🌹آدرس امام زمان (علیه السلام)
♦️از علامه حسن زاده آملی پرسیدند:
آدرس امام زمان (علیه السلام)کجاست؟
کجا می شود حضرت را پیدا کرد؟
ایشان فرمودند:آدرس حضرت در قرآن کریم آیه آخر سوره قمر است که می فرماید:
هرجا که صدق و درستی باشد،هر جا که دغل کاری و فریب کاری نباشد،هرجا که یاد و ذکر پروردگار متعال باشد، امام زمان (علیه السلام) آنجا تشریف دارند.
#اللهمعجللولیکالفرج🌹
🪴بادِلورانه همدل شو ✨
🦋https://eitaa.com/joinchat/2986673672Cf58194c559🦋
#فصل_سوم_انقلاب
#من_زنده_ام
#پارت_۶۵
انقلاب 🇮🇷
سبد همچنان به خرف های خود ادامه داد:شما می دانید که الان در کشور رژیم شاهنشاهی سرنگون شده و همهی مازیر سایهی رهبری امام خمینی مسیر زندگی خودمان را پیدا کرده ایم وهدایت شده ایم.شماهم اگر بخواهید می توانید ازاین به بعد با ما باشید و از قصهی زندگی امام بیشتر بدانید.
یکی از آنها گفت:آقا ما اینجا شکممون به کمرمون چسبیده. اگه لای این قصه ها،نون وکباب هم هست بیا وقصه بگو،وگرنه قصهی ما از همه گریه دارتره.
بلاخره هرروز بایک سخنرانی که یا خواهر میمنت کریمی انجام میداد یا من یا سید،توانستیم بچه هارا آرام آرام به خودمان علاقه مند کرده واعتمادشان را جلب کنیم. به خصوص اینکه بعضی وقت ها با اجازهی مدیر پرورشگاه بچه هارا به خانه های خودمان می بردیم تا با محیط خانه و خانواده آشنا شوند. بچه ها سید را بیشتر از همهی ما دوست داشتند و سخت شیفته اش شده بودند و اورا عمو سید صدا میزدند.
یک روز به مناسبت عید،سید دوازده تا از پسر بچه هارا به خانه شان برد. پدر سید که از سادات طباطبایی ومردی مومن وگشاده رو بود از بچه ها پذیرایی مفصل کرد ومادرش هم برایشان غذای خانگی و میوه وشیرینی تدارک دیده بود. هدیه ای نیز برای آنها در نظر گرفته بودند. در خیاط خانهی سید درخت کُنار بزرگی معروف به سید بود که طعم و مزهی کُنارش متفاوت بود و به جای یکبار چند بار در سال میوه میداد. سید می گفت: پدرم می گه حتما این بچه ها رو بیار خونه تا از میوهی این درخت کُنار بخورن.
مثل همهی خانه های آن موقع،خانوادهی سید هم مرغ و خروس داشتند. مادر سید با تخم مرغ ها برای بچه ها املت درست کرده بود و بچه ها هم کلی از میوهی درخت کُنار و املت ونان تازه خورده بودند وبازی و شیطنت کرده و بعد هم راضی و خوشحال به پرورشگاه برگشتند. هنوز چند دقیقه ای از برگشتشان به پرورشگاه نگذشته بود که بینشان دعوا ومرافعه بالا گرفت تا جایی که بزن بزن راه انداختند. سید رفت که میانجی گری کند و ببیند دعوا سرچیست؟؟ نکران این بود که در خانه شان به بچه ها بد گذشته باشد. از آنها پرسید: بچه ها مگه بهتون خوش نگذشته؟؟ از چی ناراحتید؟؟
حسن گفت: عمو سبد خیلی نامردیه.سهراب هستهی کُنار هارو جمع کرده و رفته داخل قفس مرغ و خروس ها،هسته رو به ما تحت این زبون بسته ها فروکرده و همه را کشته. حالا اگر بری خونه،می فهمی چه بلایی سر مرغ و خروس های زبون بسته اومده.
تعدادی از بچه ها ازاین اتفاق ناراحت بودند و آنهایی که شیطنت بیشتری داشتند می خندیدند. با همهی شیطنت ها و آزار هایشان،دوستشان داشتم نه از سر دلسوزی. من در نگاه و آغوش بچه ها دنیایی رامی دیدم که همه را به دوستی و محبت و مهربانی دعوت میکرد.
#فصل_سوم_انقلاب
#من_زنده_ام
#پارت_۶۵
🚨کپی باذکرمنبع
🪴بادِلورانه همدل شو ✨
🦋https://eitaa.com/joinchat/2986673672Cf58194c559🦋
° 💕✨دِلــــوُرانــــــــه🇮🇷 °
🎧کتاب صوتی 📚 سه دقیقه در قیامت 🖇 قسمت پنجم #سه_دقیقه_در_قیامت #مرگ_بر_آمریکا 🪴بادِلورانه همدل شو
✨
در خصوص صوت های سه دقیقه در قیامت که بازهم مورد استقبال خیلیاتون
قرار گرفته شده 😊
خداروشکر 🤲🏻
#شمافرستادین
🦦
مهدی نجفیSalavatZarrabIsfahani-Najafi.mp3
زمان:
حجم:
37.5M
🤲🏻 صلوات ضراب اصفهانی
#السلامعلیکیااباصالحالمهدی💕
#اَلَّلهُمعجِّللِوَلیِڪَالفرَج 🦋
🪴بادلورانه همدل شو 🌻👇🏻
https://eitaa.com/joinchat/2986673672Cf58194c559
✨
تقویمها، برخلاف آرزوهای دورودرازِ کسانی که ایستگاه پایانیِ ایران را در زمستانِ خیالشان میجستند، هنوز ورق میخورند. اجنبیهای وطنی که با وعدهی ندیدنِ بیستودوم بهمن قمارِ تفرقه به راه انداخته بودند، حالا حقیقتِ خیابان را ببینند که باطلالسحرِ توهماتشان شده است.
این روزها و شبها، شکوهِ حضور مردم چنان است که گویی هر روزِ ما بهمن است و هر شبمان فجر. ما با همین حضور، زمستانِ نقشههایشان را به بهارِ ایستادگی بدل کردیم تا دوباره طنینِ «هوا دلپذیر شد، گل از خاک بردمید» در گوشِ تاریخ بپیچد.
ثابت کردیم که ریشههای این سرزمین، نه در استودیوهای بیگانه، که در تپشِ بیامانِ دلهاییست که به عشقِ ایران میتپند.
#اسماء_کیانی
#وطنم♥️🇮🇷
🪴بادِلورانه همدل شو ✨
🦋https://eitaa.com/joinchat/2986673672Cf58194c559🦋
° 💕✨دِلــــوُرانــــــــه🇮🇷 °
✨ روز هفتم چله زیارت عاشورا 🤲🏻 ✨
✨
روز هشتم
چله زیارت عاشورا 🤲🏻
.
@audio_ketabPart06.mp3
زمان:
حجم:
10.4M
🎧کتاب صوتی
📚 سه دقیقه در قیامت
🖇 قسمت ششم
#سه_دقیقه_در_قیامت
#مرگ_بر_آمریکا
🪴بادِلورانه همدل شو ✨
🦋https://eitaa.com/joinchat/2986673672Cf58194c559🦋
✨
والــــاا!
یه دقه بمون عزیزِمن شاید خوشت اومد☺️
🪴بادِلورانه همدل شو ✨
🦋https://eitaa.com/joinchat/2986673672Cf58194c559🦋