♦️ بازتاب ویژه یِ بیاناتِ رهبر معظم انقلاب درباره مذاکره با آمریکا، تیتر یک تمام رسانههای رسمی جهان
🔸خبرگزاری رویترز: آیتالله خامنهای «میگوید تجربه ثابت کرده مذاکره با آمریکا هوشمندانه نیست!»
🔸روزنامه انگلیسی فایننشالتایمز:
•آیتالله خامنهای مذاکره ایران با
رئیسجمهور آمریکا را رد کرد و گفت که «مذاکره با آمریکا هوشمندانه، عاقلانه و شرافتمندانه نیست!»
🔸خبرگزاری فرانسه: آیتالله خامنهای میگوید «مذاکره با آمریکا مشکلات ایران را حل نمیکند!»
🔸رسانه آمریکایی بلومبرگ: آیتالله خامنهای میگوید توافق گذشته با آمریکا به تحریمهای بیشتر منجر شد و گذشته ترامپ نشان داده مذاکره با آمریکا عاقلانه نیست!
🔸شبکه آمریکایی انبیسی نیوز: رهبر معظم ایران مذاکره با ترامپ را به دلیل هوشمندانه، عاقلانه و شرافتمندانه نبودن، رد کرد!
🔸روزنامه تایمز اسرائیل: آیتالله خامنهای هشدار داد که «اگر آمریکا تهدیدات علیه ایران را عملی کند»، ایران به همان شکل پاسخ خواهد داد!
🔸شبکه Fox11 آمریکا:علی خامنهای تیر ترامپ در تاریکی را خنثی کرد؛ او میگوید مذاکره شرافتمندانه وجود ندارد!
🔸مجله آسوشیتدپرس پرس: رهبر معظم ایران مذاکرات آمریکا را به دلیل هوشمندانه، عاقلانه و شرافتمندانه و فشارهای بیفرجامی رد کرد!
🔸خبرگزاری Globe Eye News: رهبر ایران علی خامنه ای گفته اگر آمریکا حمله کند، به او حمله خواهیم، این رهبر بدون اینکه بترسد دشمن خودش را ترساند!
🔸روزنامه جروزالمپست: آیتالله خامنهای تهدید کرد: «اگر ایالات متحده به امنیت ما تعرض کند، ما هم به امنیت آنها تعرض میکنیم!»
🔸شبکه تلویزیونی الغد عربستان: آیتالله خامنهای آمریکا را به صورت رسمی تهدید[کرد]؛ هم منابع آمریکا درخاورمیانه و هم امنیت کشور آمریکا!
🔸شبکه الجزیره عربستان و اسرائیل: علی خامنه ای به صورت زنده و رسمی ترامپ را تهدید و مخالفت رسمی خود را با مذاکرات اعلام کرد!
🔸شبکه الحدث عربستان: علی خامنهای یکی از شگفت انگیزترین رهبران در جهان فعلی امروزه است!
┄┅┅┅┅🍃🇵🇸❤️🇮🇷🍃┅┅┅┅┄
🇮🇷کانال بشیر :ایتا،روبیکا👇
🆔 eitaa.com/basheer
🆔 rubika.ir/basheer3
🔰 مذاکره با آمریکا حماقت یا خیانت؟!
👤 #حسین_شریعتمداری
🔻۱- کسانی که این روزها، ساز بدصدای مذاکره با آمریکا را کوک کردهاند و برای آن صفحه سیاه میکنند و گریبان میدرند، یا «احمق» هستند و یا «خائن» و در هر دو حالت، شایستگی حضور در مسئولیتهای کلیدی نظام را ندارند! آمریکا انکار نمیکند که براندازی جمهوری اسلامی ایران را به عنوان یک هدف راهبردی دنبال میکند و تاکید دارد که این هدف استراتژیک با تغییر دولتها در این کشور (جمهوریخواه و دموکرات) تغییر نمیکند. این واقعیت را فقط با مروری هرچند گذرا بر مواضع و عملکرد
چهل و چند ساله آمریکا در قبال ایران اسلامی به وضوح میتوان دید. تا آنجا که آمریکا، به قول حضرت امام(ره) و دیدگاه مشابهی از حضرت آقا، از هیچ اقدام خصمانهای علیه جمهوری اسلامی ایران دریغ نکرده است و اگر در مرحلهای از اقدام خصمانه خودداری کرده است، تنها به این علت بوده که توان انجام آن را نداشته است، نه آن که سر سازگاری داشته باشد.
🔻۲- بیانات دیروز رهبر معظم انقلاب در دیدار با «جمعی از فرماندهان نیروی هوائی و پدافند هوائی ارتش» آمیزهای از دلیل و تجربه بود، دلایلی که در درستی آن کمترین تردیدی راه نداشت و تجربهای از عهدشکنیهای پیوسته آمریکا که اندک زمینهای برای اعتماد باقی نمیگذاشت. «تجربه میگوید، مذاکره با آمریکا، هوشمندانه، عاقلانه و شرافتمندانه نیست». حضرت آقا، پیش از این نیز بارها بر این نکته تاکید ورزیده و از چرائی آن خبر داده بودند، از جمله و به عنوان یکی از دهها نمونه، در ۵ دی ماه ۱۴۰۱، در جمع بسیجیان طی سخنانی ابتدا از کسانی که به قول ایشان «ادّعای فهم سیاسی هم میکنند» و «مدّعی سیاستورزی و سیاستدانی و اطّلاع از اوضاع جهان» نیز هستند ولی راهحل مشکلات را در مذاکره با آمریکا میدانند! گلایه میکنند و سپس در بیانی حکیمانه و مستدل میفرمایند:
«خب با آمریکا چه جوری مشکل حل میشود؟ این سؤال واقعی است، جدّی است. نمیخواهیم با هم دعوا کنیم، سؤال میکنیم: مشکل با آمریکا چه جوری حل میشود؟ با نشستن و مذاکره کردن و از آمریکا تعهّد گرفتن مشکل حل میشود؟ [اینکه] بنشینیم با آمریکا مذاکره کنیم، تعهّد بگیریم که شما باید فلان کارها را بکنید، فلان کارها را نکنید، مشکل حل میشود؟ در قضیّه بیانیّه الجزایر، سر قضیّه آزادی گروگانها در سال ۶۰، شما نشستید با آمریکا صحبت کردید. بنده آن وقت نماینده مجلس بودم -البتّه در مجلس نبودم، در جبهه بودم، اهواز بودم- همان وقت اینجا در تهران همین حضرات نشستند به واسطه الجزایر و بدون رودررویی با آمریکاییها صحبت کردند -البتّه مصوّبه مجلس بود، کار غیرقانونیای نبود- قرارداد گذاشتند، تعهّدهای متعدّدی گرفتند که ثروتهای ما را آزاد کنید، تحریمهای ما را بردارید، در امور داخلی کشور ما دخالت نکنید، و ما هم از این طرف گروگانها را آزاد میکنیم. گروگانها را آزاد کردیم، آیا آمریکا به آن تعهّدات عمل کرد؟ آیا آمریکا تحریم را برداشت؟ آیا آمریکا ثروتهای مسدودشده ما را به ما پس داد؟ نه، آمریکا به تعهّد عمل نمیکند؛ خیلی خب، این هم مذاکره و نشستن با آمریکا. یا در برجام؛ گفتند که [اگر] شما فعّالیّت صنعتی هستهای را کم کنید -حالا جرأت نکردند بگویند تعطیلِ تعطیل- به این مقدار فروکاهی کنید، ما این کارها را انجام میدهیم؛ تحریمها را برمیداریم، این کار را میکنیم، آن کار را میکنیم، کردند این کارها را؟ نکردند دیگر. مذاکره مشکل ما را با آمریکا حل نمیکند».
🔻۳- هفته قبل به یادداشت «ریچارد نفیو»، معمار تحریمهای ایران در نشریه آمریکایی «فارن افرز» اشاره داشتیم که از کارآمدی تحریمها و برخورد نظامی علیه ایران ابراز ناامیدی کرده و نوشته بود: «مذاکره، تنها راه برای مقابله و مهار ایران است». عبرتانگیز نیست که آمریکا مذاکره را برای مهار ایران میخواهد و طرفداران مذاکره، به جای آن که دامن همت به کمر بزنند و دستی برای حل مشکلات از آستین بیرون آورند، حل مشکلات! را به مذاکره با آمریکا حواله میکنند؟!
🔻۴- اکنون از کسانی که به قول حضرت آقا « ادّعای فهم سیاسی هم میکنند» و «مدّعی سیاستورزی و سیاستدانی و اطّلاع از اوضاع جهان» نیز هستند، این سؤال در میان است که آیا از درک واقعیتی با این همه وضوح و بداهت ناتوان هستند و خسارت سنگینی که مذاکره با آمریکا در پی دارد را درک نمیکنند؟! اگر پاسخ منفی است که به علت درک و شعور اندک نمیتوانند و نباید در مسئولیتهای نظام حضور داشته باشند! و اگر پاسخ مثبت است و با وجود اطلاع از فاجعهبار بودن مذاکره با آمریکا، کماکان بر انجام آن اصرار میورزند، آیا اصرار آنها غیر از خیانت میتواند نام دیگری داشته باشد؟!
┄┅┅┅┅🍃🇵🇸❤️🇮🇷🍃┅┅┅┅┄
🇮🇷کانال بشیر :ایتا،روبیکا👇
🆔 eitaa.com/basheer
🆔 rubika.ir/basheer3
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 گزینه اسنپبک برجام در تاریخ بشر بیسابقه است، سابقه نداشته اگر طرف مقابلِ قرارداد به وظایفش عمل نکرد و شما از او شکایت کردی، شما را محکوم کنند!
دکتر فواد ایزدی استاد دانشگاه تهران:
🔹وقتی میخواستند برای برجام دستاوردسازی کنند به دروغ میگفتند تمام تهدیدات و تحریمهای قبلی دیگر اجرا نخواهد شد.
🔹️ظریف گفت هر توافقی بهتر از توافق نکردن است، برداشت آمریکاییها از این حرف این بود که هر متنی جلوی ظریف بگذارند او امضا خواهد کرد.
┄┅┅┅┅🍃🇵🇸❤️🇮🇷🍃┅┅┅┅┄
🇮🇷کانال بشیر :ایتا،روبیکا👇
🆔 eitaa.com/basheer
🆔 rubika.ir/basheer3
✅ صراحت مبتنی بر تجربه
⭐ وقتی رهبر حکیم انقلاب در نهم بهمن ماه در روز عید مبعث نکاتی را درباره مذاکره با آمریکا گوشزد کردند و فرمودند: «بدانیم پشت لبخندهای دیپلماسی، دشمنیها و کینههای پنهانی و باطنی خبیث نهفته است. چشمهایمان را باز کنیم و حواسمان باشد که با چه کسی مواجهایم، معامله میکنیم و حرف میزنیم.» بسیاری از رسانه ها از جمله شبکه های عبری ضد ایرانی مدعی شدند: رهبری بالاخره جام زهر را نوشید و علیرغم سخنان گذشته ، برای مذاکره با آمریکا چراغ سبز نشان داد!
🔺اما سخنان دیروز رهبر معظم انقلاب و تاکید بر غیرعاقلانه ،غیرهوشمندانه و غیرشرافتمندانه مذاکره با آمریکا ، تمام تحلیل های ناصواب این شبکه ها را نقش بر آب کرد.
🔺رهبر معظم انقلاب با این سخنان نشان دادند که هنوز بر راهبرد چندین سال قبل خود یعنی : نه مذاکره می کنیم و نه جنگ می شود تاکید دارند. ایشان بارها اعلام کرده اند که « من دیپلمات نیستم و یک انقلابی ام و حرفم را صریح می زنم»
🔺البته این صراحت رهبری را باید در عقلانیت مبتنی بر تجربه ایشان جستجو کرد. اگر ایشان معتقدند که مشکلات مردم با مذاکره حل نمی شود، نه از سر احساس بلکه در پشت آن ، چند دهه تجربه بدعهدی طرف آمریکایی وجود دارد که آخرین آن برجام است.
✍ سعید میرزایی
┄┅┅┅┅🍃🇵🇸❤️🇮🇷🍃┅┅┅┅┄
🇮🇷کانال بشیر :ایتا،روبیکا👇
🆔 eitaa.com/basheer
🆔 rubika.ir/basheer3
🔰 چرا مذاکره با آمریکا غیرعاقلانه است؟!(۱)
👤 #مسعود_اکبری
🔸رهبر حکیم انقلاب روز گذشته در دیدار فرماندهان نیروی هوائی و پدافند هوائی ارتش با اشاره به مطالب و بحثهایی درباره مذاکره در روزنامهها و فضای مجازی و سخنان برخی افراد، فرمودند: «محور این حرفها، موضوع مذاکره با آمریکا است و از مذاکره به عنوان یک امر خوب یاد میکنند، انگار کسی مخالف خوب بودن مذاکره است.»
🔸ایشان با اشاره به پُرکاری وزارت امور خارجه کشورمان در زمینه مذاکره و رفتوآمد و انعقاد قرارداد با همه کشورهای دنیا، تأکید کردند: «تنها استثنایی که در این زمینه وجود دارد آمریکا است. البته اسم رژیم صهیونیستی را به عنوان استثنا نمیبریم؛ چرا که این رژیم اساساً دولت نیست بلکه یک باند جنایتکار و غاصب سرزمین است.»
🔸رهبر معظم انقلاب در تبیین علت استثنا بودن آمریکا از مذاکره، تجربه منفی دهه ۹۰ و حدود ۲ سال مذاکره با آمریکا و چند کشور دیگر را که منجر به انعقاد معاهده هستهای(برجام) شد را دلیلی بر بیفایده بودن مذاکره با آمریکا خواندند و افزودند: «دولت آن روز ما، با آنها نشست، رفتوآمد و مذاکره کرد، خندیدند، دست دادند و رفاقت و همه کار کردند و معاهدهای تشکیل شد که در آن، طرف ایرانی با سخاوت بسیار زیاد، امتیازهای زیادی به طرف مقابل داد اما آمریکاییها به آن معاهده عمل نکردند.»
🔸ایشان استفاده از تجربه «دو سال مذاکره و امتیاز دادن و کوتاه آمدن اما به نتیجه نرسیدن» را ضروری برشمردند و افزودند: «آمریکا همان معاهده را با وجود نقصهایی که داشت نقض کرد و از آن خارج شد. بنابراین، مذاکره با چنین دولتی، غیرعاقلانه، غیرهوشمندانه و غیرشرافتمندانه است و نباید با آن مذاکره کرد.»
🔸بله، تجربه میگوید که مذاکره با آمریکا نهتنها فایدهای ندارد، بلکه خسارتبار هم هست. به این موارد توجه کنید:
🔻- آمریکا با زبان و عمل میگوید که اهل مذاکره و تعهد نیست، اما به برخی کشورهای شرق آسیا (کره شمالی) میگوید بیا با ما مذاکره کن؛ مگر دیوانهاند که با شما مذاکره کنند؟! شما به مذاکرهای که به تایید سازمان ملل رسیده، پایبند نیستید.(حسن روحانی، رئیسجمهور اسبق، آبان 96)
- آمریکاییها به بهانههای مختلف به دنبال اعمال یکسری تحریمهای جدید هستند که با هیچ منطق و روح و متن برجام هم سازگار نبوده و در تعارض است.(حسن روحانی، تیر ۹۶)
- توافق با آمریکا به اندازه جوهر روی کاغذ هم ارزش ندارد. (محمدجواد ظریف، وزیر اسبق امور خارجه، بهمن ۹۷)
- راجع به برجام، ساعتها مذاکره شد، سپس آقای ترامپ با یک امضای سریع آن را باطل اعلام میکند. آیا میتوان با چنین فردی وارد مذاکره شد؟ آیا این اقدام چیزی جز یک نمایش تبلیغاتی است؟!(محمدجواد ظریف، مرداد 97)
- ظریف- شهریور ۹۷- در مصاحبه با شبکه تلویزیونی سیانان و در پاسخ به این سؤال خبرنگار که «اگر شما احساس میکردید آمریکا به تحریمها اعتیاد دارد، چرا توافق را ادامه دادید؟» گفت: «این شاید یک اشتباه بوده است اما مشکل اینجا بود که احساس ما این بود که ایالات متحده یاد گرفته که دستکم در مورد ایران، تحریمها علیرغم ایجاد مشقتهای اقتصادی، نتایج سیاسی مد نظر آنها را به بار نمیآورند و من فکر میکردم که آمریکاییها این درس را یاد گرفتهاند. متأسفانه، اشتباه میکردم.»
- من اعتراف میکنم که اشتباه کردم و به حرف جان کری(وزیر خارجه وقت آمریکا) اعتماد کردم.» (اظهارات ظریف در کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس، آذر ۹۵)
- آیا آمریکا آماده است به متن برجام پایبند باشد، روحش به کنار. تاکنون واشنگتن هر دو را زیر پا گذاشته است.(ظریف، اردیبهشت 96)
- توافق هستهای ایران و گروه 5+1 موسوم به برجام، «تقریباً هیچ» دستاورد اقتصادی برای تهران دربر نداشته است.(ولیالله سیف، رئیس وقت بانک مرکزی ایران در مصاحبه با تلویزیون بلومبرگ، فروردین ۹۶)
- در مسئله برجام، در بعد تحریم و مسائل دیگر سیاسی، آمریکاییها از شیوه نادرستی استفاده میکنند.(علیاکبر صالحی، رئیس وقت سازمان انرژی اتمی، شهریور ۹۵)
- آمریکا تاکنون کار خاصی انجام نداده یا آنگونه که باید عمل میکرد عمل نکرده است، بهویژه در چراغ سبز نشان دادن به بانکهای بزرگ، کوتاهی کرده است تا این بانک همچنان با تردید و دودلی با ایران تعامل داشته باشند گویا در این زمینه سخن شفافی را از آمریکاییها نشنیدهاند، آمریکا در ظاهر وانمود میکند در این زمینه به وظیفهاش عمل کرده است اما در خفا و پشت پرده نهتنها کاری انجام نداد بلکه سعی کرد همه چیز را به بن بست بکشاند.(علیاکبر صالحی، بهمن ۹۵)
🔻ادامه دارد...
┄┅┅┅┅🍃🇵🇸❤️🇮🇷🍃┅┅┅┅┄
🇮🇷کانال بشیر :ایتا،روبیکا👇
🆔 eitaa.com/basheer
🆔 rubika.ir/basheer3
ادامه👇
🔰 چرا مذاکره با آمریکا غیرعاقلانه است؟!(۲)
👤 #مسعود_اکبری
🔻- صریح میگویم، مذاکره با آمریکا فایدهای ندارد.(مجید تختروانچی، عضو وقت تیم مذاکرهکننده هستهای، مرداد ۹۷)
- متاسفانه در شرایط کنونی در مسئله توافق هستهای هیچ راهحل منفعتآوری در مقابل کشورمان وجود ندارد.(روزنامه اعتماد، آذر ۹۷)
- تصویری که امروز از توافق هستهای و تحریمها داریم آن است که ایران موبهمو تعهدات هستهای خود را اجرا میکند، اما تحریمهایی را تحمل میکند که به مراتب سختتر از دوره قبل از توافق است.(روزنامه سازندگی، دی ۹۷)
🔸اظهارات مقامات سابق و اعتراف رسانههای غربگرا درباره نتایج مذاکره و توافق با آمریکا، به موارد مذکور ختم نمیشود. این اظهارات و اعترافات، مُشتی است نمونه خروار. اینها همگی از مصادیق تجربه مذاکره با آمریکاست. تجربهای بسیار مهم و البته پرهزینه. با اینحال جریان غربگرا که بارها ثابت کرده است که «غایب همیشگی کلاس تاریخ است» در ماهها و هفتههای اخیر با شلوغبازی در پی آن است تا خسارت محض مذاکره و توافق با آمریکا را مجددا به مردم ایران تحمیل کند.
🔸رهبر معظم انقلاب- ۱۱ آبان ۹۶- در دیدار دانشآموزان و دانشجویان فرمودند: «بعضیها هستند که میگویند حالا یکجوری، مثلاً یکذرّه، با آمریکا کنار بیاییم، شاید دشمنیشان کم بشود؛ نه، حتّی به آنهایی هم که به آمریکا اعتماد کردند، به آمریکا امید بستند، به سراغ آمریکا رفتند برای کمک گرفتن، رحم نکردند؛ [مثل] چه کسی؟ دکتر مصدّق. دکتر مصدّق برای اینکه بتواند با انگلیسیها مبارزه کند و در مقابل انگلیسیها بایستد به خیال خودش، رفت سراغ آمریکاییها؛ با آنها ملاقات کرد، مذاکره کرد و درخواست کرد؛ [به آنها] اعتماد کرد. کودتای بیستوهشتم مرداد نه بهوسیله انگلیس [بلکه] به وسیله آمریکا در ایران انجام گرفت، علیه مصدّق. یعنی حتّی به امثال مصدّق هم اینها راضی نیستند.»
🔸بیانیه الجزایر نخستین تجربه تلخ ایران از توافق با آمریکا، پس از انقلاب اسلامی بود. توافقی که با خوشخیالی برخی مقامات و غفلت از سیاستهای فریبنده ایالات متحده حاصل شد و برگ دیگری از بدعهدی آمریکا را رقم زد.
🔸برجام نیز جدیدترین سند بدعهدی آمریکا در مقابل ایران است. در شرایطی که دولت یازدهم و دوازدهم، به صورت پیشدستانه تمامی تعهدات خود را انجام داد، دولتهای آمریکا (هم در دوره جمهوریخواهان و هم دوره دموکراتها) به هیچ یک از تعهدات خود عمل نکرده و توافق را به صورت فاحش نقض کردند.
🔻با اینحال حتی اگر سابقه مذاکره و توافق ایران و آمریکا را هم کنار بگذاریم و سراغ دیگر نمونهها در کشورهای خارجی برویم، به وضوح میبینیم که دولت آمریکا «قاتل زنجیرهای توافقات بینالمللی» است.
🔸پیمان ورسای(پیمانی که بین دولتهای پیروز جنگ (انگلیس، روسیه، فرانسه و آمریکا) و متحدین شکست خورده (آلمان، ایتالیا، اتریش- مجارستان) حاصل شد و عهدشکنی آمریکا در این پیمان، وقوع جنگ جهانی دوم را کلید زد، ماجرای فتح نورماندی در جنگ جهانی دوم و بدعهدی آمریکا در مقابل انگلیس، پیمان «اوکاس» میان استرالیا و آمریکا و بدعهدی آمریکا در مقابل فرانسه، پیمان «سالت ۲» میان آمریکا و شوروی، توافق agreed framework میان آمریکا و کره شمالی و... تنها بخش کوچکی از عهدشکنی و بیعملی دولت آمریکا در توافقات بینالمللی است.
🔸«مایک پمپئو» وزیر خارجه اسبق آمریکا که به مدت یک سال نیز در دولت ترامپ رئیس سازمان سیا بود، پیش از این در اظهارنظری گفته بود: «زمانی که رئیس سازمان سیا بودم در سازمان دروغ میگفتیم، تقلب میکردیم، دزدی هم میکردیم. در سازمان سیا برای دروغ، تقلب و دزدی کلاسهای آموزشی برگزار میشود. این کارها یادآور افتخارات تجربه آمریکایی است.»
🔸عهدشکنیهای آمریکا در مقابل ایران و انگلیس و فرانسه و روسیه و مصر و لیبی و کره شمالی و افغانستان و اوکراین و... با یک جستوجوی ساده اینترنتی در دسترس است. با اینحال حامیان مذاکره با آمریکا، چشمان خود را بر این واقعیتهای آشکار بسته و برای مذاکره با ترامپ سر و دست شکسته و غش و ضعف میروند.
🔸بهتر است حامیان «مذاکره و اعتماد به آمریکا» به جای این شلوغبازیها، کمی درباره سرنوشت «معمر قذافی» و «حسنی مبارک» و «اشرف غنی» و... وقت گذاشته و عقلانیت و واقعبینی را جایگزین روش فعلی خود کنند.
┄┅┅┅┅🍃🇵🇸❤️🇮🇷🍃┅┅┅┅┄
🇮🇷کانال بشیر :ایتا،روبیکا👇
🆔 eitaa.com/basheer
🆔 rubika.ir/basheer3
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥رئیس جمهور سابق: ارز مال دولته و قیمت ارز هم در اختیار دولته، بنابراین ما مالک ارز هستیم و میتونیم قیمت دلار رو پایینتر بیاریم.
#عبرت
┄┅┅┅┅🍃🇵🇸❤️🇮🇷🍃┅┅┅┅┄
🇮🇷کانال بشیر :ایتا،روبیکا👇
🆔 eitaa.com/basheer
🆔 rubika.ir/basheer3
🇮🇷🇵🇸
🔰چرا با مذاکره با آمریکا هیچ مشکلی از کشور حل نمیشود؟
🍃🌹🍃
🔹رهبر معظم انقلاب صبح دیروز با اشاره به مذاکره با آمریکا نکتهای راهبردی را اشاره داشته و سپس سؤالی را طرح فرمودند. ایشان بیان داشتند: «چند وقت است میشنوید در روزنامه، در فضای مجازی، در سخنان این و آن، بحث میشود از مذاکرهی دولت. خب، آنچه مورد بحث این بحثکنندگان است ــ چه در داخل، چه در خارج ــ مذاکرهی با آمریکا است. اسم مذاکره را میآورند که «آقا! مذاکره چیز خوبی است»، انگار کسی مخالف با خوب بودن مذاکره است! ... استثنائی که وجود دارد آمریکا است. البتّه رژیم صهیونیستی را اسم نمیآورم، چون دولت نیست؛ رژیم صهیونیستی یک باند جنایتکاری هستند که آمدند یک سرزمینی را غصب کردند، دارند جنایت میکنند؛ او محلّ کلام نیست. استثنا آمریکا است. مذاکره با آمریکا هیچ تأثیری در رفع مشکلات کشور ندارد. این را باید ما درست بفهمیم. این جور به ما وانمود نکنند که اگر نشستیم پشت میز مذاکره با آن دولت، فلان مشکل یا فلان مشکل حل میشود. نه، نخیر. با مذاکره با آمریکا هیچ مشکلی حل نمیشود.»
🔸پیش از اشاره به استدلال این گزاره راهبردی، به نکتهای خیلی مهم که در این کلمات نهفته است، اشاره میکنیم. این نکته چیزی نیست جز هشدار رهبری نسبت به جریان «تحریف». باید بدانیم که جریان تحریف در جنگ شناختی و روایتها به دنبال القای این است که راه حل مشکلات اقتصاد ایران از مسیر مذاکره با آمریکا عبور میکند. این جریان مکمل اثرگذاری تحریمهاست. تحریمها مأموریت تسلیم ملت ایران را دارند. آنچه اثر این تحریم را حداکثری میکند تا دشمن به هدفش دست یابد، همین پادوهای غربزده هستند تا از طریق تحریف تاریخ و واقعیتها، بنبست در کشور را القا کنند. خلاصه این بند همان کلام رهبر حکیم انقلاب است که فرمودند: «جریان تحریف مکمل جریان تحریم است و اگر تحریف را بشکنیم، تحریم نیز میشکند.» اکنون برگردیم به همان گزاره راهبردی؛ چرا مذاکره با آمریکا هیچ مشکلی را حل نمیکند؟
🔹یکم؛ پاسخ اول همان است که رهبری فرمودند. «تجربه»؛ ایشان فرمودند: «ما در دهه ۹۰ نشستیم با آمریکا مذاکره کردیم حدود دو سال. یک معاهدهای هم تشکیل شد....دولت آن روز، رفتند، آمدند، نشستند، برخاستند، مذاکره کردند، گفتوگو کردند، خندیدند، دست دادند، رفاقت کردند، همه کار کردند،.... در این معاهده طرف ایرانی خیلی هم سخاوت به خرج داد. خیلی امتیاز داد به طرف مقابل. اما همان معاهده را آمریکاییها عمل نکردند.»
🔸البته تجربه مذاکره با آمریکا تنها به برجام ختم نمیشود. تاریخ قبل و بعد از انقلاب پر است از بدعهدی ها و دشمنیهای آمریکا با ملت ایران، مانند قرارداد الجزایر. از این منظر مذاکره چند باره با دولت بدعهدی، چون آمریکا خلاف عقل است.
🔹دوم؛ مذاکره یک فرآیند چند ساله است که شروع آن مشخص و پایان آن برای تحقق خواستهها نامعلوم است. در واقع، شروع مذاکره، اگر جه از حیث انتظارات تورمی، تنفسی مصنوعی به اقتصاد میدهد؛ اما از حیث بنیادین به اقتصاد و مؤلفههای آن از دو جهت به شدت آسیب میزند؛ یکی معطلسازی آن به نتیجه مذاکره و دیگری وابستگی اقتصاد به مذاکره. در اولی ظرفیتهای داخلی و منطقهای کشور در میان رقابتهای شدید جهانی مغفول میماند و در دومی با هر نوسانی در مذاکرات، اقتصاد فرو میپاشد.
🔸سوم؛ مذاکره با آمریکا ولو اگر تحریم را حل کند، سایه تحریم را از کشور بر نمیدارد. با هر اختلافی، میگویند تحریمها را برمیگردانیم. سایه تحریم وقتی از کشور برداشته میشود که کشور، اقتصادش درونزا باشد، نه وابسته به آمریکا و دلارش.
🔹از این منظر مذاکرات گذشته برای ما یک درس است که تلاش برای کم اثر کردن تحریم باید در اولویت باشد. در واقع، راه برداشتن تحریم، کم اثر یا بیاثر کردن تحریم است، نه تمرکز بر #مذاکره با #آمریکا. #تحریم وقتی بیاثر شد، تازه امکان مذاکره و برداشتن آن فراهم میشود. در واقع موضوع مهم اولویتبندی راه حلهاست.
┄┅┅┅┅🍃🇵🇸❤️🇮🇷🍃┅┅┅┅┄
🇮🇷کانال بشیر :ایتا،روبیکا👇
🆔 eitaa.com/basheer
🆔 rubika.ir/basheer3
7.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰🔰این اعترافات خیلی عجیبه.
🔹انقلابی ها گوش کنن تا بدرستی راهشون در مبارزه با فرهنگ غربگرایی مطمئن بشن.
🔹غربگراها گوش کنن بلکه آدم بشن. و دست از تقلید کورکورانه از غرب بردارن😂
┄┅┅┅┅🍃🇵🇸❤️🇮🇷🍃┅┅┅┅┄
🇮🇷کانال بشیر :ایتا،روبیکا👇
🆔 eitaa.com/basheer
🆔 rubika.ir/basheer3
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👆اینجا قم یا تهران نیست. اینجا یکی از مراکز آموزشی لاھور پاکستان است
به کوری چشم دشمنان
♦️این اون چیزی هست که غرب و شرق ازش میترسند؛
عمق نفوذ سیاسی انقلاب اسلامی ایران.
انقلاب ایران در خیلی کشورها طرفدار داره.
┄┅┅┅┅🍃🇵🇸❤️🇮🇷🍃┅┅┅┅┄
🇮🇷کانال بشیر :ایتا،روبیکا👇
🆔 eitaa.com/basheer
🆔 rubika.ir/basheer3