هدایت شده از Dr.Farzi esra
باتوجه به اینکه اطلاعیه های مهم گروه مشاوره و کمیسیون موارد خاص در این کانال بارگذاری خواهد شد، لذا عضویت همه دانشجویان استان الزامی می باشد.
eitaa.com/nusacmshtabriz
با سلام خدمت دانشجویان محترم:
آندسته از دانشجویانی که در ترم جاری واحد کارآموزی را انتخاب نموده اند هر چه سریعتر در سامانه بوستان در قسمت فرآیند سیستمی مشخصات کارگاه مربوطه را ثبت نمایند.
⁉️آخرین مهلت تا آخر هفته جاری
با تشکر واحد پژوهش و ارتباط با صنعت آموزشکده ملی مهارت واحد مراغه
قابل توجه کلیه دانشجویان نو ورود مهر 1403
خواهشمنداست کلیه دانشجویان مذکور در جلسه توجیهی آموزشی که روز دوشنبه مورخه 1403/08/21رأس ساعت 9صبح در سالن آمفی تئاتر آموزشکده برگزار خواهد شد حضور بهم رسانند.
شایان ذکر است حضور در جلسه #الزامی بوده و حضور وغیاب خواهد شد.
برگزاری جلسه توجیهی دانشجویان نو ورود در آموزشکده ملی مهارت واحد مراغه
به گزارش روابط عمومی این مرکز؛ به مناسبت ورود دانشجویان جدید در سال تحصیلی 1404-1403 جلسه توجیهی برای دانشجویان، امروز دوشنبه مورخ 1403/08/21 از ساعت 9 صبح لغایت 10:30 در سالن آمفی تئاتر آموزشکده برگزار گردید.
هدایت شده از اطلاع رسانی آموزشکده ملی مهارت واحد مراغه
🔷برپایی محفل انس با قرآن در آموزشکده ملی مهارت واحد مراغه
✍️به گزارش روابط عمومی این مرکز؛ همزمان با هفته قرآن و عترت در دانشگاهها و به همت معاونت فرهنگی دانشجویی، محفل انس با قرآن در نمازخانه خوابگاه دانشجویی این آموزشکده برگزار شد.
🔹این آیین معنوی ظهر امروز سه شنبه 22آبان ماه بعد از اقامه نماز جماعت توسط امام جماعت این آموزشکده شیخ سلمان حیدروش، همراه با تلاوت سوره ای از قرآن کریم توسط همکار و قاری محترم مهندس حسین سلیمانی برگزار گردید.
🔸در خاتمه این مراسم به سه نفر از دانشجویان نمازگزار و فعال در این امر به رسم یادبود یک جلد کلام الله مجید اهدا گردید.