▪️اجلاس دولت جهانی، (WGS)، چند روز پیش در امارات متحدهء عربی برگزار شد؛ نشستی که به صورت سالیانه و از سال 2013، برگزار میگردد.
🔺موضوع اصلی نشست امسال، "شکل دادن به دولتهای آینده" بود. این اجلاس، رهبران فکری، کارشناسان و تصمیمگیرندگان جهانی را از سراسر دنیا گرد هم آورد تا در توسعهء ابزارها، سیاستها و مدلهایی که در شکلدهی دولتهای آینده ضروری هستند، مشارکت کنند.
🔺در این نشست، دههزار مقام دولتی بین المللی، رهبران فکری، کارشناسان و تصمیم گیرندگان جهانی گرد هم آمدند. بیش از 250 وزیر از کشورهای مختلف و نیز 20 رییس جمهور هم در آن حاضر بودند.
❓سؤال: این اجلاس چیه و به چه حقی، برای دولتهای مختلف، تصمیم میگیرد؟ آن هم اینقدر واضح و بیپرده؟
❓سؤال مهمتر: چه کسانی از ایران در این نشست شرکت داشتند؟ (و چه تعهداتی را امضا کردند؟) چیزی که البته ردی از آن در اخبار نیافتم!
🔺عنوان این اجلاس هم بسیار پرطمطراق است: "اجلاس دولت جهانی!" اینها چه کسانی هستند که برای دولت جهانی تصمیم میگیرند و نظر میدهند؟
💠اساساً، تنها یک دولت جهانی وجود دارد که دولت حقهء حضرت حجت (عج) هست، باقیش، دنگ و فنگ طاغوتیان زمان هست که فعلاً خیلی جوگیر شدند...
🆔@CoronaDeception
🌐لینک پیوستن به کانال:
https://eitaa.com/joinchat/93192196Cac05c503bc
هدایت شده از روایتگـــــــر
❤️فرمانده شهیدی که با دعای او باران بارید
بچّهها محاصره شده بودند،
نیروهای پشتیبانی نمیتوانستند کمک برسانند. همه تشنه و گرسنه بودند. «کارور» هرچه تلاش کرد و خودش را به آب و آتش زد تا بتواند لااقل کمی آب برای رفع تشنگی نیروهایش تهیّه کند، موفّق نشد. در همین لحظه، بچّهها «کارور» را دیدند که با قدمهای استوار به طرف «تپّههای بازی دراز» میرود. تیمّم کرد و روی یکی از تپّهها ایستاد. «تکبیره الاحرام» را با صدای بلند گفت و شروع کرد به نماز خواندن. مدّتی طول کشید تا به رکوع رفت و چند دقیقهای طول کشید تا سر از رکوع برداشت و به خاک افتاد. نمازش که تمام شد، دستهایش را بالای سرش برد و چشمهایش را بست. نمیدانم با چه حالی، با چه اخلاصی، چگونه دعا کرد که در همان لحظه، صدای «الله اکبر» و فریاد شادی بچّهها به گوش رسید. باران، نم نم شروع به باریدن کرد...
چهارم اسفند ۱۴۰۱، سی و نهمین سالگرد شهادت فرمانده بااخلاص و دلاور گردان مالک لشکر ۲۷ محمدرسولالله، شهید جاویدالاثر محمدرضا کارور گرامی باد.
🌹۲ برادرش حسن و مرتضی هم به شهادت رسیده اند.
💔شهید همت به مادرش قول داد که پیکرش را برگرداند، اما نشد که نشد، پیکر سردار قصهی ما، برای همیشه در جزیرهی مجنون جا ماند.
کتاب گمشدهی مجنون، در مورد این شهید عزیز مدتی است که چاپ شده، حتماً بخوانید.
🌹شادی روح برادران شهید کارور، و پدر و مادر گرانقدرشان حمد و سوره و صلواتی قرائت کنیم.
eitaa.com/revaayatgar
تا 2030
▪️اجلاس دولت جهانی، (WGS)، چند روز پیش در امارات متحدهء عربی برگزار شد؛ نشستی که به صورت سالیانه و ا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢شوآب:
"در آیندهء نزدیک، صاحبان فنآوری و فروش تکنولوژی، «صاحبان جهان» خواهند بود."
🔙چند روز پیش، کلاوس شوآب در اجلاس دولت جهانی (WGS) 2023 در دُبی، که با موضوع «شکل دادن به دولتهای آینده» برگزار شد، سخنرانی کرد. عنوان سخنرانی وی «وضعیت جهان» بود.
🌀شوآب، بنیانگذار WEF، در مورد انقلاب صنعتی چهارم صحبت کرد، یعنی مرحلهای که دنیا از طریق فناوریهای نوین، مانند هوش مصنوعی، رباتها، ماشینهای خودران، تقویت مغز با انواع فناوریهای عصبی، و ویرایش ژنتیکی، متحول میشود.
🌀او گفت که فکر می کند جهان در آغاز این مرحله (: انقلاب صنعتی چهارم) است و مدعی شد که به زودی شاهد رشد استثنایی فناوریهای جدید خواهیم بود.
🆔@CoronaDeception
🌐لینک پیوستن به کانال:
https://eitaa.com/joinchat/93192196Cac05c503bc
🔶روز مهندس را به آن دسته از پزشکانی که طی سه سال گذشته، با کمک WHO، بزرگترین سازهی دروغ را بنا کردند تبریک میگوییم!
✍🏻میزوجی
#فریب_کرونا
🆔@CoronaDeception
🌐لینک پیوستن به کانال:
https://eitaa.com/joinchat/93192196Cac05c503bc
💠مولا علی (ع):
خدا رحمت کند مردی را که اندیشید و عبرت اندوخت و از عبرت اندوخته بینایی یافت.
(نهج البلاغه، خطبه 103)
📁این نوشتار، نگاهی نقادانه است به نامهء اخیر دفتر آقای رییسی در خصوص وضعیت اینترنت کشور (اینجا)
🔹خیرخواهی و نقد درست، از آنجایی نشأت میگیرد که مجموعهی عملکردها در کنار هم دیده شود. نه بناست کارهای خوب دولت سیزدهم، نادیده گرفته شود، و نه قرار است که به بهانهء عناوینی چون دولت انقلابی یا تعریف و تمجید مقام ولایت از دولت -که مشی همیشگی رهبری انقلاب به لحاظ جایگاه ولایت و پدری، در تمامی دولتها بوده است و نمونههای تعاریف ایشان از سید محمد خاتمی (اینجا) و یا تیم مذاکره کننده و جواد ظریف (اینجا) و نیز جناب هاشمی فقید (اینجا) وجود دارد- اشتباهات دولت را نادیده بگیریم، بهخصوص در مواردی که اثر تصمیمات نادرست دولت، نه فقط امروز، بلکه آیندگان را دچار خسران میسازد.
🔺آیتالله خامنهای، بارها و بارها در توصیف وضعیت نابههنجار اینترنت داخل کشور، با گلهمندی صحبت نمودهاند. معروفترین تعبیر ایشان از وضعیت آشفته و نابسامان اینترنت داخلی، "فضای مجازی ول" است که در سخنرانی نوروزی سال 1400 بیان شد (اینجا):
🔺«خب متأسّفانه در فضای مجازیِ کشور ما هم که آن رعایتهای لازم با وجود این همه تأکیدی که من کردم صورت نمیگیرد و در یک جهاتی واقعاً ول است، که بایستی آن کسانی که مسئول هستند حواسشان باشد. همهی کشورهای دنیا روی فضای مجازیِ خودشان دارند اِعمال مدیریّت میکنند، ما افتخار میکنیم به اینکه ما فضای مجازی را ول کردهایم! این افتخار ندارد؛ این به هیچ وجه افتخار ندارد. فضای مجازی را بایستی مدیریّت کرد.»
🔸اثرات این فضای ول نیز دستکم در برهههای مختلف آشوب و بلوا در کشور، به خوبی دیده شده است.
🔹اکنون مروری بر نامهء دفتر رییس جمهوری به وزیر ارتباطات (مورخ 27 بهمن 1401) در خصوص وضعیت اینترنت و بازگرداندن آن به شرایط سابق داریم.
💢در متن نامه چنین تعبیری آمده است: «لزوم بازگرداندن اینترنت به شرایط عادی و دسترسی به اینترنت آزاد»
❗️صبر کنید!
❓یک سؤال مهم در این میان وجود دارد: آیا شرایطی که از آن با عنوان "عادی" تعبیر میشود، همان چیزی نیست که در نظر ولی جامعه، فضای مجازی ول و فاقد مدیریت است؟
🔸فقط کمی به عقب برگردیم و نگاهی به گذشته داشته باشیم، این اینترنت عادی، چه ثمراتی را برای کشور داشته است؟
🔴به گزارش کیهان، برآوردها از رقم خسارات مالی اغتشاشات سال 1401 (تا پایان آذرماه) بالغ بر 14 هزار و 500 میلیارد تومان بوده است (اینجا). و این سوای خونهای پاکی است که در راه حفظ نظام مقدس جمهوری اسلامی و در میانهء جنگهای خیابانی و اغتشاشات، بر زمین ریخته شد.
🔺اینکه دفتر رییس جمهور، اکنون پیگیر آن است که شرایط دوباره به همان وضع به قول خودشان "عادی" برگردد، آیا معنایی جز تکرار آشوبها، خسارتهای مالی و جانی در مقیاس وسیعتر، در آیندهء نزدیک دارد؟
🔺تا زمانی که عزمی برای قانونمند کردن فضای اینترنت داخل کشور وجود نداشته باشد، هرگونه حمایت از این قبیل دستورهای احساسی و نمایشی، خیانت به ملک و مملکت و منویات امام جامعه است.
💢لذا فراموش نکنیم که نقد درست و منصفانه، هرگز قرابتی با حمایت کورکورانه و بی قید و شرط از تمامی عملکردهای دولت، و علیالخصوص اعمال و دستوراتی که در تضاد کامل با منویات امام جامعه هست، ندارد. نه خود راه اشتباه برویم، نه راه را اشتباهی به مردم نشان دهیم!
💎مولا علی علیهالسلام میفرمایند:
چه بسا کسانى که با ستایش دیگران فریفته و دچار فتنه شدند (نهج البلاعه، حکمت 471).
❌کسانی که متأسفانه با روکش انقلابی، در تمامی برههها، به هر ترتیبی و بدون در نظر گرفتن جوانب منطق و تعقل، صرفاً به تعریف و تمجید بیهوده از دولت میپردازند و اینبار هم در ماجرای این نامه، چنین نمودهاند، در واقع با مجیزگوییهای بیهوده، راه آسیب و فتنه را بر دولت سیزدهم، هموار میسازند.
🆔@CoronaDeception
🌐لینک پیوستن به کانال:
https://eitaa.com/joinchat/93192196Cac05c503bc
هدایت شده از دادشهر | حمزه شکریان
♨️ باز هم صدای پای مصوبات بهداشتی میآید!
👈 وقتی ۹ ماه پیش تذکر دادیم که از مجمع عمومی ،بهداشت هر چه برمیآید جز «خیر»، کسی اهمیت نداد!
مجمع جهانی بهداشت رکورد مصوباتی که در راستای #سند2030 تنظیم شده بود را زد و جناب وزیر بهداشت هم حتی زحمت یک مخالفت را نکشید!
🔸 حالا این صحبتهای جناب مدیرکل who رو حتما ملاحظه بفرمایید که اخیراً زحمت «فرمایش آن را کشیدهاند!
👈 لینک
🔹 بعد از کلی مقدمه چینی بیان نمودهاند که طی هفته آینده پیش نویس اولیه #پیمان_پاندمی نگاشته خواهد شد.
من یکی چشمم آب نمیخورد که از وزارت بهداشت صدای مخالفتی بلند شود! اینها امتحان خود را پس دادهاند و نشان دادهاند که در تبعیت کورکورانه از دستورات who پیش قدم هستند.
🔸 مجلس شورای اسلامی هم پس از مصوبه #مولدسازی نشان داد که یک «بیمار رو به موت» است که امید چندانی نباید به او داشت. اما چاره چیست جز روشن نمودن اندک «نمایندگان دغدغه مند»؟
این موضوع را به اطلاع نمایندگان مجلس برسانيد، لعلهم يذكرون!
✍ حمزه شکریان
@dadshahr_iranian
هدایت شده از تمدننگار | شکوهیانراد
🔶🔹 ریشهشناسی فهم غلط نسبت به فضای سایبر- (بخش یکم)
📆 به مناسبت تصویر نامهای که این روزها با مضمون «اینترنت آزاد» و با تعبیر «بازگشت اینترنت به شرایط عادی» منتشر شده است.
✴️ این نگاه اسفبار به فضای سایبر که متصور است «مدیریت نکردن و ول کردن فضای سایبر، معادل آزادی و عادی بودن است»، ریشه در انقطاع علمی فضای سایبر از دانش سایبرنتیک بهعنوان دانش مادر و سازندهی خود دارد.
↩️ در دههی ۸۰ شمسی که ایام دانشجویی را در رشتهی مهندسی IT سپری میکردم، سؤالات بسیاری از اساتید بابت علل و شرایط محتوای بینظم، بیریشه و عقبماندهی دروس داشتم که تماماً با پاسخهایی نظیر:
1⃣ مصوب وزارت علوم است (خوب چرا و با کدام منطق علمی؟!)؛
2⃣ همهی دنیا همینها را میخوانند (که اینگونه نبود و نیست!)؛
3⃣ آیتی برای رفاه بشر بنا شده (که طبق مستندات تاریخی صد در صد غلط است)؛
و دیگر پاسخهای کلیشهای اینچنینی بیپاسخ ماند.
📚 مطالعات شخصی بابت حصول پاسخهای صحیح پرسشها آغاز شد که خروجی آن به شناختن دانش سایبرنتیک منتج گردید؛
🔴 دانشی که تا اوایل پیروزی انقلاب اسلامی با اسامی «فرمانشناسی» و «سیبرنتیک» در کشور وجود داشته و طبق مستندات، با میدانداری دشمن بهصورت کامل از کشور زدوده شده است‼️ (امروز واضح است که چرا)
💢 دانشی که از ریشهشناسی نام آن (Cybernetic) تا تمام تئوریهای پایه و سازندهاش به معنای کنترل، سلطهجویی و حاکمیت است؛
💢 و اساساً دانشی است برای طراحی و اعمال حاکمیت با سبک و روشی جدید که Cyber Space (فضای حاکمیت و کنترل) نام دارد.
❌ و اینکه ما به آن بگوییم مجازی (بهمعنای غیرواقعی!!) چیزی از ماهیت کنترلگر آن کم نمیکند.
🔍 حتماً بررسی بفرمایید چه کسی (؟) نخستین بار نام مجازی را بر فضای سایبر گذاشت و رأساً چه نقشی در ولنگاری امروز فضای سایبر کشور دارد ....
⭕️ در واقع میتوان حوزهی فنی فضای سایبر و مهندسی کامپیوتر را بیریشهترین رشته از حیث قطع ارتباط با دانش مادر خود در مجموعهی رشتههای وزارت علوم دانست.
⬅️ لذا تحصیلکردههای این حوزه، علیرغم هوش و استعداد بالا و ظرفیت نخبگانی، به سبک یک نیروی صرفاً فنی و ابزار بهدست تربیت میشوند که یاد میگیرند «کار کنند» نه اینکه «چهکار کنند».
☢ خسارت بزرگ ملی و حتی تمدنی این است، فضایی را عادی و آزاد بپنداریم که اساساً برای اعمال یک کنترل تمامعیارِ غیرعادی و کاملاً محدود، مشروط و کانالیزه شده، توسط بخشهای امنیتی - نظامی بریتانیا و آمریکا ایجاد شده و همچنان در سطح بینالمللی در کنترل خودشان است❗️
❇️ پایان بخش یکم
✍️مهندس شکوهیانراد
@SHRChannel
🌐 لینک:
https://eitaa.com/joinchat/2793996420C418ac5a508
هدایت شده از تمدننگار | شکوهیانراد
🔶🔹 ریشهشناسی فهم غلط نسبت به فضای سایبر- (بخش دوم)
📆 به مناسبت تصویر نامهای که این روزها با مضمون «اینترنت آزاد» و با تعبیر «بازگشت اینترنت به شرایط عادی» منتشر شده است.
✴️ تیر ماه ۱۳۹۹ بود که یک سند بسیار مهم در شورای عالی فضای مجازی تصویب شد؛ سندی که مدتها انتظار مصوب شدنش را کشیده بودیم:
«طرح کلان و معماری شبکهی ملی اطلاعات»
🌐 https://ito.gov.ir/fa/news/107550
❇️ امیدمان این بود که هر چند عملکرد دولت وقت از سویی و دبیر وقت شورا از سوی دیگر، در تعارض با منویات امام جامعه، منافع ملی و ارتقاء حریم خصوصی و امنیت مردم در فضای سایبر بود، اما بالاخره با تصویب طرح شبکهی ملی اطلاعات، میتوان زمینهسازی اتفاقات مهم و اساسی را برای حصول «فضای سایبر ملی» رقم زد.
⭕️ اما بررسی متن سند، خبر از یک اشتباه بسیار عمیق علمی میداد. در صفحهی ۶ سند بیان شده است:
«بر اساس این مدل، لایههای محتوا و خدمات کاربردی خارج از قلمرو شبکهی ملی اطلاعات ... است.»
⬅️ این بدان معنا است که اساساً شبکهی ملی اطلاعات صرفاً در دو بعد فیزیکی و فنی تعریف شده و اصل کار آن که «بسترسازی برای کنترل محتوا» است، خارج از حیطهی شبکه فرض شده است‼️
♨️ عمق این خطا مانند این است که سندی با عنوان «طرح کلان و معماری شبکه ملی آبرسانی» از سوی سازمان آبفای کشور تدوین گردد اما در آن قید شود «جریان آب و خدمات آبرسانی، خارج از قلمروی شبکهی ملی آبرسانی است!»
1⃣ پرسش نخست این است که اگر جریان محتوا، خارج از قلمروی شبکهی ملی اطلاعات تعریف شده، اساساً این شبکه برای چه کاری طراحی شده است؟!
2⃣ و پرسش دوم این است که چگونه ممکن است حتی در سطح شورای عالی فضای مجازی، چنین خطای علمی فاحشی رخ دهد؟
❇️ پایان بخش دوم
✍️مهندس شکوهیانراد
@SHRChannel
🌐 لینک:
https://eitaa.com/joinchat/2793996420C418ac5a508