اطلاع نگاشت ۱۸ آذر (۱۳۷۰)
🔴معرفی رژیم عراق به عنوان آغازگر جنگ علیه ایران از سوی سازمان ملل متحد
♦️یادآور روزی است که سازمان ملل متحد ماهیت تجاوز رژیم عراق به ایران را پس از سالها پذیرفت. این پیروزی برای اثبات مظلومیت ملت ایران در برابر تجاوزی آشکار بود که سالها دنیا در برابر آن سکوت اختیار کرده بودند این اعلام عمومی ثمرات بالقوه فراوانی برای ما داشت. رژیم عراق در 6/31/ 1359 (22سپتامبر1980) با نقشه قبلی، جمهوری اسلامی ایران را مورد تعرض نظامی قرارداد و حاکمیت، استقلال و تمامیت ارضی ایران را نقض کرد. یکی از آثار و در حقیقت اهداف تجاوز عراق، اشغال بخش وسیعی از سرزمینهای ایران بود. عراق در تجاوز خود به ایران موضوع دفاع از خود را مطرح میکرد و مدعی بود که ایران تلاش دارد تمامیت ارضی این کشور را زیر سؤال ببرد. حتی اگر استدلال عراق واقعیت داشت، این کشور میبایست به استناد قرارداد الجزایر اختلافات خود را در طول سه ماه با یک کشور دوست در میان گذاشته تا نسبت به حل و فصل آن اقدام شود. اما تجاوز عراق مشخصاً نشان میدهد که این کشور از مفاد قرارداد الجزایر تخطی کرده است.
♦️صدام در توجیه تصمیم خود به لغو یکجانبه قرارداد الجزایر در 17سپتامبر سال 1980 خطاب به مجلس عراق به دروغ گفت: چون رهبران ایران به طور عمدی با دخالت در امور داخلی عراق از قرارداد الجزایر تخطی کردهاند و با پسدادن اراضی عراق مخالفت ورزیدهاند، من در اینجا اعلام میکنم که قرارداد سال 1975 به طور یکجانبه لغو شده و شطالعرب به حاکمیت عراق بازگردانده خواهد شد. چراغ سبز شورای امنیت به عراق و سکوت 22ماهه شورا بعد از قطعنامه 479، عراق را تشجیع کرد تا تمام اصول و قواعد بشردوستانه مجرا در سرزمینهای اشغالی را بیهیچ واهمهای زیر پا گذارد.
✅ کانال دفاع مقدس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صدام،
آغازگر جنگ علیه ایران
┄┅☫🇮🇷 کانال دفاع مقدس 🇮🇷☫┅┄
25.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌴 بنما توکل بر خدا
📽 فیلمی خاطره برانگیز از دوران دفاع مقدس و حال و هوای رزمندگان اسلام در جبهه ها
با نوحه ای از #حاج_صادق_آهنگران
🎙با کاروان کربلا ، با راهیان نینوا
کن بی درنگ عزم سفر
بنما توکل بر خدا
این کاروان عشق را
شور حسینی بر سر است
آماده ی رفتن شده
در کار رزمی دیگر است
مهدی امام منتظر
بر این سپه سرلشگر است
بیرق به دوشان ، صف به صف
کرده لوای حق بپا
بنما توکل بر خدا...
6.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥نماهنگی از #شهدای_حاجی_آباد با صدای شهید آوینی
بمناسبت استقبال از کاروان شهدای گمنام
┄┅☫🇮🇷 کانال دفاع مقدس 🇮🇷☫┅┄
✅ ایتا http://eitaa.com/DefaeMoqaddas
✅ روبیکا https://rubika.ir/DefaeMoqaddas
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 بازی مرحومه پروانه معصومی در فیلم "اشک مادر" برگزیده در پنجمین جشنواره مردمی فیلم عمار؛
🔷 «کمک کردن در وجودش بود و اگر کمکی از دستش بر میآمد دریغ نمیکرد. مثلاً یادم هست در زمان ساخت مستند شهری در آسمان، در یکی از شبهایی که در خرمشهر در حال استراحت بودیم، یک دفعه سوال کرد: بچهها در دادگاه آشنایی ندارید؟
🔸من خیلی تعجب کردم. گفتم: چطور حاجی؟ ماجرا را تعریف کرد. ماجرا از این قرار بود که روزی در یکی از خیابانهای تهران در حال عبور بوده که تصادفی رخ میدهد و ایشان مجروح را به بیمارستان میرساند، خلاصه در کلانتری بازداشتش میکنند و مامورها هم برخورد بدی با او انجام میدهند، پروندهای درست میشود و شخص مجروح با سوءاستفاده از موقعیت پیش آمده از آوینی شکایت میکند و بقیه ماجرا!
🔸من خیلی ناراحت شدم، گفتم: حاجی حَقِّت بوده! گفت: این چه حرفیه؟ گفتم: اگر دوباره این اتفاق بیفته باز هم کمک میکنی؟ گفت: این کار انسانی بوده، آره بازم این کار رو میکنم.
🔸البته آن شخصی که برای آوینی آن مشکل را ایجاد کرده بود بعد از شهادتش آمد و عذرخواهی کرد و شرمنده شد. آوینی اینطور فکر میکرد که در این معاملههای دنیایی ضرر نمیکند. در حالی که عقل مادی امروز به آدمها یاد داده دنبال دردسر نباشند.
🔸آوینی از مسئولیت شانه خالی نمیکرد. مثلاً مسئول مجله سوره که بوده، وقتی لیست حقوق را امضا میکرده، میبینند آبدارچی حقوقش از شهید آوینی بیشتر است. اطرافیان با سوال و تعجب با این قضیه برخورد میکنند اما آوینی میگوید تعداد افراد خانواده ایشان بیشتر است.»
♦️منبع: «اصغر بختیاری مدیر تولید مستند روایت فتح، خبرگزاری تسنیم، ۲۱ فروردین ۱۳۹۸»
5.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔷 توضیحات شهید آوینی در خصوص علت خاص بودن مستند «روایت فتح» با طرح چند پرسش از حاضرین
🔸صدای عادی و خودمانی شهید آوینی در این کلیپ بسیار شنیدنی است.
🌷شهید احمد فردوسی
همرزم شهید :
احمد در گردان امام محمد باقر (ع) در هفت تپه به نماز شب و ناله هایش معروف بود.
گودالی را به صورت قبر در بیرون از چادر آماده کرده بود که معمولاً نیمه های شب به بعد در آن مشغول عبادت می شد و در تمام روزها بعد از نماز صبح زیارت عاشورا می خواند و نقش به سزایی در معنویت چادرمان داشت تا حدی که گویی نافله شب انگار در چادر به جماعت اقامه می شد.
شهید فردوسی مکان/ شهادت: ۳۱ فروردین ۶۵ / فاو