✍امام هادى عليه السلام:
همانا حرام رشد نمى كند و اگر هم رشد كند، بركت ندارد، و اگر آن را انفاق كند، پاداشى نمى برد، و آنچه بر جاى مى گذارد، توشه اش به سوى آتش خواهد بود
📚 الكافی، جلد 5، صفحه 125
پای درس استاد
روایتی بسیار شنیدنی از امام هادی علیه السلام راجع به زیارت حضرت عبدالعظیم
* سِر حاجت گرفتن از حضرت عبدالعظیم
* زیارت علما و شهدا چه حکمی دارد؟
* در چه صورت ثواب زیارت خدا برای انسان نوشته خواهد شد؟
* گله خداوند از فرد مومن در روز قیامت
* چه زمانی ایمان مومن تقویت میشود؟
* تکمیل شدن دین بهواسطه ازدواج
* تاثیر نشستن کنار اولیا و خدا
امام هادی و محبت امیرالمؤمنین علی علیه السلام
🔻 شخصی یهودی به امام هادی علیه السلام علاقه داشت، مردم اطراف حضرت حلقه زده بودند و آن یهودی هم گردن می کشید که حضرت را تماشا کند، حضرت به فرد یهودی اشاره کردند و فرمودند:
🔸 اشتباه می کنند کسانی که تصور می کنند محبت تو نسبت به ما برای تو بی فائده است؛ تو مسلمان نخواهی شد؛ ولی خداوند یک فرزندی به تو خواهد داد که از شیعیان ما خواهد شد.
🔹 شاید این اثر همان محبت یهودی نسبت به امام هادی علیه السلام بوده که فرزندش شیعه شده است.
🔸 کسی که الآن در عباداتش هم کوتاهی کند، سیر ولائی او اثر خودش را خواهد داشت.
🔹 وقتی برای یک یهودی محبت به امام هادی علیهالسلام اینگونه باشد، آن شیعه دیگر معلوم است.
🔸 جریان حارث همدانی که شعرش مشهور است موید است؛ او پیرمردی در اطراف کوفه بود، مریض بود، عصازنان خدمت حضرت امیرالمومنین علیه السلام آمد، حضرت از او سوال فرمودند حارث تو با این حالت، چه شد که این جا آمدی؟! گفت: عشق و محبت شما مرا این جا کشاند.
🔹 حضرت شروع کردند آن اشعار را خواندن: یاحار هَمْدانَ مَنْ یَمُتْ یَرَنی. توضیح دادند که این محبت به درد تو می خورد و آنجا اشعار قشنگی هم حضرت نسبت به او می گویند که آتش اگر روز قیامت بخواهد سراغ تو بیاید میگویم نه این مال ماست و مرا پذیرفته بوده است.
🔺 کانال رسمی حجتالاسلام حاج شیخ جعفر ناصری
#امام_هادی(ع) کِشتی زيارت جامعۀ کبیره را در وادی ولایت انداختند تا ما با آن سير کنيم. ناخدای این کِشتی، خودِ امام است.
شفاعت آن حضرت اين است که اين باب را باز کردند؛ مثل اين است که استاد به شاگرد میگويد اين ذکرها را بگو، و میخواهد ببيند او چه میکند تا به همان اندازه، دستگيری و شفاعت کند.
استاد_میرباقری
#فضایل_امیرالمومنین_علیه_السلام
#آیه_۱۲_سوره_یٰس
«وَ كُلَّ شَيْءٍ أَحْصَيْناهُ فِي إِمامٍ مُبِينٍ »
هـمــه چیز را در امام مبین بر شمردیم.
قــــنــــدوزی بــا ســــنــــدِ خــــــود از امـــام حــســیـــن عــلــیــــه الـــســلام نـــقــــل میکــنـد که فرمود: وقتی این آیه شریفه نازل شد(دونفر) از رسول خدا صــلـــی الله عــلـــیـــه وآله پرسیدند: آیا منظور از «امام مبین» تورات یــا انجیل یـــا قــرآن اســت؟ فرمودند: نه آنگاه پــدرم عـــلـــی عــلـــیــه السلام نزد پیامبر صــــلی الله علیه وآله آمد و پیامبر صلیاللهعلیه وآله فرمود:«هَذَا الْإِمَامُ الَّـــذِي أحْــصَــی الله فِــیـــهِ عِلْمَ کُلِ شَيْء؛ او (امیرالمومنین علیه السلام) هـمان امامی است که خداوند علمِ هـمه چیز را در او قــرار داده است.»
دعاهای نهج البلاغه ص ۱۷
اثر استاد حسین اکبری
از نظر شيعه در هر زمان يک «انسان كامل» كه نفوذ غيبى دارد بر جهان و انسان، و ناظر بر ارواح و نفوس و قلوب است و داراى نوعى تسلّط تكوينى بر جهان و انسان است، همواره وجود دارد و به اين اعتبار نام او «حجّت» است.
«شهید مطهری»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیطان ، اسم گناه رو عوض میکنه