eitaa logo
دفاع همچنان باقیست
1.1هزار دنبال‌کننده
39.4هزار عکس
10.7هزار ویدیو
872 فایل
«لا يَسْتَأْذِنُكَ الَّذِينَ يُؤْمِنُونَ» مؤمن انقلابی، از صحنه مبارزه کناره‌گیری نمی‌كند. کسانی که از میدان مبارزه عقب‌نشینی می‌کنند، گروهى بی‌ایمان هستند. @Admin_Channel_Defa لینک ادمین
مشاهده در ایتا
دانلود
🌟فضیلت روزه گرفتن در پنجشنبه های ماه شعبان از زبان پیامبر اسلام(ص) 🌷رسول خدا صلی‌الله‌علیه‌وآله فرمودند: آسمان‌ها در پنجشنبه های ماه شعبان آراسته می‌گردند و فرشتگان می‌گویند معبودا، روزه‌داران این روز را بیامرز و دعایشان را اجابت فرما. 🌷در روایتی دیگر پیامبر اکرم(ص) فرمودند: هر کس روزهای دوشنبه و پنجشنبه شعبان را روزه بدارد، خداوند متعال بهره ای [از رحمت خویش] برای او قرار می‌دهد و ۲۰ حاجت از حوایج دنیوی و ۲۰ حاجت از حوایج اُخروی او را برآورده می‌سازد. 📚منابع: مفاتیح الجنان - اقبال الاعمال
♦️تاریخی از ایران که باید آیندگان بدانند 🔹خاموشی گسترده، قطعی آب و تعطیلی کارخانه ها و وابستگی تولید برق کشور به تجهیزات خارجی در دوران پهلوی/ روزنامه اطلاعات 25 تیر 1356
💢حمیدرضا ثابت، عامل رژیم صهیونیستی اعدام شد 🔹«حمیدرضا ثابت اسمعیلپور» فرزند غلامحسین که در تاریخ ۹ اردیبهشت ۱۴۰۴ دستگیر شده بود، به جرم جاسوسی و همکاری اطلاعاتی به نفع سرویس اطلاعاتی متخاصم (موساد) از طریق ارتباط با افسر اطلاعاتی و واگذاری اسناد و مدارک و اطلاعات طبقه‌بندی شده پس از تایید حکم در دیوان عالی کشور و طی تشریفات قانونی به دار مجازات آویخته شد.
4.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رها نمی‌کنیم به سراغتان خواهیم آمد
♦️بازداشت بیش از ۸۰ عامل اصلی - میدانی و مزدور تخریبگر اموال مردم در استان سمنان اداره کل اطلاعات استان سمنان: 🔹با کمک گزارش های مردمی و‌ اقدامات اطلاعاتی تکمیلی توسط سربازان گمنام امام زمان (عج) در اداره کل اطلاعات استان سمنان، تاکنون بیش از ۸۰ نفر از عوامل اصلی (لیدرها) میدانی و مزدوران تخریبگر اماکن و اموال شخصی، عمومی و‌ خدماتی اغتشاشات دی ماه شناسایی و دستگیر شدند. برخی جنایات داعش گونه مزدوران دستگیر شده عبارتند از: 🔹تخریب و آتش زدن اموال عمومی و شخصی از جمله بانک های اقتصاد نوین و قرض الحسنه مهر ایران در شهرستان شاهرود، فروشگاه افق کوروش گرمسار، امکانات و مبلمان شهری 🔹تخریب و آتش زدن مسجد قلعه، حوزه علمیه و دفتر امام جمعه شهرستان شاهرود حمله داعش گونه به نیروهای حافظ امنیت در شهرهای شاهرود و دامغان 🔹شبکه سازی و تهییج نوجوانان و جوانان در فضای مجازی برای شرکت در آشوبهای شهرستانهای سمنان، شاهرود، گرمسار، دامغان و مهدی‌شهر و انجام اقدامات تخریب‌گرانه ساخت و توزیع کوکتل مولوتوف در شهرستانهای شاهرود، دامغان و گرمسار. 🔹ارتباط با شبکه تروریستی اینترنشنال، رژیم صهیونیستی و خاندان منحوس پهلوی 🔹از دستگیرشدگان بیش از صد قبضه انواع سلاح گرم همچون کلت کمری، سلاح ساچمه زنی غیرمجاز (استفاده شده در کشته سازی)، انواع سلاح سرد، ۴۵ بطری کوکتل‌مولوتوف و اسپری آتش‌زا، بیش از ۳۰۰ لیتر مشروبات الکلی و مقدار قابل توجهی مواد مخدر سنتی و صنعتی کشف شد.
🇮🇷در دفاع از ایران عزیز، همه‌باهم باشید
💫نماز بسیار با فضیلت شب نهم ماه شعبان (امشب) 🌷پیامبر اکرم صلی‌الله‌علیه‌وآله: هر کس در شب نهم ماه شعبان ۴ رکعت نماز (۲ تا نماز ۲ رکعتی) در هر رکعت بعد از حمد سوره «اذا‌ جاء نصرالله والفتح» (آیات درون تصویر) ۱۰ بار بخواند، قطعا خداوند بدن او را بر جهنم حرام می‌گرداند و در برابر هر آیه، ثواب ۱۲ شهید از شهدای بدر و ثواب دانشمندان را به او عطا می‌کند. (اقبال الاعمال سید ابن طاووس) ✍ یکی از شرایط قبولی اعمال، تقوا است یعنی مراقب باشیم گناه نکنیم. اگر گناهی کردیم فورا توبه کنیم و تصمیم بگیریم آن را تکرار نکنیم.