eitaa logo
آموزش درمانهای خانگی درمنزل
619 دنبال‌کننده
921 عکس
634 ویدیو
22 فایل
💖اللهم عجل لولیک الفرج💖 💛لینک کانال ما👇👇 @Darmandarmanzel کانال درمان شدگان 👇 @Darmanshodgann 👈 منشی درمان @Monshi99 https://eitaa.com/joinchat/3762814999C034cdfa69f لینگ گروه درمانی ایتا🌷👆 💥کپی مطالب بدون لینک شرعا جایز نیست💥
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از حسین زمانی میقان
انتخابات ۸ سال پیش هم خاطرم هست گفت : ای مردم به اشعث و اشعری اعتماد نکنید ...
گروهی می گویند با اینکه مطمئن هستیم واکسن مضر هست چون رهبرم واکسن زده من هم می زنیم!!!! اگر این معنای ولایت پذیری درست باشد باید بعد از مسموم شدن اهل بیت بخاطر تبعیت از امام شیعیان سم می خوردند با این حساب الان شیعه ی باقی نمانده بود!!!
همیشه امام حسین (ع)میزان است. وزارت بهداشت بر سر دو راهی مانده است از یک طرف با انجام واکسیناسیون عمومی برای فریب افکار عمومی مجبور است روند کرونا را کاهشی نشان دهد از سوی دیگر سفر زائرین اربعین و بالا نرفتن آمار آنها را رسوا خواهد کرد. اگر آمارها کاهش یابد معلوم می شود کرونا دروغ است و اگر آمارها افزایش یابد معلوم می شود واکسنها موثر نیست!!!! خدا همیشه پیروز است
♦️استاندار کرمان اظهاراتش درباره تست کرونای زائران اربعین را اصلاح کرد 🔹علی زینی وند استاندار کرمان پس از آنکه صبح امروز در خبری که خبرگزاری ایرنا منتشر کرد بدون ارائه آمار و جزئیات مدعی شد؛ " شب گذشته تنها پرواز مستقیم عراق - کرمان بازگشت و نتیجه تست کرونای زائران اربعین نگران کننده بود زیرا تعداد قابل توجهی از مسافران با تست مثبت بازگشتند." ؛ اظهارات خود را اینگونه اصلاح کرد: 🔹 "هنوز تست کرونا از همه زائران انجام نشده است و تست انجام شده نیز حدود ۹ درصد از زائران بوده که قابل تعمیم به کل زائران نیست."
هدایت شده از درمانخانه اسلامی 💠
8.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بفرمایید واکسن واکسن مفتکی واکسن رایگان در مترو،بازار،همه جا اگه یک گرسنه یک گوشه خیابون از گرسنگی بمیره اینجوری تجهیزات و ادوات میبرن نجاتش بدن یا یک معتاد رو نجات بدن. کلیدی:👇🏻 هر وقت دیدید که یک کار در ممکلت ما با این نظم و دقت انجام میشه بدونید کار ما نیست و دشمن برامون برنامه ریزی کرده!!
7.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 فقط کسانی که دوست ندارن واکسن بزنند ببینند ‼️ اگه کسی گفت چرا واکسن نمیزنی، به طور قانونی و با سند محکم جوابشو بدید
🔺‌‌اتفاقی جالب در کارت واکسن برای یکی از همکاران در آخرین خبر 🔹‌‌در کارت واکسنی که برای نوبت دوم به یکی از همکاران ما در آخرین خبر ارائه شده، هر دو دوز کو برکت درج شده. اما در سری دوم کشور سازنده و نوع واکسن، سینوفارم چین عنوان شده است 🔸‌‌مستندات این خبر در کانال آخرین خبر موجود است پ.ن: شواهد اولیه و عدم انتشار مستندات مطالبه شده توسط رهبری نشان میداد واکسن برکت در واقع همان سینوفارم چین بوده متاسفانه هر چه به پیش میرویم ، احتمال صحت این ماجرا قوت بیشتری میگیرد. منبع پی نوشت، کانال عوارض واکسن های کرونا. در این کانال حدود ۷۰۰ نفر که عوارضی رو از واکسن کرونا شاهد بودن ذکر کردن و مرتب به روز رسانی و اضافه میشه. 🔸ما این کانال رو تایید یا رد نمیکنیم اما در هرصورت جای تامل داره👇👇 @vaccine_deaths
هدایت شده از حسین زمانی میقان
بخشی از ماجرای 😁
خبرها رو با لینک کانال مربوطه درج میکنم که دوستان زحمت قضاوت درمورد روحیه و اخلاق و اعتقادات مارو به خودشون ندن ما راضی نیستیم بخدا😁
💠 استاد طالقانی خطاب به برخی مسئولین: 🔻دم خروس را قبول کنیم یا قسم حضرت عباس شما را ؟!! 🔻پاسخ قاطع به استاندار کرمان 🔹لطفا ابتدا ادعای استاندار مذکور را در عکس مطالعه کنید👆 ⭕️واکنش استاد طالقانی در پاسخ به این ادعا: اگر فرض را بر صحت ادعای مشکوک شما بگیریم،از استاندار کرمان تا وزیر بهداشت واضح پاسخ دهد که: با به توجه شرط قطعی شماجهت اعزام به کربلا همه زائرین هر دو دوز واکسن کرونای خود را زده بودند. حال بدون حاشیه توضیح دهید شما که مدعی پیشگیری و کنترل کرونا با واکسیناسیون هستید،چگونه اینهمه زائرین با تزریق دو دوز واکسن باز هم به کرونا مبتلا شدند وتعداد مبتلایان تا اینحد شما را نگران نموده؟ 🔸این ادعای استاندار کرمان یعنی پذیرش رسمی مسئولین که حتی دو دوز واکسن هم ایجاد ایمنی بر علیه ویروس کرونا نمیکند اگر واکسن های تزریقی حسب ادعا تا ۹۵درصد ایمنی میدهد پس ادعای ابتلای زائرین نادرست است و اگر واقعا تعداد ابتلای زائران تا اینحد نگران کننده است پس ایمنی بخشی واکسنهای کرونا نادرست است. 🔸اگربگویید واکسن پیشگیری نمیکند اما مرگ ومیر را کاهش میدهد؛ پس اینکه پیشاپیش اعلام کردید در آبان ماه پیک پرتلفاتی داریم یعنی چه؟
4_5969915854660308928.mp3
4.95M
سوزناک 🍃روضه حضرت زهرا (س) 🍃دیشب تا صبح گریه کردی 🎤