📌سید نیما موسوی نوشت:
برخلاف عدهای که مسعود پزشکیان را پدیده انتخابات میدانند؛ به چند دلیل معتقدم که وی ناتوان از رایآوری بالاست.
۱- وی بلحاظ شخصیتی دارای ضریب هوشی پایین، تفکر راهبردی ضعیف، زبانی الکن از ارتباط با متن جامعه و ذهنی پراکنده و غیرمنسجم است.
۲- ادبیات او یک ادبیات ملی نیست. برخلاف سخنان روحانی و لاریجانی که پر از نشانهها و انگارههای راهبردی است. ادبیات وی در حد یک نماینده مجلس است نه یک گزینه ریاست جمهوری. حتی سطح سیاستورزی مصطفی کواکبیان را قویتر از مسعود پزشکیان میدانم. کواکبیان بعد از سالها کرسی دانشگاه، شرکت در مناظرات و دبیرکلی حزب، خود را به مرکز نزدیک کرد و در مجلس دهم نماینده تهران شد؛ ولی وی با وجود سابقه وزارت در طول پنج دوره نمایندگی هیچگاه به ادبیات و مطالبات مرکز نزدیک نشده است. در این میان ادبیات قومیتی او نیز این فاصله را تشدید میکند.
۳- لایه خاکستری جامعه و طبقه متوسط در پس ۶ سال تورم وحشتناک و تغدیه فکری بوسیله ایران اینترنشنال بویژه پس از شورش ۱۴۰۱ به وضعیت آشتیناپذیر با حاکمیت رسیده است و از هر نوع اشتراک با حاکمیت خودداری میکند. طبقهمتوسط ایران در وضعیت سال ۱۳۹۶ نیست که ادبیات رادیکال حسن روحانی علیه سپاه او را جذب کند. طبقهمتوسط که از ۷ سال تورم سنگین و قضایای ۱۳۹۸ و ۱۴۰۱ گذشتهاست؛ بعید است که با پزشکیان همسو شود.
۴- ادبیات پزشکیان تلفیقی از احمد توکلی در ۱۳۷۲ و مصطفی معین در ۱۳۸۴ است. ادبیات دینی آلترناتیو به اتکای نهجالبلاغه بعلاوه روایتی از چپ که مبتنی بر دستورات بانکجهانی برای اقتصاد ایران است. این تلقی شاید در دهههای ۱۳۷۰ و ۱۳۸۰ محبوب بود ولی با عبور بخش مهمی از طبقه متوسط از انگاره مذهب، این ادبیات محبوب طبقه متوسط بریده از حاکمیت نیست.
۵- حمایت احزاب اصلاحطلب و خاتمی نیز چیزی به او نخواهد افزود. طبقه متوسط از فضای ۸۸ عبور کرده و ادبیات خاتمی نیز برای این طبقه محبوبیت ندارد. خاتمی در حال حاضر وضعیتی شبیه به علی امینی در دهه ۱۳۵۰ دارد؛ منزوی از هسته قدرت و دارای فاصله از مخالفان حکومت؛ در خط باریک پوزیسیون و اپوزیسیون.
۶- پزشکیان و احزاب اصلاحطلب فاقد وزنه چانهزنی با مرکزیت قدرت هستند. اگر هاشمیرفسنجانی در ۱۳۹۲ و موسوی خوئینیها در ۱۳۷۶ امکان مشاوره و چانهزنی با راس قدرت را داشتند؛ اصلاحطلبان پس از مرگ هاشمی فاقد چنین وزنهای هستند.
#عصراندیشه
📌 به گفت و شنود شهرستان فلاورجان بپیوندید:
https://eitaa.com/Dialogue_Falavarjan
آیا چالش میان کاندیدا جدی می شود؟ / جلیلی از قالیباف پیشی گرفت
🔹هگزا با داده کاوی بیش از ۸.۱۵ میلیون پست در فضای مجازی در ۲۲ خرداد به بررسی حجم پستهای منتشر شده در شبکههای اجتماعی پیرامون نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری پرداخته است.
🔹پزشکیان هر سه بستر از نظر حجم محتوا در صدر محتوای انتخاباتی قرار دارد. اما در نسبت با روز گذشته حجم محاوای جلیلی از قالیباف پیشی گرفته است.
#انتخابات_۱۴۰۳
@AkhbareFori
گفت و شنود شهرستان فلاورجان
✍️ چرا جلیلی نباید کنار رود؟
1- آقای قالیباف پاشنه آشیل جدی در حوزه اقتصادی دارد(به درست یا غلط/قبول کنیم یا نکنیم) که مردم آن را خوب درک می کنند. به همین دلیل نه در گروه های مذهبی و نه خنثی و نه اپوزیسیون جایگاه مثبت فراگیری ندارد
2- اگر با دو گانه قالیباف و پزشکیان به دور دوم برویم یا حتی در دوره اول ائتلاف کنیم، توپخانه های رقیب برای دوگانه *فساد و پاک دستی* که به خوبی برای مردم قابل درک است فعال خواهد شد و احتمالاً باخت برای قالیباف است.
3- اگر تحلیل دقیق میدانی داشته باشید دیده اید که عموم گروه های غیرمذهبی ارتباطی با کارآمدی و اجرایی بودن قالیباف نمی گیرند خصوصا به خاطر برچسب های اشرافی گری و فساد اطرافیان و مسائل اقتصادی و....
4- *جلیلی یاران بسیار مخلص و بدنه اجتماعی کاملاً ایدئولوژیکی دارد که در صورت ائتلاف با کسی مثل قالیباف که حواشی جدی اقتصادی دارد، موجب سرخوردگی زیاد این بدنه از شخص جلیلی، گفتمانش و در نتیجه آرمان های انقلاب و نظام می شود* . این ها همان کسانی هستند که در بزنگاه های حساس حامی انقلاب و نظام اند و برای آن هزینه می دهند و نباید این هسته وفادار را از دست داد.
5- به هیچ عنوان دیگر موج سازی های انتخاباتی سال 92 و 96 را شاهد نخواهیم بود. تمام المان های گفتمانی رقیب برای عموم مردم رنگ باخته است و تازگی ندارد. از مسئله سیاست خارجی و برجام گرفته تا حجاب و آزادی های عمومی. فتنه 401 انرژی آزاد شده ای در جامعه ایرانی رقم زد که تا سالهای آینده، قرار نیست موج جدیدی از خشم های نهفته بر سر صندوق آراء و یا حتی خیابان ها فرود آید. از طرف دیگر پزشکیان هم کارکتر روحانی را ندارد و «آشنا»ها و جنگ های روانی و رسانه ای پشت پرده ای هم در میان نخواهد بود. *پس ما نباید نگران بیدار شدن ناگهانی رأی های خفته در دور دوم و یا حتی اول و شکست کاندیدای انقلابی باشیم* .
6- اجازه بدهیم با گزینه اصلح و گفتمان ناب انقلابی به عرصه رقابت برویم و از این سطح کوتاه نیاییم. مردم هرچه گفتمانی تر و با خرد به گزینه اصلح رأی بدهند، فرهنگ سیاسی عمومی در سالهای آینده متعالی تر خواهد شد. *جای هیچ نگرانی هم نیست* . احتمالاً اقای جلیلی و آقای پزشکیان به دور دوم خواهند رفت و ان شاءالله آقای جلیلی پیروز میدان می شود. ما در این مقطع وظیفه ای بیش از این نداریم.
📌 به گفت و شنود شهرستان فلاورجان بپیوندید:
https://eitaa.com/Dialogue_Falavarjan
بسم الله الرحمن الرحیم
✔️اگر قصد رأی دادن به #قالیباف را داری این متن را بخوان!
✔️اگر مرددی که در انتخابات شرکت کنی یا نه،
✔️اگر قطعاً در انتخابات شرکت نمی کنی،
✔️اگر قصد داری به #پزشکیان رأی بدهی ،
مخاطب این متن نیستی، به خواندنش ادامه نده!
🔹 محمدباقر قالیباف همان کارکتر روتوش شده پزشکیان است با اندکی تفاوت. این متن برای کسانی است که تصمیم دارند به محمدباقر قالیباف رأی بدهند. همان کسی که دیروز قصد استفاده از ظریف به عنوان وزیر خارجه را داشت، کسی که طرفدار برجام بود و در تمام سالهای فعالیت سیاسی اش، یک ایدئولوژی زیگزاگی و معوج داشت . گاهی به چپ زد، گاهی به راست، گاهی هم هردو تا بتواند هم رأی این طرف را داشته باشد.
🔹 همان کسی که عملکردش از ابتدا دارای حواشی اقتصادی بود(با احتیاط می گویم حواشی!)، همان کسی که تابویی از قدرت اجرایی و عملگرایی او ساخته اند و ذهن بچه های انقلابی را فریفتند درحالی اگر می خواهید از موفقیت رویکرد عملگرایانه آقا محمدباقر بدانید پای درددل زاکانی بنشینید! ببینید بعد از چند دوره که شهرداری تهران را تحویل گرفته است چطور از سوء عملکردهای دوران آقای قالیباف و بدهی های به جا مانده سخن می گوید.
🔹دوستان حزب اللهی طرفدارآقا محمدباقر، اگر میخواهید ایدئولوژی اختلاطی ایشان را نادیده بگیرید، زنگنه و نعمت زاده ها که سابقه اجرایی و عملگرایی بیشتری دارند چرا با آنها مخالفید؟
🔹در تمام آخرین نظرسنجی ها جلیلی صدرنشین است. برخلاف ادعای دوستان در مورد آقای قالیباف، توده مردم هم اکنون به سمت جلیلی میل پیدا کرده اند و اختلاف قابل توجهی هم با قالیباف دارد . با این حال دیکتاتور مآبانه فشار می آورند که جلیلی باید کنار برود. چرا کسی که رئیس یک قوه است و آن را رها کرده، کسی که با ورود بی جایش به عرصه آنومی رقابت را بهم زده، کسی که اعوجاج دارد و ناب نیست کنار نرود؟
🔹 یکی از دروغ های بزرگ دیگر این است که میگویند آقای قالیباف در بدنه عمومی رأی دارد. بروید میدانی سوال کنید. ببینید در همین تهران چند درصد رأی دارد؟ بدنه اصلی رأی او بخشی از جامعه حزب اللهی است که صرفاً با کلیشه دروغ و پوشالی«قدرت اجرایی» و یا با قبول ضعف ها و صرفاً به توهم رأی آورتر بودن میخواهد به او رأی بدهد و الا قالیباف با تمام «وسط لحاف خوابیدن هایش» نتوانسته رأی خاکستری جمع کند .
🔹 همین دوستان حزب اللهی اگر امروز تصمیم بگیرند که به جلیلی رأی دهند در همین دور اول پیروز میدان خواهیم بود . اجازه ندهید شما را از موهومات ساخته شده درمورد جلیلی بترسانند. جلیلی ناب و خالص است، اعوجاج اندیشه ندارد، در تمام عمر سیاسی اش یک مسیر و خط فکری را طی کرده، معاونین و یارانش اختلاس گر و اشرافی نیستند، 15 سال است که پلتفرمی از یک ریاست جمهوری شبیه سازی شده را تجربه کرده و به تمام سکوهای پرش و نقاط و قوت و ضعف کشور مسلط است و از هر پیمان کار اجرایی غیرمتفکری جلوتر است ، جلیلی کسی است که در تمام این سالها طرح ها و ایده هایش، حتی در دولت روحانی نجات بخش بن بست ها بود، و در یک کلام بدانید:
رأی به غیر جلیلی، رأی به پزشکیان است
این متن را ارسال کنید برای هرکسی که قصد دارد به قالیباف رأی دهد ولی دوست ندارد با امثال هنگامه شهیدی و عبدالرضا داوری و عیسی شریفی و هادی رضوی و عنابستانی و طلوعی(شهردار منطقه5) و سردار طلایی(ریس ستاد سابق) و ریخته گران و جواد امام(مدیر بنیاد باران) و محمدهادی ایازی و حسن رعیت و پورزندی(معاون امور مالی)و ظریف و برجام در یک جبهه تعریف شود.
پ.ن: افراد بند آخر را اگر نمی شناسید، در وب جست و جو کنید و از سوابق تاریکشان و ارتباطشان با آقای قالیباف مطلع شوید.
📌 به گفت و شنود شهرستان فلاورجان بپیوندید:
https://eitaa.com/Dialogue_Falavarjan
من محمدباقر #قالیباف انقلابی یا اصولگرایی با گرایشات اصلاح طلبی؟
🔴از دیرباز تناقضات عملکردی قالیباف با شعارهایش مورد بحث انقلابی ها بوده و هست؛ امروز به بخشی از آنها میپردازیم.
❗پن: سعی شده این رشته توییت کاملا مستند نوشته شود.
🔻درسال ۸۴ هاشمی، کروبی و احمدی نژاد رقابت میکردند. آن روزها احمدی نژاد با امروز زمین تا آسمان فرق داشت و به نوعی کاندیدای انقلابی و مردمی حساب میشد. قالیباف در آن انتخابات پایینتر از این سه از نظر آرا بود،او با پیامی به کروبی و هاشمی از آنها خواست کنار بکشند تا اون بداند و احمدی نژاد
🔻بعد از انتخابات سال ۸۴ ، قالیباف و رسانه شهرداری تندترین نقدها را به دولتی داشتند که کمنظیرترین تعاریف رهبر انقلاب را از آن خود کرده بود.(دقت کنید دولت نهم و دهم، نه احمدی نژاد امروز).
🔻درحالی که همینها با یک جمله «مجلس انقلابی» از رهبری، اجازه نقد به هیچ احدالناسی را ندادند.
🔻محمدباقر ما درسال ۸۸ هم به گفته خرازی دوباره سودای ریاست جمهوری به سرشان زده و اینبار بدنبال ائتلاف با حسن روحانی! بود که بنا بر شنیدهها ایشان به توصیه رهبر انقلاب از ورود به انتخابات منع و بعد از آن در صوتی که از سردار مشفق منتشر شد اکثر ستادهای خود را به میرحسین موسوی! میدهد
🔻قالیباف در فتنه ۸۸ هم کم حاشیه نبود. صحبت او درباره ابعاد شهر تهران و تعداد معترضان از قول یک نماینده، بنزینی بود بر آتش آن روزها مواضع قالیباف در آن ایام به حدی وسط لحافی بود که حتی حداد عادلی که امروزه در کنارش حضور دارد، عملکردش را مورد نقد قرار داد.
🔻روزها گذشت تا انتخابات سال۹۲ اینبار هم قالیباف احساس تکلیف کرده و درحالی که خیلی از انقلابیها از آقای جلیلی حمایت میکردند وارد گود انتخابات شد تا آرای انقلابی ها متشتت شود.
🔻نکته جالب این است که #روحانی بعد از رای آوردن به قالیباف اصولگرا پیشنهاد معاونت ریاست جمهوری و ریاست سازمان محیط زیست را میدهد.
🔻از دیگر مباحث بحث برانگیر قالیباف صحبتهای او درباره برجام و پیغام او به ظریف! برای تصدی وزارت خارجه دولتش بود.
🔻روزها میگذرد و انتخابات ۹۶ میآید، دوباره حاج باقر وارد انتخابات میشود اما اینبار شهید رئیسی هم ثبت نام میکند. وقتی قالیباف اقبال مردم و جبهه انقلاب به رئیسی را میبیند
🔻گویا با بی میلی کنار میکشد اما این بحث که انگار در دل او مانده بود در مصاحبه با یامین پور سر باز میکند.شهید رئییسی هم در ویدئویی میگوید شرط قالیباف این بوده که بعد از مناظرات هرکه در نظرسنجیها بالاتر بود بماند(یعنی اگر قالیباف در نظرسنجیها بالاتر میبود شاید کناره گیری نمیکرد)
🔻بعد آن هم قالیباف از رسیدن به صندلی ریاست جمهوری با وجود اطلاع از عزم شهید رئیسی برای انتخابات ۱۴۰۰ ناامید و اقبال خودش را درمجلس به بوته آزمایش میگذارد، در مجلس هم مواضع و رفتارهای او در مواردی مثل شفافیت، حجاب، فیدیلتیها و شبهات پیش امده درباره زندگی فرزندانش باعث شد که
🔻گروه های مختلف انقلابی از او ناامید شوند و در انتخابات ۱۴۰۲ به او اقبالی نشان نداده و به لیست او رای ندهند تا او در تهران چهارم شده و افراد مورد اعتمادش هم رای نیاوردند و ریاست او در مجلس در هاله ای از ابهام قرار بگیرید.
🔻این بار او برای رسیدن به صندلی ریاست مجلس با اصلاحطلبان همراه و توانست با اقناع آنها و مستقلین رئیس مجلس شود. بعد از شهادت شهید رئیسی و انتخابات زودهنگام ریاست جمهوری،قالیباف دوباره به میدان آمده است.
🔻به نظر شما با این توصیفات در این سالها او باعث انشقاق نیروهای انقلابی بوده و مردم حق دارند با بی اعتمادی به اون نگاه کنند یا خیر؟
🔻گروههای مختلف انقلابی از او ناامید شوند و در انتخابات ۱۴۰۲ به او اقبالی نشان نداده و به لیست او رای ندهند تا او در تهران چهارم شده و افراد مورد اعتمادش هم رای نیاوردند و ریاست او در مجلس در هاله ای از ابهام قرار بگیرید. این بار او برای رسیدن به صندلی ریاست مجلس با اصلاحطلبان همراه و توانست با اقناع آنها و مستقلین رئیس مجلس شود.
🔻بعد از شهادت شهید رئیسی و انتخابات زودهنگام ریاست جمهوری، قالیباف دوباره به میدان آمده است. به نظر شما با این توصیفات در این سالها او باعث انشقاق نیروهای انقلابی بوده و مردم حق دارند با بی اعتمادی به اون نگاه کنند یا خیر؟
سیامک
💠@raefipourfans
محسن فینی زاده منتشر کنندهی این و نظرسنجی و افکارسنجی، متخصص دادهکاوی و پژوهشگر رسانه است.
او که همبنیانگذار مرکز پژوهشی بتا، هگزا و آکادمی دانیکاد است عضو سابق تیم دادهکاوی لایفوب بوده و همچنین اولین مدیر بخش تحلیل داده شرکت دانش بنیان دیتاک را در رزومه دارد.
در زمان حضور وی در لایفوب، این تیم دو انتخابات ۹۶ و ۹۸ را به طور دقیقی پیشینی کرده بود که موجب حیرت رسانهها شده بود.
برخلاف چیزی که طرفداران اقای قالیباف می گویند در صورت کناره گیری ایشان اکثر سبد او به سبد جلیلی وارد می شود و دور اول کار تمام است. ایسپا و صداوسیما هم همین را می گویند
📌 به گفت و شنود شهرستان فلاورجان بپیوندید:
https://eitaa.com/Dialogue_Falavarjan
آقای سردار؛ آقای فرمانده عزیز؛ نکن آقا!
🌀 گفتهاند فلان فرماندهان نظامی و فلان سردار نظرشان روی فلانی است. فرمانده نظامی و سردار محترم و عزیزمان طبق قانون و فرمایشات امام(ره) و دستورات صریح رهبر انقلاب خطاب به نیروهای مسلح، دخالت شان در انتخابات و نظردادن عمومی شان درباره نامزدها، خلاف قانون و خلاف شرع است و برکتی هم ندارد. نباید ظرفیت ملی هزینه شود. دستور ولی فقیه به شما به جهت قانونی و #شرعی باید رعایت شود.
✍ داود مدرسییان
-1181671677_582369180.mp3
1.34M
❣این هم صوت حجت الاسلام پناهیان در سال ۹۶ علیه قالیباف که ۱۸۰ درجه با استدلال امروزش متفاوت است:
🎙 گردهمایی طلاب حامی شهید رئیسی در مدرسه معصومیه قم اردیبهشت ١٣٩٦
#حافظه_تاریخی
آیت الله مهدوی فرمودند حالا که خودشان اجماع نکردند اصلا وقت انتخاب اصلح بین این دو نفر نیست !!
دقت کنید اگر خواستید اصلح وصالح کنید هم صالح از دستتون میره هم اصلح.
فرمودند فقط ببینید کدام طرف اقبال عمومی بیشتر است نظر شخصی را بذارین کنار وبه او رای بدهید وگرنه شما به دولت پزشکیان رای داده اید بدون شک !
هدایت شده از javedan.ir
🔸توصیه حضرت آیت الله جاودان به مردم شریف و مؤمن ایران اسلامی برای انتخاب رئیس جمهور اصلح
@javedan_ir
گفت و شنود شهرستان فلاورجان
🔸توصیه حضرت آیت الله جاودان به مردم شریف و مؤمن ایران اسلامی برای انتخاب رئیس جمهور اصلح @javedan_ir
آخرین توصیه انتخاباتی آیت الله جاودان همین پست است و هیچ حمایت دیگری در کانالهای رسمی ایشان وجود ندارد
🔴 آیا نظر آقای پناهیان حجت است؟
چندتا کانال پیام گذاشته بودن:
آقای پناهیان که جزو نزدیکترین افراد به رهبری هستش از یه نامزد حمایت کرده. من کاری به حمایت ندارم، افراد میتونن از هرنامزدی حمایت کنن و بصورت مستدل و منطقی هم برای نامزدشون تبلیغ کنن، ولی این جمله که آقای پناهیان جزو نزدیکترین افراد به رهبری هستش و مصادره به مطلوب اینکه نظر ایشون نظر رهبریه، حرف بسیار اشتباهیه
اگه آقای پناهیان نزدیک به رهبری هستش چرا حدود ۷ ساله از ایشون دعوت نشده در مراسمهای رهبرانقلاب سخنرانی کنن؟ خیلی نمیخوام درباره این مسأله صحبت کنم. فقط خواستم بگم این جمله اساساً اشتباهه.
هیچ اشکالی نداره بگیم فلانی که سرشناسه از نامزد مورد علاقه ما حمایت کرد و از اسم و رسم و اعتبارش هم استفاده کنیم، ولی لطفا همه چیز رو به رهبری ربط ندیم. از آقا و حاج قاسم و بزرگانمون خرج نکنیم.
🔻بد نیست اینجا به صحبتهای عجیب آقای پناهیان در تجمع دیروز اشاره کنیم.
پناهیان:
«امروز ما در اینجا هستیم برای آزادی ملت نه فقط برای آزادی چند عنصر حزبی و سیاسی بلکه برای آزادی کل ملت از ستم ستمگران و آزادی کل ملت از فقر و فساد تبعیض»
بله درست خوندید.
این جملات دیروز آقای پناهیان است.
نه جملات خاتمی و حجاریان و عبدی
گویی این جملات درسال ۵۷ و علیه رژیم پهلوی گفته شده.
منظور آقای پناهیان کیه؟ حاکمیت؟ نظام؟ دولت فعلی؟ یا کی؟
آقا با این جملات موافقن؟ ناراحت نمیشن از این سیاهنماییها. آقا چقدر فرمودن مردم رو ناامید نکنید؟
🔻درپایان بگم، وقتی ما بچه بودیم آقای پناهیان برای نظام و انقلاب داشت فعالیت میکرد، هزاران ساعت سخنرانی در مجالس اهل بیت داشته و هیچکس نمیتونه منکر تلاشهای خوب ایشون باشه. ولی نباید ایرادات رو ندید. نباید از اسم ایشون و اسم رهبری سوءاستفاده کرد. من اگر نقدی هم داشتم طی سالها بیان نمیکردم. چون معتقد بودم نباید جبهه انقلاب تضعیف بشه، ولی دیدم الان سکوت جایز نیست.
#حسین_دارابی | عضوشوید 👇
http://eitaa.com/joinchat/443940864Cf192df24f0
حدود ۲۲ درصد مردد داریم
فرصت امروز را از دست ندهید
هرکسی را که احتمال میدهید مردد است راضی کنید به رای به جلیلی
💢 جمعه ساعت دو نیم بامداد آخرین نظر سنجی متا منتشر شد. این نظرسنجی محتوای ایسپا، صدا و سیما و دانشگاه تهران را تایید کرد.
آقای قالیباف بازنده این میدان است و جلیلی و پزشکیان به دور دوم خواهند رفت.
دوستان حزب اللهی بدانند کم شدن هر رای از سبد جلیلی به بهانه قالیباف صرفاً کمک به پزشکیان است و نفعی برای قالیباف هم ندارد