⚘🌿🍁🌻🌾🌸🍀⚘شخصی یهودی خدمت رسول خدا(ص) رسید و پرسید: راز اینکه تو را «محمّد»، «احمد»، «ابی القاسم»، «بشیر»، «نذیر» و «داعی» نامیده اند چیست؟ رسول خدا (ص)فرمود:
🟦 «اَمّا مُحمَّد فَانّی مَحْمُودٌ فِی الْارْضِ وَ امّا اَحْمَدُ فَانّی مَحْمودٌ فِی السَّماءِ وَ امّا ابوالقاسِمِ فَاِنَّ اللّهَ یَقْسِمُ یَوْمَ الْقِیامَةِ قِسْمَةَ النّارِ فَمَنْ کَفَرَ بی مِنَ الاَْوَّلینَ وَ الآخِرینَ فَفِی النّارِ وَ یَقْسِمُ قِسْمَةَ الْجَنّةِ فَمَنْ آمَنَ بی وَ اَقَرَّ بِنُبُوَّتی فَفِی الجَنَّةِ؛
🟦 امّا محمد برای این است که من در زمین ستایش شده هستم و امّا احمد، به راستی من در نزد آسمانیان ستوده شده ام. امّا ابوالقاسم نامیده شدم چون خداوند در روز قیامت بخشی از آتش را جدا می کند، پس هر کسی از گذشتگان و آیندگان به من کفر بورزد در آتش خواهد بود، و بهشت را جدا می کند، پس کسی که به من ایمان آورده باشد و اقرار به نبوت و رسالت من کرده باشد، در بهشت خواهد بود.»
حضرت در ادامه فرمود:
🟦 «وَ امَّا الدّاعی فَاِنّی اَدْعُوا لنّاسَ اِلی دِینِ رَبّی وَ اَمَّا النَّذیرُ فَاِنّی اُنْذِرُ بِالنّارِ مَنْ عَصانی و اَمَّا البَشیرُ فَاِنّی اُبَشِّرُ بِالْجَنَّةِ مَنْ اَطاعَنی؛
🟦 اما داعی برای این است که من مردم را به سوی دین پروردگارم دعوت می کنم و اما نذیر برای این است که من کسانی را که نافرمانی ام کنند با آتش انذار می کنم و بشیر برای این است که کسی که مرا اطاعت کند، به بهشت بشارت می دهم.».
📒معانی الاخبار، شیخ صدوق، ص۵۲ ح ۲
📒منتخب میزان الحکمه، ص ۴۹۵
⛳اللهم عجل لولیک الفرج ⛳
@DinAssLamm
⚘🌿🍁🍀🌸🌾☘امام علی علیه السلام:
🟦فَإِيَّاکُمْ وَالتَّلَوُّنَ فِي دِينِ اللهِ، فَإِنَّ جَمَاعَةً فِيمَا تَکْرَهُونَ مِنَ الْحَقِّ، خَيْرٌ مِنْ فُرْقَة فِيمَا تُحِبُّونَ مِنَ الْبَاطِلِ. وَ إِنَّ اللهَ سُبْحَانَهُ لَمْ يُعْطِ أَحَداً بِفُرْقَة خَيْراً مِمَّنْ مَضَى، وَ لاَ مِمَّنْ بَقِيَ
🟦از چنددستگی در دین حذر کنید، که همبستگی و وحدت در راه حق، گرچه کراهت داشته باشید، از پراکندگی در راه باطل، گرچه مورد علاقه شما باشد، بهتر است؛ زیرا خداوند سبحان نه به گذشتگان و نه آیندگان، چیزی را به تفرقه عطا نفرموده است»
📒خطبه_176
⛳اللهم عجل لولیک الفرج ⛳
@DinAssLamm
⚘🌾🌸☘🍁🍀⚘🌿 امام حسن عسکری(ع) فرمودند:
🟦علماي شيعيان ما که عهده دار امور ضعفاي دوستان و اهل ولايت ما هستند، روز قيامت در حالي مي آيند که نورها از تاج هايشان مي درخشد، بر سر هر کدام از آنان تاجي هست که از آن تاج ها آن نورها در عرصات قيامت پخش مي گردد، و خانه هاي آن به مسافت سيصد هزار سال است، پس شعاع تاج هايشان در تمام آنها منتشر مي شود، آنگاه هيچ يتيمي که او را تکفّل کرده و از تاريکي جهل به آموزش و تعليم بيرون برده، و از حيرت گمراهي رهانيده است در آنجا نماند مگر اينکه به شُعبه اي از انوار آن ها دست مي يازد، پس آن نورها ايشان را بالا مي برند تا اينکه به بلنداي بهشت مي رسانند، سپس بر منزلگاه هايي که در جوار اساتيد و معلمانشان برايشان مهيّا شده و در محضر امامانشان که به آنها دعوت مي کرده اند قرار دارد، فرودشان مي آورند.
📒 مکیال المکارم ج ۲ ص ۳۳۱
⛳اللهم عجل لولیک الفرج ⛳
@DinAssLamm
⚘🍀🌸🌾🌻🌿🍁☘امام علی عليه السلام :
🕋فَإِنَّمَا أَهْلُهَا کِلاَبٌ عَاوِيَةٌ وَسِبَاعٌ ضَارِيَةٌ يَهِرُّبَعْضُهَا عَلَى بَعْض، وَيَأْکُلُ عَزِيزُهَا ذَلِيلَهَا، وَيَقْهَرُ کَبِيرُهَا صَغِيرَهَا، نَعَمٌ مُعَقَّلَةٌ وَأُخْرَى مُهْمَلَةٌ
🕋«جز اين نيست که دنياپرستان همچون سگ هايى هستند که پيوسته پارس مى کنند يا درندگانى که در پى دريدن يکديگرند، در برابر يکديگر مى غرند، و زوزه مى کشند، زورمندان، ضعيفان را مى خورند و بزرگ ترها کوچک ترها را مغلوب مى سازند يا همچون چهارپايانى هستند که دست و پايشان بسته شده و گروه ديگرى همچون حيواناتى هستند رها شده در بيابان شهوات و...
⛳اللهم عجل لولیک الفرج ⛳
@DinAssLamm
⚘🌿🍁🍀🌻🌾 ⚘برگی ازتاریخ سرخ شیعه
🕋شیعه نستوه ومدافع بزرگ پیامبر《ص 》حضرت ابوطالب علیه السلام - مومن قریش او یک لحظه از خدا غافل نبود ؛ بلکه از جانشینان حضرت ابراهیم علیه السلام ، بودو طبق پیشگوییهای انبیای الهی، منتظر نبوت خاتم پیامبران صلی الله علیه وآله بود. از این جهت، پیش از آن که رسول خدا از مادرش متولد گردد، حضرت ابوطالب به رسالت وی ایمان داشت و هنگامی که «فاطمه بنت اسد»، تولد پیامبر اسلام را به اطلاع وی رسانید، و از غرایب امرش در هنگام زایمان او سخن گفت، «ابوطالب» فرمود: از این کارها و چنین نوزادی تعجب میکنی ؟ صبر کن ، سی سال دیگر ، تو نیز همانند وی را که وزیر و وصیش خواهد بود، به دنیا میآوری !
جلوه هایی از ایثار و فداکاری ابوطالب :
هنگامی که رسول خدا ص به دنیا آمد، پدرش ، از دنیا رفته بود ؛ از این رو، کفالت او را جدش «عبدالمطلب» به عهده گرفت، و هنوز بیش از هفت سال از عمر وی نگذشته بود که جدش نیز از دنیا رفت. عبدالمطلب در هنگام احتضار در جمع فرزندانش ، ابوطالب را به عنوان کفیل پیامبر ص معرفی کرد.
🕋 ابوطالب پیامبر را پیش خود برد، و با این که ثروتی نداشت ، اما بهترین سرپرست برای آن حضرت بود ؛ ابوطالب نسبت به پیامبر چنان دوستی و محبت شدیدی ابراز میداشت که هیچ یک از فرزندان خود را تا آن اندازه دوست نمیداشت . در کنار پیامبر میخوابید و هر گاه بیرون میرفت ، او را نیز همراه خود میبرد.
علامه مجلسی (ره) نقل میکند: «هرگاه رسول خدا در رختخوابش میخوابید، حضرت ابوطالب پس از آن که همه میخوابیدند، به آرامی او را بیدار میکرد، و رختخواب علی را با وی جابه جا مینمود، و فرزند خود و برادرانش را جهت حفاظت وی مأمور میساخت.»
🕋حضرت ابوطالب رسول خدا را از سن هشت سالگی به خانه خویش منتقل ساخت، و تا سن پنجاه سالگی رسول خدا ص ، لحظه ای از یاری و حمایت او دست برنداشت و او را بر خود و فرزندانش مقدم میداشت! و خطرهای احتمالی را که متوجه رسول خدا میگردید ، خود و فرزندانش با جان و دل میخریدند و آن چنان فداکاری و ایثاری مینمودند که ملائکه و جبرئیل به آنها مباهات میکردند!
ابن ابی الحدید مینویسد: «ابوطالب، کسی است که پیامبر خدا را در دوران کودکی اش کفالت نمود و در بزرگی اش او را مورد حمایت قرار دادو از شرارت کفار قریش جلوگیری کرد. وی در این راه انواع سختیها و گرفتاریها را تحمل نمود، و بلاها را با جان و دل خرید و در یاری و نصرت پیامبر و تبلیغ آیینش با تمام وجود قیام کرد ! آن چنان ایثار نمود که «جبرئیل» در هنگام وفات او بر پیامبر نازل شد و خطاب کرد : دیگر از مکه خارج شو؛ زیرا یاور و کمک تو از دنیا رفته است!
پس از وفات ابوطالب آن چنان عرصه را بر پیامبر ص تنگ کردند که رسول خدا سال وفات «ابوطالب» و حضرت خدیجه س را «عام الحزن»، سال غمها و اندوه ، نامیدند .
📒بحارالانوار، ج ۳۵ ، ص ۹۳.
📒ابن ابی الحدید، ج ۱، ص ۲۹
⛳اللهم عجل لولیک الفرج ⛳
@DinAssLamm
9.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🟦کلیپ
ایمان حضرت ابوطالب علیه السلام
⛳اللهم عجل لولیک الفرج ⛳
@DinAssLamm
4_5841316343315433080.mp3
3.23M
🕋مقام ابوطالب
🕋مومن نستوه
⛳اللهم عجل لولیک الفرج ⛳
@DinAssLamm
4_5929512654925203854.mp3
1.9M
🕋مقام ابوطالب
🕋مومن نستوه
⛳اللهم عجل لولیک الفرج ⛳
@DinAssLamm
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🕋تلاوت قرآن
بهترین غذای روح
⛳اللهم عجل لولیک الفرج ⛳
@DinAssLamm
8.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🕋فقط ایمان، ایمان ابوطالب
⛳اللهم عجل لولیک الفرج ⛳
@DinAssLamm
4_5929194638366738878.mp3
2.26M
🕋مظلومیت ومقام بسیاربالای ابوطالب
🟥اللهم لعن جبت و طاغوت والقوم ظالمین وصوفیه🟥
🟦آقای معاونیان
⛳اللهم عجل لولیک الفرج ⛳
@DinAssLamm
🕋 فرزند محمد صلی الله علیه و آله و سلم در راه است، باتزکیه نفس خودت رابه امامت برسان مثل حبیب ابن مظاهرشو مثل ابوذرشو ،مقدادشو
🕋عید مبعث رابه آقا امام زمان عج تبریک عرض میکنیم
▪️خدایا حق رابرسان به حق انوارمقدس وکلمات مطهرت▪️
⛳اللهم عجل لولیک الفرج ⛳
@DinAssLamm