📄 روزنامه #اطلاعات - مورخه 6 آذر 1358
⚪️ سخنان امام خمینی در دیدار با جمعی از پاسداران تهران
🔹 همه مردم باید فنون نظامی بیاموزند
🔹 مملکتی که 20 میلیون جوان دارد، باید ارتش بیست میلیونی داشته باشد
🔹 اگر غفلت بشود، مملکت از دست میرود
🔹 هرچه فریاد دارید، سر آمریکا بکشید
💠 سالروز فرمان امام خمینی مبنی بر تشکیل بسیج مستضعفین؛ پنجم آذر ماه سال 1358
📄 روزنامه #جمهوری_اسلامی - مورخه 6 آذر 1362
⚪️ هاشمی رفسنجانی؛ اگر ابرقدرت ها جنگ را در تنگه هرمز آغاز کنند ما جنگ را به قدس خواهیم
🔰 وصیت نامه شهید حسین خسروی بهابادی؛
خواهران عزیزم!
دوست دارم زینبوار زندگی کنید و شجاع باشید.
دوست دارم بعد از شهادتم گریه و زاری نکنید، زیرا دشمن به شما لبخند خواهد زد.
باری، چون حضرت زینب ـ علیها سلام ـ با گفتار و کردار خوب راه مرا ادامه دهید.
برادران عزیزم!
از شما میخواهم لحظهای نگذارید سنگر من خالی باشد و تفنگ مرا به زمین نگذارید و دوشادوش دیگر برادران با دشمنان بجنگید.
پدر سلام بر تو که این چنین فرزندی تحویل جامعه دادهای که برای دین خود مردانه جنگید و جان ناقابل خود را فدای انقلاب اسلامی کرد.
💢ضربات کوبنده نیروی دریایی ارتش ایران بر پیکره نیروی دریایی رژیم بعث عراق
🔹7 آذر 1359 و پیکار ناوچه پیکان نیروی دریایی ارتش با نیروهای عراقی تحت عنوان «عملیات مروارید» سرآغاز عملیات های پیروزمندانه ی نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران بود. با تائید امام این روز، روز نیروی دریایی نام گرفت.
🔹«در این عملیات دریایی غرورانگیز،رزمندگان ناوچه پیکان از نیروی دریایی با پشتیبانی جنگنده های نیروی هوایی ارتش ضمن انهدام اسکله نفتی البکر عراق،چندین ناو و هواپیمای جنگی ارتش بعث را به قعر دریا فرستادند.تفنگ داران و دریادلان عملیات مروارید توانستند با به اهتزاز در آوردن پرچم جمهوری اسلامی ایران بر فراز اسکله ی البکر عراق، از تمامی عملیات انفجار این سکوی نفتی تا آخزین لحظه عملیات فیلمبرداری نمایند. با این حماسه شهدای ناوچه پیکان،ضربات کوبنده ای بر پیکره نیروی دریایی عراق وارد آمد و عراق تا پایان جنگ نتوانست از محاصره ی نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران رها شود.»
—(📖 برگرفته از کتاب: ارتش در گذر از بحران های انقلاب)
📷 تکاوران نیروی دریایی ارتش در حال آماده شدن برای وارد آوردن ضربات کاری به دشمن متجاوز
⏳ دوران #دفاع_مقدس