18.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞مشروح صحبتهای نمایندهی ایران در نشست WGIHR-4، مورخ ۲ مرداد ۱۴۰۲.
⬆️این نشست، یکی از نشستهای بحث و بررسی تغییرات IHR در سازمان بهداشت جهانی بوده است که در پست بعدی، توضیح آن را خواهم داد...
🆔@CoronaDeception
🌐لینک پیوستن به کانال:
https://eitaa.com/joinchat/93192196Cac05c503bc
💢ساعاتی پیش و در آستانهء نشست آتی WHA سازمان بهداشت جهانی، این سازمان خبر از توافق کشورهای عضو در خصوص پذیرش تغییرات مقررات بینالمللی بهداشت (IHR) داد و اعلام کرد: «امروز و در یک نقطه عطف تاریخی برای سلامت عمومی جهانی، دولتهای عضو به طور اصولی بر روی یک بستهء بزرگ و پیشگامانه از اصلاحات مقررات بینالمللی بهداشت (2005) توافق کردند.»
💢به گفتهء WHO، توافقنامهء جدید در خصوص همهگیری (پیمان پاندمی) در کنار اصلاحات مربوط به مقررات بین المللی بهداشت، IHR، دو سند بینالمللی مکمل هم هستند.
➰قبلاً خبری از مخالفت ایران با تغییرات IHR (پیشنهاد شده از سوی آمریکا) ارائه شده بود. ویدیوی ضمیمه، بخشی از صحبتهای نمایندهء ایران در مرداد 1402 در یکی از نشستهای بررسی اصلاحات IHR هست که به غلط تحت عنوان مخالفت ایران با این اصلاحات، معرفی شد.
💢آنچه ایران آن را رد کرده، تنها بدان معناست که اصلاحات آتی IHR تا 24 ماه پس از تصویب (مدت زمان بیشتری، نسبت به سایر کشورهای عضو) برای ایران، لازمالاجرا نخواهد بود، امری که در صحبتهای نمایندهء ایران هم مشخص است و پرواضح هست که ما هیچ مخالفتی با محتویات این تغییرات نداریم و مطیعانه در صدد اجرای اوامر آمریکایی -با واسطهء سازمان بهداشت جهانی- هستیم!
🔜تنها 8 روز دیگر تا نشست آتی کشورهای عضو WHO و تصویب پیمان پاندمی، زمان باقی است و باید نگران قبول این پیمان (که پذیرش IHR از مقدماتش است) از سوی مسوولان و. بهداشت بود که این بار هم با قبول خودسرانهء این قبیل معاهدات بینالمللی (مشابه توافق پاریس) کل جمعیت کشور را به دردسر میاندازند.
🆔@CoronaDeception
هدایت شده از تا 2030
🔰متن پیشنویس صفر پیمان پاندمی، در اول فوریهء 2023 (12 بهمن ماه 1401) منتشر شد و در اختیار کشورهای عضو WHO قرار گرفت.
📁این متن حقوقی، حاوی نکات و ظرایف بسیاری است. من در اینجا به صورت خیلی خلاصه، خطرناکترین نکات این پیشنویس 32 صفحهای را ارائه میدهم:
#بسیار_مهم
📃بند دوم مقدمه: «هیئت INB ... در جلسه دوم خود موافقت کرد که سند مورد نظر (پیمان پاندمی)، باید به لحاظ قانونی الزام آور باشد».
📃بند سوم مقدمه: «توجه شود که پیش نویس این پیمان... از این اصل پیروی می کند که "تا زمانی که همهچیز مورد توافق قرار نگیرد، در واقع هیچ توافقی انجام نشده است"».
📃ماده 6، بند 4: «اعضا متعهد میشوند که مقرراتی را وضع نکنند که با توجه به نیاز به دسترسی بدون مانع به محصولات مرتبط با همهگیری، در تجارت یا مواد خام دارویی و مواد تشکیل دهنده، تداخل بیمورد ایجاد کند».
🔺این بدان معناست که قانونگذاری داخلی کشور ما هم، متاثر از این پیمان است، هیچ کشوری حق ندارد، خلاف این پیمان، چیزی را در کشورش تصویب کند.
📃ماده 6، بند 5: «اعضا متعهد میشوند که حافظ اصول بشردوستانهء انسانی، بیطرفی، انصاف و استقلال باشند و دسترسی بلامانع کارکنان و محمولههای بشردوستانه را تسهیل کنند. تعهد برای تسهیل این دسترسیها، به لحاظ قانونی الزامآور است و در هر شرایطی مطابق با اصول بشردوستانه به پیش خواهد رفت».
🔺این بدان معناست که ذیل عنوان کارکنان سازمان ملل، و نیز محمولههای بشر دوستانه، توان جلوگیری از ورود محمولههای ارسالی WHO را نداریم و هر چه دادند، باید بپذیریم. مهمتر از آن، توان جلوگیری از ورود کارکنانش را هم نداریم، اینکه فرضاً تحت عنوان کارکنان WHO، نیروهای زبدهء نظامی و یا جاسوسی، وارد کشور شوند، به هیچ عنوان حق جلوگیری نداریم!
📃مادهء 12، بند 3: «اعضا باید برای ایجاد، حفظ، هماهنگی و بسیج نیروی کار در دسترس، ماهر و آموزش دیده در شرایط فوریت بهداشت عمومی جهانی سرمایه گذاری کنند. این نیروها، حسب درخواست کشور عضو و بر اساس نیاز بهداشت عمومی، به منظور مهار شیوع و جلوگیری از تشدید گسترش آن از مقیاس کوچک به ابعاد جهانی، مستقر خواهند شد و اقدامات حمایتی را انجام خواهند داد».
🔺یعنی این که باید هزینهء نیروهای واکنش سریع WHO را بپردازیم، در عین حال، باید از ایشان حمایت کنیم. قبلاً گفتم که WHO میتواند ذیل این عنوان، حتی نیروی نظامی را در قالب کارشناس WHO به کشورها گسیل کند و در عین حال، هزینهء نیروهای اشغالگر، توسط خود کشورها باید تأمین شود.
📃ماده 15، بند 1، تبصرهء f: «کلیهء اعضا باید دسترسی سریع سازمان بهداشت جهانی را به مناطق شیوع، در محدودهء تحت حاکمیت یا کنترل کشور خود از جمله از طریق استقرار تیمهای واکنش سریع و متخصص، برای ارزیابی و حمایت از پاسخ به شیوعهای در حال ظهور، فراهم آورند».
🔺این بدان معناست که هر زمانی WHO، احتمال پاندمی بدهد، یا شیوعی را طبق نظر خود، خطرناک تشخیص دهد، میتواند نیرو اعزام کند، نیروهایی که آزادی عمل کامل دارند، برای انجام هرآنچه خود صلاح میدانند. کشور میزبان هم باید همهگونه، با ایشان، همکاری کند (ماجرای جاسوسی موشکی، ذیل عنوان یوزپلنگ ایرانی و حمایت از محیط زیست را به خاطر بیاورید، حالا همان داستان را در مقیاس وسیعتر و خطرناک -و البته با آزادی عمل، نه مخفیانه- با نیروهایی در نظر بگیرید که اختیار کامل برای سرکشی به همه جا را دارند و هرچه بخواهند، میتوانند بکنند).
📃ماده 25، بند 1: «هیچگونه حق تحفظ یا استثنایی را نمیتوان برای پیمان پاندمی اعمال کرد...»
☑️فکر میکنم همین خلاصهء کوتاه، برای درک عمق فاجعهء پیمان پاندمی، کافی باشد!
#StoptheTreaty
🆔@CoronaDeception
🌐لینک پیوستن به کانال:
https://eitaa.com/joinchat/93192196Cac05c503bc
لطفاً توضیحات عکسهای فوق را در پست بعدی بخوانید.
به دلیل محدودیت ایتا، ناچارم عکسها را جدای از مطلب اصلی منتشر کنم.
🆔@CoronaDeception
🌐لینک پیوستن به کانال:
https://eitaa.com/joinchat/93192196Cac05c503bc
تا 2030
لطفاً توضیحات عکسهای فوق را در پست بعدی بخوانید. به دلیل محدودیت ایتا، ناچارم عکسها را جدای از مط
🔰پس از درگذشت شهادتگونهء رییس جمهور، نوشتههای بسیاری دیدم که حادثهء رخ داده برای ایشان را مرتبط با رد پیمان پاندمی توسط وی دانستهاند.
🌀برخی هم نوشتهاند که اخیراً نمایندهء دولت، مخالفت خود را با این پیمان اعلام کرده (دقیقاً چه کسی و چه زمانی این کار را کرده؟)
🔹تا جایی که میدانم، اساساً ایران تاکنون مخالفتی با پیمان پاندمی WHO نداشته؛ همچنان که با تغییرات IHR -که از الزامات پیمان پاندمی است- مخالف نبوده.
🔸قرار است این پیمان در نشست آتی مجمع بهداشت جهانی (7-12 خرداد 1403) به تصویب کشورها برسد. البته برخی کشورهای معدود از قبل با این پیمان مخالفت کردهاند، اما تا جایی که میدانم ایران مخالفت رسمی با آن نداشته.
🔹نکته: در آخرین نشست مجمع عمومی ملل متحد در شهریور 1402، نامهای ارائه شد که در آن ایران، مخالفتش را با «بیانیهء سیاسی نشست سطح عالی مجمع عمومی ملل متحد در مورد پیشگیری، آمادگی و واکنش به پاندمی، PPPR» (و نه پیمان پاندمی که اصل ماجراست و چند روز دیگر قرار است در ژنو تصویب شود) اعلام کرد.
🔸برای توضیح بیشتر باید بگویم که در کنار این مخالفت، ایران با بیانیههای سیاسی اهداف توسعه پایدار، بیماری سل وپوشش همگانی سلامت (UHC) هم مخالفت کرد (اینجا در این خصوص نوشتهام). اجرای UHC، یکی از پایههای لازم برای پیمان پاندمی است؛
🔹اسفند ماه 1402 بود که وزارت بهداشت، برای UHC یک کنفرانس بینالمللی برگزار کرد، لذا بین آن اعلام مخالفت و عملکرد موجود در این وزارتخانه هیچ شباهتی دیده نمیشود.
🔸از آنجا که ظاهراً وزارت بهداشت مسوول پذیرش پیمان پاندمی است و تاکنون هم مخالفتی با آن نداشته، لذا به نظر میآید که واقعهء تلخ رخ داده برای رییس جمهور فقید، ارتباطی با پیمان پاندمی ندارد.
🔹مدتهاست که پایگاه خبری وزارت بهداشت را رصد میکنم و غیر از سکوت محض در قبال پیمان پاندمی، چیز دیگری از این وزارتخانه ندیدهام.
🔸از کسانی که مدعیاند مرحوم رییسی، با پیمان پاندمی مخالفت کرده بود (آن هم چند روز قبل از سانحهء بالگرد!) و به همین علت حذف شد، مستند بخواهید.
🔹معالاسف با شایعات گوناگون، امر بر مردم مشتبه شده که ایران این پیمان را رد کرده، لذا کوچکترین درخواست یا اعتراضی به وزرات بهداشت در خصوص نشست WHA77، صورت نخواهد گرفت و این، راه را برای شاگرد اول WHO -ایران- هموارتر میکند تا در آرامش، این پیمان ننگین را امضا کند.
🔸قلباً آرزومندم که وزارت بهداشت، در برابر ظلم این پیمان گردن فراز کند و از پذیرشش سر باز زند، آرزویی که با روند زبون و ذلیل وزارت بهداشت در اطاعت اوامر سازمان صهیونیستی WHO، بیشتر به یک رؤیا شبیه است!
🔹البته در این میان آنقدر داستانهای مختلف رخ داده (فرصت نوشتن ندارم) که بیشتر امیدوارم، این سایر کشورهای عضو WHO باشند که از قبول این پیمان سر باز بزنند و بدین ترتیب، این پیمان به تصویب سازمان بهداشت جهانی نرسد!
🆔@CoronaDeception
🌐لینک پیوستن به کانال:
https://eitaa.com/joinchat/93192196Cac05c503bc
هدایت شده از بیداری بزرگ
✅نهایتاً ۳۰ الی ۴۰ اکانت کم فالوور انقلابی هستند که در مورد #سند2030 مطلب مینویسند.
❓اما میدانید چرا برآشفتهاند و تخریبشان میکنند و به آنها برچسب میزنند؟
☑️چون مستند صحبت میکنند؛
☑️چون طرفدار اشخاص و جناحها نیستند؛
☑️و چون اصل انقلاب، استقلال کشور و سرنوشت مردم برایشان اهمیت دارد!
✍🏻مهدی منتظر مهدی
🆔 @awake_vs_reset
💸تدروس آدهانوم، رییس سازمان بهداشت جهانی امروز، از کمک مالی عربستان به این سازمان تشکر کرد. این کمک بدین شرح است:
💵ژنرال عبدالله الربیعهء عربستانی، مبلغ 19.4 میلیون دلار به WHO کمک کرده تا این رقم، خرج کمکهای بهداشت جهانی در کشورهای یمن، سودان و سوریه شود.
📌اینکه عربستانی که از سال 1394، به یمن حمله کرده اکنون دلسوز یمنیها شده و برایشان، این طور هزینه میکند، عجیب و غریب نیست؟
❓کجای داستان این دشمنی برایتان ملموس نیست؟
🔻عربستان، دشمن یمن، اکنون به واسطهء سازمان بهداشت جهانی، به دشمنی خویش ادامه میدهد!
🔺نکته: ژنرال الربیعه، نمایندهء مرکز کمکهای امدادی و بشردوستانهء بن سلمان است که کمکهای عربستان سعودی را در 98 کشور جهان، توزیع میکند.
♨️شایان ذکر است که نشستهای اولیهء سران WHO با مقامات بهداشتی کشورها در حاشیهء هفتاد و هفتمین نشست مجمع جهانی بهداشت، WHA، از امروز آغاز شده و دیدار الربیعهء عربستانی هم در زمرهء همین جلسات است.
🔜نشست هفتاد و هفتم WHA، صبح دوشنبه آغاز خواهد شد.
#WHA77
#خروج_از_WHO
🆔@CoronaDeception
🌐لینک پیوستن به کانال:
https://eitaa.com/joinchat/93192196Cac05c503bc
☑️ولی من هرچی فکر میکنم، «شهید زنده» برای من، فقط یک نفره: دکتر سعید نمکی عزیز!
💠تازه ایشون یه آپشن دیگه هم داشت: عین الماس درخشید!
✅پ.ن: کاش در استفاده از واژگان و عبارات، دقت میشد! این که هر زمان، به فراخور روز به هرکسی «شهید زنده» گفته شود، شایسته نیست.
✅شهید زنده آن جانباز شیمیایی هست که 40 سال است با خس خس و عذاب زندگی میکند؛ آن جانباز دردمند موجی هست که سالهای عمرش را با بیماری و درد بیدرمانش زندگی کرده، جوری که حتی از خانوادهاش هم طرد شده و در کنج آسایشگاه، به انتظار مرگ است!
✅هیچ کسی غیر از این عزیزان، شهید زنده نیست!
🆔@CoronaDeception
🌐لینک پیوستن به کانال:
https://eitaa.com/joinchat/93192196Cac05c503bc
13.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♨️به نظر میرسد با اعتراضات بسیاری که از سوی کشورهای دنیا، در قبال پیمان پاندمی صورت گرفته است، روند تصویب این پیمان، دستکم برای نشست کنونی WHA متوقف شده است. آسوشیتد پرس و واشنگتن پست امروز نوشتند: «پیمان پاندمی، فعلاً در وضعیت تعلیق قرار گرفته»
🔹البته این بدان معنا نیست که سازمان بهداشت جهانی، دست از این پیمان شسته، بلکه احتمالاً شاهد تغییراتی فریبنده خواهیم بود، تا مطلوب نظر WHO حاصل شود، همچنان که مطابق برنامهء زمانبندی نشستها، بحث در مورد «موارد اورژانسی بهداشت عمومی: آمادگی و پاسخ به آنها» (شامل گروه پیش نویس هیئت مذاکره کننده بین دولتی (INB) در باب تلاش های پیمان پاندمی و گروه کاری مقررات بین المللی بهداشت (WGIHR)) بعدازظهر سه شنبه، 28 می آغاز خواهد شد.
🔸اساساً این بوریس جانسون، نخست وزیر سابق انگلستان بود که برای اولین بار، پیشنهاد تدوین چنین پیمانی را عرضه کرد و به نظر نمیرسد که شیاطین عالم، به این سادگیها دست از نقشهء خویش بردارند.
🔹کلیپ ضمیمه، صحبتهای تدروس آدهانوم در مراسم افتتاحیهء نشست هفتاد و هفتم WHA است که امروز صبح (7 خرداد) ایراد شده است. پر واضح است که با این صحبتها، میل شدید به نیل به هدف پیمان پاندمی، همچنان وجود دارد.
🔸نکتهء حائز اهمیت صحبتهای تدروس، اشارهء وی به دستور کار سند توسعهء پایدار (SDGs) است و اینکه وی از کشورها خواسته از حالا تا سال هدف 2030، با تمام قوا، در راه دستیابی به اهداف توسعهء پایدار گام بردارند.
🆔@CoronaDeception
🌐لینک پیوستن به کانال:
https://eitaa.com/joinchat/93192196Cac05c503bc
🗓در دومین روز از نشست WHA77، کشورهای عضو WHO موافقت کردند که تا پایان نشست کنونی، اصلاحات IHR (2005) را نهایی کنند و در مورد زمان، فرمت و فرآیند ختم و انعقاد پیمان پاندمی، به توافق برسند.
🔖کشورهای عضو مجدداً تأکید کردند که جهان به یک توافق همهگیر نیاز دارد؛ توافقی که بر اساس اصول برابری، حاکمیت و پیشگیری، آمادگی و واکنش و برای اطمینان از مصون ماندن نسلهای بعد در برابر تهدید پاندمیهای اجتنابناپذیر آینده باشد.
✔️خیلی تمایل ندارم به این مطلب با ریزهکاریهایش بپردازم، چرا که به گمانم برای خوانندگان، خسته کننده خواهد بود، اما به ناچار این پست را نوشتم، به جهت اینکه به هیچ روی نباید ساده به قضیه نگاه کرد و مسئله را تمام شده دانست.
✔️هیچ چیزی تمام نشده، فقط کمی طولانی شده، تا احتمالاً در کشاکش طول زمان و اخبار ضد و نقیض، مردم خسته شوند، حساسیتها کم شود و سرانجام، هدف نهایی حاصل شود!
🆔@CoronaDeception
🌐لینک پیوستن به کانال:
https://eitaa.com/joinchat/93192196Cac05c503bc
هدایت شده از دادشهر | حمزه شکریان
♨️ معیار چیست؟
👈 بنده حدود یکسالونیم در دفتر دکتر جلیلی رفتوآمد داشتم، از نزدیک روحیه سادهزیستی و انقلابی ایشان را دیدهام، در دور قبل از ایشان حمایت کردم و از انصرافش عصبانی شدم.
🔹 اما آیا این موارد حجت شرعی برای رای دادن به ایشان است؟ آیا موارد فوق بنده را شرعاً بینیاز از تحقیق مجدد میکند؟
🔸 آیا صِرف رویت کردن روحیه انقلابی و سادهزیستی ایشان دلیل میشود که این دوره هم حمایت را تکرار کنم؟ آیا با توجه به اتفاقاتی که در این چند سال افتاده، موظف به تحقیق و سوال مجدد نیستم؟ آیا سوال مجدد از برنامهها و قیاس میان برنامههای کاندیداها، دلیل بر سستی عقاید بنده است؟
💢 عمیقاً معتقدم که فضای کنونی جامعه، نیازمند زندگی کردن این حدیث علوی است؛
«اعرف الحق، تعرف اهله»!
🔹 اما متاسفانه حس میکنم «شخصیت جناب جلیلی» برای برخی از حامیانش تبدیل به «معیار» برای «سنجش حق» شده است! تا جایی که مسلمات فکری و علمی خود را به خاطر شخصیت دکتر جلیلی تغییر میدهند.
👈 این صحبت بنده ممکن است که موجب رنجش دوستان گردد، ولی حس میکنم چشم بستن بر روی وظایف شرعی به علت #شخصیت_محوری ، مانند موریانه در حال ویران کردن ایمان و عقاید ماست.
@dadshahr_iranian
🔰دیروز، نشست هفتاد و هفتم مجمع جهانی بهداشت، WHA خاتمه یافت.
🔹در آخرین روز این نشست، تصمیمات تاریخی ذیل اتخاذ شد:
➖ تصویب اصلاحات مقررات بین المللی بهداشت (IHR)
➖ نهایی شدن #پیمان_پاندمی ظرف یک سال، در نشست سال آیندهء WHA و یا در صورت امکان زودتر و در سال 2024، که نشان از تمایل کشورهای عضو برای حفاظت از مردم خود و جهان در برابر خطر مشترک شرایط اضطراری بهداشت عمومی و پاندمیهای آینده است.
🔸تدروس آدهانوم، رییس سازمان بهداشت جهانی در روز آخر نشست گفت:
«تصمیم برای انعقاد پیمان پاندمی ظرف یک سال آینده نشان میدهد که کشورها مصرانه و فیالفور، خواستار این پیمان هستند، چون پاندمی بعدی در طول زمان رخ خواهد داد و شاید و اگری در کار نیست».
🔹قرار است تصویب پیمان پاندمی، ظرف یک سال تا نشست سال آینده WHA و یا در طی یک نشست فوقالعاده، در سال 2024 انجام شود؛ تا جایی که میدانم، برخی صحبتها حکایت از این داشت که این پیمان، در ماه نوامبر به تصویب برسد.
منبع
🆔@CoronaDeception
🌐لینک پیوستن به کانال:
https://eitaa.com/joinchat/93192196Cac05c503bc
🌀عیناللهی و نشست WHA77
🔸خبرگزاری و. بهداشت هفتم خرداد خبر از سفر عیناللهی به ژنو داد. سفری که در آن قرار بود در خصوص 34 سند تخصصی مرتبط با نظام سلامت کشور تصمیمگیری شود؛ اسناد مذکور شامل 25 سند در حوزه فعالیتهای بهداشت، 6 سند در حوزه فعالیتهای سایر معاونتهای و. بهداشت و سه سند در حوزه اداره کل همکاریهای بینالملل است؛ اسنادی که البته چیزی از آنها نمیدانیم، اسنادی که مرتبط با نظام سلامت کشور ایران هستند (به نص صریح خود وزارت بهداشت) اما در WHO چک و بررسی میشوند. این سازمان بهداشت جهانی است که عملاً در دخالت آشکار، عنان بهداشت جمهوری اسلامی ایران را در دست دارد.
🔹به گفتهء خبرگزاری وزارت بهداشت، قرار بود در این سفر، عیناللهی با تدروس آدهانوم -رییس سازمان بهداشت جهانی- دیداری تازه کند. البته هرچه کنکاش کردم هیچ خبری از این دیدار نیافتم و معلوم نیست این دیدار برگزار شد یا نه.
🔸طبق معمول، یک کنفرانس دیگر برگزار شد، بدون آنکه تعهدات، اسناد و گزارشهای ارائه شده در آن شفافسازی شود. همه چیز به سرعت، خاتمه یافت و از اخبار و اذهان عمومی کنار رفت، هرچند که اثرات این قبیل نشستها، امضاها و تعهدات داده شده، معمولاً تا سالهای سال گریبان کشور را خواهد گرفت.
🔹شاید بسیاری از گفتگوهای اصلی و کلیدی، آنهایی هستند که نه در صحن علنی کنفرانسها، بلکه به دور از خبرنگاران و عکاسان برگزار میشوند.
➖پ.ن: عکسهای ضمیمه، دیدارهای چهره به چهرهء وزرای قبلی بهداشت با تدروس آدهانوم، رییس WHO است. عیناللهی هم دو سال پیش، دیداری چهره به چهره با وی داشت.
🆔@CoronaDeception
هدایت شده از تمدننگار | شکوهیانراد
🔴 توسعهی پایدار، نسخهی نوین جریان غربگرا برای انحراف در مسیر کشور
چند سال است که بخش چشمگیری از تمرکزمان حول مفهوم توسعهی پایدار است.
اینکه چه منشأ و خاستگاهی دارد، مبتنی بر کدام جهانبینی است، چه تهدیداتی علیه تمدن اسلام در پی دارد و چه غایتی را دنبال میکند.
⭕️ جریان غربگرای کشور، مدتها است از سوی اربابان یهودیاش در آمریکا و اروپا با این ادبیات برای زدن حکمرانی جمهوری اسلامی ایران بهروز شده اما متأسفانه ذهن عموم جریان انقلاب، در ادبیات قدیمی و مصادیقش نظیر برجام جامانده است.
⬅️ همین چند روز را ببینید که برای رد و تأیید نامزدها، به مواضعشان در برجام باز میگردند؛ غافل از اینکه امروز باید مواضع پیرامون:
1⃣ الگوی ایرانی - اسلامی پیشرفت یا الگوی توسعهی پایدار؛
2⃣ استقلال سایبرنتیکی یا وابستگی سایبرنتیکی؛
3⃣ تعامل سازنده با جهان یا اثرپذیری از سازمانهای بینالمللی؛
4⃣ تدوین پروتکلهای بومی یا تزریق پروتکلهای جهانی؛
و نظایر آن صحبت کرد.
🌐 دولت چهاردهم به احتمال قوی، مقارن است با بازی بعدی گلوبالیستها. چیزی شبیه کرونا ولو در حوزهی مسائل زیستمحیطی، اقلیمی یا حتی هوش مصنوعی.
🔴 گلوبالها به ابتناء سایبرنتیک یاد گرفتهاند که بحران طراحی کنند تا نسخهی خود را تجویز و تحمیل کنند.
✴️ نسبت نامزدها به این مهم که بر سرنوشت و حال تکتک مردم اثرگذار است (نظیر کرونا) چیست؟!
✍️ تمدننگار | شکوهیانراد
@SHRChannel
🌐 لینک:
https://eitaa.com/joinchat/2793996420C418ac5a508
هدایت شده از کنفرانس ملی فضای سایبر
💢 سومین کنفرانس ملی فضای سایبر، از هشتم تا دهم آبان ۱۴۰۳ در دانشگاه تهران برگزار میشود.
برای دریافت اطلاعیههای این رویداد، در کانال کنفرانس عضو شوید:
https://eitaa.com/joinchat/3452829881Cbd0fc42858
🆔 @cysp_conf
«مَنِ انقَادَ إلَى الطُّمأنينَةِ قَبلَ الخُبَرةِ فَقَد عَرَضَ نَفسَهُ لِلهَلَكَةِ و العاقِبَةِ المُتعِبَةِ»؛ [بحار الأنوار، ج ۷۸، ص ۳۶۴]
امام جواد عليهالسلام فرمود:
هر كه پيش از آزمودن، به كسى اطمينان كند، خود را در معرض هلاكت و فرجامى رنجآور قرار داده است.
شهادت آقا جواد الائمه (ع) تسلیت باد.
🆔@CoronaDeception
🌐لینک پیوستن به کانال:
https://eitaa.com/joinchat/93192196Cac05c503bc
نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری و اهداف سند توسعهء پایدار (SDGs)
☑️یکی از سوالات بسیار مهمی که تقریباً در هیچ یک از مناظرات نامزدهای ریاست جمهوری پرسیده نمیشود، وضعیت دیدگاه کاندیداها در قبال سند توسعهء پایدار 2030 و تعهدات ایران در خصوص این سند است.
📊مطابق آخرین آمار، ایران رتبهء 86 دنیا در اجرای سند توسعهء پایدار را دارد.
✔️از آنجا که این سند در بسیاری نهادها و وزارتخانهها در حال اجراست (و گاه به اسم برنامهء داخلی و ملی، معرفی و اجرا میشود) و مسیر حرکت کشور در بسیاری موارد بر روی ریل این سند تنظیم شده، تمامی نامزدها باید موضع خود را در قبال این سند، مشخص سازند.
🔺اساساً باید از 4 منظر به توسعهء پایدار و نامزدهای ریاست جمهوری نگاه کرد:
1️⃣اطلاعات نامزدها در قبال سند 2030 در چه حد است؟ آیا همچنان این تلقی غلط را دارند که سند 2030، صرفاً یک سند آموزشی است؟
🔻اگر کاندیدایی همچنان این سند را منحصر به آموزش میداند، بدا به حال ما مردم با این همه بی اطلاعی...
🔻کسی که این قدر بی اطلاع باشد، از همین جا باید از گردونهء انتخاب کنار گذاشته شود.
2️⃣اگر سند 2030 را محدود به آموزش نمیدانند، نظرشان در قبال اجرایی شدن آن چیست؟ کلاً این سند را چگونه ارزیابی میکنند؟
🔻اگر کاندیدایی با هر دلیلی، موافق/مدافع اجرای این سند است، اساساً لیاقت ریاست جمهوری ایران عزیز را ندارد.
3️⃣اگر سند توسعهء پایدار 2030 را همراستا با نظر امام جامعه، ممنوعه میدانند، چه برنامهای برای توقف اجرایش در ایران عزیز دارند؟
🔻این شاید کلیدیترین توضیحی است که یک نامزد باید در برنامههایش بدان اشاره کند.
4️⃣جایگزین اینان برای سند توسعه پایدار 2030 چیست؟ چه قدر برای دوری از سند 2030 میکوشند و همراستا با دوری از این سند، چهقدر برای رسیدن به تمدن نوین اسلامی میکوشند و برای آن برنامه دارند؟
🔘هرچند که امیدی به مطرح شدن این مباحث در مناظرات ریاست جمهوری ندارم، اما دستکم این امید را دارم که خوانندگان عزیز با خواندن این پرسشها، در دیدارهای مردمی نامزدهای ریاست جمهوری، سوالات فوق را از ایشان بپرسند و در صورت امکان با ضبط صوت و تصویر پاسخ هر یک از نامزدها به این سوالات و بارگذاری آن در فضای مجازی، در جهت تنویر افکار عمومی بکوشند.
🆔@CoronaDeception
🌐لینک:
https://eitaa.com/joinchat/93192196Cac05c503b
⭕️وعدههای دروغین
💠امام خامنهای، 1392/2/7:
«رئیس جمهورى كه میخواهد این كشور بزرگ را اداره كند... باید تهذیب اخلاقى داشته باشد... وعدهى بیخود و بىمبنا هم ندهد، درِ باغ سبزهاى بىمنطق هم باز نكند»
🔹برنامههای تلویزیونی نامزدهای ریاست جمهوری در حال پخشند. سخنان و وعدههایی هم که اینان در خلال برنامهها میدهند، به گوش مردم میرسد و اساساً یکی از موارد مهم در تصمیمگیریشان برای انتخاب است.
.
.
.
🔙انتخابات 1396 بود که حسن روحانی، وعدهء صد روزه برای حل مشکلات به مردم داد، یا مثلاً وعدهء رفع حصری که داد و هرگز عملی نکرد؛ وعدههایی که البته دروغ بودند و فقط برای کسب رأی داده شدند.
🔸پرواضح است که در انتخابات حاضر هم وعدههای رنگارنگی از جانب نامزدها ارائه میشود که برخیشان، فقط برای کسب رأی است، چرا که برای مثال، برخی وعدهها اساساً شدنی نیستند، برخیها در حوزهء اختیارات رییس جمهور نیستند و برخی دیگر، فقط داده میشوند، وعدههایی که آقایان، پیشتر و در مسوولیتهای قبلی خود، امکان عملیاتی کردنشان را داشتند و هیچ کاری برایش نکردند.
🔹آنچه در اینجا ضرورت دارد، دل نبستن به صرف وعدههاست. حقیقت آن است که این وظیفهء ما مردم است که پس از بارها آزمایش کردن ادوار مختلف ریاست جمهوری، وعدههای دروغ آقایان کاندیدا را تشخیص دهیم، دروغهایی که صرفاً با بررسی خواستهای مردم (مردم چه میخواهند؟) و برای سوار شدن بر مرکب ریاست جمهوری، به مردم تحویل داده میشود. دروغ میگویند تا القا کنند که برای فلان خواستهء مردم، اراده و برنامه داریم و حال آنکه اینها، فقط وعدههایی برای کسب رأی است!
🔸اساساً به دروغگو نباید اعتماد کرد (و قطعاً نباید رأی داد!) به کسی که قبلاً بارها دروغ گفته و از گفتن دروغ، ابایی ندارد!
🔹عیارسنجی صداقت آقایان کاندیدا هم کار نشدنی نیست. مروری بر گذشتهء ایشان و نیز در نظر گرفتن حرفهایی که این روزها میزنند با اختیارات رییس جمهور، واقعیتهای نظام و جامعه، تعیین کنندهء خیلی موارد خواهد بود.
🔅پیامبر اسلام حضرت محمد (ص) میفرمایند:
سه چيز است كه در هر كس باشد منافق است اگر چه روزه دارد و نماز بخواند و حج و عمره كند و بگويد من مسلمانم؛
كسى كه هنگام سخن گفتن دروغ بگويد و وقتى كه وعده دهد تخلف کند و چون امانت بگيرد، خيانت کند.
(نهجالفصاحه، ص422 ، ح 1280)
🆔@CoronaDeception
🌐لینک:
https://eitaa.com/joinchat/93192196Cac05c503b