قابل توجه دانشجویان درس #مکانیک_سیالات_دکتر_حامدی
✅ بدلیل عدم حضور دانشجویان در جلسه مورخ ۲۴ خرداد ماه و ناتمام ماندن درس مذکور اخذ امتحان این درس منوط به برگزاری جلسه آخر می باشد.
❎آخرین جلسه مکانیک سیالات به صورت حضوری در روز چهارشنبه ساعت ۱۰ صبح برگزار می گردد.
زمان جلسات مجازی درس #آزمایشگاه_فیزیک_استاد_علیجانی
روز سه شنبه مورخ ۲۹ خرداد ماه ساعت ۱۸
روز دوشنبه مورخ ۴ تیر ماه ساعت ۱۸
روز دوشنبه مورخ ۱۱ تیر ماه ساعت ۱۸
✅اخذ بخشی از نمره پایانی این درس منوط به حضور فعال در جلسات اعلام شده می باشد
قابل توجه دانشجویان درس #مکانیک_سیالات آقای دکتر حامدی
باطلاع می رساند، در صورت عدم تشکیل جلسه آخر در ساعت 10 الی 12 روز چهارشنبه مورخ 1403/03/30 به هر دلیلی، درس مزبور ناتمام اعلام و حذف خواهد شد.
در صورت برگزاری کلاس، جلسه امتحان در صورت تمایل دانشجویان قابل تغییر به زمان دیگری با نظر دانشجویان خواهد بود.
✳️قابل توجه دانشجویان #مهندسی_پزشکی و #مهندسی_شیمی
باطلاع آندسته از دانشجویانی که با هماهنگی اداره آموزش در ابتدای ترم، واحدی برداشته اند که تداخل آزمونی داشت و یا مقرر شده بود در ترم تابستان نمره آن ثبت گردد، می رساند:
آزمون روز سه شنبه مورخ ۱۹ تیر ماه رأس ساعت ۱۰ برگزار خواهد گردید.
🔈🔈اطلاعیه تعطیلی موسسه در روزهای پنجشنبه در تابستان ۱۴۰۳
🔵به اطلاع کلیه دانشجویان و فارغ التحصیلان و مراجعین محترم می رساند موسسه از تاریخ ۱۴۰۳/۰۴/۲۱ تا ۱۴۰۳/۰۶/۲۹ در روزهای پنجشنبه تعطیل می باشد.
🔵لذا خواهشمند است جهت کلیه امور اداری و آموزشی و مالی در دیگر روزهای هفته مراجعه فرمایید.
#اطلاعیه_تعطیلی
✅در پی افزایش بی سابقه دمای هوا و تداوم گرمای شدید، به منظور حفظ سلامت هموطنان، موسسه فردا روز یکشنبه مورخ ۷ مرداد ماه تعطیل می باشد.
✅زمانبندی #انتخاب_واحد نیمسال اول ۴-۱۴۰۳
❇️ کلیه دانشجویان از روز دوشنبه تا چهارشنبه مورخ ۱۹ تا ۲۱ شهریور ۱۴۰۳ میتوانند جهت انتخاب واحد به پروفایل خود مراجعه نمایند.
تذكرات آموزشي و مالي:
- زمانبندي هر روز، از ساعت ۸ صبح لغايت ۲۴ همان روز تعيين شده است.زمانبندي فوق به هيچ عنوان قابل تمديد نمي باشد، در نتيجه در زمان مشخص شده جهت انتخاب واحد مراجعه فرمائيد.
- كليه دانشجويانی که فایل آنها مسدود می باشد (بعلت نقصی مدارک و یا اتمام سنوات تحصیلی و ... ) قبل از زمان انتخاب واحد می بایست برای حل مشکل خود به اداره آموزش مراجعه فرمایند.
- ميزان شهريه = شهريه ثابت + مبالغ واحدهاي اخذ شده (مبلغ هر درس را كه قصد انتخاب آن را داريد در صفحه انتخاب واحد ذكر شده است) لازم بذكرست قبل از زمان انتخاب واحدتان نسبت به پرداخت حداقل شهریه ثابت خود اقدام فرمایید. شهريه را حتما بصورت اينترنتي واريز نماييد.
✅لازم به ذکر است زمان حذف و اضافه این ترم نیز، ۱۰ لغایت ۱۲ مهر ماه می باشد.