۲۸ مهر ۱۴۰۳
۲۸ مهر ۱۴۰۳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 برای کمک رسمی، مطمئن و مستقیم به لبنان از طریق شبابالمقاومة اقدام کنید
🔹مسئولین شبابالمقاومة هماکنون در بیروت حضور دارند و طبق هماهنگی که با دفتر رسمی حزبالله لبنان در قم کردهاند شما میتوانید مطمئن باشید کمکهایی که به حساب جبههجهانی شبابالمقاومة واریز میکنید از طریق حزبالله لبنان به بهترین شکل هزینه خواهد شد.
🔻جهت کمک به مردم مظلوم لبنان و امور اجتماعی مربوطه کمکهای خود را به بنام «جبهه جهانی شباب المقاومة» به این شماره کارت واریز نمایید.
👇👇
6037997750004344✾࿐🍃❤️🍃🍂❤️🍃࿐✾ #در_ثواب_نشر_سهیم_باشیم #اللهم_عجل_لولیک_الفرج
۲۸ مهر ۱۴۰۳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خدایا_شکرت که در خانه هستم
نه در بیمارستان...🌹🌹
خدایا شکرت...
🤲🤲🤲🤲🤲🤲
۲۸ مهر ۱۴۰۳
✨﷽✨
✅ انسان چگونگی خودش، خودش را به بردگی میگیرد؟
🔹 بشر نسبت به مال و ثروت دنیا دو حال میتواند داشته باشد: میتواند بنده و اسیر و در قید مال باشد، و میتواند آزاد باشد.
بند بگسل، باش آزاد ای پسر
چند باشی بند سیم و بند زر
🔸 ... در همین جاست که انسان به یک نکته عالیتری برمیخورد. اصلًا بندگی مال دنیا یعنی چه؟ مگر مال دنیا قدرت دارد که انسان را بنده خودش کند؟! مال دنیا یعنی ثروت. ثروت یعنی چه؟ یعنی طلا، نقره، خانه، ملک، زمین و اینجور چیزها. مگر اینها قدرت دارند که بردهگیری کنند؟! من انسانم، زندهام، آن جماد است، مرده است. مگر جماد و مرده قدرت دارد که یک زنده را برده خودش کند؟! نه. پس حقیقت مطلب چیست؟
🔹 حقیقت مطلب این است که آنجا هم که انسان فکر میکند بنده و برده دنیاست و بنده مال و ثروت است، واقعاً بنده مال و ثروت نیست، بنده خصایص روحی خودش است. بنده حیوانیت خودش است، بنده حرص است، یعنی خودش خودش را برده گرفته است و الّا پول که نمیتواند انسان را بنده کند، زمین که قدرت ندارد انسان را برده کند، ماشین که قدرت ندارد، جماد است. اصلًا جماد نمیتواند در وجود انسان تصرف کند. وقتی انسان خوب مسئله را میشکافد، میبیند این خودش است که خودش را برده کرده است.
🔸میبیند یک قوّهای است در خودش به نام حرص، قوّهای است به نام طمع، به نام شهوت، به نام خشم؛ این شهوت است که او را برده کرده است، این خشم است که او را برده کرده است، این حرص است که او را برده کرده است، این هوای نفس است که او را برده کرده است. افَرَایتَ مَنِ اتَّخَذَ الهَهُ هَواهُ (جاثیه/۲۳) قرآن میگوید: آیا دیدی آن کسی را که هوای نفس خودش را خدای خودش قرار داده است و بنده هوای نفس شده است؟
📗 استاد مطهری، آزادی معنوی، ص۲۹ک
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅
۲۸ مهر ۱۴۰۳
✍امام صادق عليه السلام:
هـر كس، وقتى خشـم مى گيـرد، يا به چيـزى رغبت پيـدا مى كند، يا مى ترسد و يا هوس چيـزى را مى كند خويشتندارى ورزد، خداوند پيكر او را بر آتش حـرام گرداند.
📚تحف العقول ص361
┄┅┅❅💠❅┅┅┄
۲۸ مهر ۱۴۰۳
۲۸ مهر ۱۴۰۳
رقص اندر خونِ خود مردان کنند
▪️سنوار احیای یک افسانه
بهراد رشوند نوشت:
🔹حیرت آور! شبیه یکی از سکانسهای فیلمهای حماسی هالیوود بود،ریز پرندهای وارد ساختمان نیمه ویران میشود، قهرمان قصه، بی آنکه رمقی داشته باشد،به دوربین پهپاد خیره می شود، نه خودش را به مردن زد و نه تسلیم شد.
🔹 دست راستش از ساعد شکاف بزرگی خورده بود اما یک تکه چوب در دست چپش داشت هنوز.
🔹مرد می دانست آخرین ثانیههای زندگی اش است و خودش پایان بدن خاکی اش را انتخاب کرد.
🔹اگر شالی که به صورت بسته بود باز میکرد و به دوربین آن ریزپرنده خیره میشد، احتمالا اپراتور از شوق پیدا کردن زنده یحیی، به او شلیک نمی کرد. اما سنوار انتخابش را کرده بود.
🔹دیگر نایی در بدن نداشت اما آخرین پیامش را برای کودکانی که در آن سرزمین به دنیا نیامده اند و یا در گهواره اند ارسال کرد؛یحیی سنوار هیچ سلاحی در دست نداشت اما همان یک تکه چوب را به نمایندگی همه نداشته هایشان در یک جنگ نا برابر ، پرتاب کرد و احتمالا چند ثانیه بعدش هم کار تمام شد.
آنکه انسوی دوربین نشسته بود نمی دانست به سر چه کسی شلیک کرد اما سنوار می دانست آخرین لحظان زندگی اش در حال ثبت و ضبط است.
🔹 دیگر هیج توانی برای بلند شدن نداشت اما چوب را پرتاب کرد تا به پسران سرزمین های غصب شده پیامش را برساند؛ ما چاره ای نداریم جز جنگیدن ولو چوب خشک برابر پهپاد مسلح!
🔹 او در یک ساختمان نیمه ویران، با انتخاب نوع شهادتش، آخرین پیام را به عنوان فرمانده به بچه های سرزمینش مخابره کرد؛ تا لحظه آخر تسلیم نشوید.
🔹یحیی سنوار با انتخاب نوع شهادتش، خودش را هزاران هزار بار در اذهان همه آزادی خواهان تاریخ احیا کرد. نه تولد در اردوگاه و نه سالهای سال اسارت در زندان.
هیچکدام اینها موجب نشد که او آرام شود ، رام وضعیت نابرابر شود، تسلیم شود و همانند عرفات یک روز بگوید؛ خسته شدیم، جنگ دیگر بس است. برای او پایان جنگ روزی بود که زمین از دست رفته به ساکنان اصلی آن سرزمین برگردد.
🔹سنوار از ۷ اکتبر ۲۰۲۳ تا ۱۷ اکتبر ۲۰۲۴ در غزه ماند. پا پس نکشید. فرار نکرد. فرماندهی کرد و لحظه پایان را هم خودش به انتخاب خویشتن برگزید.
🔹یحیی سنوار را تاریخ به خاطر خواهد سپرد با دست قطع شده اش. با نگاه خیره و شجاعانه اش به ریز پرنده قاتل، با تکه چوبی که آخرین سلاحش بود، با آخرین حرکت بدنش که با همه توان چوب را به سمت پهپاد پرتاب کرد.
با گلوله ای که به شقیقه اش شلیک شد و تصویری جاودانه از او ساخت.
🔹 او با این پایان، راه آغاز را به کودکان فلسطینی یاد داد. نترسید، تسلیم نشوید و تا آخرین قطره توانتان بجنگید. شاید برای بعضی از ما این واژهها از فرط تکرار تهی از معنی اولیه و ارمانیاش شده باشد اما برای آنان که در خون خود غلتی زدند نه.
🔹یحیی سنوار تمام نشد، ارتش غاصب با پخش آن ویدئو بزرگترین خدمت را به کودکان فلسطینی کرد. آنها حالا می دانند وقتی از افسانه سنوار برایشان میگویند دقیقا از چه چیزی حرف می زنند؛ مردی که یک رسانه اسراییلی با نشان دادن این فیلم برایش نوشت؛ تا لحظه آخر جنگید.
🔹شبیه دو امدادی بود، سنوار «چوب» را به نفر بعدی داد، اما حرملههای تل السلطان رفح نفهمیدند و فاتحانه این فیلم را منتشر کردند
🔹تاریخ با همین فیلم چندثانیه ای بیاد خواهد آورد و شهادت میدهد؛ چگونه فرزندان فلسطین با یک تکه چوب، برابر ریزپرنده قاتل، ایستادگی کردند و جنگیدند. این سند بماند برای روزی که قدس آزاد شد. روزی که تاریخ به یاد بیاورد چه کسانی همه آسایش و ۶۰ سال زندگی خویش را به پای این آزادی ریختند و شاید مولانا این صحنه را دیده بود که ۱۰ قرن پیش گفت ؛
🔹رقص و جولان بر سرِ میدان کنند
رقص اندر خونِ خود مردان کنند
چون رهند از دستِ خود دستی زنند
چون جهند از نقصِ خود رقصی کنند
🔹شبیه یک فیلم هالیوودی بود. حیرت آور و باور نکردنی و این کمترین مزد مجاهدت های مرد جنگی اعراب بود؛ یحیی سنوار.
🦋🌹🦋
۲۸ مهر ۱۴۰۳
۲۸ مهر ۱۴۰۳
۲۸ مهر ۱۴۰۳
بسمه تعالی شانه
شرح حدیث شریف کساء
قسمت شانزدهم (مقام سلام ۳)
در کلام حق متعال سلام بر انبیاء الهی جایگاه ویژه ای دارد، حضرت عیسی سلام الله علیه که نگاه توحیدی عمیقی دارد می فرماید:
«وَالسَّلَامُ عَلَيَّ يَوْمَ وُلِدْتُ وَيَوْمَ أَمُوتُ وَيَوْمَ أُبْعَثُ حَيًّا » : سلام بر من؛ روزى كه زاده شدم و روزى كه مىميرم و روزى كه ديگر بار زنده برانگيخته مىشوم. (مریم/۳۳)
تولد و موت و بعث هر کدام یک مرحله و مقام است و کلمه شریفه یبعث اشاره به ولادت ثانی دارد.
مادامی که انسان تولد ثانی را درک نکند حی نمیشود. تولد ثانی، ورود به سلم، آشنایی و زیارت انسان کامل و مهاجرت از بیت ظلمانی نفس به سوی حق متعال است :
«فَقَدْ هَرَبْتُ الَيْكََ وَقَفْتُ بَيْنَ يَدَيْكَ ... .» (مناجات شعبانیه)
لذا سلام، فرار به سوی یگانه معشوق ازلی و ابدی است: « فَفِرُّوا إِلَى اللَّهِ »
(ذاریات /۵۰)
حضرت عیسی علیه السلام فرموده اند: کسی که دو بار متولد نشود در ملکوت عالم ولوج نخواهد کرد.
آنانکه مشرف به تولد ثانی میشوند مورد خطاب الهی قرار میگیرند: سلام علیک.
سلامی که مقام امن می باشد.
«ادْخُلُوهَا بِسَلَامٍ آمِنِينَ »: به سلامت و ايمنى داخل شويد. (حجر/۴۶)
آقای دولابی میفرمود؛ سلام علیکم یعنی سلام(خدا) همیشه با شماست. به همه مخلوقات سلام دهید و خدا را که سلام است با همه مخلوقات ببینید.
در روایت آمده که حتی هنگام ورود به منزل خالی نیز سلام دهید: سلام علینا من ربنا.
زیرا ملائکه و لشکر الهی در همه جا هستند لیکن ما چشم دیدن نداریم.
سلام مقام تولد ثانی ، موت، فنا و تسلیم است اما بعد از مقام موت و فنا، مقام بقاء بعد فناست لذا میفرماید: « يُبْعَثُ حَيًّا » بنابراین کسی که به مقام سلام برسد حیات ابدی مییابد.
سلام دهنده و سلام گیرنده هر دو خود حق متعال هستند و در حدیث شریف کساء، مقام سلام به ظهور اتمّ خود رسیده است.
سلام مقام ولایت است و اهل ولایت، لیلة القدر را درک می کنند از اینرو تنزل الملائکة و الروح در شب قدر است که به
«سَلَامٌ هِيَ حَتَّى مَطْلَعِ الْفَجْرِ .» (قدر/۵) منتهی میشود.
در واقع کسی که لیلة القدر را درک نماید در سلم ولایت مأمن میگزیند و تا طلوع فجر در مقام سلم باقی خواهد ماند. محبین اهل بیت علیهم السلام، در آتش هم در سلم هستند .
«وَسِيقَ الَّذِينَ اتَّقَوْا رَبَّهُمْ إِلَى الْجَنَّةِ زُمَرًا حَتَّى إِذَا جَاءُوهَا وَفُتِحَتْ أَبْوَابُهَا وَقَالَ لَهُمْ خَزَنَتُهَا سَلَامٌ عَلَيْكُمْ طِبْتُمْ فَادْخُلُوهَا خَالِدِينَ »
و آنان را كه از پروردگارشان ترسيدهاند گروهگروه به بهشت مىبرند. چون به بهشت برسند درهايش گشوده شود. و خازنان بهشت گويندشان: سلام بر شما، بهشتتان خوش باد، به درون بياييد، همواره در اينجا خواهيد بود. (زمر/۷۳)
کسب معرفت امام و تبعیت از او واجب الهی است زیرا اصل اصول دین ، امامت است و چه لطیف، اصول دین در کلمه انعمت در سوره حمد آمده است:
«ا : امامت/ن: نبوت/ ع: عدل/ م: معاد/ ت: توحید »
و چه شیرین که آغاز اصول دین با امامت است به تعبیری امامت همه جا رکن است.
اگر به امامت معرفت نداشته باشیم نمیتوانیم به سایر اصول دین هم معرفت پیدا کنیم.
سلام اسم الله است و امام مظهر سلم الهی است پس امام در سلم، تقدم رتبی و عِلّی دارد بر همه ی ماسوی الله.
همهی مخلوقات نظام هستی تحت سلمیت امام هستند. نظام هستی در سلم محض است (بیمار نیست): «هَلْ تَرى مِنْ فُطُورٍ .»(ملک/۳)
ممکنات اگر از سلامت برخوردار نباشند امکان ظهور ندارند. اگر در جائی عیبی و نقصی آشکار شود، مربوط به نقص بندگان است، لذا سلام، مقام تنزیهی حق متعال است به همین مناسبت پس از اسم قدوس در سوره حشر آمده است.
خاصیت سلام، احیاء کردن است از اینرو کسی که وارد اسم سلام حق متعال شود احیاء می شود:
اَللّهُمَّ اَنْتَ السَّلامُ وَ مِنْكَ السَّلامُ و اِلَيْكَ يَعُودُ السَّلامُ وَ داركَ دارالسَّلام حَيِّنا رَبَّنا مِنْكَ بِالسَّلامِ.
ادامه دارد
التماس دعا
صادقزاده
۲۸ مهر ۱۴۰۳