🔴رموز موفقیت در برابر دشمنان🔴
🔷رهبر انقلاب در دانشگاه افسری امام حسین (ع) با استناد به آیات 118 تا 120 سوره آل عمران، رموز موفقیت در سیاست خارجی و مواجهه با دشمنان را تبیین نمودند.
🔷آیات 118 تا 120 سوره آل عمران در مدینه و پس از آن نازل شد که عدهای از مسلمانان، تعامل و مراودات زیادی با یهودیان برقرار نمودند. بر همین اساس خداوند در آیات مذکور چند نکته را به مسلمانان و مومنان تذکر میدهند. اول) بیان ویژگیهای دشمنان، آنها از هر گونه شرّ و فسادی نسبت به شما [مومنان] کوتاهی نمیکنند و دوست دارند شما در رنج باشید. دوم) دشمنی آنان با شما در نهان، بیشتر از آن است که در کلامشان آشکار و اظهار میکنند. سوم) به دشمنانتان اعتماد نکنید با آنان همراهی ننمایید و دشمنان را دوست و محرم اسرار خود قرار ندهید. چهارم) صبر و تقوا پیشه کنید تا از نقشههای آنان زیانی به شما نرسد.
🔷رهبر انقلاب صبر و تقوا (رموز موفقیت در برابر دشمنان) را اینگونه معنا و تبیین نمودند : «صبر یعنی در میدان باقی ماندن، از میدان بیرون نرفتن...استقامت کردن، چشم به هدفهای دور و به افقهای دور دوختن...تقوا مراقبت از خود برای عدم انحراف از جادّهی شریعت اسلامی...مراقبت از خود در مقابلهی دشمن، پرهیز از اعتماد به دشمن...مراقبت از حیله و مکر دشمن است.» ✅ لینک بیانات رهبر انقلاب👇
farsi.khamenei.ir/speech-content?id=40055
🚩 @DrRezaSeraj
🔴دام اروپا برای ایران🔴
🔷چرا اروپاییها به دنبال توافق دو مرحلهای با ایران هستند؟ چرا آنان تمایل دارند توافق کلی با ایران در تابستان انجام شود و جزئیات توافق به بعد از اجرای تحریمهای آمریکا موکول گردد؟
♦️چرایی توافق دو مرحلهای اروپا با ایران
1⃣ایران تا تحریمهای آمریکا در برجام بماند
2⃣تا بازگشت تحریمها، به ایران امتیاز ندهند
3⃣شرکتهای اروپایی مشمول جریمه نشوند
4⃣زمان و توانایی مقابله را از ایران بگیرند
5⃣ستاندههای ایران در توافق به حداقل برسد
6⃣ایران مزیتهای خود را اجباراً واگذار کند
7⃣پس از تحریمها، ایران توافق بد را بپذیرد
8⃣فشار اقتصادی، روانی و عملی همافزا شود
🔷بنابراین طرفهای اروپایی سعی دارند با دو مرحلهای کردن توافق، ایران را در شرایط اضطرار قرار داده تا پس از تحریمهای آمریکا در آبان، مجبور به توافق تحت هر شرایطی گردد. در چنین وضعیتی، متاسفانه شبکه همکار داخلی غرب در ایران، از طریق روزنامههای زنجیرهای، در صددند اروپاییها را تطهیر و افکار عمومی را تخدیر کنند. بر این منوال، مواضع به ظاهر انقلابی شاید آدرس غلط و حساسیت زدایی از توافق بد با اروپا باشد.
🚩 @DrRezaSeraj
🔴مذاکره با اروپا چه شروطی داشت؟🔴
🔷مذاکره با اروپا باید در چارچوب شروط تعیین شده از سوی رهبر معظم انقلاب انجام شود. نباید داستان عبور از خطوط قرمز در برجام تکرار شود.
♦شروط رهبر انقلاب در مذاکره با اروپا
1⃣ثابت کنند بیصداقتی و بدعهدی ندارند
2⃣جبران دو سال سکوت در مقابل آمریکا
3⃣عدم طرح موضوع موشکی در مذاکرات
4⃣صدور قطعنامه علیه نقض مکرر برجام
5⃣عدم طرح موضوع منطقهای در مذاکرات
6⃣مقابله اروپا با تحریمهای آمریکا علیه ایران
7⃣ارائه تضمین کامل برای فروش نفت ایران
8⃣تضمین خرید نفت از ایران پس از تحریم
9⃣تضمین تجارت از سوی بانکهای اروپا
🔷رهبر انقلاب پس از تعیین چارچوب مذاکره با اروپا فرمودند : «ما با این سه کشور دعوا نداریم، اما اعتماد نداریم به آنها؛ آن هم متکی است به سابقهشان. اگر اروپاییها در پاسخگویی به مطالبات ما تعلل کردند، حق ایران برای آغاز فعالیتهای هستهای محفوظ است. وقتی دیدیم برجام فایدهای ندارد، یکی از راههایش این است که برویم سراغ بازیافت فعالیتهای تعطیلشده.»
🚩 @DrRezaSeraj
🔴اهداف حمله تروریستی اهواز🔴
🔷چرا در حمله تروریستی #اهواز مردم هدف قرار گرفتند؟ آیا اقدامات تروریستی علیه مردم، بخشی از یک پازل جنگ شناختی است؟ اهداف ایجاد ادراک ناامنی در مردم ایران چیست؟
🔷واقعیت این است که سلطهگران در چارچوب یک جنگ ترکیبی (جنگ اقتصادی، جنگ شناختی و...) رویگردانی اجتماعی و ایجاد بیثباتی در ایران را به انتظار نشسته بودند. در این پروژه که نام تابستان داغ را بر آن نهاده بودند؛ گسست اجتماعی ناشی از جنگ اقتصادی و شناختی، میبایست محاسبات در ایران را تغییر داده و تهران را مهیای پذیرش شروط آمریکا در توافق جدید میساخت. شکست در فاز اول این پروژه (تغییر ادراک و نگرش مردم از مبدأ جنگ اقتصادی) سلطهگران را بر آن داشت تا اقدامات تروریستی و ایجاد ناامنی در ادراک مردم را نیز به مبدأ جنگ شناختی اضافه نمایند. در این ارتباط عبدالخالق عبدالله، مشاور سیاسی ولیعهد امارات، در صفحه توئیتر خود نوشت : «کشاندن جنگ به عمق خاک ایران گزینهای آشکار است که در آینده بیش از پیش خود را نشان خواهد داد.»
🔷به نظر میرسد دشمنان برای تسلیم طلبی مردم و تغییر محاسبات در ایران، وارد فاز جدیدی از تهدیدات ترکیبی شدهاند. بدیهی است آنان در این مسیر چشم به عملیات تکمیلی شبکه همکار داخلی در ایران دارند تا سیاستهای پیشدستانه امنیتی ایران در منطقه را به چالش بکشند. #اهواز_تسلیت #ایران_تسلیت
🏴 @DrRezaSeraj
🔴در عربستان چه خبر است؟!🔴
🔷برخی تحلیلگران احتمال میدهند که شاید کشته شدن جمال خاشقچی سناریوی مشترک آمریکا، اسرائیل و عربستان برای خلاص شدن از بدل «محمد بن سلمان» باشد تا قبل از مرگ پادشاه، «خالد بن سلمان» را به ولیعهدی عربستان منصوب کنند.
🔷این دسته از تحلیلگران همچنان بر این باورند که در ماجرای تیراندازی چند ماه گذشته در کاخ الخزامی ریاض، محمد بنسلمان کشته شده است. پیشتر «سیبیاس» به نقل از یک مقام مطلع آمریکایی مدعی شده بود که محمد بن سلمان، به خاطر زندانی کردن مادرش «فهدة بنت فلاح» با برادرانش دچار اختلاف شدید گردیده است.
🔷اگر تحلیل مذکور صحیح باشد؛ باید در آیندهای نه چندان دور شاهد زلزله سیاسی شدید در ریاض باشیم که امواج آن در منطقه نیز احساس خواهد شد.
🚩 @DrRezaSeraj
🔴رونمایی از ولیعهد جدید آل سعود🔴
🔷واشنگتن، حتی با فرض زنده بودن محمد بن سلمان، ناگزیر به تغییرات سیاسی در ریاض شده است. آمریکا دو سناریوی تغییر سیاسی در عربستان پیش رو دارد.
🔷واشنگتن در سناریوی اول تغییرات سیاسی در ریاض، احمد بن عبدالعزیز را جایگزین محمد بن سلمان، ولیعهد کنونی آل سعود، خواهد کرد و در سناریوی دوم، خالد بن سلمان را بر مسند ولیعهدی عربستان خواهد نشاند. در این ارتباط روزنامه فرانسوی فیگارو بازگشت تعجیلی خالد از آمریکا را دلیلی بر تغییرات قریب الوقوع در عربستان و ولیعهدی وی دانست. همچنین واشنگتن پست با رونمایی از ولیعهد جدید عربستان سعودی نوشت : " بن سلمان برکنار می شود؛ مخالفان [ولیعهد] در حال جمع شدن گرد احمد بن عبدالعزیز هستند. او در نوامبر گذشته و ساعتی پیش از بازداشت یازده نفر از شاهزادگان توسط بن سلمان موفق به فرار و عزیمت به آمریکا شد."
🔷محمد بن سلمان به مهره ای سوخته برای آمریکا تبدیل شده و ماجرای قتل جمال خاشقچی مجالی برای خلاص شدن از شر وی را فراهم نموده است. با این تفاسیر چنانچه مدیریت تغییرات سیاسی در عربستان از دست کاخ سفید خارج شود، آمریکا به پایان عصر خود در خاورمیانه نزدیکتر خواهد شد.
🚩 @DrRezaSeraj
🔴عباس آخوندی وزیر راه و شهرسازی با #شرمساری استعفا داد و رفت.
#استعفاء #آخوندی #شرمساری
🚩 @DrRezaSeraj
🔴آخوندی با #شرمساری رفت🔴
🔷عباس آخوندی وزیر راه و شهرسازی پس از شش سال بیعملی و ناکارآمدی، در آستانه سومین استیضاح از سوی مجلس، با #شرمساری استعفاء داد و رفت.
♦️چرا آخوندی با #شرمساری رفت؟
1⃣ایجاد رکود در بازار ساخت و ساز
2⃣بیخانمان نمودن متقاضیان مسکن مهر
3⃣وعده پوچ و غیر عملی مسکن اجتماعی
4⃣وعده خرید ایرباس و انحرف در اذهان
5⃣اغفال مجدد جامعه با وعده خرید بوئینگ
6⃣عدم اهتمام به ناوگان حمل و نقل زمینی
7⃣قصور در حادثه قطار و کشته شدن مردم
8⃣تداوم تلفات و خسارت در حملونقل جادهای
9⃣افزایش صد و دوازده درصدی قیمت مسکن
🔷عباس آخوندی به عنوان یک #میلیاردر و عضو هیات مدیره یازده شرکت خصوصی، با حمایت #لابی سیاسی و خانوادگی بر سر کار آمد و با پشتوانه همین #لابی از دو استیضاح در مجلس گریخت. وی با اطلاع از عدم حمایت #لابی سیاسی و خانوادگی در استیضاح سوم، تصمیم به استعفا گرفت. آخوندی در حالی وزارت شهرسازی را با #شرمساری رها میکند که در حوزه مسکن و حملونقل هوایی، جادهای و ریلی کارآمدی در کارنامه او مشاهده نمیشود.
🚩 @DrRezaSeraj
🇮🇷 #خط_مقدم روایت داستانی و مستند از تشکیل یگان موشکی در ایران است که با محوریت زندگی شهید والامقام سردار حسن طهرانی مقدم به نگارش در آمده است. خواندن این کتاب بسیار شیوا و ارزشمند را به همگان، بویژه کسانی که به دنبال برجام موشکی بودند، توصیه میکنم. هدیه نثار ارواح طیبه شهدای یگان موشکی سپاه بالاخص شهید طهرانی مقدم #صلوات
🚩 @DrRezaSeraj
🔴چرا لانه جاسوسی تسخیر شد؟🔴
🔷با تسخیر لانه جاسوسی (سفارت) آمریکا در 13 آبان 1358 انقلاب دوم در ایران رقم خورد. با این همه جریان غربگرا همواره به دنبال شبههافکنی درباره این رخداد سیاسی مهم است.
♦دلایل تسخیر لانه جاسوسی آمریکا
1⃣طراحی و هدایت چندین کودتا در ایران
2⃣طرح تجزیه ایران توسط جریانهای وابسته
3⃣تامین مالی و تسلیحاتی گروههای ضدانقلاب
4⃣اعلام پذیرش شاه مخلوع برای اقامت در آمریکا
5⃣تلاش برای انحرافِ انقلاب توسط جریان سازش
6⃣ناامن سازی ایران توسط گروههای ضدانقلاب
7⃣ترغیب رژیم صدام برای حمله نظامی به ایران
🔷نقش آفرینی سفارت آمریکا و دیپلماتهای آن در موارد فوقالذکر، در اسناد لانه جاسوسی، اعترافات کودتاچیان و همچنین خاطرات برخی از مقامهای آمریکایی مورد تاکید قرار گرفته است. به عبارت دیگر سفارتخانه آمریکا مرکز هدایت و اقدام برای براندازی انقلاب اسلامی بود.
🚩 @DrRezaSeraj
🔴انقلاب دوم و انزوای خط سازش🔴
🔷یک روز پس از تسخیر لانه جاسوسی آمریکا، دولت موقت در چارچوب یک ترفند سیاسی در 14 آبان 1358 استعفا داد.
🔷دولت موقت بازرگان با این فرض که امام (ره) قبلا نیز با استعفای آنان مخالفت نموده، سعی داشتند موضوع استعفا را به عنوان اهرم فشار علیه نیروهای انقلابی و حضرت امام(ره) به کارگیرند تا با دو شرط به سر کار برگردند. شرط اول، آزادی جاسوسان آمریکایی و شرط دوم، به حاشیه راندن نیروهای انقلابی بود. ضمن آنکه بعضی از اعضای دولت موقت از افشای اسناد همکاری با آمریکا نیز به شدت بیمناک بودند. ترفند سیاسی استعفا دولت موقت در 15 آبان با هوشیاری امام(ره) خنثی شد. در این ارتباط مرحوم «حاج سید احمد خمینی» میگویند: «من در نخست وزیری، در اتاق بازرگان و سحابی بودم که از قم با من تماس گرفتند و گفتند که امام (ره) استعفای دولت موقت را پذیرفتهاند. من پس از بازگشت به اتاق به روی خودم نیاوردم. سحابی و بازرگان میگفتند، معلوم است که امام (ره) استعفای ما را قبول نمیکند، ولی ما باید برای پذیرش مجدد مسؤولیت شرط و شروط بگذاریم که یکی از آنها آزادی آمریکاییهاست.»
🔷دولت موقت مخالف مشارکت مردم در امور کشور و محاکمه وابستگان به رژیم گذشته در دادگاههای انقلاب بود. اعضای این دولت مانع برخورد با ضدانقلاب و عناصر تجزیهطلب میشدند. از این رو تسخیر لانه جاسوسی، سازشکاران را به حاشیه راند. سقوط خط سازش از این جهت اهمیت داشت که دولت آمریکا درصدد بود تا با ایجاد ائتلافی تحت لوای دولت موقت، موجبات حذف تدریجی نیروهای انقلابی را از صحنهی سیاسی کشور فراهم کند و انقلاب را به انحراف بکشاند.
🚩 @DrRezaSeraj
🔴افول قدرت آمریکا🔴
🔷افول قدرت نرم و سخت آمریکا آنجایی بیشتر آشکار شد که واشنگتن تلاش کرد از موانع رهبری جهانی (نظم هژمونیک) عبور نموده و برتری یکجانبه خود را به جهان تحمیل کند.
🔷انقلاب اسلامی و به تبع آن بیداری و مقاومت اسلامی، مهمترین موانع رهبری جهانی آمریکا قلمداد شدند. از این رو واشنگتن برای استقرار نظم هژمونیک (برتری و رهبری) در جهان بر منطقه غرب آسیا (خاور میانه) متمرکز گردید و در این مسیر سعی نمود از مولفههای پیروزی بخش خود در جنگ سرد، شامل «قدرت سخت » و «قدرت نرم» بهره بگیرد. حادثه یازده سپتامبر بهانه و محملی شد تا کاخ سفید از برتری نظامی (قدرت سخت) و ترویج دموکراسی (قدرت نرم) استفاده نماید. واشنگتن در یک فرآیند تلفیقی از قدرت سخت و نرم در صدد تحقق رویای دومین قرن آمریکایی برآمد. 1-جنگ پیشدستانه (تهاجم نظامی به کشورهای هدف) 2-دولتسازی (ایجاد دولتهایی مبتنی بر الگوی لیبرال دموکراسی) 3-فرهنگسازی (تغییر ساختار و الگوهای فرهنگی منطقه) 4-ملتسازی (تغییر بافت جمعیتی کشورها) 5-کشورسازی (تغییر ژئوپلتیک و جغرافیای منطقه) اما دیری نگذشت که راهبرد استفاده از «برتری نظامی» و «ترویج دموکراسی» با شکست مواجه شد و آمریکا با تلفیق قدرت نرم و سخت به هیچکدام از اهداف خود دست نیافت.
🔷«ریچارد ان هاس»، رییس شورای روابط خارجی آمریکا، با اذعان به شکست ایالات متحده اعلام کرد: «آمریکا باید از دو اشتباه در خاورمیانه دوری کند. اولین اشتباه تکیه بیش از حد به نیروی نظامی است... اشتباه دوم حساب کردن روی ظهور دموکراسی برای آرام کردن منطقه است.»
🚩 @DrRezaSeraj