eitaa logo
دفاع مقدس
5.3هزار دنبال‌کننده
30هزار عکس
20هزار ویدیو
1.5هزار فایل
🇮🇷 کانال دفاع مقدس 🇮🇷 ✅مرجع‌ نشر آثار شـ‌هدا و دفاع‌مقدس ⚪️روایت‌گر رویدادهای جنگ تحمیلی #کپی_آزاد 🌴اینجا سخن از من و ما نیست،سخن از مردانی‌ست که عاشورا را بازیافته،سراسر از ذکر﴿یالیتناکنامعک﴾لبریز بوده و بال در بال ملائک بسوی کربلا رهسپار شدند🕌
مشاهده در ایتا
دانلود
آنان را که از مرگ می‌ترسند از کربلا می‌رانند..! وقتی که کار آن همه دشوار شد که ماندن در خرمشهر معنای شهادت گرفت، هنگام آن بود که شبی عاشورایی برپا شود و کربلائیان پای در آزمونی دشوار بگذارند کربلا مستقر عشاق است و شهید محمدعلی جهان‌آرا چنین کرد تا جز شایستگان کسی در آن استقرار نیابد... 👆📸 تصاویری از شهدا و رزمندگان خرمشهری تیپ۲۲ بدر که در عملیات بیت‌ المقدس در آزادسازی خرمشهر به فیض شهادت نائل آمدند.
4.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خداوند خرمشهر را آزاد کرد ساعت ۱۰ صبح روز سوم خرداد ماه ۱۳٦۱ رزمندگان تیپ ۸ نجف از طریق شمال‌غربِ شهر وارد خرمشهر شدند. اولین کسی کـه خبر آزادسازی خرمشهر را به قرارگاه اعلام کرد. سردار احمد کاظمی فرمانده‌ دلاور تیپ۸ نجف اشرف بود که اعلام کرد: "خداوند خرمشهر را آزاد کرد" 🇮🇷 سالروز فتح خرمشهر بر همه فاتحان و مردم قهرمان ایران گرامی باد
🔹 بیشترین تعداد اسرای عراقی جنگ در خرمشهر اسیر شدند... یکی از صحنه‌های جالب در عملیات بیت‌المقدس تسلیم شدن عراقی‌ها بود. نیروهای عراقی‌ گروه گروه از ساختمان‌های شهر خارج می‌شدند تا تسلیم شوند. حتی لباس‌هایشان را درمی‌آورند تا مبادا رده و درجه‌شان شناسایی شود. برخی از آنها شعار الله‌اکبر و الدخیل الخمینی سر می‌دادند. ❏ در این عملیات حدود ۱۹ هزار نفر از نیروهای عراقی به اسارت درآمدند!