تا 2030
♨️سوریه وسط جنگه! آتش و خاکستره که در جای جای این کشور به چشم میخوره، و حملات اسراییل داره دونه دون
👆🏻در اوضاع بلبشوی سوریه، خانم حنان بلخی، رییس منطقهی مدیترانۀ شرقی سازمان بهداشت جهانی، به سوریه سفر کرده است. وی اعلام کرد: اکنون سوریه فرصتی منحصر به فرد را برای پیشبرد پوشش همگانی سلامت (UHC) و پیشرفت معنادار در جهت اهداف توسعه پایدار (SDGs) دارد.
🔻هنوز دو ماه از رفتن اسد نگذشته، اما در همین فرصت کوتاه، شاید یکی از فعالترین بخشها در سوریه، همین سازمان بهداشت جهانی بوده که به صورت بیوقفه در حال ارسال کیتهای تشخیصی، واکسن و... به سوریۀ آشوبزده است.
🔺در ویرانههای جنگ و بلوا، با سرعت هر چه تمامتر، مشغول تهیۀ ساختاری منطبق با منویات اربابان دنیا هستند، درست همانطوری که بلخی گفت: سوریه، فرصتی منحصر به فرد، برای پیشرفت در راستای اهداف توسعه پایدار است!
🆔@CoronaDeception
هدایت شده از بانوی تمدن ساز 🇵🇸🇮🇷
🔺درخواست بازداشت فوری محمدجواد ظریف به جرم تلاش در جهت براندازی نرم نظام و اقرار صریح به تضاد با قوانین اسلام و جمهوری اسلامی در داووس
👉 https://asle8.24on.ir/n/353
🆔 @banooyetamadonsaz
پس از آمریکا،
اکنون
ایتالیا تصمیم دارد که از سازمان بهداشت جهانی خارج شود!
موضوع داره خیلی جالب میشه!
البته کل کشورهای دنیا هم از WHO خارج بشوند، ما همچنان بر عهدی که پهلوی دوم با این سازمان بسته پایدار خواهیم ماند، درست مثل خروج ترامپ از برجام، که ما را بر ادامۀ برجام مصممتر کرد!
🆔@CoronaDeception
🔺توقف استخدام و محدودیت سفر در سازمان بهداشت جهانی!
رئیس سازمان جهانی بهداشت به کارکنانش گفته که خروج آمریکا از این سازمان، وضعیت مالی ما را وخیمتر میکند.
🔰به نوشتۀ پولیتیکو، سازمان بهداشت جهانی در واکنش به خروج ایالات متحده -بزرگترین تأمین کنندۀ مالیش- از این سازمان، استخدامها را متوقف کرده و سفرها را کاهش میدهد. بدین ترتیب استخدامهای جدید به جز در بحرانی ترین مناطق متوقف میشود و بودجۀ سفر نیز تا حد قابل توجهی کاهش مییابد. همچنین این سازمان بنا دارد تا جلسات کاری را به صورت کاملاً مجازی برگزار کند، مگر در شرایط استثنایی، و یا مأموریتهای ارائه پشتیبانی فنی به کشورها که آن هم باید «به ضروریترین موارد محدود شود».
🔰سایر اقداماتی که باید برای مقابله با بیپولی انجام شود، محدودیت نوسازی تجهیزات فناوری اطلاعات، بازبینی مجدد قراردادهای اصلی، و جلوگیری از تعمیرات غیر ضروری -مگر در موارد امنیتی یا آنهایی که منجر به کاهش هزینهها شود- است.
🔰البته، این فعلاً مجموعه اقدامات اولیه در این خصوص است، و بهتدریج تصمیمات دیگری هم اتخاذ خواهد شد.
🔻هرچند که به گمانم، این ظاهر قضیه است، اما واقعیت آن است که قرار نیست این سازمان از تک و تا بیفتد، بلکه احتمالاً قرار است بخش بیشتری از کارها به هوش مصنوعی واگذار شود، امری که بیکاری نیروی انسانی را در پی خواهد داشت، و برای ظاهرسازی آن و نیز کنترل تبعات احتمالی بیکاریهای فزاینده، این بازیهای فریبنده باید به راه بیفتد...
🆔@CoronaDeception
🌐لینک:
https://eitaa.com/joinchat/93192196Cac05c503bc
8.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👆🏻هنوز اندکی از ورود ترامپ به کاخ سفید نگذشته بود که الیسون -رییس شرکت اوراکل- در برابر وی اعلام کرد که به زودی با استفاده از هوش مصنوعی، واکسن سرطان را خواهد ساخت، آن هم تنها ظرف 48 ساعت و به صورت اختصاصی، برای هر فرد (اوراکل یک شرکت فناوری اطلاعات است و یکی از بزرگترین شرکتها در حوزۀ مدیریت پایگاه داده و نرمافزارهای سازمانی است. حالا چنین شرکتی قصد دارد برای ساخت واکسن سرطان اقدام کند!)
♨️در پی این حرفها، ترامپ از سرمایهگذاری 500 میلیارد دلاری در زیرساختهای هوش مصنوعی خبر داد که شامل سرمایهگذاری مشترکی به نام «استار گیت» با هدف ایجاد مراکز داده، مشاغل، افزایش نقش هوش مصنوعی در مراقبتهای بهداشتی و پیشی گرفتن از کشورهای رقیب در فناوریهای بسیار مهم تجاری است.
🔺با توجه به این صحبتها، شاید این نوع واکسن هماکنون ساخته شده است؛ اما چرا یک شرکت کامپیوتری باید به دنبال اقدامات پزشکی باشد؟
🔺احتمالاً یکی از دلایل، اطمینان از بازار مصرف پیش روست. اینکه سرطان آنقدر زیاد شده که این روش ساخت واکسن، کلی مشتری خواهد داشت (آیا این موضوع، به واکسیناسیون کل مردم دنیا با واکسنهای کرونا، ربط دارد؟)
🔻قبلاً WHO اعلام کرده بود که میزان سرطان در دنیا تا سال ۲۰۵۰، ۷۷% افزایش خواهد داشت (آیا تمام این پیشبینیها را صرفاً بر مبنای آمار انجام میدهند؟) همچنین، آذر ماه امسال اعلام شد رشد سرطان در ایران، دو برابر دنیاست!
🌀پ.ن: به یاد شریفی زارچی افتادم و نیز دیگرانی که خیلی زود، به فناوری ساخت واکسن mRNA در ایران رسیدند. این ماجرا و ارتباطش با کوواکس را قبلاً نوشتهام.
🆔@CoronaDeception
اَللّهُم اِنّا نَشْکو اِلَیْکَ فَقْدَ نَبِیِّنا وَ غَیْبَهَ وَلِیِّنا وَ کَثْرَهَ عَدُوِّنا وَ قِلَّهَ عَدَدِنا وَشِدّهَ الْفِتَنِ بِنا وَ تَظاهُرَ الزَّمانِ عَلَیْنا
خداوندا!
به تو شکایت میکنیم از نبودن پیامبرمان
و از غیبت مولایمان و از بسیارى دشمنان و کمى افرادمان و از سختى آشوبها و از کمک دادن اوضاع زمانه به زیان ما
بر ایل و تبار خصم حیدر لعنت!
🆔@CoronaDeception
🔺ایالات متحده، بار دیگر و به دستور ترامپ، از قرارداد پاریس خارج شد.
🔻ترامپ در روز نخست بازگشتش به کاخ سفید، رسماً اعلام کرده بود که از این توافق خارج میشود و فرمان خروج را در 20 ژانویه صادر کرده بود. 28 ژانویه، سازمان ملل اعلام کرد که از درخواست آمریکا برای خروج از توافق اقلیمی پاریس مطلع شده است.
🔺ترامپ از زمان بازگشت به قدرت، برای گسترش حفاری در آمریکا، «وضعیت اضطراری انرژی ملی» اعلام کرده و گفته استانداردهای آلایندگی وسایل نقلیه را لغو خواهد کرد. همچنین قول داده که گسترش نیروگاههای بادی را متوقف کند.
🔻منتقدان هشدار دادهاند که این خروج، همکاریهای جهانی در زمینۀ کاهش مصرف سوختهای فسیلی را تضعیف میکند و کشورهای آلایندۀ بزرگی چون چین و هند را برای عمل نکردن به تعهدات خود، جسور میسازد. این در حالی است که آرژانتین نیز اعلام کرده که در وضعیت مشارکت خود را در قرارداد پاریس، "بازنگری" میکند.
♨️دقیقاً همزمان با فرمان ترامپ برای خروج آمریکا از عهدنامۀ اقلیمی پاریس، پزشکیان، دستور گسترش نیروگاههای خورشیدی در ایران را میدهد.
▪️پ.ن: در ماجرای خروج آمریکا از عهدنامۀ پاریس، نکتۀ دردآوری مربوط به کشورمان هست که به زودی دربارهاش، خواهم نوشت، انشاء الله!
🆔@CoronaDeception
12.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👆🏻به صحبتهای مارک مورانو، پس از خروج آمریکا از عهدنامۀ پاریس، در مصاحبۀ فوق توجه کنید؛
🔸اینکه انرژیهای بادی و خورشیدی، بسیار گرانند و به هیچ عنوان سبز و دوستدار محیط زیست نیستند (آلایندگی بسیار زیادی دارند) و به لحاظ بازدهی، هرگز توان رقابت با سوختهای فسیلی را ندارند.
🔹به اینکه وی طرفدار ترامپ هست و مدام برایش نوشابه باز میکند، کاری ندارم؛ عمق حرفهایش و بیداری کشورها در قبال ننگنامۀ پاریس، مهم است.
🔸آرژانتین، احتمالاً اولین کشور پس از آمریکا خواهد بود که از این قرارداد خارج میشود.
🔹دلم برای کشورم میسوزد که گرفتار جماعت دولتمردان خائن/ نادانی شده که یا از سر خیانت، به اجرای این عهدنامه در کشور اصرار دارند یا از سر نفهمی و نادانی، ما را در باتلاق ننگنامۀ پاریس، بیشتر فرو میبرند (اجزای برنامۀ هفتم توسعه که هماکنون در حال اجرا در کشور است، دقیقاً در مطابقت با اوامر ننگنامۀ پاریس، تدوین شدهاند).
➖پ.ن ۱: مارک مورانو، دستیار سیاسی سابق جمهوریخواهان و مدیر ارتباطات کمیتهء محیط زیست و امور همگانی سنا در دولت بوش بود. وی یکی از فعالان بسیار معروف برملا کنندۀ فریب تغییرات اقلیمی است.
➖پ.ن ۲: ایران در سال ۲۰۱۵، و با امضای احمقانۀ جواد ظریف، جزء کشورهای عضو این پیمان شد.
🆔@CoronaDeception
تا 2030
🔺ایالات متحده، بار دیگر و به دستور ترامپ، از قرارداد پاریس خارج شد. 🔻ترامپ در روز نخست بازگشتش به ک
🌀در ماجرای خروج آمریکا از عهدنامۀ پاریس، دردآور آن بود که رسانههای دنیا نوشتند:
"...بدین ترتیب، آمریکا در کنار کشورهای لیبی، یمن و ایران، عضو این پیمان نخواهد بود!"
و من حسرت میخورم بابت عضویت کشورمان به پای این ننگنامه، که ظاهراً نیست، اما عملاً هست!
🔸جواد ظریف در سال ۲۰۱۵ عهدنامه را امضا کرد، اما تصویب نهاییش توسط شورای نگهبان، انجام نشد. هر چند که مفاد این عهدنامه، بدون تصویب نهایی در ایران اجرا میشود.
🔹قبلاً دربارۀ دلایل اجرایی شدن قرارداد پاریس نوشتهام. برنامۀ هفتم توسعه هم در تطابق با اوامر این قرارداد تدوین شده است.همیشه به این مسئله که امضای ظریف خائن پای این عهدنامه هست، اما به تصویب شورای نگهبان نرسیده و وضعیت همچنان معلقی دارد مشکوک بودم (مطابق قانون اساسی، پیوستن ایران به عهدنامههای بینالمللی باید به تصویب مجلس و شورای نگهبان برسد) و این سؤال در ذهنم بود که چرا دولت روحانی، دیگر پیگیری خاصی برای این عهدنامه نکرد (ایضاً دولتهای پس از آن).
🔸در واقع مطابق آخرین اطلاعات، شورای نگهبان، ایراداتش بر پیوستن ایران به این معاهده را به دولت ارجاع داده، اما از آن زمان تاکنون، عملاً دولت (از دولت روحانی تا دولت کنونی) هیچ پیگیری خاصی برای رفع ایرادات نکرده.
🔹به نظر میرسد که دولتها، بی آنکه نیازی به تأیید مجلس و شورای نگهبان ببینند، راه خود را در اطاعت از عهدنامۀ پاریس میپیمایند.
🔸مرداد 1402، محمد دهقان، معاون حقوقی دولت سیزدهم اعلام کرد: «تعهداتی که در معاهده زیست محیطی پاریس است در کشور اجرا ما میشود. آییننامهای در سال ۱۳۹۴ در دولت تصویب شده و ما آنرا بیش از تعهدی که در آییننامه داشتیم و داوطلبانه پذیرفتیم اجرا کردیم و در حال حاضر نیز اجرا میکنیم».
🔹با خروج آمریکا از عهدنامهی اقلیمی پاریس، این سؤال برایم ایجاد شد که چطور میتوان از این معاهده خارج شد؟ طبق مادهء ۲۸ عهدنامۀ پاریس، در صورتی که سه سال از عضویت کشوری در این عهدنامه بگذرد، میتواند درخواست خروج خود را ارائه کند؛ یعنی همان کاری که آمریکا کرد، و حالا آرژانتین قصد تکرارش را دارد.
🔸اما ما در تمام این سالها (حدود ۱۰ سال) به پای امضای #ظریف_خائن، مشغول اجرای بندهای عهدنامۀ اقلیمی پاریس بودیم (و به گفتۀ دهقان، حتی بیش از تعهداتمان!) اگر عضویت ما به تصویب شورای نگهبان رسیده بود، ما هم میتوانستیم به صورت رسمی و با گذشت ۳ سال از امضای این عهدنامه، مطابق همین بند ۲۸، از آن خارج شویم. اما اکنون عملاً همچنان به پای امضای #ظریف_غیرقانونی، در این عهدنامه هستیم!
🆔@CoronaDeception
🌐لینک پیوستن به کانال:
https://eitaa.com/joinchat/93192196Cac05c503bc