👆🏻اشتفان پرایزنر، نمایندهء هماهنگ کننده مقیم سازمان ملل در ایران با تبریک پیروزی پزشکیان اعلام کرد:
«سازمان ملل متحد در ایران مصمم به ادامه حمایتهای خود از اقدامات ملی در جهت دستیابی به توسعه پایدار است».
🎉به مبارکی و میمنت!
➖حمایتها همچنان ادامهدار خواهد بود، تا توسعهء پایِدار در ایران محقق شود!
🔻نکته: UNSDCF که در انتهای توییت انگلیسی پرایزنر آمده، چهارچوب همکاری توسعهء پایدار سازمان ملل برای سالهای 2023-2027 در ایران است که پیشتر به توضیح آن پرداختهام (اینجا).
🔺توضیح: سازمان ملل متحد، ٢٠ نهاد مقيم و غير مقيم در ایران دارد؛ هماهنگ کنندهٔ مقیم سازمان ملل متحد بهعنوان مدیر تیم کشوری سازمان ملل، فعالیت این نهادها را رهبری و حمایت میکند.
🔺دفتر هماهنگ کنندهٔ مقیم، ستون اصلی فعالیتهاست. مأموریت این دفتر، هماهنگی کامل فعالیتهای سازمان ملل متحد است، تا اطمینان حاصل شود که نظام ملل متحد، کمک جمعی، منسجم و یکپارچهای را به نیازمندیها و اولویتها در سطح ملی در چهارچوب اهداف توسعه پایدار و دیگر تعهدات بینالمللی فراهم میآورد (منبع)؛
🔺لذا پرواضح است که هدف تمامی نهادهای مقیم ملل متحد (مثل WHO، ILO، FAO و...) اجرا نمودن اهداف توسعهی پایدار ۲۰۳۰ و یا عهدنامهی اقلیمی پاریس و از این دست در ایران است.
🆔@CoronaDeception
🌐لینک پیوستن به کانال:
https://eitaa.com/joinchat/93192196Cac05c503b
📔نشریهء نیچر، در تازهترین شمارهء خود، در مقالهای به انتخابات ریاست جمهوری ایران پرداخته است.
🔖تیتر مقالهء نیچر این است: «ایران، یک جراح قلب را به عنوان رئیس جمهور انتخاب کرد: اکنون دانشمندان امیدوارند!»
🔸در متن این مقاله آمده: محققان میگویند پیروزی غیرمنتظرهء مسعود پزشکیان میتواند منجر به بهبود حقوق بشر، سرمایهگذاری در علم و آزادیهای آکادمیک شود.
🔹و سپس به جملاتی از پزشکیان استناد شده که: «اعتراض حق دانشگاه است، جامعه ای که اعتراض نکند مرده است».
🔸و ادامه داده: پزشکیان تیر ماه امسال در یک میتینگ انتخاباتی در دانشگاه تهران در تاکید کرده بود که حجاب نباید به زور تحمیل شود و اذعان داشت که دانشجویان و دانشگاهیان باید حق اعتراض بدون مواجهه با سرکوب خشونتآمیز را داشته باشند وی همچنین گفته بود: آئین نامه انضباطی و نحوه برخورد با دانشجویان و اساتید را تغییر خواهم داد. کسی که دانشمند است نباید به خاطر تفکرش مورد بدرفتاری قرار گیرد.
🔹این طور ذوق کردنهای نشریاتی مثل نیچر در قبال انتخاب پزشکیان، البته چیز عجیبی نیست. من پیشتر در خصوص چند مقالهء خصومتآمیز این نشریهء علمی در مورد ایران نوشتهام (اینجا و اینجا).
🔸مسئله این است که چه کسی در رأس دولت باشد تا امثال نیچر، این چنین اظهار رضایت و امیدواری کنند...
🆔@CoronaDeception
🌐لینک پیوستن به کانال:
https://eitaa.com/joinchat/93192196Cac05c503b
🔰علیرضا مرندی، این پیرمرد تمام فصول بهداشت ایران که به هیچ روی دست از سر بهداشت برنمیدارد، اخیراً در خصوص تعیین وزیر بهداشت آینده، نکاتی را گفته.
📌مهمترین نکته آن است که اعلام کرده «وزیر بهداشت باید پزشک باشد» تا مبادا شاهد رویهای، غیر از این روند همیشگی حمایت یک دکتر از هم صنفیهای خویش باشیم. بحث تعارض منافع هم که کلاً برای امثال مرندی، محلی از اِعراب ندارد.
➖در ادامه مروری بر حرفهایش داریم:
🔹مرندی گفته: «وزارت بهداشت، اداره ثبت احوال نیست که بخواهیم قومیتی انتخاب کنیم.»
❓سؤال: مگر ثبت احوال و رؤسایش، قومیتی باید انتخاب شوند؟
🔸این حرف پدربزرگ وزارت بهداشت، در دل خود، نکتههای بسیار دارد؛ حتی مرندی هم میداند که مباحث قومیتی برای پرزیدنت پزشکیان پررنگ است و از این رو متذکر شده که وزیر بهداشت را بر مبنای قومیت انتخاب نکن (اگر سایر وزرا بر مبنای قومیت انتخاب شوند، ایرادی ندارد، فقط وزیر بهداشت، تافتهء جدابافته است؟)
➖مرندی در ادامه گفته:
🔹«معتقدم همه کاره در وزارت بهداشت، شخص وزیر است. نمایندگان مجلس، مسلط به استیضاح نیستند و بر سر این موضوع معامله میشود.»
🔸احتمالاً جملهء آخر وی، اشاره به استیضاح ده بارهء عین اللهی دارد (رکوردی است برای خودش) که هیچ گاه به سرانجام نرسید، چرا که مرندی هم اذعان دارد که در این حالت معامله پیش میآید و وزیر نالایق -هر قدر هم که بی لیاقت باشد- با معامله، بر سر کار باقی میماند. البته معامله هیچ ربطی به تسلط داشتن نمایندهء استیضاح کننده ندارد، بلکه، معامله، معامله است!
🔹مهمترین حرف مرندی این است: «کشور ما ویژگیهای خود را دارد و نمیتوان مدعی شد چون در کشورهای دیگری از افراد غیر پزشک برای وزارت بهداشت استفاده میکنند، پس ما هم چنین رویهای در پیش بگیریم.»
🔸البته مرندی نگفت کشور ما دقیقاً چه ویژگیهایی دارد که بقیهء کشورها آن را ندارند. برای مثال وزیر بهداشت کانادا، علوم سیاسی و تاریخ خوانده است. وزیر بهداشت فرانسه، حقوق خوانده و وزیر بهداشت هلند هم جامعهشناسی خوانده است.
🔹در اغلب کشورهای دنیا وزیر بهداشت، پزشک نیست، و صرفاً یک مدیر است تا از منافع مردم صیانت کند.
🔸این که 45 سال (و بلکه هم بیشتر، از قبل از انقلاب) است که وزیر بهداشت، حتماً باید پزشک باشد نه یک مدیر لایق و توانمند و هر بار هم که بحث انتخاب وزیر میشود، امثال مرندی با پریدن در وسط میدان انتخاب وزیر، امکان انتخاب وزیر کاردان اما غیر پزشک را سلب میکنند، مایهء تأسف است. وزیر پزشک یعنی کسی که در عمل، مدافع همصنفیهای خود است!
🔹مرندی افزود: «یک وزیر بهداشت غیر پزشک تا بخواهد تجربیات خود را در این حوزه شروع کند، زمان میبرد. ضمن اینکه خیلی آسان نیست که بتواند با پزشکان کار کند. چون خودم پزشک هستم، خیلی راحت میتوانم بگویم که کار کردن با پزشکان سخت است»
🔸گویا از نگاه مرندی، علم مدیریت، چیز تعریف نشدهای است و مدیری وجود ندارد که بتواند پزشکان را مدیریت کند، چرا که کار کردن با پزشکان سخت است (چرا؟ احتمالاً مفهوم حرف آقای مرندی، خودبزرگبینی غیرقابل انکار رخنه کرده در صنف دکترهاست که کار با ایشان را سخت میکند).
🔹ظاهراً هیچ امیدی به انتخاب یک وزیر بهداشت مدیر، مدبر و کارآمد نباید داشت.
🔸و پاندمی آینده را هم باز با فردی خواهیم گذراند که فقط منحصر به پزشکی محض میماند و به علت عدم اطلاعات کافی، نداشتن درک درست از شرایط چندوجهی بهداشت و سلامت و عدم دشمنشناسی، بازهم کشور را با دستورات مزخرف سازمان بهداشت جهانی، به ورطهء انحطاط میکشاند.
▪️پ.ن: پزشکیان در آخرین مناظرهء انتخاباتی اعلام کرده بود که «یک پزشک نمیتواند مدیر باشد».
🆔@CoronaDeception
🌐لینک پیوستن به کانال:
https://eitaa.com/joinchat/93192196Cac05c503b
هدایت شده از بیداری بزرگ
🔴 نتیجه استفاده از کلمه ملت برای اقوام ایرانی توسط #پزشکیان همین است که می بینید.
🔻در #تبریز تابلو می زنند و به ملت! غیور آذربایجان بابت پیروزی پزشکیان تبریک می گویند.
🔻این انحراف به سرعت در حال عادی سازی است و اراده ای برای برخورد با آن و مطلع ساختن ملت ایران از تبعات این کار نیست.
✍🏼 احسان موحدیان
🆔@awake_vs_reset
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👆🏻لطفاً به صحبتهای ظریف در انتخاب اعضای کابینه دقت کنید.
🔻در زمانهای نه چندان دور، ملاک انتخاب، تخصص و توانمندی بود (بگذریم که تعهد و ایمان که مهمترین ملاک است، به مرور زمان، در برابر تخصص، رنگ باخت...) ملاکی که شاید در برخی موارد، صرفاً یک شعار بود و بدان عمل نمیشد. اما اکنون محمدجواد ظریف که مشغول مهرهچینی کابینهء پرزیدنت پزشکیان است (آقای پرزیدنت، خودشون مشغول خرید آبنبات برای نوهشون هستند و از این رو، انجام این امور دمدستی را به ظریف واگذار کردهاند. فقط برای من سوال است که اگر قرار بود ایشان به روند سابق زندگیشان به خرید آبنبات برای نوهشان یا رفتن از این هیئت به آن هئیت بپردازند، چرا رییس جمهور شدند؟) از امتیازاتی برای عضوگیری در کابینه نام میبرد که بسیار عجیب است. مثلاً شیعه نبودن، یکی از امتیازات پررنگ انتخاب فرد برای عضویت در کابینه است (آن هم در کشوری که مذهب رسمیش شیعه هست و اکثریتش با شیعیان است!)
❓اما ملاک این امتیازدهی، از کجا آمده است؟
🔺صحبتهای محمدجواد ظریف، #مو_به_مو، در راستای اجرایی کردن منویات سند 2030 است.
🔻امیدوارم دوران تبلیغات انتخاباتی و بیبرنامگی مسعود پزشکیان را در تمامی عرصهها به خاطر داشته باشید. ظاهراً برنامهء آقا مسعود و رفقای اصلاحاتی برای ادارهء مملکت، اجرای سند 2030 است که از همین گام نخست، قرص و محکم، پایبندی به آن را از خود نشان میدهند.
❓این صحبتهای ظریف، دقیقاً با کدام بخشهای سند 2030 مرتبط میباشند؟
🔜من در پست بعدی، با ارائهء اسناد و جزییات، به توضیح این موضوع میپردازم، انشاءالله!
🆔@CoronaDeception
📂صحبتهای ظریف در خصوص نحوهء امتیازبندی افراد برای عضویت در کابینه، دستکم به ۳ هدف از اهداف هفدهگانهء سند ۲۰۳۰ مرتبط است: اهداف ۵، ۱۰ و ۱۶.
📌پررنگترین و آشناترین آن، همان هدف پنجم یا برابری جنسیتی است که اجرای این هدف، منجر به استخدام هرچه بیشتر زنان در کابینه و معالاسف، استخدام اعقاب قوم لوط یا همان جامعهء رنگینکمانی خواهد شد. شایان ذکر است که حمایت از حقوق همجنسبازها، در میثاق نامهء انتخاباتی اصلاحات، قید شده بود.
🔸بخش ۵.۱.۱ سند توسعه پایدار ۲۰۳۰، به بررسی موارد مختلفی در برابری جنسیتی میپردازد، از جمله اینکه: آیا زنان و مردان از حقوق برابر در دسترسی به تصدی مناصب عمومی و سیاسی (قوای سهگانه) برخوردارند؟
🔹اما کلیت حرفهای ظریف به بخش دیگری از سند ۲۰۳۰ هم مربوط است:
🔸عنوان هدف شانزدهم از اهداف هفدهگانهء سند ۲۰۳۰ -که زیربخشها و جزییات بسیار دارد- عبارت است از:«ترویج جوامع صلح آمیز و فراگیر برای توسعه پایدار، دسترسی به عدالت برای همه و ایجاد نهادهای موثر، پاسخگو و فراگیر در تمامی سطوح».
🔹ذیل این عنوان زیبا و خوش ظاهر، البته جزییات بسیار ظریفی به کشورها دیکته شده که باید اجرایی شوند. برای مثال، زیر هدف ۱۶.۷ عبارت است از: اطمینان حاصل شود که تصمیمگیریها در تمامی سطوح، پاسخگو، همهشمول، مشارکتی و با نمایندگی از همگان باشد (به دو عبارت همهشمول و با نمایندگی از همه، دقت ویژه مبذول دارید).
🔸شاخص ۱۶.۷.۱ در این هدف، به بررسی نسبت پُستها در نهادهای ملی و محلی، از جمله در قوای سهگانه در مقایسه با توزیع ملی جمعیت بر اساس جنسیت، سن، افراد دارای معلولیت و گروههای جمعیتی میپردازد (به اصطلاح گروههای جمعیتی دقت کنید، توضیح آنرا خواهم داد).
🔹در دل همین قسمت، به ارتباط این بخش از سند ۲۰۳۰، با هدف ۵ اشاره شده و عنوان شده که شاخص ۵.۵.۱ ، به بررسی آمار نسبت حضور زنان در دولتها میپردازد. به علاوه این هدف، با هدف دهم هم مرتبط است. زیر هدف ۱۰.۲ در مورد «ارتقاء شمول اجتماعی، اقتصادی و سیاسی همه، صرف نظر از سن، سابقه، معلولیت، نژاد، قومیت، منشاء، مذهب، وضعیت اقتصادی یا هر وضعیت دیگری» به صورت کلی بحث میکند.
♨️امیدوارم همینجا روشن شده باشد که حق تحفظ در سند در هم تنیدهء ۲۰۳۰، چه قدر بیهوده و ناکارآمد است، چرا که در صورت رد بخشی از سند ۲۰۳۰، این بخش در سایر قسمتهای سند، با همان روح، با عناوینی مشابه/ متفاوت، گنجانده شده و بدین ترتیب، گریزی از اجرای آن نیست!
🔸در قسمت توضیحات زیرهدف ۱۶.۷.۱، در خصوص گروههای جمعیتی آمده: جمعیت یک کشور، موزاییکی از گروههای مختلف جمعیتی است که بر اساس نژاد یا قومیت، زبان، وضعیت مهاجرت، تعلقات مذهبی و جنسی قابل شناسایی است.
🔺دقت کنید! بر اساس همین تعریف و با در نظر گرفتن شاخص ۱۶.۷.۱ بود که آقای ظریف عنوان کرد که شیعه نبودن، برای عضویت در کابینه، امتیاز محسوب میشود، چرا که در این حالت، گروههای جمعیتی برای شمول در کابینه، در نظر گرفته میشوند.
🔹با توجه به سیر حرکت دولت اصلاحاتی پزشکیان (ظریف)، در صورتی که قرار باشد به شاخص ۱۶.۷.۱ به خوبی عمل شود، به زودی باید شاهد حضور مهاجران غیر ایرانی هم در بدنهء دولت باشیم.
🔸همچنین اگر شاهد حضور فردی معلول در بدنهء دولت بودیم، باید بدانیم که این امر، دستور سند ۲۰۳۰ است که اجرایی میشود و در این میان، توانمندی فردی که پستی را اشغال کرده، اهمیت ندارد.
🆔@CoronaDeception
🌐لینک پیوستن به کانال:
https://eitaa.com/joinchat/93192196Cac05c503b
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👆🏻چند روز پیش، حنان بلخی، رییس منطقهء مدیترانهء شرقی سازمان بهداشت جهانی از قطب بشردوستانهء دبی، بازدید کرد.
🔻یکی از مراکز لجستیک WHO در این قطب واقع است. انبار WHO در این مرکز، بیش از 14هزار متر مربع وسعت دارد. در ایام کرونا، این مرکز، برای ایران هم محموله ارسال کرده بود که اولین آن در 13 اسفند 1398 و به وزن هفت و نیم تُن، شامل دستکش، ماسک و کلاه جراحی، کیت تست کرونا، دستگاه تنفس مصنوعی، دارو و البته 6 پزشک بود! (اولین مورد شناسایی کرونا در ایران، 30 بهمن 1398 بود. در همان اوان کرونا، به سرعت و در حالی که کشور هنوز در گیجی بود، محمولههای گوناگونی را فرستادند).
🔺احتمالاً یکی از اهداف بازدید خانم بلخی از این مرکز، برآورد سطح آمادگی و ذخایر آن برای پاندمی پیش رو است. بیشک، قطب بشردوستی دبی در پاندمی آینده، نقش پررنگی در انتقال ادوات و تجهیزاتی که WHO دستور استفاده از آنها را به کشورها میدهد، خواهد داشت (دستور! همان چیزی که با پیمان پاندمی مرتبط است).
🔻ای کاش، با وجود خساراتی که در کرونا دیدیم، این بار با چشمان باز با پاندمی آتی برخورد شود و ای کاش به این سادگیها، به هر محمولهء اهدایی اعتماد نشود.
🔺پ.ن: از اینکه نام معاونان نمکی در ایام کرونا را در لیست وزرای پیشنهادی بهداشت میبینم، مور مورم میشود: حریرچی و جانبابایی!
🆔@CoronaDeception
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞سازمان بهداشت جهانی به تازگی، ویدیوی کوتاهی از دکتر مارسلو فریرا در خصوص تب دنگی و اشاعهء آن در اروپا را منتشر کرده است. فریرا، ظاهراً در این ویدیو در حال ارائهء توضیحاتی در خصوص دنگی است، اما عملاً آنچه وی میگوید به معنای آن است که با توجه به ساز و کار این پشه و امکان گسترشش در محیطهای شهری، در صورت بروز و اشاعه، به سختی از بین میرود (در واقع از بین نمیرود تا روزی که #خدایگان_WHO تصمیم بگیرد که از بین برود).
🌀این بار، داستان پاندمی احتمالی، پیچیدهتر از قبل است چرا که عامل زیستی در کنار تغییرات اقلیمی گنجانده شده تا بیماری فراگیر دیگری، دنیا را درنوردد.
➖اما در این میان، نکتهء بسیار جالبی وجود دارد:
▪️امیدوارم از دوران کرونا به یاد داشته باشید که گفته میشد: اکثر افراد مبتلا به کرونا، هیچ علامتی ندارند. برای مثال، ایرج حریرچی _معاون وزارت بهداشت در دوران نمکی- گفته بود: 80% افراد مبتلا به کرونا، هیچ علامتی ندارند.
🌀اکنون همان عبارت در خصوص تب دنگی تکرار میشود؛ سازمان بهداشت جهانی اعلام کرده: اکثر افراد مبتلا به تب دنگی، هیچ علامتی ندارند یا علائم خفیف دارند.
▪️ظاهراً حتی مسیر خبری و تبلیغی دنگی، مشابه کروناست و من در این فکرم که عاقل از یک سوراخ، چندبار گزیده میشود؟
🌀باید به انتظار روزهای آتی نشست و اینکه اینبار پاندمی [احتمالاً] جدید، به چه صورتی به پیش خواهد رفت.
🆔@CoronaDeception
🌐لینک پیوستن به کانال:
https://eitaa.com/joinchat/93192196Cac05c503b
هدایت شده از بیداری بزرگ
🛑 ترجمه حرف عضو اتاق بازرگانی: تولید نکنید بذارید ما وارد بکنیم سودش برا ما باشه!
🔺در باب پر آب بر بودن هندوانه لازمه خدمتتون عرض کنم افسانهای بیش نیست.
🔻به بهانه آلودگی هوا به بهانه مصرف آب و در کل به بهانههای مختلف #کشاورزی و #دامپروری باید محدود شود چون دستور #سند_توسعه_پایدار است.
🔻تا در نهایت در آینده، تامین غذا هم در انحصار برخی شرکت ها و به روشهای مورد تاییدشان باشد!
(اینجا)
✍🏼مستقل بیدار(با کمی تغییر)
🆔@awake_vs_reset
🔘کیانوش جهانپور، سخنگوی وزارت بهداشت در دوران کرونا (که شاید به زودی، به ساختمان ایوانک ایران زمین [مکان وزارت بهداشت] برگردد) توضیحاتی در مورد مقابله با پشهء آئدس داده است.
🔻شاه بیت صحبتهای وی این است:
«حذف آب راکد و از بین بردن منابعی که میتوانند آب را در خود نگه دارند، موثرترین راه، بدون استفاده از حشرهکش برای جلوگیری از تکثیر پشههاست.»
❓به نظرتان، این صحبتهای آقای دکتر، دقیقاً به چه معناست؟
🔺من در پست آتی، به توضیح این موضوع و سایر حرفهای جهانپور در مورد پشهء آئدس خواهم پرداخت، انشاءالله!
🆔@CoronaDeception
🌐لینک پیوستن به کانال:
https://eitaa.com/joinchat/93192196Cac05c503b
👆🏻این عکسها مربوط به پست توضیح صحبتهای جهانپور در مورد مقابله پشهء آئدس است که به دلیل محدودیت ایتا، مجبورم آنها را جداگانه بفرستم.
🆔@CoronaDeception
🌐لینک پیوستن به کانال:
https://eitaa.com/joinchat/93192196Cac05c503b
🔰طبق نقشه رنگآمیزی شده از حضور پشه آئدس در ایران، پررنگترین مناطق حضور این پشه، نوار شمالی کشور، شمال استانهای اردیبل، آذربایجان شرقی و غربی و خوزستان است.این نقشه، تقریباً با نقشهء کشت برنج در ایران منطبق است (اینجا).
🌀برگردیم به حرفهای جهانپور: «حذف آب راکد و از بین بردن منابعی که میتوانند آب را در خود نگه دارند، موثرترین راه، بدون استفاده از حشرهکش برای جلوگیری از تکثیر پشههاست.»
🔺این شاید بدان معناست که با بازی ترس پمپاژشونده از رسانه -مشابه آنچه در کرونا دیدیم- مزارع برنج، خشک شوند، چرا که منبع آب راکدند و زایشگاه پشهء آئدس محسوب میشوند! اگر چنین شود، این به معنای از بین رفتن برنجکاری و نابودی آن در کشور و در ادامه، گرسنگی و قحطی خواهد بود (سایر نقاط دنیا نیز احتمالاً چنین میشود، لذا وارداتی هم در کار نخواهد بود).
🔺شایان ذکر است که برخی دستورات برای کاهش تولید برنج، از قبل صادر شده، مثلاً امسال به بهانهء محدودیت منابع آبی، کشت برنج در پارسآباد مغان ممنوع شده است (تولید برنج این منطقه، 2-3هزار تن است). این در حالی است که بارندگیهای امسال در کل کشور نسبت به سال قبل، 21% افزایش داشته و نسبت به میانگین طولانیمدت هم، افزایش نشان داده و این افزایش، شامل استان اردیبل که پارسآباد در آن واقع است هم بوده (اینجا).
🔺امیدوارم اوایل دوران کرونا را به یاد داشته باشید که به واسطهء پمپاژ شدید ترس، مردم به خودروهای مسافر غیر بومی (به خصوص آنهایی که از استانهای ظاهراً کروناخیز! آمده بودند) حمله میکردند و سنگ میزدند، تا به اصطلاح با این کار و ممانعت از ورود ایشان به شهرشان، جلوی گسترش کرونا را بگیرند!
🔺شاید مشابه همین واکنشهای غلط را در موضوع پشهء آئدس هم شاهد باشیم، چرا که آقای دکتر گفتهاند: با همسایگان خود صحبت کنید، کنترل پشه یک مسئولیت مشترک است (= در زندگی همسایه تون سرک بکشید، فضولی کنید و ببینید کجا آب راکد دارد. همسایه اگر کشاورز برنج کار بود که دیگه مسوولیت مشترک، خیلی سنگین میشه!)
🔻البته جهانپور، راه حلهایی مثل سمپاشی وسیع یا مقابلهء بیولوژیک را هم مطرح کرده که در عمل نمیدانم چگونه خواهد شد، اما ظاهراً رهاسازی پشههای اصلاح شدهء ژنتیکی هم کمک خواهد کرد.
❓منظور از اصلاح ژنتیکی پشه چیست؟
🔻برای نمونه، شرکت Oxitec، پشههای نر اصلاح شده ژنتیکی Aedes aegypti -گونهای که تب دنگی را به انسان منتقل میکند- پرورش میدهد. پشههای تراریخته، ژنی دارند که نوزاد ماده را قبل از بلوغ نابود میکند. تب دنگی فقط از پشههای ماده منتشر میشود؛ لذا رها کردن پشههای اصلاحشده در یک منطقه میتواند به کاهش تعداد آفاتی که میتوانند ویروس را به مردم منتقل کنند، کمک کند.
🔻گاه پشههای تراریخته، نوزادانی بوجود میآورند که میتوانند زنده مانده و ژنهایشان را به حشرات بومی منتقل کنند و پیامدهای ناشناختهای دارند. (این یعنی فاجعه، روی فاجعه!) (منبع)
🔺البته در این میان، بازار دارویی کشور هم بی نصیب نخواهد ماند، چرا که جهانپور گفته: «یک دافع حشرات مورد تایید وزارت بهداشت/سازمان غذا و دارو را روی پوست در معرض دید در خارج از منزل بمالید. برای از بین بردن پشهها در محل کار و زندگی هم از اسپریهای حشرهکش تأیید شده استفاده کنید.»
🔺از حالا، اسپری ضد پشه و پشهکش، فروششان بالا خواهد رفت و احتمالاً در مقطعی کمیاب میشوند شاید هم شاهد دزدی محمولهء اسپری توسط کشورها باشیم. درست مثل دزدی ماسک در زمان کرونا!
♨️پ.ن: وضعیت برنجکاری تنها، یکی از جنبههای مربوط به حذف آبهای راکد است. این قضیه، بسیار گستردهتر از اینهاست. حتی کولرهای آبی را هم باید خاموش کرد، چرا که آب راکد دارند. در این حالت باید کولر گازی را جایگزین کرد که این خود یعنی بار اضافه به شبکهء برق و خاموشی بیشتر!
🆔@CoronaDeception
🌐لینک پیوستن به کانال:
https://eitaa.com/joinchat/93192196Cac05c503b
فرشیدی، معاون وزارت بهداشت:
علائم تب دنگی در ۸۰% موارد آنقدر خفیف است که فرد حتی با یک قرص مسکن هم ممکن است بهبود یابد. از حدود ۲۰% افرادی که علامت مییابند ممکن است ۵-۶%شان تجربه علائم بسیار شدید داشته باشند و نیم تا ۱% فوت کنند.
نگذاریم یه کرونای دیگه با این پشه برامون بسازن!
🆔@CoronaDeception
🌐لینک پیوستن به کانال:
https://eitaa.com/joinchat/93192196Cac05c503b
هدایت شده از تا 2030
▪️پیشتر، بسیاری از دلسوزان گمنام، آنهایی که همیشه متهم به توهم توطئه شدند و همیشه نادیده گرفته شدند، عزیزانی که در دوران کرونا، با تمام توان برای آگاه سازی مردم از این فریب بزرگ تلاش کردند، هشدار داده بودند که روند تعطیلیها و نابودی اقتصاد، متوقف به کرونا نمیماند و در ادامه باید شاهد لاکدان یا همان قرنطینههای آب و هوایی باشیم....
☑️آنچه که امروز در کشور ما، شروع شده است، دقیقاً همان داستانی است که این عزیزان، پیشتر هشدارش را داده بودند....
🆔@CoronaDeception
🌐لینک پیوستن به کانال:
https://eitaa.com/joinchat/93192196Cac05c503bc