20.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حمله به خودروی محافظتشدهی لندروور دیوید (David) که گفته شده برای جابجایی فرمانده تیپ ۳۰۰ ارتش اسرائیل ازش استفاده میشد.
زاویهی اصابت جالب نبود و ظاهرا پهپاد به دستگاه نوشابهساز اصابت کرد.
@Defenders_Plus
@Defenders_Plus1
هدایت شده از اسکواد ایران | Squad iran
دیروز با حضور سردار حسنزاده، فرمانده سپاه تهران، رزمایش موتورسواران از میدان امام حسین تا میدان آزادی برگزار شد؛ آن هم در شرایطی که از خطر حملات و هلیبرن نیروهای آمریکایی صحبت میشود.
@Squad_iran | #T
هدایت شده از اسکواد ایران | Squad iran
بازهم فارس و بازهم تکذیبی که تکذیب شد/تایید درگذشت کنسول سرکنسولگری آذربایجان در تبریز در حادثه رانندگی
سفیر آذربایجان در تهران تایید کرد که رامیل عمران اف، کنسول سرکنسولگری جمهوری آذربایجان در تبریز، روز شنبه در یک تصادف درگذشته است.
@Squad_iran | #kamelat
چینیها با سرعت در حال ساخت چهارمین ناوهواپیمابر خودشان هستند ...
@Defenders_Plus
@Defenders_Plus1
هدایت شده از Persian Militarism
⚜️ روابط عمومی کل نیروی دریایی سپاه: درطی شبانه روز گذشته ۳۳ فروند کشتی اعم از انوع نفتکش، کانتینربر و سایر کشتیهایتجاری بزرگ پس از کسب مجوز با هماهنگی و تامین امنیت نیرویدریاییسپاه از عرض تنگههرمز عبور کردند.
✍🏻 #Amir
💢 @PersianMilitarism
🇮🇷 Defenders Plus 🇮🇷
⚜️ روابط عمومی کل نیروی دریایی سپاه: درطی شبانه روز گذشته ۳۳ فروند کشتی اعم از انوع نفتکش، کانتینربر
😅😅😅😅
ایول به هماهنگی مقتدرانه 👌
10M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حمله به ۱ دستگاه بیلمکانیکی دیگر توسط حزبالله لبنان
اسرائیلیها بیش از ۵۰۰ دستگاه از انواع ادوات مهندسی شامل لودر ، بولدوزر ، بیلمکانیکی و بکهولودر رو به خاک لبنان انتقال دادن تا برای تخریب منازل شیعیان جنوب لبنان ازشون استفاده کنن.
طبق مدارک ویدئویی، تا امروز حدودا ۲۰ دستگاه از انواع تجهیزات مهندسی اسرائیلی توسط حزبالله هدف قرار گرفتن ...
@Defenders_Plus1
@Defenders_Plus