🔷 شهید آوینی: «از اين پس تاريخِ مبارزات مسلمانان عليه رژيم اشغالگر قدس وارد مراحل افتخارآميز تازهاى شده است كه نهايتاً به تحقق كلمه الله اكبر و آزادى فلسطين منتهى خواهد شد.»
🔸منبع: کتاب «گنجینه آسمانی»
┄┅☫🇮🇷 کانال دفاع مقدس 🇮🇷☫┅┄
🔷 کارتان به زودی تمام است ای حرامیان بی وطن!
♦️رنگ پرچم مربوط به ایران هست اما کلمه وسط آن که همان «الله» تورات خودتان است! مگر در تورات تحریف شدتان خدایتان هم با خدای ما فرق دارد؟ الان یادم آمد، بله فرق دارد، خدای شما با حضرت یعقوب (ع) کشتی گرفت و به سختی پیروز شد اما خدای ما وعده نابودی شما را در آخرین کتابش (قرآن) داده و حتی گفته به شکرانه این پیروزی وارد مسجد غصبیتان می شویم!
🔸آیه ۷ سوره مبارکه بنی اسرائیل: «فَإِذَا جَاءَ وَعْدُ الْآخِرَةِ لِيَسُوءُوا وُجُوهَكُمْ وَلِيَدْخُلُوا الْمَسْجِدَ كَمَا دَخَلُوهُ أَوَّلَ مَرَّةٍ وَلِيُتَبِّرُوا مَا عَلَوْا تَتْبِيرًا _ پس هنگامی که زمان انتقام دوم رسد، پیکارگرانی بسیار سخت گیر بر ضد شما برمی انگیزیم تا شما را غصه دار و اندوهگین سازند و به مسجد (الاقصی) درآیند، آنگونه که بار اول درآمدند تا به هر که و به هر چه دست یابند، به شدت در هم کوبند و نابود کنند.»
🔷 شهید آوینی: «اکنون صدام و حزب بعث عراق بزرگترین سدی است که در برابر وحدت منطقه اسلامی و قیام همگانی برای آزادی قدس قرار دارد. راه قدس از کربلا می گذرد بدین معناست که تا ما این سد را از سر راه برنداشتهایم، هرگز نمی توانیم به نجات قدس بشتابیم. بله پدر جان، برای آزادی قدس راهی جز این وجود ندارد. صدام دشمن خداست و برای وصول به توحید باید او را از میان برداشت.»
🔸منبع: کتاب «گنجینه آسمانی»
┄┅☫🇮🇷 کانال دفاع مقدس 🇮🇷☫┅┄
دفاع مقدس
5.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 اعترافات جدید وزیر اطلاعات اسبق عربستان درباره نقشه صدام و شروع جنگ با ایران
🔴 ترکی الفیصل آل سعود وزیر اطلاعات اسبق عربستان سعودییکی از مقامات حامی صدام و رژیم بعثی در اعترافات صریح و روشن در خصوص آغازگری جنگ گفت:
🎙بدون شک صدام حسین آغازگر جنگ عراق با ایران بود. او برخی درگیری های داخلی {در ایران} را مناسب دید که این موضوع را شروع کند تا به اهداف خود برسد
1.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔷 حاج قاسم: «قدس امکان ندارد آزاد بشود جز با پرچم داری شیعه! این را کسی قبول نمی کند نکند. ما می رویم دیگران می مانند و تاریخ ثبت می کند. به شیعه بودن خودتون افتخار کنید. این هم به دلیل آن کلمه حق است، حق بودن تشیع!»
┄┅☫🇮🇷 کانال دفاع مقدس 🇮🇷☫┅┄
هدایت شده از KHAMENEI.IR
8.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 حضرت آیتالله خامنهای رهبر انقلاب اسلامی، امشب در پیامی تلویزیونی اهمیت راهپیمایی امسال روز جهانی قدس را بیشتر از سالهای قبل ارزیابی و تأکید کردند: «إنشاءالله راهپیمایی امسال، یکی از بهترین، پرشکوهترین و باعزتترین راهپیماییهای روز قدس خواهد بود.» ۱۴۰۴/۱/۷
💻 Farsi.Khamenei.ir
هدایت شده از دفاع مقدس
👈کانال دیگهمون ﴿تازه تأسیس﴾
🌿 آثار تازه دراومده ...🌱
کالیگرافی جوانه🌱 👇👇
https://eitaa.com/javane_calligraphy
👇👇
هدایت شده از کالیگرافی "جوانه🌱"
20.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
~. هذا سَلام...
این صلح است....
~. فَلِم السَّلام
چرا صلح ؟
.
.
.
~. لا مَکان لَه فِی الوجود
در جهان مکانی برای وجود او نیست
~. لِمَ لا
چرا نیست...؟
#القدس_لنا #فلسطین
#کوفی_بنایی #آبرنگ
🌱 @javane_calligraphy
هدایت شده از کالیگرافی "جوانه🌱"
.
💠 سَنُصَلّی فی القُدس اِن شاءَالله
.
.
.
.
.
#القدسلنا
#کوفی_بنایی
#فلسطین
#آبرنگ
🌱 @javane_calligraphy