هدایت شده از 𝒜𝑠𝑡𝑟𝑜𝑑𝑖𝑛𝑔 ݁˖ ✮ ⋆
به نظر من کسایی که ساینِ تولدشون ( مون و سان ) آریس هستش ، یهجورایی خودخواهن و همین هم باعث شده که من همیشه با اونا کمی کلکل داشته باشم. اما خب، تازگیها نظرم نسبت بهشون خنثیتر شده ، چون فهمیدم خودخواهیِ آریسها دقیقاً مثل یه بچهی ۵ سالهست ، یعنی اصلاً قصد و غرض بدی ندارن و معمولاً اگه کسی رو ناراحت کنن، اصلاً خودشون متوجه نمیشن و کلاً زیاد به عواقب کارهاشون روی بقیه فکر نمیکنن.
این جمله که میگه "تو بقیه رو فقط تا همون عمقی درک میکنی که خودت رو شناخته باشی" ، دقیقاً در مورد آریسها صدق میکنه. اونا همهچیز رو از دریچهی نگاه خودشون میبینن و این نگاهشون هم کاملاً بستگی داره که چقدر روی خودشون کار کرده باشن. حس همدلیشون هم فقط وقتی بیدار میشه که طرف بیاد خیلی واضح و مستقیم بهشون بگه چه حسی داره، وگرنه خودشون اصلاً تو باغ نیستن و متوجه نمیشن.
یه ویژگی خوبشون اینه که خیلی به استقلال و تصمیمهای بقیه احترام میذارن ، درسته که لجبازن، ولی اینجوری نیستن که بخوان نظرشون رو به هر قیمتی به بقیه تحمیل کنن. کلاً مسائل رو خیلی عمیق و شخصی حس میکنن، ولی در عین حال به طرز عجیبی آدمهای فهمیدهای هستن و چون خودآگاهیشون بالاست، خیلی جذب مسائل معنوی و روحی میشن. بین همهی نشانهای زودیاک، آریسها از همه خودآگاهترن و برای رابطهشون واقعاً مایه میذارن. آدمهای خیلی وفادار و پرشوری هستن که من این ویژگیشون رو واقعاً تحسین میکنم.
هدایت شده از "𝓝𝖾𝗐 𝓛𝗈𝗈𝗄"
میخوام یه آهنگ برام بنویسی با اسم بچه ها کلاسمون و ویژگی هاشون
آروشا مثل خواننده ریری هست
الما دنسره
یکتا انیمه میکشه
پارمیس پرچه قمقمه دوبایی داره
ولا درحال مسخره بازیه
شیده دختره خفن و خوشگل کلاسه
آیسا نماینده ورزش کلاسه
ساناز دختره باهوشه کلاسه
فاطمه بچه باشعوریه
زهرا بچه عاقلیه
گلشن دختره محبوب فرهنگ و هنره
آوا ساعت داره
النا آیفون دارهه ۶
آیلا محبوب عطاران
محیا علی پور کتاب خونه
محیا فقیهی ستاره میسازه
آرام رپره
سارا دختره درسخونه کلاسه
ناظری پایه ترینه کلاسه
شادی کراشه کلاسه
مبینا دختر با ادب و آرومه کلاسه
وانیا نقاشه مثبت هیجده کلاسه
نرگس بچه آبادانه لهجه شیرین
پارمیس عشقه بهمئیه
آنیتا اینم نقاشه ولی هیتر معلما هم هست
وای فداتون بشمممممممم😭❤️🛐
شیده دختر خفن و خوشگل کلاسههه😭😭😭
وای من که در برابر شما هیچممم
My Diary📝💖
میخوام یه آهنگ برام بنویسی با اسم بچه ها کلاسمون و ویژگی هاشون آروشا مثل خواننده ریری هست الما دنسره
ای کاش مال منو نمینوشتین😂
بیشتر ازم متنفره و هر جلسه صدام میکنه.
My Diary📝💖
دقیقا هر جلسه پارمیس رو صدا میکنه بعد هر اشتباهی هم که بگه میرینه بهش 😂😂😂😂
آره فقط یه آ اضافی گفتم که بعد خودم هم گفتی زینتی ولی بازم ... 😂😂😂
My Diary📝💖
آره فقط یه آ اضافی گفتم که بعد خودم هم گفتی زینتی ولی بازم ... 😂😂😂
عااا😂😂
کلا مشکل داره باهات😭😂
My Diary📝💖
یعنی یه جلسه نشد پارمیسو صدا نزنه😂😂😂
یه همیار کرده حالا انگار همیار رئیس جمهور شدم که هر جلسه صدام می کنه و میرینه بهم