشنویس صفر پیمان پاندمی، در اول فوریهء 2023 (12 بهمن ماه 1401) منتشر شد و در اختیار کشورهای عضو WHO قرار گرفت.
📁این متن حقوقی، حاوی نکات و ظرایف بسیاری است. من در اینجا به صورت خیلی خلاصه، خطرناکترین نکات این پیشنویس 32 صفحهای را ارائه میدهم:
#بسیار_مهم
📃بند دوم مقدمه: «هیئت INB ... در جلسه دوم خود موافقت کرد که سند مورد نظر (پیمان پاندمی)، باید به لحاظ قانونی الزام آور باشد».
📃بند سوم مقدمه: «توجه شود که پیش نویس این پیمان... از این اصل پیروی می کند که "تا زمانی که همهچیز مورد توافق قرار نگیرد، در واقع هیچ توافقی انجام نشده است"».
📃ماده 6، بند 4: «اعضا متعهد میشوند که مقرراتی را وضع نکنند که با توجه به نیاز به دسترسی بدون مانع به محصولات مرتبط با همهگیری، در تجارت یا مواد خام دارویی و مواد تشکیل دهنده، تداخل بیمورد ایجاد کند».
🔺این بدان معناست که قانونگذاری داخلی کشور ما هم، متاثر از این پیمان است، هیچ کشوری حق ندارد، خلاف این پیمان، چیزی را در کشورش تصویب کند.
📃ماده 6، بند 5: «اعضا متعهد میشوند که حافظ اصول بشردوستانهء انسانی، بیطرفی، انصاف و استقلال باشند و دسترسی بلامانع کارکنان و محمولههای بشردوستانه را تسهیل کنند. تعهد برای تسهیل این دسترسیها، به لحاظ قانونی الزامآور است و در هر شرایطی مطابق با اصول بشردوستانه به پیش خواهد رفت».
🔺این بدان معناست که ذیل عنوان کارکنان سازمان ملل، و نیز محمولههای بشر دوستانه، توان جلوگیری از ورود محمولههای ارسالی WHO را نداریم و هر چه دادند، باید بپذیریم. مهمتر از آن، توان جلوگیری از ورود کارکنانش را هم نداریم، اینکه فرضاً تحت عنوان کارکنان WHO، نیروهای زبدهء نظامی و یا جاسوسی، وارد کشور شوند، به هیچ عنوان حق جلوگیری نداریم!
📃مادهء 12، بند 3: «اعضا باید برای ایجاد، حفظ، هماهنگی و بسیج نیروی کار در دسترس، ماهر و آموزش دیده در شرایط فوریت بهداشت عمومی جهانی سرمایه گذاری کنند. این نیروها، حسب درخواست کشور عضو و بر اساس نیاز بهداشت عمومی، به منظور مهار شیوع و جلوگیری از تشدید گسترش آن از مقیاس کوچک به ابعاد جهانی، مستقر خواهند شد و اقدامات حمایتی را انجام خواهند داد».
🔺یعنی این که باید هزینهء نیروهای واکنش سریع WHO را بپردازیم، در عین حال، باید از ایشان حمایت کنیم. قبلاً گفتم که WHO میتواند ذیل این عنوان، حتی نیروی نظامی را در قالب کارشناس WHO به کشورها گسیل کند و در عین حال، هزینهء نیروهای اشغالگر، توسط خود کشورها باید تأمین شود.
📃ماده 15، بند 1، تبصرهء f: «کلیهء اعضا باید دسترسی سریع سازمان بهداشت جهانی را به مناطق شیوع، در محدودهء تحت حاکمیت یا کنترل کشور خود از جمله از طریق استقرار تیمهای واکنش سریع و متخصص، برای ارزیابی و حمایت از پاسخ به شیوعهای در حال ظهور، فراهم آورند».
🔺این بدان معناست که هر زمانی WHO، احتمال پاندمی بدهد، یا شیوعی را طبق نظر خود، خطرناک تشخیص دهد، میتواند نیرو اعزام کند، نیروهایی که آزادی عمل کامل دارند، برای انجام هرآنچه خود صلاح میدانند. کشور میزبان هم باید همهگونه، با ایشان، همکاری کند (ماجرای جاسوسی موشکی، ذیل عنوان یوزپلنگ ایرانی و حمایت از محیط زیست را به خاطر بیاورید، حالا همان داستان را در مقیاس وسیعتر و خطرناک -و البته با آزادی عمل، نه مخفیانه- با نیروهایی در نظر بگیرید که اختیار کامل برای سرکشی به همه جا را دارند و هرچه بخواهند، میتوانند بکنند).
📃ماده 25، بند 1: «هیچگونه حق تحفظ یا استثنایی را نمیتوان برای پیمان پاندمی اعمال کرد...»
☑️فکر میکنم همین خلاصهء کوتاه، برای درک عمق فاجعهء پیمان پاندمی، کافی باشد!
#StoptheTreaty
🆔@CoronaDeception
🌐لینک پیوستن به کانال:
https://eitaa.com/joinchat/93192196Cac05c503bc
35.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢اصرار مسئولین جمهوری اسلامی به استفاده نکردن از زبان پارسی در مجامع بینالمللی بسیار سوال برانگیز است، اما بماند...
⭕️آقای وزیر، قرآن خواندن شما در طویله، آنرا تبدیل به مسجد نمیکند! اساساً سوال این است که شما در طویله چهکار میکنید؟
📌اگر امضای شما یا هر کدام از اعضاء تیم ایرانی پای پیمان پاندمی دیده شود یا حضور شما برای مذاکرات در جهت توافق برای آن معاهده باشد، شما به این خاک و مردم آن خیانت کردهاید!
♦️کما اینکه امضای ان پی تی، عهدنامه پاریس و سند۲۰۳۰ خیانت بود!
🔺پینوشت: آنچه در ویدیوی ضمیمه مشاهده میکنید، سخنرانی عیناللهی (مورخ 1402/3/2) در مجمع بهداشت سازمان بهداشت جهانی، به زبان انگلیسی است (متن فارسی صحبتهای وی: اینجا).
✍🏻مهندس میزوجی
🆔@CoronaDeception
🌐لینک پیوستن به کانال:
https://eitaa.com/joinchat/93192196Cac05c503bc