eitaa logo
درشهر
7.3هزار دنبال‌کننده
2.6هزار عکس
5.2هزار ویدیو
9 فایل
✅مطالبات خود را به گروه زیر ارسال کنید. همه باهم برای آبادانی شهر در گروه درشهر 🆔گروه https://eitaa.com/joinchat/1562641419C7f17c02ac9 🆔کانال @Darshahrrrr 🔴برای مطالبات شما🔴
مشاهده در ایتا
دانلود
️‍دولت به جای گرانی دلار؛ جلوی کارت‌های باررگانی یکبار مصرف را بگیرد در ماه‌های اخیر قیمت دلار رشد بی‌سابقه‌ای داشته و یکی از عوامل موثر بر قیمت دلار، تصمیمات دولت چهاردهم و تیم اقتصادی او بود چراکه این تصمیمات به فعالان بازار سیگنال افزایش قیمت دلار را می‌داد. از طرفی با عدم بازگشت ارزهای صادراتی برای واردات کالاهای اساسی مشکلاتی ایجاد شد چون در شرایط کمبود، ناچار به تهیه ارز با قیمت‌های بالاتر شدند. در دهه‌های اخیر برخی از تجار با هدف دور زدن قوانین گمرکی و همچین عدم پرداخت حقوق دولت از کارت‌های بازرگانی یکبار مصرف استفاده می‌کردند. طی سه سال اخیر حدود ۴۰ میلیارد یورو ارز صادراتی برنگشته که ۱۶ میلیارد یورو مربوط به کارت‌های بازرگانی اجاره‌ای بوده که عمدتاً در اختیار افراد بدون سابقه تجاری قرار داشته است. فرار مالیاتی، قاچاق کالا، پولشویی و ... همگی از تبعات استفاده از این کارت‌هاست. بیش از یک دهه است که دولت و اتاق بازرگانی به ظاهر در تلاش برای حذف این کارت‌ها از معاملات خارجی هستند تا بازگشت ارز صادراتی به کشور درست انجام شود اما با راهکارهای موقتی بیشتر جنبه سرپوش گذاشتن داشته. بهترین راه برای حذف کارت بازرگانی اجاره‌ای و جلوگیری از تبعات منفی آن کم کردن تعداد نرخ ارز، بازدارنگی‌های قوی و پیگردهای قضایی است تا متخلفین نتوانند با رانت و فساد باعث خروج ارز از کشور و بالا رفتن نرخ دلار شوند.
‌امیرالمؤمنین عليه السلام: ‌كسى كه با آرامش كار كرد به مطلوب رسيد، يا بدان نزديك شد. شتابكار به خطا رفت، يا بدان نزديك شد.
5.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🗯مسئول خائن رو اینطور بی آبرو کنید طبق فرمایش امیرالمومنین علیه السلام 🎙استاد رجبی دوانی
کمک چهار میلیارد تومانی رهبر انقلاب برای آزادی زندانیان نیازمند در آستانه برگزاری سی‌وهشتمین جشن گلریزان ستاد دیه کشور، حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر انقلاب اسلامی، مبلغ چهل میلیارد ریال به این امر خداپسندانه اختصاص دادند.
2.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سلام لطفا این کلیپ تو همه گروهها حتی مخالف ها بفرستین
این گروه دو طرفه نظام اسلامی رامورد مطالعه قرار می دهد ومواضع آنرا تبیین می کند نه موضع دولت مردان ،در صورتی نظام کاملا اجرایی می شود که مردم عزیز ما همه نسبت به شرایط زندگی سالم ومطلوب آگاه شوند ومطالعه گر باشند بارعایت اصول روابط اسلامی، امام خمینی (ره)همه نظام های عالم را ظالم می دانست چون در نهایت استدلال براین است که برای نفسشان کار می کنند وهوای نفس وخواست نفس برایشان ارجعیت دارد ودرنظام اسلامی افراد بایمان می دانند که خالقشان بسیارروف ومهربان است وبرای همه بندگان خیر می خواهد ودستورش خبررسانی است به همه.. نظام اسلامی در صورت پیاده شدن نه نتها براساس عدالت عمل می کند بلکه نهایت رحمت است ودر زمان آقایمان حضرت صاحب الزمان کاملا اجرایی می شود ولی نظام اسلامی ما دارد زمینه سازی می کند هرچه بیشتر کار کند بیشتر زمینه ایجاد می شود
7.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پاسخ صریح و قاطع حضرت آقا به یاوه گویی های اخیر ترامپ
7.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
داستان حاج ماشاالله ابراهیمی و شهید احمد کافی 🎙حجت‌الاسلام علیرضا حدائق بسیار عالی حتما ببینید ‌
6.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یا ذالجلال والاکرام... 🎥 ماه رمضان چه برکاتی دارد باسلام،صلوات وعجل فرجهم وفرجنا بهم ...🌹🌹❤️🌹🌹
3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
از برکات ماه رمضان غافل نشوید
6.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این صحبت‌ها برای کسایی هست که فکر میکنن ایران درست نمیشه و از همه چی عقب مونده عالی بود تا آخر ببینید
‌امیرالمؤمنین علیه السلام: به آنچه که به اصلاح و پاکی تو چیزی نمی افزاید گوش فرامده