سیاست های ۱۲ گانه حاکم بر فعالیت ها و مخاطبین مجامع مردمی مطالبه گران استان ها و شهرستان ها براساس منویات مقام معظم رهبری
(جهت گیری مطالبه گری ؛ آرمان های انقلاب)
( مطالبه گری باید در جهت پیگیری آرمان های مهم انقلاب مانند عدالت ، استقلال ، رفع فساد و تمدن اسلامی ، سبک زندگی ایرانی اسلامی ، فرهنگ دینی و مقابله با اشرافی گری ، لاابالی گری و دین ستیزی و ... می باشد )
شماره ی یک :
این مطالبه گری را از دست ندهید ، این آرمان خواهی را از دست ( ندهید) ... این آرمان خواهی را داشته باشید ، این آرمان های مهم را : عدالت ، استقلال ، رفع فساد ، در نهایت تمدن اسلامی.
آرمان اصلی ، واقعی و نهایی ، ایجاد تمدن اسلامی است ، اینها را از دست ندهید و اینها را مطالبه کنید و بخواهید و روی آن فکر کنید .
(۹۹٫۲٫۲۸)
( انتقاد دلسوزانه و طبیبانه و پرهیز از سیاه نمایی )
( انتقاد باید دلسوزانه , علاج جویانه و طبیبانه بوده و نباید به گونه ای باشد که موجب سیاه نمایی شده و اعتماد عمومی را از مسئولین سلب کند و یا همراه با اهانت و هتک حرمت باشد )
شماره دو :
انتقاد نباید طوری باشد که اعتماد عمومی را از مسئولینی که مشغول به کار هستند ، سلب کند و موجب بی اعتمادی عمومی شود , همچنین انتقاد نباید همراه با اهانت و روش های خشم آلود باشد ... و اصرار دارم که برخوردها چه از سوی مردم و چه از سوی مسئولان ، تخریبی و یا همراه با تحقیر و اهانت نباشد ، جرم نیست و هیچ مانعی ندارد اما نباید به معنای متهم کردن و نادیده گرفتن زحمات و خدمات باشد .
(۹۹٫۱٫۱)
( انتقاد همراه با پیشنهاد )
( مطالبه گری فقط انتقاد ، اعتراض یا طرح یک سوال نیست و باید همراه با بررسی پیدا کردن راهکار اجرایی ، پیشنهاد به مسئولان و پیگیری از متولیان و در نهایت ورود به میدان کار برای حل مسئله باشد )
شماره سوم :
جوان ... باید احساس کند که او فقط مسئولیتش طرح سوال و پرتاب کردن یک شعار نیست ، که بگوید خوب ، ما کار خودمان را کردیم ؛ نه پیگیری کردن ، مطالعه کردن ، درباره ی مسئله اندیشیدن ، آن را پخته کردن ، راهکار اجرایی را برای آن جستجو کردن ، برای طرحش با مراکز دست اندر کار و مجری تلاش کردن و فعالیت کردن و بالاخره خود وارد میدان کار شدن ؛ اینها جزء وظایف و تکالیف جوان ماست که این را هم بایستی جوان ما درک کند ، در کنار آن مطالبه و طلبکاری و مدعا داشتن که عرض کردیم .
(۸۶٫۶٫۱۷)
( اخلاق مداری در مطالبه گری و پرهیز از افشاگری نابجا )
( در موضوعات مبتلا به مطالبه گری و عدالت خواهی باید توجه داشت که همه چیز ، در همه جا افشا کردنی نیست و پیش از افشاگری و رسانه ای کردن آن باید به خود فرد منتقل نمود . اقدامات باید در چارچوب دین ، شرع و اخلاق باشد )
شماره چهارم :
همه چیز همه جا افشا کردنی نیست . یک چیزهای است که نباید افشا کنند ، یک چیزهایی را باید به خود طرف بگویند . باید بترسند از نقمت الهی ، از اینکه انسان به کسی سوء ظن پیدا کند و بی خودی علیه کسی حرف بزند . یعنی ورز و وبال است و آدم نمی تواند درستش کند . یعنی باید بترسند از اینکه خدای متعال مواخده می کند ( برخی از این گروه های عدالت طلب ) هیچ چیز را ملاحظه نمی کنند ... در بین آنها کسانی هستند که تندی می کنند و چیزهای خلاف می گویند ... مراقب باشید که این موارد پیش نیاید ، اقداماتشان باید دینی باشد ( شرعی باشد ) .
(۹۲٫۱۱٫۶)
( مطالبه گری مبتنی بر اطلاعات صحیح و دقیق )
( مطالبه گری نباید براساس شایعات ، احتمالات و اطلاعات ضعیف باشد )
شماره پنجم :
( مطالبه گری ) شایعه پراکنی و براساس احتمالات و ( اطلاعات ) ضعیف نباشد ، اینها خیلی مهم است . جوانها به مجرد اینکه یک چیزی شنیدند ، همان را دنبال می کنند .
(۹۸٫۱۱٫۶)
( رعایت تقوا و اعتدال در مطالبه کری و پرهیز از افراط و تفریط )
( مطالبه گری باید با عقلانیت ، منطق ، اعتدال و روش های صحیح و با رعایت تقوا و دقت در بیان همراه بوده و در آن از افراط و تفریط و نفی مطلق یا دشمنی با یک فرد یا مجموعه پرهیز شود )
شماره ششم :
توصیه ی من به فضای دانشجویی و محیط دانشجویی ، خواستن ، مطالبه کردن ، داعیه داشتن ؛ هم در زمینه ی مسائل سیاسی و اجتماعی ، هم در زمینه ی مسائل علمی ، هم در زمینه ی مسائل خاص دانشگاهی ؛ همراه با عقلانیت ... باید از افراط و تفریط پرهیز کند ؛ من با افراط کاری و زیاده روی های گوناگون در هر جهتی موافق نیستم ؛ با اعتدال ، با روشی منطقی و صحیح مسائل را دنبال کنید .
(۸۶٫۶٫۱۷)
( رعایت جوانب حقوقی و قضائی توسط مطالبه گر )
( در انتقاد ها باید جوانب حقوقی و قضایی رعایت شود تا موجبات محکومیت منتقد و مطالبه گر در مراجع قضایی فراهم نگردد )
شماره هفتم :
در انتقاد ها سعی کنید که نقطه ضعف به طرف مقابلتان ندهید ؛ یعنی جوری حرف نزنید که بتوانند شما را در مرجع قضائی محکوم کنند ؛ این را توجه داشته ( باشید ) ؛ من شاید یکبار ، یا دو بار دیگر در جمع جوان ها این را تذکر داده ام ؛ توجه داشته باشید جوری حرف نزنید که مورد استفاده ی طرف مقابل قرار بگیرد برای محکوم کردن قضائی شما .
(۹۸٫۳٫۱)
( ممانعت از فرصت طلبی و سوء استفاده دشمن )
( مطالبه و اعتراض به یک مسئله نباید به گونه ای مطرح گردد که مخاطب ، آن را اعتراض به نظام تلقی کند و باید به صورت جدی مانع سوء استفاده و فرصت طلبی دشمن برای القای این تلقی شود )
شماره هشتم :
مطالبه طبعا با نوعی از اعتراض همراه است ... نگذارید این مطالبه ی شما و اعتراض شما اعتراض به نظام اسلامی تلقی بشود ؛ این مهم است ؛ دشمن منتظر این است . گاهی اوقات ... اعتراض دارید ، اعتراض را ذکر میکنید ؛ ( اما ) دشمن از نحوه ی اعتراض شما اعتراض به نظام را تلقی می کند یا القا می کند که این اعتراض به نظام بود ؛ این را نگذارید ؛ این را جدا مانع بشوید و نگذارید که دشمن چنین فرصتی پیدا کند که از مطالبه ی شما ، از اعتراض شما یک چنین فرصتی به دست بیاورد یا چنین تلقی ای را بتواند به مخاطب القا کند .
(۹۹٫۲٫۲۸)
( مطالبه گری ارزش ها ؛ صریح ، هوشیارانه و مستمر )
( مطالبه ارزش ها توسط جوان مومن انقلابی و پا به کار ، باید به صورت صریح ، شجاعانه ، هوشیارانه مستمر انجام پذیرد )
شماره نهم :
احتیاج است به یادآوری این آرمان ها با همان زبان ویژه ی جوان مومن انقلابی که از خصوصیاتش صراحت است ، از خصوصیاتش شجاعت در گفتار است ؛ اینکه شجاعانه حرف خودش بزند ... بایستی این ارزش ها به صورت صریح ، هوشیارانه ، دائما مطالبه بشود ؛ ( از سوی ) جوان پای کار .
(۹۷٫۳٫۷)
( محوریت و پرچم داری جریان انقلابی در مطالبه گری)
( محوریت و پرچم داری مطالبه گری برای رفع مشکلات مردم باید در دست جریان انقلابی باشد و نباید اجازه داد که این پرچم به دست کسانی بیافتد که هدفشان رفع مشکلات مردم نیست و بیشتر به دنبال معارضه و مبارزه با نظام اسلامی هستند )
شماره دهم :
پرچم مطالبه گری را اگر شما در دست داشته باشید ، خوب است ؛ ( اما ) اگر شما این پرچم را زمین گذاشتید ، کسانی ممکن است این پرچم را بردارند که هدفشان رفع مشکلات مردم نیست ؛ ( بلکه ) معارضه و مبارزه با اسلام و با جمهوری اسلامی و با نظام اسلامی است ؛ این را نگذارید ؛ یعنی این باید اتفاق نیافتد .
(۹۹٫۲٫۲۸)
( تدبیر و صبر انقلابی در مطالبه گری )
( مطالبه گری باید با حوصله و صبر انقلابی و با تدبیر همراه باشد )
شماره یازدهم :
مطالبه سبک زندگی اسلامی_ایرانی ، مطالبه ی فرهنگ دینی ، مقابله با لاابالی گری و بی تفاوتی و بی حالی ، مقابله ی با دین ستیزی ؛ و همه ی این ها با حوصله و صبر و تدبیر ، همان طور که عرض کردم ، حوصله ی انقلابی و صبر انقلابی ، مثل خشم انقلابی است ... صبر لازم است . این حالت را نباید داشته باشید ؛ اینکه ما بگوییم چرا نشد ، چه جوری شد ، پا به زمین بزنیم ، درست نیست .
(۹۷٫۳٫۷)
پایانی
( تبیین سودمندی مطالبه گری )
( در جریان مطالبه گری باید سودمندی و اثربخشی فعالیت ها برای تشویق مطالبه گران تبیین و تبلیغ شده و از تکرار شعار ها برای ایجاد گفتمان عمومی ، نباید خسته و ناامید شد )
شماره دوازدهم :
جوان باید مطالبه کند ، باید احساس کند که این مطالبه سودمند است ، ثمربخش است ؛ و تشویق بشود بر این مطالبه ... این تصور غلط مبادا به ذهن بیاید که چه فایده ای دارد ،وقتی تکرار شد ، به شکل یک گفت و گوی عمومی در می آید و نتیجه اش در گزینش های مردم ، در جهت گیری های مردم ، در شعارهای مردم ، در انتخابات مردم ، نشان می دهد . بنابراین شما یک گام جلو آمدید .
(۸۶٫۶٫۱۷)
👇🏻 همراهی شما اعتبار ماست 👇🏻
🆔 اینستاگرام
🆔 ایتا