هدایت شده از حاج ابوذر بیوکافی
6.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #نماوا
🔉 #سرود | تو نقطهی امید فردای منی
🎙 با نوای #حاج_ابوذر_بیوکافی
📆 دوشنبه ۲۳ بهمن ۱۴۰۲
🕌 آستان مقدس حضرت فاطمه اُخریٰ (س)
🏳️ هیأت ثاراللّٰه (ع) رشت
♾ مشاهده و دریافت با کیفیتهای مختلف
🎬 نسخهٔ عموی قطعه
🎵 فایل صوتی قطعه
🖌 متن شعر
🌸 به مناسبت آغاز امامت #امام_زمان_عج
🇮🇷 کانالحفظونشرآثارحاجابوذربیوکافی
▫️ AbozarBiukafi_ir
📌سفر انوشه انصاری به دور مدار زمین
🔹 انوشه انصاری، در ۱۳۴۵ در مشهد متولد شد و ۱۳۶۳ به آمریکا مهاجرت کرد. گواهی کارشناسی ارشد خود را از دانشگاه جورج واشینگتن دریافت کرد. در ۱۸ اردیبهشت ۱۳۸۵ سازمان فضایی روسیه اعلام کرد که انوشه انصاری بهعنوان اولین زن در یکی از پروازهای فضاپیمای سایوز، به مدار زمین خواهد رفت.
🔸 وی نخستین فضانورد با اصلیت ایرانی است و پس از عبدالاحد مومند فضانورد افغانستان، دومین فضانورد فارسی زبان است. وی، در روی لباس خود، پرچم ایران و آمریکا را نقش کرده بود. دلیل این کار را اظهار دِین خود به این دو کشور که در موفقیت او نقش داشته اند، بیان کرد.
🔻 فضاپیمای سایوز حامل انوشه انصاری و چند نفر دیگر، ۱۸ سپتامبر سال ۲۰۰۶ از پایگاه فضایی در قزاقستان به فضا پرتاب شد و مأموریت سایوز تیامای-۹ آغاز شد. دو روز بعد فضاپیما با موفقیت به ایستگاه بین المللی فضایی ملحق شد و اقامت ۹روزه انوشه انصاری در ایستگاه فضایی آغاز شد.
▫️ سرانجام پس از ۹ روز اقامت و پژوهش در ایستگاه بین المللی فضایی، انوشه انصاری در ۷ مهر ۱۳۸۵ به همراه همکارانش به زمین بازگشت. در طول ۹ روز اقامت در ایستگاه فضایی، پژوهش های علمی ارزشمندی توسط او و همکارانش انجام شد.
#تقویم_تاریخ
#۲۳شهریور
#انوشه_انصاری
✾📚 @Dastan 📚✾
16.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠حضرت آیت الله خامنه ای:
🔶 اینکه در سورهی مبارکهی حمد، هر روز بارها تکرار میکنیم «اهدنا الصّراط المستقیم»، نشاندهندهی این است که صراط مستقیمی که در پیش گرفتهایم ... هر لحظه به دوراهیهائی میرسد...کار را هم خیلی نمیخواهیم نشدنی و سخت بگیریم؛
🔹 خدای متعال بیّنات را در مقابل همه قرار داده؛ «ذلک ان لم یکن ربّک مهلک القری بظلم و اهلها غافلون». اینجور نیست که اگر ما وسیلهی هدایت در اختیار نداشته باشیم و احیاناً حرکتمان درست نبود، خدای متعال ما را مؤاخذه کند یا عذاب کند یا چه کند؛ نه، وسیلهی هدایت را هم خدای متعال در اختیار میگذارد...
۱۳۹۰/۰۱/۲۳
#مقام_معظم_رهبری
#آیه_۶_سوره_حمد
#ترنم۴
✾📚 @Dastan 📚✾
ضرورت انس با روایات
آیت الله العظمی جوادی آملی:
«شما عزيزان در تابستان حداقل يك امالی مرحوم شيخ طوسی، يك امالی مرحوم شیخ مفيد و يك امالی مرحوم شیخ صدوق را بايد در سفر و حضر داشته باشيد، كه در تابستان حداقل يكی از اينها را از اول تا آخر ديده باشيد. طلبه ای نباشد كه سه ماه بگذرد حداقل يكی از اين امالی ها را نديده باشد! قرآن و نهجالبلاغه و صحيفه سجاديه كه كتاب دائمی خواهد بود. اينها نور است؛ اينكه فرمود: «كلامكم نور» واقعاً نور است و دين آمده اين نورها را به انسان تفهيم كند.»
۱۳۷۵/۶/١۶
آیت الله العظمی #جوادی_آملی
✾📚 @Dastan 📚✾
#داستان_آموزنده
🔆موعظه پيامبر (صل الله علیه وآله و سلم )
مردى به حضور رسول خدا (صل الله علیه وآله و سلم ) آمد و گفت : اى رسول خدا به من دانش بياموز.
پيامبر (ص ) فرمود: بر تو باد به قطع اميد از آنچه در دست مردم است فانه الغنى الحاضر: زيرا بى نيازى نقد، همين است .
او عرض كرد: زدنى يا رسول اللّه : اى رسول خدا بر علم آموزى خود بيفزا.
پيامبر (ص ) فرمود: از طمع بپرهيز، فانه الفقر الحاضر: زيرا طمع فقر نقد است .
او عرض كرد: اى رسول خدا، باز بيفزا.
پيامبر (صل الله علیه وآله و سلم ) فرمود:
اذا هممت بامر فتد بر عاقبته ، فان يك خيرا ورشدا فاتبعه ، و ان يك غيا فدعه .
:هنگامى كه به امرى تصميم گرفتى در مورد عاقبت آن بينديش ، هر گاه عاقبت آن خير و مايه رشد باشد، از آن پيروى كن ، و اگر عاقبت آن گمراهى باشد، از آن بگذر و دورى كن .
📚داستان دوستان، جلد پنجم، محمد محمدى اشتهاردى
✾📚 @Dastan 📚✾
#داستان_آموزنده
🔆تواضع و بزرگوارى امام خمينى
فرزند مرحوم آيت اللّه اشرفى اصفهانى (چهارمين شهيد محراب ) نقل مى كرد:
حدود چهل سال قبل كه 15-14 ساله بودم روزى در قم به حمّام رفتم ، هنگام ورود به گرم خانه ، وارد خزينه شدم و بيرون آمدم ، ديدم يكى از آقايان سر خود را صابون زده و روى چشمانش نيز از كف صابون پوشيده است ، و با دست دنبال ظرف آب مى گردد، بلافاصله ظرفى را كه نزديكم بود برداشته و از خزينه پر از آب ساختم و دوبار روى سر وى ريختم .
آن مرد نورانى ، نگاه تشكرآميزى به من انداخت و پرسيد: آيا شما هم سرخود را شسته ايد؟
عرض كردم : خير تازه به حمّام آمده ام .
سرانجام به گوشه اى رفته و سر و صورت خود را صابون زدم ، قبل از آنكه آب به سرم بريزم ناگاه دو ظرف آب ، روى سرم ريخته شد، چشم خود را باز كردم ، ديدم آن مرد بزرگ به تلافى خدمت من ، با كمال بزرگوارى محبّت كرده است .
بعد به خانه آمدم و موضوع را به پدرم گفتم ، ولى چون او را نمى شناختم ، نتوانستم معرفى كنم .
بعد از مدتى يكى از روزهاى عيد مذهبى كه با پدرم به منزل علماء مى رفتيم ، ناگاه چشمم به همان مرد نورانى كه در حمّام ديده بودم افتاد و او را به پدرم نشان دادم ، پدرم فرمود: عجب ! ايشان حاج آقا روح اللّه خمينى است .
📚داستان دوستان، جلد پنجم، محمد محمدى اشتهاردى
✾📚 @Dastan 📚✾
11.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
داستانی بینظیر از پاسخ به سوال ریاضی یک کافر توسط یک روحانی و شیعه شدن او
#استاد_راجی
✾📚 @Dastan 📚✾
🌷پيامبر خدا صلى الله عليه و آله
🔸 ما أبدلنی اللَّهِ خیرا مِنْهَا ، صدقتنی إِذْ کذبنی النَّاسِ و واستنی بِمَالِهَا اذ حرمنی النَّاسِ ، و رزقنی اللَّهُ الْوَلَدُ مِنْهَا و لمیرزقنی مِنْ غیرها
🔹خدا زنی بهتر از خدیجه به من نداد. هنگامی که مردم تکذیبم میکردند، او مرا تصدیق کرد و هنگامی که مردم مرا تحریم کردند، با ثروتش کمکم کرد. و خدا از او فرزندانی به من داد در حالی که از دیگر زنانم به من فرزندی نداد.
📗شیخ مفید، الافصاح، ص217
🌸 فرا رسیدن دهم ربیع الاول سالروز پیوند آسمانی پیامبر اکرم حضرت محمد مصطفی (صل الله علیه وآله و سلم) و ام المومنین حضرت خدیجه کبری (سلام الله علیها) تبریک و تهنیت باد.
✾📚 @Dastan 📚✾
📌 درگذشت "ابن قُولَوِيه" از بزرگان اماميه در حديث و فقه
🔹 تاریخ ولادت ابن قولویه به درستى روشن نیست. اما سال هجرت او به عتبات و سال رحلتش در تاریخ ۳۶۹ ق ثبت شده است. او از فقهای امامیه و بزرگان حدیث قرن چهارم هجری است که از او به عظمت یاد شده است.
🔹 تاریخُ الشهورِ و الحَوادِث، الشَّهادات، کامِلُ الزّیارات و … از کتب و تالیفات او هستند. وی در کاظمین وفات یافت و در پایین پای حضرت امام جواد و در کنار شیخ مفید، مدفون گردید.
🔸 عالمان فراوانى از محضر او به کسب علم و دانش پرداختند؛ زیرا حضور سى ساله وى در جوار امام موسى بن جعفر و امام جواد ع، منشأ بسیارى از برکات شد. ابن قولویه، استاد فقه شیخ مفید بوده است.
#تقویم_تاریخ
#10ربیع_الاول
#ابن_قولویه
✾📚 @Dastan 📚✾
📌 وفات حضرت عبدالمطلب جدّ بزرگوار پيامبر اکرم صلی الله علیه و آله
🔸 حضرت عبدالمطّلب بن هاشم بن عبدمناف ، جد پدری حضرت محمد ص و امام علی ع است. او بزرگ قبیله قریش بود و ریاست او را همگی قبول داشتند. حضرت عبدالمطلب پیرو دین ابراهیم بود و هیچگاه بت نپرستید. ایشان موحد بود و خداوند یگانه را میپرستید.
🔹عبدالمطلب صاحب ده پسر و شش دختر بود. مطابق مشهور رسول خدا از 5 سالگی تحت سرپرستی عبدالمطلب قرار گرفت و 8 ساله بود که جد بزرگوارش از دنیا رفت. واقعه اصحاب فیل (حملۀ ابرهه) در دوره سیادت وی بر مکه روی داده است. از جمله آثار عبدالمطلب، حفرِ چاه زمزم است.
♦️بعضی از سنتهایی که او پایه گذاری کرد و بعدها رسول خدا آنها را اجرا میکرد و آیات الهی در مورد آنها نازل شدهاند: وفای به نذر، تعیین صد شتر برای دیه، حرمت ازدواج با محرم، قطع دست سارق، نهی از قتل دختران، مباهله، تحریم خمر، تحریم زنا ...
▫️ عبدالمطلب همواره، به محمد ص خیلی علاقه داشت و درباره او سفارش می نمود. وی اطلاعاتی از روی تواریخ گذشته و گفتار کاهنان و دانشمندان درباره آینده درخشان و پرشکوه این فرزند بهدست آورده بود که آینده او را در نظرش پرشکوه جلوه میداد.
#تقویم_تاریخ
#10ربیع_الاول
#وفات_عبدالمطلب
✾📚 @Dastan 📚✾
✅ ازدواج پيامبر اکرم صلی الله علیه و آله با حضرت خديجه سلام الله علیها
🔹 پیامبر اکرم ص، در ۲۵ سالگی با مشورت و یاری عمویش ابوطالب ع، با خدیجه بنت خُویْلَد ازدواج نمود. خطبه این عقد را عموی پیامبر حضرت ابوطالب خواند. پیامبر ص حدود پانصد درهم مهر حضرت خدیجه کرده است.
🔸 خدیجه کبری س در تمام ۲۵ سال زندگی مشترک با پیامبر ص یار و غمخوار آن حضرت بود. او نخستین زنی بود که به اسلام ایمان آورد و با ایمان خویش مایه آرامش پیامبر اسلام شد. وی ثروت هنگفت خود را در راه تبلیغ اسلام به پیامبر واگذار کرد و نقش مهمی در پیشرفت اسلام داشت.
🔸 بر اساس نقل مشهور، ثمره ی شیرین ازدواج حضرت خدیجه س با پیامبر اسلام ص، دو پسر و چهار دختر به نام های قاسم، عبداللَّه، رقیه، زینب، ام کلثوم و حضرت فاطمه زهرا س بود.
#تقویم_تاریخ
#10ربیع_الاول
#ازدواج_پیامبر_خدیجه
✾📚 @Dastan 📚✾