8.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌗 #نماز_شب در زیر آب💦
🎥 خاطرات عملیات کربلای ۳
۱۱ شهریور ۱۳۶۵ -- سالروز عملیات پیروزمند کربلایی ۳ -- تصرف اسکله الامیه عراق
#ببینید 👆👆
•┈┈••✾•🍃🌸🍃•✾••┈┈
🌴 کانال #دفاع_مقدس :
روایتگر رویدادهای جنگ
.... و حال و هوای رزمندگان جبهه ها
#دهه۶۰
👇👇
12.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 عمليات کربلای ۳ (شهید تنها)
⏳ ۱۱ شهریور ماه سال ۱۳۶۵
•┈┈••✾•🍃🌸🍃•✾••┈┈
🌴 کانال #دفاع_مقدس :
12.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👆📽 مصاحبه با شهید محمد زاهدی
▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️🚩🚩
۱۱ شهریور ۱۳۴۴ ــ سالروز تولد
شهید محمدزاهدی
🌿 فرمانده گردان امام رضا(ع) - لشگر امام حسین(ع)
ا▫️▪️▫️▪️▫️▪️▫️
🌷 شهید زاهدی در خانواده ای مذهبی و کشاورز بزرگ شد. پس از جنگ راهی جبهه شد. چندین بار زخمی شد و در یکی از مجروحیت هایش چشم خود را از دست داد. در لشکر امام حسین (ع) فرماندهی گردان به او سپرده شد. آب های خلیج فارس در اسکله الامیه شاهد رشادت های این جوان 21 ساله بود.
وی سرانجام در دیماه سال ۱۳۶۵ در منطقه امالرصاص در حین عملیات کربلای ۴ از ناحیه سر هدف اصابت تیر تکتیراندازان دشمن بعثی قرار گرفت و اینبار، تمام جان را تقدیم پروردگارش نمود و مشتاقانه به سوی ملکوت اعلی پرواز کرد.
گلزار شهدای رهنان اصفهان پیکر مطهر شهید محمد زاهدی را در آغوش گرفت🌷
🌱ولادت: ۱۳۴۴/۶/۱۱ رهنان، اصفهان
🕊🕊شهادت: ۱۳۶۵/۱۰/۵ ام الرصاص - عملیات کربلای۴
•┈┈••✾•🍃🌸🍃•✾••┈┈
🌴 کانال #دفاع_مقدس :
روایتگر رویدادهای جنگ
.... و حال و هوای رزمندگان جبهه ها
#دهه۶۰
👇👇👇
13.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شهید محمد زاهدی فرمانده گردان امام رضا ع
در عملیات کربلای ۴
🌱 ۱۱ شهریور ۱۳۴۴ - سالروز تولد شهید محمد زاهدی، فرمانده گردان امام رضا(ع) — لشگر۱۴ امام حسین (ع)
🕊🕊شهادت: ۱۳۶۵/۱۰/۵ -- جزیره ام الرصاص - عملیات کربلای۴
📎 فرازی از وصیتنامه شهید:
✍️ زیباست دست از خوشیها و لذتهای دنیا کشیدن، خدایی شدن و به سوی رب حرکت کردن، در جمع برادران مخلص و پاک و متعهد بسیجی حاضر شد،. مخلص و خالص شدن، پر کشیدن و اوج گرفتن و به سوی حق پرواز کردن، آری چه زیباست چنین تجارتی، چه زیباست چنین هجرتی و چه زیباست چنین شهادتی، حرکت از نیستی به هستی، از فانی به باقی، حرکت از دوست به دوست، حرکت از عشق به معشوق، حرکت از بنده به معبود.
▪️ کانال دفاع مقدس
هوالحکیم
🔹 از تپه های الله اکبر چه می دانیم ؟
﴿ ۱۱ شهریور ماه ۱۳۶۰ -- انجام «عملیات نصر» در مناطق غرب تپه های الله اکبر و «تپه سبز» و آزادسازی این مناطق از اشغال دشمن﴾
✍ الله اکبر نام کوهی است در محدوده شهرستان دشت آزادگان که در فاصله 10 کیلومتری شمال سوسنگرد و در نزدیکی بستان قرار دارد و 7 کیلومتر طول و بین 300 تا 500 متر عرض دارد و مرتفع ترین تپه آن 55 متر از سطح زمین ارتفاع دارد و بعد ازارتفاعات میشداغ مرتفع ترین عارضه ی دشت آزادگان محسوب می شود.
در سال 1323 ق و در اواخر حکمرانی احمد شاه قاجار، در جنگ بین عشایر مسلمان ایران و ارتش بریتانیا بر روی این تپه ها، شیخ عبدالله بن عمار الطرفی به همراه مجاهدین نماز خواندند و چون قبل از آغاز نماز بر بلندای آن تپه اذان گفته شد، شیخ عبدالله نام آن را تپه ی الله اکبر نامید و تا کنون نیز به همین نام شهرت دارد. با شروع جنگ این تپه ها به عنوان عارضه ای حساس مورد توجه ارتش عراق قرار گرفت و تیپ 35 لشکر 9 زرهی ارتش عراق پس از تصرف پاسگاه های سوبله و چزابه و پس از دو روز توقف در اطرافبستان، به سمت تپه های الله اکبر به حرکت درآمد و سرانجام در 4 مهر ماه این تپه ها به اشغال و بلافاصله بر روی آن استحکاماتی ایجاد کرد.
دشمن با اشغال این تپه ها توانست سوسنگرد را زیر آتش قرار دهد و مقدمات سقوط سوسنگرد را فراهم کند؛ از همین رو یک گردان رزمی از تیپ 3 لشکر 92 زرهی در 10 مهر ماه 1359 موفق شد در اقدامی سریع قسمتی از تپه های الله اکبر را آزاد نماید. با آزادسازی تپه ها، از 18 مهرماه مواضع رزمندگان مستقر در آن زیر آتش شدید دشمن قرار گرفت و دشمن در 19 مهرماه برای اشغال دوباره تپه های الله اکبر تا آبادی های سید خلف، صالح حسن و حمود عاصی واقع در جنوب غربی تپه های الله اکبر، پیش روی کرد و خود را به 5 کیلومتری مواضع رزمندگان رسانید. موقعیت رزمندگان در تپه های الله اکبر که با اشغال بستان و تشدید آتش توپخانه دشمن مورد تهدید جدی دشمن قرار گرفته بود، مدافعان را مجبور به عقب نشینی از تپه های الله اکبر کرد و به این ترتیب تپه های الله اکبر دوباره به اشغال ارتش عراق درآمد.
پس از اشغال هفت ماهه ی این تپه ها، رزمندگان در دو عملیات محدود امام علی(ع) و عملیات نصر (غرب تپه های الله اکبر) دشمن را مجبور به عقب نشینی کردند. با تلاش رزمندگان در عملیات امام علی(ع) در 31 مرداد ماه 1360 که محور اصلی عملیات بر روی تپه های الله اکبر بود، ضمن وارد آمدن خسارات به ارتش عراق، تپه های الله اکبر به طور کلی آزاد شد و در عملیات نصر که در 11 شهریور ماه 1360 انجام شد، تپه سبز و مناطق غرب تپه های الله اکبر نیز از اشغال دشمن درآمد. به این ترتیب تپه های الله اکبر و مناطق اطراف آن تا پایان جنگ تحمیلی از تهدید دشمن در امان ماند.
سید آزادگان ایرانی مرحوم سید علی اکبر ابوترابی در یکی از مأموریت های شناسایی عملیات ستاد جنگ های نامنظم در منطقه تپه های الله اکبر در تاریخ 26 آذر 1359 به اسارت نیروهای دشمن درآمد.
🔸 اطلس جغرافیای حماسی 1 (خوزستان در جنگ) صفحه 136 - 137
---------------------------------------🕊
↶【به ما بپیوندید 】↷
┄┅☫🇮🇷 کانال دفاع مقدس 🇮🇷☫┅┄