فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⊰⃟𖠇🖤࿐ྀུ🖤༅࿇༅═┅─
🖤گل رفت و شمیم خوشش
🕊اینجاست هنوز
🖤بلبل به هوا ی گل
🕊چه شیداست هنوز
🖤رفتی ز جهان اگر چه ای روح خدا
🕊لیکن علم مهر تو بر پاست هنوز
🖤 سالروز رحلت #امام_خمینی(ره) و قیام
۱۵ خرداد تسلیت باد🖤
✾📚 @Dastan 📚✾
#داستان_آموزنده
🔆چرا طلبه شدم ؟!
مرحوم آيت الله شيخ عبدالرحيم ربانى شيرازى ، از چهره هاى معروف انقلاب اسلامى ايران است كه غالبا در تبعيد و زندان شاه مدفون به سر مى برد، و پس از پيروزى انقلاب ، يار مخلص و پرقدرت و صميمى امام خمينى (مدظله العالى ) به شمار مى آمد و سرانجام در اسفند ماه سال 1360 شمسى از دنيا رفت ، مرقد شريفش در گوشه مسجد بالاسر كنار حرم حضرت معصومه (عليهاسلام ) در قم مى باشد.
جالب اينكه او علت ورود خود را به حوزه علميه قم و سلك روحانيت چنين بيان كرد: در نوجوانى ، يك روز در بازار شيراز ديدم كه (ماءموران رژيم رضاخان قلدر) عمامه آخوند پيرى را به گردنش انداخته و پيرمرد روحانى را به طرف شهربانى يا كلانترى مى كشد، با خود گفتم : اين همان راهى است كه پيامبران رفته اند، اين راه روحانيت ، راه انبيا است ، سپس به منزل خود آمده و به اقوام و بستگان ، اظهار نمودم كه قصد دارم علوم دينى بخوانم و به سلك روحانيت وارد شوم ، اكثرا انتقاد كرده و گفتند كه صلاح نيست ، زيرا اكنون آخوندها را مى گيرند و عمامه ها را از سرها بر مى دارند، گفتم خير، راه پيامبران از همين طريق است ، مذمّت افراد مرا ماءيوس نكرد و با سماجت و استقامت ، در اين راه گام برداشتيم .
📚داستان دوستان، جلد دوم، محمد محمدى اشتهاردى
✾📚 @Dastan 📚✾
🔖 انتظار
❇️ از غم دوست در این میکده فریاد کشم
دادرس نیست که در هجر رخش داد کشم
❇️ داد و بیداد که در محفل ما، رندی نیست
که برش شکوه برم، داد ز بیداد کشم
❇️ شادیم داد، غمم داد و جفا داد و وفا
با صفا منت آن را که به من داد کشم
❇️ عاشقم، عاشق روی تو، نه چیز دگری
بار هجران و وصالت به دل شاد کشم
❇️ در غمت ای گل وحشی من، ای خسرو من
جور مجنون ببرم، تیشه فرهاد کشم
❇️ مُردم از زندگی بیتو که با من هستی
طرفه سریست که باید بر استاد کشم
❇️ سالها میگذرد، حادثهها میآید
انتظار فرج از نیمه خرداد کشم
⬅️ دیوان اشعار امام خمینی (ره)، صفحه ۱۵۵
(امام خمینی (ره) این غزل را در سال ۱۳۶۷ و چند ماه قبل از وفاتشان سرودهاند.)
🏷 #امام_خمینی (ره)
✾📚 @Dastan 📚✾
✍️ در هر سال، چهار روز عظیم القدر نزد خداوند متعال وجود دارد که در اصطلاح شرعی به آن ایّام اربعه میگویند.
روزهی هر یک از این ایامِ اربعه، معادل شصت سال روزه گرفتن و شصت سالِ متصل، عبادت کردن است و غسل کردن در هر یک از این روزها سُنَّتِ مؤکّده و کفّارهی بسیاری از گناهان است و صدقه دادن در این روزها از اَفضَل قُرُبات است.
در بعضی احادیثِ ائمهی طاهرین صلوات الله علیهم وارد شده که یک درهم صدقه در این روزها معادل صد هزار درهم در روزهای دیگر است و افطاری دادن به مالِ حلال به یک مؤمنِ مُتِعَبِّدِ صائِمِ عالِم به مسائلِ دین در این شب ها به منزله افطاری دادن به صد هزار صدّیقِ صائم در ساير شبهاست.
و اما آن چهار روز، دَحْوُالأرض، غدیر، میلاد و مبعث پیامبر اعظم صلوات الله علیه و آله و سلَّم است که این چهار روز در فضل و منزلت معادلی ندارند.
راوی میگوید: «به هنگام جوانى در شب بیست و پنجم ذیالقعده به همراهِ پدرم در خدمت امام رضا علیهالسَّلام شام خوردیم، پس امام فرمودند: شب بیست و پنجم ماه ذىالقعده، حضرت ابراهیم و حضرت عیسى بن مریم متولد شدند و زمین در آن شب از زیر کعبه گسترش پیدا کرد؛ فضیلتى در این شب وجود دارد که هیچکس از آن یاد نکرده است و آن این است که هر کس در آن روز، روزه بگیرد مانند کسى است که شصت ماه روزه گرفته باشد».
📚 شیخ صدوق، ثَوابُ الأعمال و عِقابُ الأعمال، ص ۷۹، دار الشریف الرضی للنشر، قم، چاپ دوم، ۱۴۰۶ق.
#دَحوُالأرض
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
✾📚 @Dastan 📚✾
🌍 #دحــوالأرض🌍
خـــــدایــــا🤲
در این روز دلم را دریاب
موج های فتنه و هوا و هوس،
سرزمین دلم را دربرگرفته است
و در تلاطمی سخت، هر یک دیگری را ،
بر هر سو روان می سازد😓
الــــهــــی🤲 دلم را کعبه خود گردان 🕋
و به نور ایمانت محکم کن؛
آنچنان که هیجان هر موجی
در تماس با سینه ام فرو نشیند
و احساسم ، رام گردد.✨
پـــــروردگــــارا🤲
آن گونه که در این روز خشکی های زمین
را در دل امواج گستردی و توفان آب های
سرکش را از کبر و غرور و سرکشی بازداشتی،
از کعبه دلم، زیبایی های فضایل را بگستر
تا طوفان سرکش و طغیان نفسم را مهار کند
و کوه های سخت و مرتفع عدالت را بر دوش
خود حمل کند؛ چشمه های حکمت و سخاوت
از فراز کوه ها بجوشد و دره های آن از
معادن گران سنگ عفاف پوشیده شود
و با قله ها و صخره های شجاعت،
از لرزش و اضطراب بازماند.
معبودا... در این روز، مرا برای طواف خودت
در خانه و کعبه دلم محرم ساز
✾📚 @Dastan 📚✾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💡 ملاکی مهم برای انتخاب رئیس جمهور، طبق وصیت نامه امام خمینی (ره)
امام خمینی (ره):
❇️ رئیس جمهور و وکلای مجلس از طبقهای باشند؛ که محرومیت و مظلومیت مستضعفان و محرومان جامعه را لمس نموده و در فکر رفاه آنان باشند، نه از سرمایه داران و زمینخواران و صدرنشینان مرفه و غرق در لذات و شهوات که تلخی محرومیت و رنج گرسنگان و پابرهنگان را نمیتوانند بفهمند.
❇️ اگر رئيس جمهور و نمايندگان مجلس، شايسته و متعهد به اسلام و دلسوز برای كشور و ملت باشند، بسياری از مشكلات پيش نمی آيد و اگر مشكلاتی باشد رفع می شود.
⬅️ وصیت نامه الهی، سیاسی امام خمینی(رحمت الله علیه)
بيشتر بخوانيد: http://emam.com/posts/view/27657
🏷 #امام_خمینی (ره)
#رئیس_جمهور #انتخاب_اصلح
✾📚 @Dastan 📚✾
هدایت شده از قاصدک
#شال #روسری مخصوص خانم های لاکچری پسند 🥳
روسری مخصوص خانم های #چادری و شیک پوش 😍
🔴 تخفیف ویژه #روسری_مشکی اربعین
°•🦋 تضمین کیفیت و ضمانت تعویض 🦋•°
👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/4125753531Cabe61b46d3
https://eitaa.com/joinchat/4125753531Cabe61b46d3
🌷 #هر_روز_با_شهدا🌷
#تپههای_سید
🌷دو _ سه روزی از مرحله اول عملیات والفجر ۴ گذشته بود، در ادامه عملیات، تپههای سید مشرف بر شهر پنجوین عراق، توسط بچههای گردان امام حسن(ع) به فرماندهی شهید حسن قربانی به تصرف لشگر مقدس امام حسین علیه السلام در آمد. صبح اول وقت ضدحمله و پاتک نیروهای بعثی با اجرای آتش سنگین موشکهای کاتیوشا، گلولههای خمپاره ۱۲۰ و آوردن تانک و نیروهای پیاده از پایین تپه سوم سید که دقیقا مشرف به شهر پنجوین عراق بود و بمباران عقبه توسط هواپیماهای سوپراتاندارد فرانسوی دشمن، شروع گردید، بواسطه انفجار موشکهای کاتیوشا تعدادی از درختان و علفزارهای اطراف آن به آتش کشیده شده و دود ناشی از انفجارها و سوختن درختان به هوا برخاسته بود، نیروهای گردان به شدت نیاز به مهمات، آب، غذا، بیل و گلنگ و گونی داشتند، همچنین....
🌷همچنین تعدادی از بچهها در جریان تصرف تپههای سید و آتش سنگین دشمن زخمی و به شهادت رسیده و باید در اولین فرصت با آمدن گردان قاطر ریزه، این عزیزان بوسیله قاطر به پایین ارتفاعات منتقل میشدند. تقریباً سرتاسر منطقه عملیاتی و خصوصاً تپههای بلند آن، از درختان پوشیده شده بود، درگیری، تیر و تیراندازی و تبادل آتش بین نیروهای خودی با نیروهای بعثی و عراقی شروع شده و نیروهای دشمن در تلاش بودند تا با استفاده از پوشش گیاهی و درختان منطقه و آتش پشتیبان، خود را به بالای تپههای سید برسانند، در این هنگام پیامی با رمز بوسیله بیسیم اعلام گردید: گردان قاطره ریزه، با مینهای عراقی که بهصورت نامنظم و پراکنده در لابلای علفزارها و درختان پاشیده شده برخورد و قاطرها در پایین تپهها متوقف شدهاند.
🌷از گردان خواسته شده بود، یک یا چند نفر نیرو به پایین تپه برای بردن قاطرها به بالا بفرستند، شهید محمدباقر بهرامی فرمانده گروهان یحیی با شنیدن این پیام، به پاخاست، او فردی بسیار نترس، زرنگ، فوق العاده شجاع و دانا بود، به سراغ یکی از درختان رفت، شاخه بزرگ و نسبتاً قوی را شکست و روی بیسیم به فرمانده گردان، برای رفتن و آوردن قاطرها اعلام آمادگی کرد! همه ما از این حرکت شهید بهرامی و شکستن شاخه درخت تعجب کرده بودیم! به من گفت: سید مراقب بچههای گروهان باش، بسم الله گفت: سوار بر آن شاخه و چوب شد، یاد دوران کودکی افتادیم که سوار چوبی شده و با آن در کوچههای خاکی بازی میکردیم، از بالای تپه به سرعت به طرف پایین تپههای سید حرکت کرد، فشاری که محمدباقر بر روی چوب وارد میکرد باعث میشد تا....
🌷تا خطی روی تپه و سطح خاکی آن، ایجاد شود تا برای بالا آمدن با قاطرها، راه را نشانه گذاری کرده باشد! همه بچهها دست به دعا شده بودند، مبادا شهید بهرامی با مینهای سیدی سبز رنگ که دشمن در لابلای علفزارها و درختان بهصورت نامنظم پاشیده، برخورد کند؟! به لطف خداوند متعال و دعای خیر همه بچههای گردان، چند ساعت بعد شهید محمدباقر بهرامی با دهها قاطر حامل مهمات، آب، غذا و.... به بالای تپههای سید رسید، فریاد اللهاکبر و صلوات بچهها، به پاس زحمات، رشادت، ایثار و فداکاری شهید محمدباقر بهرامی به آسمان برخاست، روحیه بچهها با رسیدن تدارکات و پشتیبانی به شدت بالا رفت و بچهها با مقاومت و ایستادگی خود، ضدحمله دشمن را دفع و خنثی کردند، سپس مجروحین و شهدا با همان قاطرها به پایین تپههای سید انتقال داده شدند.
#راوی: رزمنده دلاور سید مرتضی موسوی
✾📚 @Dastan 📚✾
19.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سخنرانی در روز دحوالارض و ماجرای خرید خورآسان توسط امام رضا علیه السلام
✾📚 @Dastan 📚✾
❇️ کارش تا آخر درست بوده بلکه کارش موفق بوده
☑️ حضرت آیتالله بهجت قدسسره:
▫️ هنگامی که آقای خمینی(ره) بیمارستان بود، چند روز قبل از وفاتش، پنجشنبه بعد از نماز صبح، در حالی که خواب نبودم، دیدم ایشان زیبا، خوش رو و با لبخند، از جلوی من گذشت. چهره اش از عکس او زیباتر بود.
بعد از چند روز که خبر وفات ایشان منتشر شد، متوجّه شدم که ایشان آمده از من خداحافظی کند.
💡 خوش حال بود برای اینکه کارش تا آخر، درست بوده و از آنچه انجام داده، پشیمان نیست؛ بلکه کارش ناجح(موفق) بوده است.
⬅️ زمزم عرفان، ص٣٨٩
🏷 #امام_خمینی (ره)
#آیت_الله_بهجت (ره)
#انقلاب_اسلامی.
✾📚 @Dastan 📚✾
🔆يادى از مرجعى مبارز و وارسته
يكى از مراجع بزرگ و وارسته و مبارز مرحوم آيت الله العظمى سيد محمدتقى خوانسارى (اعلى الله مقامه الشريف ) بود، وى بسال 1305 هجرى قمرى در خوانسار متولد شد و بسال 1371 (7 ذيحجه ) از دنيا رفت ، قبر شريفش در مسجد بالا سر حرم حضرت معصومه (سلام الله علیها ) در قم ، كنار قبر شريف آيت الله العظمى صدر و آيت الله العظمى شيخ عبدالكريم حائرى ، قرار دارد.
او در انقلاب عراق عليه استعمار انگلستان ، از پيشگامان مبارز و مترقى روحانيت بود، و با ساير علماى مبارز، از جمله ميرزامحمدتقى شيرازى (ميرزاى دوم ) و آيت الله سيد مصطفى كاشانى (پدر آيت الله سيدابوالقاسم كاشانى ) مدت دو ماه در يكى از مناطق ، با كمال استقامت در برابر تجهيزات مدرن اروپائى ، ايستادگى نمود.
و بسال 1323 هجرى قمرى به هندوستان كه مستعمره انگليس بود، تبعيد گرديد و پس از چهار سال به ايران ، وطن خود (خوانسار) بازگشت و پس از مدتى كوتاه ، به قم مهاجرت نمود و با مراجع ديگر به نظم و تشكل حوزه علميه قم در ابعاد مختلف همت نمود، و در جريان خلع يد از شركت نفت انگليس و ملى شدن آن ، فتاواى او نقش اساسى داشت .
امام خمينى (مدظله العالى ) درباره اين شخصيت بزرگ فرمود: اين آخوند بود كه در عراق ، به جبهه رفت ، و به جنگ رفت و اسير شد، همين آقاى خوانسارى رضوان الله عليه ، مرحوم آقاى آسيد محمدتقى خوانسارى بود، اين قدرت را نشكنيد، صلاح نيست ، صلاح ملت نيست .
حضرت آيت الله العظمى شيخ محمدعلى اراكى در فرازى از گفتارش مى گويد: در فوت آقاى سيد محمدتقى خوانسارى كه در همدان فوت كرد، ايشان (امام خمينى ) هم بودند، و من هم بودم ... جنازه ايشان (آقاى خوانسارى ) را از همدان حركت دادند و عده اى از روحانيون قم به استقبال آمده بودند، من از هيچ كس نديدم اين قدرى كه آقاى خمينى گريه مى كرد، گريه كند، شانه هايش بالا و پائين مى رفت ، چنان اشك مى ريخت كه من از اولادش چنان گريه نديدم ... هيچ نسبتى با هم نداشتند و مربوط نبودند، فقط عرق دينى داشت
📚داستان دوستان، جلد دوم، محمد محمدى اشتهاردى
✾📚 @Dastan 📚✾
#داستان_آموزنده
🔆اهميت جهاد
سال يازده هجرت بود، ماه صفر فرا رسيده بود، پيامبر (صل الله علیه وآله و سلم ) در بستر رحلت خوابيده بود، بود، و هر لحظه به سوى آخرت ، وداع از دنيا، نزديك مى شد، در اين موقعيت ، اسمامة بن زيد را كه در حدود بيست سال داشت فرمانده لشگر نمود و فرمان داد كه مهاجر و انصار از او اطاعت كنند و مدينه را بسوى سرزمين فلسطين و شام براى جلوگيرى از دشمن متجاوز ترك گويند. لشكر تا جرف (يكفرسخى مدينه ) حركت كرد، با اين كه حضرت اصرار داشت كه سپاه از حركت باز نايستد، منافقان سستى مى كردند و مى گفتند: در اين حال ، پيامبر (صل الله علیه وآله و سلم ) را بگذاريم و به كجا برويم .
اسامه به محضر رسول خدا (صل الله علیه وآله و سلم ) آمد و عرض كرد: آيا اجازه مى دهى ، چند روزى به سوى جبهه حركت نكنيم تا شما شفا يابيد، زيرا من در اين حالتى كه شما بسر مى بريد اگر از مدينه بيرون روم قلبم نگران و مجروح است پيامبر (صل الله علیه وآله و سلم ) فرمود:
انفذ يا اسامة فانّ القعود عن الجهاد لا يسقط فى حال من الاحوال .
:اى اسامه ، به راه خود ادامه بده زيرا نشستن از جهاد در هيچ حالى از احوال ، ساقط نمى گردد.
سپس پيامبر (صل الله علیه وآله و سلم ) شنيد: بعضى از منافقان از تحت فرماندهى اسامه خارج شده اند فرمود: اسامه از محبوبترين انسانها در نزد من است ، شما را در مورد او، توصيه به خير و نيكى مى كنم ، اگر در مورد امارت و فرماندهى او سخن داريد، در مورد پدرش زيد نيز ايراد داشتيد، پدرش سزاوار و شايسته امارت بود سوگند به خدا اسامه نيز سزاوار وشايسته فرماندهى است .
📚داستان دوستان، جلد دوم، محمد محمدى اشتهاردى
✾📚 @Dastan 📚✾