🔸نماهنگ سلام فرمانده
💠گروه سرود ۳۱۳ نفری ماح
🔹با صدای حاج ابوذر روحی
ادرس دانلود👇👇👇
🌐https://www.aparat.com/v/NsYC3
🆔 @Cultural_governance
✅ توسط انتشارات امیرکبیر؛
💢 «سه رئیسجمهور روحانی» کتاب شد
📌 کتاب «سه رئیسجمهور روحانی» نوشته حمیدرضا اسماعیلی توسط انتشارات امیرکبیر منتشر شد.
♦️ کتاب «سه رئیسجمهور روحانی» نوشته حمیدرضا اسماعیلی، بخشی از تاریخ اندیشه سیاسی ایران در سه دهه نخست پس از انقلاب اسلامی است. این اثر با پرداختن به اندیشه سیاسی سه رئیسجمهور روحانی، از سالهای ۱۳۶۰ تا ۱۳۸۴، فضای کلی آن سه دوره را نیز بازتاب داده است.
http://hvasl.ir/news/511980
#معرفی_کتاب
🆔 @Cultural_governance
✅ راز بیرغبتی غرب به تحریم سینمای ایران
💢 از سخت ترین تحریم های غرب تا فرش قرمز فستیوالها برای سینمای ایران
♦️ تنها چند روز پس از آغاز جنگ اوکراین، تحریمهای متعددی علیه دولت مسکو از سوی دولتهای غربی اعمال شده است، بخشی از این تحریمها را تحریم صنعت سرگرمی تشکیل میدهد. کشورهای اروپایی و امریکا، مبادلات سینمایی خود را با روسیه لغو و این کشور را از فستیوالهای سینمایی حذف کردند.
♦️ سینمای ایران هیچ گاه هدف تحریمهای غرب نبوده است و در سختترین شرایط تحریمی فستیوالهای غربی میزبان فیلمها و فیلمسازان ایرانی بوده است.
🌐hvasl.ir/news/512055
#سینما
🆔@cultural_governance
LGBT+ facts (2).pdf
7.25M
🔻بررسی همجنسگرایی به زبان ساده
چطور علم در قرن بیست و یکم سلاخی میشود❗️
#اندلس
🆔@cultural_governance
🟤مدیران حوزه انیمیشن به دنبال رایانههای قوی هستند نه هنرمند کنشگر و خلاق
🖊اماواگر صنعت انیمیشن ایران در گفتگو با علی نوری اسکویی؛
🔸صنعت انیمیشن هنوز به آن بلوغ کافی در ایران نرسیده و وقتی کسی خودخواسته وارد این حوزه شده، این عشق و علاقه را داشته که این هنر را در بالاترین سطوح آن تجربه کند و وقتی این امکان در داخل برای او فراهم نمیشود، اولین جایی که در خارج از کشور به او پیشنهاد همکاری میدهد، برای بالاتر بردن آگاهیها و علم خودش، سعی میکند به آنها ملحق شود
🔸اگر فرهنگسازمانی انیمیشن در کشور ما آرامآرام بتواند به روز شود و بر اساس نیازها و حقایق واقعی بازار بتواند خودش را تنظیم کند، ما میتوانیم شاهد اتفاقات خوبی در انیمیشن کشورمان باشیم
🔸بسیاری از مدیران دولتی حوزه انیمیشن فکر میکنند که اگر کامپیوترهای قوی و یا شهرک مخصوص انیمیشن داشته باشیم، بدون شک انیمیشنهای موفقتری خواهیم داشت و اغلب تصویرسازیها بدین شکل است. بزرگترین اتفاق این است که هنرمند کنشگر، خلاق و توانمند ما در حوزه انیمیشن در پایینترین نقطه هرم تولید قرارگرفته است.
📎https://farhangesadid.com/0001Yh
#سینما | #انیمیشن
🆔@cultural_g
⚫️برخی انیمیشنهای ایرانی بهعنوان واحد درسی در فرانسه استفاده میشود!
🖊وضعیت سنجی سیاستگذاری در حوزه انیمیشن ایرانی در گفتگو با مهین جواهریان؛
🔹ما در زمینه نیروی کار مستعد و توانا در حوزه انیمیشن کمبودی نداریم و در کنار این همه استعداد، یک ادبیات بسیار غنی و کهن نیز وجود دارد که میتواند قصه تولید انیمیشنهای مختلفی را حتی برای خارج از کشور مهیا کند.
🔹در حوزه انیمیشن کشور کاملا سلیقهای رفتار شود. به عنوان مثال در یک برهه زمانی یکی از مدیران کانون پروش فکری کودکان و نوجوانان که در زمینه تولید انیمیشنهای کوتاه در ایران فعال است، نابینا بود. حوزهای که به شدت نیازمند دیدن است، مدیری نابینا آن را هدایت میکرد و در آن سه سال، کانون کمترین تولید را داشت. این مثال ناشی از نبود یک سیاست گذاری بلند مدت در این حوزه است.
🔹در کشور فرانسه برخی انیمیشنهای تولید ایران به عنوان واحد درسی برای کودکان و نوجوانان استفاده میشود. آموزش و پرورش در بیشتر کشورهای دنیا برای تفهیم دروس خود از سینما و انیمیشن کمک میگیرد.
📎https://farhangesadid.com/0001Z9
#سینما | #انیمیشن
🆔@cultural_governance
🔴سیاستگذاری مشخصی برای تولید و اکران انیمیشن وجود ندارد
🖊ارزیابی جایگاه ایران در صنعت انیمیشن در گفتگو با امیر عبدالرضا سپنجی؛
🔸خیلی واضح است که ما تقریباً هیچ جایگاهی در دنیا در حوزه انیمیشن نداریم و نتوانستهایم در بازارهای بینالمللی این رشته حرفی برای گفتن داشته باشیم.
🔸در چندین سال پیش برخی انیمیشنها آنهم با نگاهی خاص و سیاسی در جشنواره فیلم فجر حاضر و حتی جوایزی نیز به آنها تعلق گرفت، اما چه وزارت ارشاد و چه نهادهای دیگر که بهصورت مستقیم و یا غیرمستقیم در این حوزه فعالیت میکنند، عملاً سیاستگذاری مشخصی برای تولید و اکران انیمیشن در نظر ندارند.
🔸اساساً اقتصاد، فرهنگ و هنر ما دولتی است و همین باعث میشود که کار در این عرصه اگر با دخالت و حمایت دولت انجام نشود، با مشکل برخورد کند و کار متوقف شود. بخش خصوصی نیز در این سالها سعی کرده با ارتباطی که با بخشهای دولتی میگیرد، کار را جلو ببرد که معمولاً این همکاریها نیز با سنگاندازیهای مختلف به نتیجه مطلوب و دلخواه نمیرسد.
📎https://farhangesadid.com/0001Xl
#سینما | #انیمیشن
🆔@cultural_governance
🟤یک ایدهآل تایپ دوستانه و دیگر هیچ!
🖊چرا بعضی انیمیشنها اینقدر جذاباند؟
🔸نام انیمیشن میچلها در برابر ماشینها احتمالاً به گوش شما هم رسیده است؛ یک انیمیشن خوشساخت و پرطرفدار که شاید بتوان گفت از نظر داستانی پُر است از کلیشههای سرگرمکننده. البته میچلها از لحاظ فرم و بهرهگیری از تکنیکهای انیمیشنسازی همچنان هیجانانگیز بوده
🔸میچلها تناقضهای واقعی یک زندگی را به نمایش میگذارند؛ گویی برخی از همراهان و نزدیکان ما در زندگی امروز برای لحظاتی میهمان میچلها شده و نقشآفرینی کردهاند
🔸وقتی لوکا و آلبرتو (دوستش) قدم به شهر انسانها میگذارند، ظاهرشان شبیه انسانهاست و همهچیز در حالت عادی بینقص بهنظر میآید
🔸نام انیمیشن میچلها در برابر ماشینها احتمالاً به گوش شما هم رسیده است؛ یک انیمیشن خوشساخت و پرطرفدار که شاید بتوان گفت از نظر داستانی پُر است از کلیشههای سرگرمکننده؛ همچنین انیمیشن لوکا یکی از آخرین و البته پرمخاطبترین انیمیشنهای پیکسار است که داستانی مشابه با بسیاری از آثار دیگر دارد که پیکسار پیش از این هم برایمان روایت کرده است.
📎https://farhangesadid.com/0001a2
#سینما | #انیمیشن
🆔@cultural_governance
🔘کودک و نوجوان؛ مهمترین مخاطب فرهنگی
🖊در گفتگو باسعید حسینی دبیر جشنواره الگونما مطرح شد؛
🔹قدرت جریان رسانهای در حوزه کودک و نوجوان نشان داد که ما رشد خیلی خوبی در حوزه تولید و محتوای کار کودک و نوجوان داشتیم. چه به لحاظ قیمت تمام شده پایین، چه به لحاظ دانش و توان فنی و نیز تولید صنعتی خیلی اتفاق خوبی افتاده است. واقعاً نسبت به ۱۰ سال گذشته جهش داشتیم.
🔹اگر به محصولات فرهنگی وهنری و صنعت خلاقانه اروپا و امریکا نگاه کنیم آنقدر جذاب و خلاقانه ساخته شدهاند که هر بچهای را مجذوب خود میکند. اکنون یک دهه است که صنعت انیمیشن در حوزه کودک و نوجوان در ایران به سمت و سوی خوبی حرکت کرده و تا حدودی توانسته برندسازی کند.
🔹در بحث فرهنگ و تأثیرات محصولات فرهنگی روی افراد و شیوه و سبک زندگی، اصلیترین مخاطب کودک و نوجوان است. یعنی مقطع سنی کودک و نوجوان دورهای است که ارزشها و مفاهیم جامعه به بچهها انتقال پیدا میکند و در جهانبینی و آن مسیری که در طول زندگی میخواهند داشته باشند، تأثیر بسزایی میگذارد.
📎https://farhangesadid.com/0001ZL
#سینما | #انیمیشن
🆔@cultural_governance
🔴تور ترکیه برای انیماتورهای ایرانی
🖊دلایل مهاجرت انیمیشنسازهای ایرانی چیست؟
🔹در دهه نود، آثار شاخصی در مدیوم سینما ساخته شدند و حتی انیمیشن «آخرین داستان» بهعنوان نماینده ایران در اسکار ۲۰۲۰معرفی شد. در کنار این تولیدات اما شاهد مهاجرت بخش قابل توجهی از جوانان مستعد در حوزه پویانمایی هم بودیم.
🔹اگر انیمیشــن در کشورهای دیگر توسط شرکتها و کمپانیهای بزرگ ساخته و توزیع میشوند در کشور ما اما این مراکز دولتی و نیمهدولتی هستند که با تکیه بر یک بودجه مصوب سراغ یک موضوع خاص میروند و پخش انیمیشن برایشان مهمتر از درآمدزاییاش است. در سپهر هنری ما این جا افتاده که انیمیشن یک اثر پرهزینه و کمسودده است و نگاهی به آمار تولیدات و فروش آنها، متاسفانه این نکته را تایید میکند و باید برای این مشکل راهی پیدا کرد.
🔹جوانانی که تخصصشان را در داخل کشور بهدست آورده بودند اما حمایت چندانی از آنها نمیشد و مهمتر از آن، میزان درآمدشان را با همکاران خود در خارج از کشور مقایسه میکردند. کار با مقایسه به پایان نمیرسید.
📎https://farhangesadid.com/0001e3
#سینما | #انیمیشن
🆔@cultural_governance
#پرونده |مروری بر وضعیت بازار انیمیشن در ایران؛
🟤یکی بود یکی نبود....
1️⃣انیمیشن ایرانی، بخشی از هویت فرهنگی-اجتماعی
📎https://farhangesadid.com/0001XB
2️⃣جشنوارههای کم اعتبار برای انیمیشنهای بیمخاطب!
📎https://farhangesadid.com/0001WZ
3️⃣سیاستگذاری مشخصی برای تولید و اکران انیمیشن وجود ندارد
📎https://farhangesadid.com/0001Xl
4️⃣بدنه سینمایی کشور هرگز ارتباط مستقیمی باانیمیشن نداشته است
📎https://farhangesadid.com/0001XT
5️⃣برخی انیمیشنهای ایرانی بهعنوان واحد درسی در فرانسه استفاده میشود!
📎https://farhangesadid.com/0001Z9
6️⃣مدیران حوزه انیمیشن به دنبال رایانههای قوی هستند نه هنرمند کنشگر و خلاق
📎https://farhangesadid.com/0001Yh
🔸با گفتار ها ونوشتارهایی از امیر عبدالرضا سپنجی، فاطمه حسینی شکیب، مهین جواهریان، علی نوری اسکویی
#سینما | #انیمیشن
🆔@cultural_governance