دعوت به نماز🇵🇸
💠 *تاثیر دوستی ها در انحراف قوای غریزی* (خشم/شهوت/طمع) ✅ یکی از عوامل سوق دهنده به بدی یا خوبی، *گر
💠 *شناخت اقتضائات سنی فرزندان* !
برای اینکه *برنامه ریزی درست و متناسب با توان فهم و جسم بچه ها* داشته باشیم باید اونها رو بشناسیم و نیازهای حقیقی شون رو متوجه بشیم!
*آسیب های عدم توجه به این توان ها و نیازها: *
🔰 ۱. باعث میشه به خواسته های نامناسب جواب مثبت بدهیم و از *نیازهای اصلی غافل* بمونیم.
🔰 ۲. *تفکر بچه ها* شکوفا نمیشه و فقط در حالت تقلید باقی می مونند!
🔰 ۳. *تعالیم دینی و شکوفا شدن بچه ها در تعبد* اتفاق نمی افته و باعث محرومیت از این آموزه های پرفایده میشه.
🔰 ۴. *قدرت گفتمان فرزندان با دیگران و بالاخص با والدین* فعال نمی شه، در نتیجه بچه ها فرهنگ مطلوب و درست خود رو پس می زنند و غرب گرایی اتفاق می افته!
#دوره_دوم_رشد
#دبستان
#آسیب_نشناختن_اقتضائات
@davat_namaz
💠 *برای شکوفایی بچه های این سنی چه چیزهایی مهمه؟؟ *
🗣 *اهمیت کلام* کودک کم کم دارای مقاصد متنوع و پیچیده میشه و میخواد راجع به اونها حرف بزنه؛ گاهی خلاف واقع هم صحبت می کنه، در این صورت والدین نباید او را دروغگو بدونند، چون او فقط میخواد تجربه کنه...
البته می تونیم بگیم که اگر اتفاقات واقعی رو بگه ما رو خوشحال میکنه و میشه کمک بیشتری به او کرد!
✅ *راجع به نماز با او صحبت کنیم*
👥 *تقلید پذیری* کودک در عین اینکه به سمت استقلال می ره، اما به شدت تقلید پذیر و القا پذیره.
پس مهمه که محیط و محله و مدرسه چه القائاتی دارند و اینکه در هیچ محیطی برچسب و صفت نامطلوب به او زده نشه! تا بتونه این دوره رو به خوبی طی کنه.
✅ *نمازمان رو خوب بخونیم و ازش لذت ببریم تا بچه هامون و دانش آموزانمون نمازخون بشوند*
🥰 *اهمیت القائات حس و لحن*
نیت ما از گفتن حرف، میشه لحن ما! که اثر مستقیم در روح و روان کودک میگذاره... حدود ۷۰ تا ۸۰ درصد کلام رو همین القائات و لحن ما تشکیل میده.
اینکه نیت داشته باشیم او رو رشد بدهیم و خوبی هاش رو بزرگ می کنیم و بدی ها رو می پوشانیم تا روشد نکنند...
این که حتی اگه لازمه موضوعی رو گوشزد کنیم، نیت ما این باشه که به خاطر رشد خودش میگم نه برای راحتی خودم!
و ...
✅ *لحن های زیباتر برا وقت نمازه! *
📈 *رشد انتزاعی* قدرت تفکر انتزاعی در این دوره تقویت میشه ولی اول اش اصلا قدرت انتزاع نداره
اگه میخوای راجع به کوه و سنگ صحبت کنی،ببر نشون اش بده، لمس کنه، ببینه، از حواس استفاده کنه... تا بعد کم کم بتونی تخیل وقدرت حافظه اش رو درگیر کنی تا بعد کم کم بتونی از قوانین بگی و بتونه اونها رو در زندگی بکار بگیره و بعد از این دوره آروم آروم تعقل اش فعال بشه و قوانین سطح بالاتر رو کامل بفهمه!
✅ *راجع به نماز خیلی عرفانی صحبت نکنیم، مفاهیم قابل درک رو بگیم*
🖇باقی اش هفته بعد😉
#دوره_دوم_رشد
#دبستان
#شناخت_اقتضائات
@davat_namaz
*۷ آذر، سالگرد شهادت شهید فخری زاده*
(۱۳۳۶ – ۷ آذر ۱۳۹۹)
او معاون وزیر دفاع و ریاست سازمان پژوهش و نوآوری وزارت دفاع، عضو ارشد سابق سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و استاد فیزیک دانشگاه امام حسین (علیهالسّلام)، جزو پنج ایرانی لیست پانصد نفره قدرتمندترین افراد جهان در نشریه فارن پالیسی و دانشمند ارشد وزارت دفاع و لجستیک نیروهای مسلح بوده است.
وی به عنوان دانشمند ارشد وزارت دفاع و رئیس پیشین مرکز تحقیقاتی فیزیک، توسط شورای امنیت سازمان ملل در فهرست تحریم شدگان ایرانی قرار گرفت اما این امر تاثیری در عزم و ارادهاش نداشت و او همچنان در جهت رشد، تعالی و اقتدار جایگاه علمی-تحقیقاتی و دفاعی کشور در تلاش بود تا اینکه سرانجام در تاریخ ۷ آذر ۱۳۹۹ در یک عملیات تروریستی به درجه رفیع شهادت نائل آمد.
کتاب پرواز پای دماوند نوشته محمدحسین علیجان زاده روشن به بیان خاطراتی از زندگی ابر مرد ایران، شهید دانشمند دکتر محسن فخری زاده میپردازد.
افسوس خوردم بر بزرگمردی که جلوی بتهای ما زانو نزد، بزرگ در «فیزیک» و «فلسفه علم» و بزرگ در انسانیت و معنویت، مجاهدی ناشناخته برای ما و کاملاً شناخته برای واشنگتن و لندن و تلآویو که او را پدر"تکنولوژی هستهای" و مغز متفکر "هوافضا" نامیدند و کشتند. دهها نقشه ترور او نقش بر آب شده بود. روشن است که چرا مردم آن نظریهپرداز عمل گرا را قاسم سلیمانی «فیزیک هستهای» خواندند. شهادت فخریزاده، برای او «خیر» و برای ما «شر» بود، برای او قصه «پیله و پروانه» و برای ما غصه «ماندن میان درودیوار» است، و محرومیت از مردی که ندانستیم چه حقی بر امنیت و پیشرفت ایران دارد و اینک چون شهید تهرانیمقدم، شهدای هستهای و شهیدانی که پس از این خواهیم داد، دیگر از تاریخ ایران تفکیک نخواهد شد؛ چه خورشیدهای درخشان به تاریخ ما سنجاق نشدهاند بلکه خود تاریخ ما هستند.
@davat_namaz
🌱 سلام
در نقش مدیر، مربی پرورشی، و معلم عکس العمل نسبت به دانش آموزان دبیرستانی بسیار بی حیا و بی عفت کلام که بی حجاب هم شده اند و .....
چه باید باشد؟
پاسخ استاد اخوت :
سلام. فعلا سکوت
🌱سلام
بعضی دخترخانم های محجبه از این که در جامعه مورد تمسخر و تحقیر قرار میگیرند، آزرده خاطر هستند . چطور به آنها قوت قلب بدهیم و آنها را ایمن کنیم ؟
💫پاسخ استاد اخوت
🌱سلام
داستان حضرت ابراهیم(ع) و قوت معنوی ایشان رابرایشان بگویید و ایشان را با این پیامبر بزرگ مرتبط کنید.