هدایت شده از معیار
18.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷🌸
🍀
💠 کلیپ تصویری
✅ موضوع: قدرت و اختیارات رییس جمهور از منظر #مقام_معظم_رهبری
🍃🌻🍃
🌺 رهبر معظم انقلاب:
🔻اینکه میگویند رئیس جمهور تدارکاتچی است، خلاف واقع است.
🔹 این که میگویند رئیس جمهور قدرت اجرایی ندارد صحیح نیست.
🔸عمده مدیریتهای کشور در دست رئیس دولت است.
🔺همه مراکز مدیریتی کشور تقریبا دست رئیس جمهور است.
#روشنگری
#ایران_قوی
#ثامن
#مشارکت_حداکثری
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
🍀
🇮🇷🌸
هدایت شده از معیار
8.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷🌸
🍀
💠قطب نما ۱۷۷
❇️ موضوع: بازیگر سوم
🍃🌻🍃
🔸در #انتخابات_1400 همان سناريوي تکراري حمايت از جريان غربگرا، در دستورکار بيگانگان قرار دارد و با همه توان براي موفقيت جرياني که گمان دارد قرابت بيشتري با اهداف آنان دارد، تلاش خواهد کرد.
#روشنگری
#ایران_قوی
#ثامن
#مشارکت_حداکثری
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
🍀
🇮🇷🌸
هدایت شده از روشنا
⭕️ نطنز و رژیم صهیونیستی
🔻 در مورد علت اقدام رژيم صهيونيستي عليه تاسيسات نطنز دو رويكرد كلي وجود دارد:
➕ رويكرد اول، اين اقدام را سياست اين رژيم در جهت توقف و سنگ اندازي در مسير مذاكرات ميداند.
➕ رويكرد دومي اقدام اسرائيل را با موافقت و همراستايي با آمريكا و در جهت پيشبرد مسير مذاكرات با هدف كاهش اهرم فشار ايران در مذاكره و رسيدن به توافقي ضعيفتر ميداند.
🔸 در همين راستا زمانبندي اقدام كه همزمان با سفر وزير دفاع آمريكا به سرزمينهاي اشغالي و پس از سفر رئيس موساد به واشنگتن و برگزاري دو دور نشستهاي راهبردي ميان آمريكا و اسرائيل انجام شده، نشان از اطلاع و هماهنگي اقدام ميان اين دو بازيگر است.
🔰 بايد توجه كرد كه اسرائيل به هيچ عنوان مخالف مذاكرات هسته اي با هدف مهار توان اتمي و ابزارهاي قدرت ايران نيست اما تلاش ميكند در روند مذاكرات تاثيرگذار بوده و ملاحظاتش لحاظ شود.
🔹 نكته بسيار مهم ديگر در مورد سياست رژيم صهيونيستي در قبال ايران، تغيير سياست راهبردي اين رژيم در قبال ايران است. به طور سنتي تل آويو اقدامات خود را با هماهنگي با آمريكا و به شكل وابسته به واشنگتن تعريف ميكرد اما به نظر ميرسد در سالهاي اخير با لحاظ افول جايگاه آمريكا و تغيير نقش منطقه غرب آسيا در سياست كلان اين كشور، رژيم صهيونيستي مستقلاً سياست خود را در قبال ايران تعريف و در حال اجراي اين سياست است. در اين راستا انجام عمليات تاكتيكي و كنترل شده توسط اين رژيم، با هدف ممانعت از جنگ تمام عيار يا اقدام قاطع ايران در دستور كار قرار گرفته است. ارزيابي مقامات اسرائيل عدم واكنش جدي ايران به اين گونه اقدامات محدود تاكتيكي است؛ خرابكاري اخير نطنز و اقدامات مشابه نظير ترور شهيد فخريزاده نمونه هايي از اين سياست است كه در صورت عدم واكنش مناسب تكرار خواهد شد.
📍 جهت ايجاد بازدارندگي و تغيير محاسبات دشمن صهيونيستي ميبايست نقطه كانوني راهبرد جديد آن از طريق اقدام عملياتي روشن و صريح و در سطحي كلانتر از محاسبات وي انجام شود تا اولاً بازدارندگي جمهوري اسلامي احيا و ثانياً مانع از شكلگيري ارزيابي قطعي و تثبيت رويكرد رژيم صهيونيستي شود.
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
هدایت شده از روشنا
4. کلاب هاوس.pdf
334K
#بخوانید|كلاب هاوس؛ تهدیدها و فرصتها
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
هدایت شده از روشنا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اصلاح رهبر انقلاب درباره آمار رتبه اقتصادی ایران: آمار بیان شد مربوط به پنج سال قبل است/ از کسانی که به من تذکر دادند متشکرم
🔹رهبر معظم انقلاب اسلامی با بیان اینکه قصد داشتم از سه هفته پیش موضوعی رابه مردم بگویم، فرمودند: پس از بیان سخنانی که اول فروردین در باب رتبه اقتصادی بیان شد چند نفر گفتند که آمار صحیح نبوده و آنچه بنده در مورد رتبه ۱۸ام اقتصادی کشور بیان کردم مربوط به ۵سال قبل است.
🔹پس از استعلام از دفتر لازم است به عرض برسانم که سخن آنها صحیح بوده بنابراین از افرادی که به بنده تذکر دادند تشکر میکنم.
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
هدایت شده از روشنا
نظر رهبر انقلاب در مورد مذاکرات وین / مذاکره نباید فرسایشی شود
🔹رهبر معظم انقلاب با بیان اینکه باید مراقبت شود که مذاکره فرسایشی نشود، گفتند:
نباید جوری باشد که طرف مقابل این مذاکره را کش دهد
🔹البته آمریکاییها مذاکره می کنند که یک حرف باطلی را تحمیل کنند.
🔹اروپایی ها در بخشی از این جلسات اقرار می کنند که حق با ایران است اما در مقام تصمیم گیری تابع آمریکا هستند
🔹آمریکا زورگو و تحمیل کننده است، بنابراین پیشنهاد های آنها متکبرانه بوده که حتی ارزش نگاه کردن ندارد
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
هدایت شده از بشیرbasheer
8.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷🌸
🍀
💠قطب نما ۱۷۷
❇️ موضوع: بازیگر سوم
🍃🌻🍃
🔸در #انتخابات_1400 همان سناريوي تکراري حمايت از جريان غربگرا، در دستورکار بيگانگان قرار دارد و با همه توان براي موفقيت جرياني که گمان دارد قرابت بيشتري با اهداف آنان دارد، تلاش خواهد کرد.
#روشنگری
#ایران_قوی
#ثامن
#مشارکت_حداکثری
┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷✍بشیر:ایتا،سروش،روبیکا👇
🆔 eitaa.com/basheer
🆔 sapp.ir/basheer2
🆔 rubika.ir/basheer3
🍀
🇮🇷🌸
هدایت شده از روشنا
🔰 سناریویی که با انفجار نطنز آغاز شد
🔹 خرابکاری در نیروگاه هستهای ایران در نطنز، آنگونه که برخی منابع اسرائیلی نیز بر آن تصریح دارند، سنگاندازی نتانیاهو در اعاده مذاکرات هستهای ایران با غرب و آمریکا بود. همان منابع نگرانی خود را کتمان نکردهاند که نتانیاهو از تشدد تنش با ایران اهداف شخصی و سیاسی خود را دنبال میکند.
🔻 نتانیاهو، و کانونهای هوادار او در ایالات متحده آمریکا، زمانی که نتوانستند مانع از اعاده مذاکرات با ایران شوند راهکار خرابکاری را برگزیدند یعنی آنگاه که در تحمیل نظر خود بر سیاست خاورمیانهای دولت بایدن ناکام ماندند تصمیم گرفتند آن را متلاشی یا حتی به ضد خود تبدیل کنند.
📍 سناریویی که در نطنز رقم خورد با انفجار فوق پایان نیافت. سپس به این تحلیل دامن زده شد که گویا خرابکاری نطنز عملیات هماهنگ دولتهای آمریکا و اسرائیل بود برای ناتوان کردن ایران در مذاکرات هستهای. این نگرش اگر در حد تحلیل بماند با گذشت زمان قابل سنجش و داوری است. خطر آنجاست که بر پایه این تحلیل اقداماتی چون حمله موشکی به مواضع آمریکا در عراق و سایر کشورهای منطقه انجام گیرد و به ایران یا گروههای هوادار ایران منتسب شود مانند حمله موشکی به فرودگاه اربیل در کردستان عراق که ساعاتی پیش رخ داد.
🔻 اینگونه اقدامات در چارچوب سناریویی است که نتانیاهو و سایر کانونهای آشوبگر طراحی و اجرا کردند و با انفجار نطنز آغاز شد. افراطیگری هماره بهترین بستر برای اجرای طرحهای پیچیده اطلاعاتی بوده است.
🔻 صهیونیستهای افراطی، که تبار خانوادگی نتانیاهو به آنان میرسد، بنیانگذاران تروریسم جدید در خاورمیانه هستند و زمانی که منافعشان با سیاست دولتهای غربی در تعارض قرار گرفته است پروایی نداشتند که به عملیاتی چون ترور و قتل لرد موین وزیر مستعمرات دولت بریتانیا (۲۲ فوریه ۱۹۴۲)، بمبگذاری و انفجار هتل شاه داوود اورشلیم و قتل ۹۱ بریتانیایی (۲۲ ژوئیه ۱۹۴۶)، بمبگذاری در قطار قاهره- حیفا و قتل دهها نظامی بریتانیایی (فوریه- مارس ۱۹۴۸)، و ترور و قتل کنت فولکه برنادوت میانجی سوئدی سازمان ملل در فلسطین (۱۷ سپتامبر ۱۹۴۸)، دست زنند.
👤 عبداله شهبازی
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
هدایت شده از پیک صبا
🔰 اطلاعنگاشت | توطئههای ضد انتخاباتی
🔻رهبر انقلاب اسلامی در سخنرانی نوروزی خطاب به ملت ایران (۱۴۰۰/۱/۱)، برخی از اقدامات دشمن در جهت بیرونق کردن انتخابات ۱۴۰۰ را برشمردند که در این اطلاعنگاشت مرور میشود.
🌷به ما بپیوندید:
🆔 Eitaa.com/salehinrasad
🆔 Sapp.ir/salehinrasad
🍃
هدایت شده از پیک صبا
💥 در مواجهه با تمدن غرب، کدام استراتژی را باید دنبال کنیم؟:
۱. انزوا (کنارهگیری از مدرنیته)؛
۲. مدرنیزاسیون (پذیرشِ کامل مدرنیته)؛
۳. مدرنیته اسلامی (ترکیبِ اسلام و مدرنیته)؛
۴. تمدن اسلامی (انحلال مدرنیته در تمدن نوین).
🔵 استاد سید محمّدمهدی میرباقری:
«سؤال این است که استراتژیِ انقلاب اسلامی درمقابلِ تمدّن غرب چه باید باشد؟ با این مدنیت مدرن که پیش روی ماست چه باید کرد؟
جوابهای متفاوتی به این پرسش داده شده است و رویکردهای مختلفی شکل گرفته است.
.
1⃣ رویکرد اول این است که ما باید بهطورکلی از این تمدن تبرّی بجوییم و سعی کنیم به هیچ وجه آلودهٔ به آن نشویم و انزوای کامل پیدا کنیم. این یک مدل است که طبیعتاً نمیتواند نسخهٔ اجتماعی باشد و نسخهٔ مقابلهٔ با آن دستگاه نیست. یعنی، اینکه آدم منزوی بشود و بهصورت همان زندگی کاملاً سنتیِ قدیم زندگی کند و از مظاهر تمدنی هم مطلقاً استفاده نکند، تقریباً نشدنی است؛ اگر هم بشود، یک الگوی عمومی نیست و برخورد فعال با واقعه نیست. نمونهاش مدلِ مقلدهای مرحوم میرزا صادق تبریزی است.
2⃣ رویکرد دوم این است که تمدّن غرب کلاً پدیدهٔ خیلی خوبی است و ما باید آن را بپذیریم و خودمان را با آن تطبیق دهیم، و حَتّی فرهنگ دینی و سنن مذهبی خودمان را به نفع آن تغییر دهیم. این پاسخِ روشنفکرهای سکولار است که تمامیتِ اندیشهٔ غربی را قبول کردهاند و معتقد به تمدّن غرب با همه لایههای آن هستند؛ یعنی از لایههای ایدئولوژیک تا فلسفی و تا لایههای علمی و صنعتی و ساختارهای اجتماعیِ آن را به رسمیت میشناسند؛ میگویند ما باید تمامیت این تمدّن را بپذیریم؛ نمیشود اقتصادش را پذیرفت ولی ایدئولوژی آن را نپذیرفت. اقتصادِ لیبرال با فرهنگِ لیبرال و با سیاستِ لیبرال هماهنگ است و اینها با لایههای عمیقترِ اندیشههای فلسفی و با لایههای عمیقتر ایدئولوژیکی یک مجموعه هستند؛ این مجموعه را بهتمامه باید بپذیریم و سعی کنیم که خودمان را با همهٔ لایههای آن وفق دهیم. من گاهی از این نظریه به «مدرنیزاسیون» و اصلاح تمام ابعاد حیات اجتماعی ازجمله قرائت دینی جامعه تعبیر میکنم؛ چون میگویند در چالش بین دینداری و دنیای مدرن ما باید قرائتِ دینی را در همهٔ عرصهها با دنیای مدرن وفق دهیم. که در دورهای سعی کردند این ادعا را در مقیاس منطق هم تئوریزه کنند. مثلاً نظریهٔ قبض و بسط میخواست پذیرش تمدّن غرب را در مقیاس منطق تئوریزه کند؛ این نظریه میگفت منطقاً معرفتی صحیح است که در دادوستدِ با علوم مدرن باشد؛ حَتّی میگفت معرفت دینی هم باید از علوم مدرن تبعیت کند. به عبارت دیگر، در تعاملِ درونیِ منظومهٔ معرفت، باید متغیر اصلیْ معرفتهای تجربی و علمی و عقلانی باشد و معرفت دینی تابع باشد.
3⃣ رویکرد سوّم که معمولاً حقیر آن را «مدرنیته اسلامی» یا اسلامی کردن مدرنیته تعبیر میکنم، میگوید لایهای از مدرنیته باید تغییر کند که آن اخلاق است؛ یعنی لایهٔ معنویت و اخلاق باید احیاء شود و به مناسباتِ دنیای مدرن ضمیمه گردد تا جامعهٔ اسلامی درست بشود. مدل آقای هاشمی همین بود و مدلِ برخی مسئولین کنونی هم همین است.
اما باید توجه کرد که مدرن شدن به این نیست که ما فقط محصولات مدرن را مصرف کنیم؛ باید انسانی که در این فضا زندگی میکند، انسان مدرن بشود؛ انسان مدرن کسی است که احساسش، عواطفش، عقلانیتش و مهارتهایش همه مدرن بشود؛ چون اصل مدرنیته روی دوش انسانهایی سوار است که مدرن شدهاند. لذا بهنظر من، تحول اساسی در دنیای مدرن، تحول انسانی است.
4⃣ رویکرد چهارم، رویکرد تمدّن اسلامی است؛ یعنی اگر «آرمانِ» ما عصر ظهور است، «افقِ» قابلدستیابیِ ما در قبل از ظهور، تمدنسازی اسلامی است.
این تمدّن چگونه ساخته میشود؟ رهبر معظم انقلاب میفرمایند اول باید انقلاب کنیم؛ این انقلاب، چون مبتنی بر یک ارزشها و دنبال تحقق یک ارزشهایی است، حتماً با جامعه جهانی درگیر خواهد شد. و این درگیری هم درگیریِ همهجانبهای است. در متن این درگیری باید شما به سمت تمدّن اسلامی حرکت کنید.
پس باید «انقلاب» کنیم و «نظام» بسازیم. این دو کار را انجام دادهایم. در ادامهٔ مسیر باید «دولت» بسازیم، و بعدش «جامعه» بسازیم و بعد «تمدّن» بسازیم. این پنج مرحلهای است که باید طی کنیم.
در این پنج گام باید با روش «استحاله» با تمدن مدرن مواجه شویم و تلاش کنیم تمدن مدرن را در تمدن اسلامی منحل کنیم (اقلاً در مقیاس منطقهای). ما در مرحلهٔ اصلِ انقلاب اسلامی این کار را کردیم. در مرحلهٔ تدوین قانون اساسی هم این کار را تجربه کردیم. در مرحلهٔ دولتسازی اسلامی هم باید همین کار را بکنیم.» (دی ۱۳۹۷)
🌷به ما بپیوندید:
🆔 Eitaa.com/salehinrasad
🆔 Sapp.ir/salehinrasad
🍃
هدایت شده از پیک صبا
نظر رهبر انقلاب در مورد مذاکرات وین / مذاکره نباید فرسایشی شود
🔹رهبر معظم انقلاب با بیان اینکه باید مراقبت شود که مذاکره فرسایشی نشود، گفتند:
نباید جوری باشد که طرف مقابل این مذاکره را کش دهد
🔹البته آمریکاییها مذاکره می کنند که یک حرف باطلی را تحمیل کنند.
🔹اروپایی ها در بخشی از این جلسات اقرار می کنند که حق با ایران است اما در مقام تصمیم گیری تابع آمریکا هستند
🔹آمریکا زورگو و تحمیل کننده است، بنابراین پیشنهاد های آنها متکبرانه بوده که حتی ارزش نگاه کردن ندارد.
🌷به ما بپیوندید:
🆔 Eitaa.com/salehinrasad
🆔 Sapp.ir/salehinrasad
🍃