🔴اقتصاد آمریکا و شمارش معکوس انفجار
🔹ویروس کرونا بیش از هر کشور دیگری به جان اقتصاد آمریکا افتاده و با شمارش معکوس، ایالات متحده را به نقطه صفر انفجار از درون نزدیک میسازد.
🔹آمریکا (تحریم کننده فروش نفت ایران) مجبور شده نفتِ 18 دلاری را منفی 35 دلار بفروشد، یعنی پولی هم به خریداران بدهد، چرا که امکان انبار کردن بیشتر نفت را ندارد. تا کنون، کرونا بالاترین خسارت را به اقتصاد آمریکا زده است. زیان اقتصاد این کشور از کرونا 350 میلیارد دلار میباشد که حتی از ضرر ناشی از حملات 11 سپتامبر (111میلیارد دلار) نیز بیشتر بوده است. به گزارش مؤسسه اعتبارسنجی «مودی» کرونا تا کنون 29 درصد از تولید ناخالص آمریکا را از بین برده است. همچنین «کمیته بودجه فدرال مسئولانه» پیشبینی کرده اثرات و هزینههای شیوع کرونا، کسری بودجه دولت را چهار برابر کند. از سوی دیگر کرونا موجب بیکار شدن 22 میلیون آمریکایی شده؛ به طوریکه شبکه سیانان تصریح کرد؛ "کرونا در یک ماه، جهش یک دهه گذشته اقتصاد آمریکا را نابود کرد." در حالیکه که آمریکا در اواخر دهه 90 میلادی 231 میلیارد دلار مازاد درآمد اقتصادی داشت، اکنون به یک بدهکار تمام عیار تبدیل شده است. واشنگتن پست با انعکاس نگرانی کارشناسان اقتصادی، نوشته است: "شیوع کرونا، اوضاع فاجعهباری را رقمزده و باعث افزایش بدهی ملی [ایالات متحده] به بالاترین میزان از زمان جنگ جهانی دوم تاکنون شده است" شرایط در آمریکا به گونهای است که از هر 10 نفر امریکایی، تنها 4 نفر پول کافی برای پرداخت هزینههای غیرمترقبه خود را دارند.
🔹با این شرایط بیراه نیست که مجله معتبر آلمانی اشپیگل، مجسمه آزادی را در بستر بیماری تصویر کرده و نوشته است: "مدیریت فاجعهآمیز، آمریکا را به مرکز کرونا که با سقوط اقتصادی بیسابقه روبرو است، تبدیل کرد؛ آیا شاهد انفجار ابرقدرت هستیم؟"
🚩 @DrRezaSeraj
🔴تحریف مکتب سلیمانی ممنوع
🔹اخیرا حسامالدین آشنا متاثر از سندروم بیقراری در شاذ گویی گفته «ما میگوییم ظریف و سلیمانی دو روی یک سکه هستند»
🔹از سال 1392 همزمان شاهد دو روند "اقتدار و انفعال" در مناسبات خارجی جمهوری اسلامی ایران بودیم. تامل و بررسی در این دو روند، تفاوت اساسی و ماهوی بین سلیمانی و ظریف را اثبات میکند.
دیپلماسی انفعالی برجام در سیاست خارجی ایران با ادعای اعتمادسازی برای آمریکا شکل گرفت و اهداف آن رفع همه تحریمها، ممانعت از تصویب تحریمهای جدید علیه ایران، جلب سرمایه گذاری خارجی و در نهایت، خروج از رکود و ایجاد رونق اقتصادی بود. این دیپلماسی با اقدامات نابجا و نشست و برخاستهای سخیف، تقریبا هیچکدام از اهداف خود را تامین نساخت و با اشتباه محاسباتی در اعتماد به آمریکا و هدر دادن مزیتهای راهبردی ایران، عامل افزایش تحریمها، کاهش توان ملی و تحمیل خسارتهای غیرقابل جبران شد.
در سوی دیگر شاهد روند امنیت آفرین و دیپلماسی اقتدار بودیم که با هدف امنیت آفرینی پیشدستانه در مقابله با تهدیدات جنگ نیابتی، حفظ و توسعه عمق راهبردی ایران و گسترش فرهنگ مقاومت در منطقه عملیاتی شد. دیپلماسی اقتدار با تحقق اهداف سه گانه مذکور، ایران را به مهمترین لنگرگاه ثبات و امنیت در منطقه تبدیل کرد و با افزایش قدرت نرم و سخت، بازیگری ایران در مناسبات منطقهای و جهانی را تقویت نمود.
🔹اساس دیپلماسی اقتدار و یا مکتب سلیمانی، مبتی بر نگرش انقلابی و جهان بینی توحیدی است در حالیکه دیپلماسی برجام ناظر بر نگرش غربگرایی و جهان بینی نئولیبرال است. با این تفاوت ماهوی، چگونه سلیمانی و ظریف میتوانند دو روی یک سکه باشند؟ آقای آشنا و امثال ایشان بدانند که پیروان مکتب سلیمانی، اجازه تحریف این مکتب نورانی، کارآمد و امنیت بخش را نخواهند داد.
🚩 @DrRezaSeraj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴کنایه سریال بچه مهندس به روحانی
🔹شما چه رئیسی هستی که فقط صبح جمعه از اتفاقات پیرامونت باخبر میشی؟/بعد خنده تحویلمون میدی؟!
🚩 @DrRezaSeraj
🔴تکاپو برای مذاکره در پسا کرونا
🔹موسویان از اعضای حلقه نیویورکیها گفته: «[ایران] همزمان با اعلام خروج از برجام و تعلیق معاهده ان. پی. تی و ادامه دسترسی آژانس، برای گفتوگو با ترامپ در مورد یک توافق هستهای اعلام آمادگی کند.»
🔹حلقه نیویورکیها در صدد هستند در یکسال باقیمانده از دولت دوازدهم، دور جدیدی از مذاکره با آمریکا را در چارچوب دو سناریو پایهریزی و به نتیجه برسانند. برای این منظور، ظاهرا قرار است جابجایی در یک نهاد عالی مرتبط با سیاست خارجی و امنیت ملی اجرایی شود تا فردی که نقش اساسی در تصویب بیست دقیقهای برجام را ایفا کرد، در منصب مذکور مستقر گردد. در چارچوب این دو سناریو، غربگرایان بهرهگیری از قدرت لابیگری شخص مورد نظر، ایجاد چند دستگی و تبدیل نمودن مجلس آینده به بازیگری همراه یا خنثی، استفاده مجدد از ظرفیت مجمع تشخیص و فریب استراتژیک انقلابیون را به انتظار نشستهاند.
🔹در طراحی حلقه نیویورکیها، مذاکرهِ همزمان با ترامپ و دموکراتها مدنظر است. در راستای این سناریوها بخشهایی از دولت در حال ساختِ انگاره فریب استراتژیک و ادراک حمله "نظامی- انتخاباتی" ترامپ به ایران هستند تا روند تحقق سناریوهای مذاکره را تسریع نمایند.
🚩 @DrRezaSeraj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴روایت روحانی ۹۲ از روحانی ۹۹
🚩 @DrRezaSeraj
🔴۸ دقیقه و ۴۶ ثانیه شکنجه
🔹بن کِرامپ وکیل خانواده جرج فلوید: "ما قطعا بر این باوریم که او شکنجه شد. او در مدت ۸ دقیقه و ۴۶ ثانیه پایانی زندگیاش شکنجه شد."
🚩 @DrRezaSeraj
🔴وحشیگری پلیس لسآنجلس
🔹حمله وحشیانه پلیس لسآنجلس به یک معلول بیخانمان در آمریکا
#غرب_وحشی
🚩 @DrRezaSeraj
🔴آمریکا از آشوب تا شورش
🔹بحران در آمریکا در مرحله آشوب قرار دارد و این احتمال وجود دارد که وارد مراحل اغتشاش و یا حتی شورش گردد.
🔹ایجاد فاصله نامطلوب بین انتظارات مشروع افراد و آنچه در واقعیت جامعه وجود دارد، موجب بروز رفتارهای اعتراضی و مطالبهگرایانه میشود که در صورت فراگیری به آشوب منتهی میگردد. معمولا در مرحله آشوب، انسجام مشاهده نمیشود. چنانچه رفتارهای نامنسجم در مرحله آشوب، منسجم شده و با سازماندهی دامنه وسیع و گستردهای پیدا کند به اغتشاش میانجامد. شورش و قیام، ادامه بحرانِ آشوب و اغتشاش است که به صورت منسجم و سازمان یافته و البته به شکل مسلحانه به وقوع میپیوندد.
🔹رفتارهای وحشیانه پلیس ایالات متحده از یک سو و ناکارآمدیها، انباشت مطالبات اجتماعی و تعارضات هویتی از سوی دیگر، عبور بحرانِ آشوب در آمریکا و تبدیل آن به اغتشاش را بسیار محتمل میسازد و در عین حال با توجه به دسترسی آسان افراد به سلاح و همچنین قطببندی شدید هویتی، وقوع شورش نیز دور از تصور نخواهد بود.
#غرب_وحشی
#عصر_پسا_آمریکا
🚩 @DrRezaSeraj
🔴عصر پسا آمریکا
🔹قدرت نظامی، یکی از دو ابزار استراتژیکِ آمریکا برای اِعمال قدرت در جهان و پیشبرد سیاستهای سلطه گرایانه واشنگتن است. آشوبهای داخلی و لزوم استفاده از نیروهای نظامی برای عملیات آرام سازی، از یک سو این قدرت را فرساینده میسازد و از سوی دیگر پیشبرد سیاستهای مداخله گرایانه ایالات متحده را مختل میسازد. ادامه این وضعیت، منجر به بازگشت نیروهای آمریکا از کشورهای دنیا و پُرشتابتر شدن روند عصر پسا آمریکا میگردد.
#عصر_پسا_آمریکا
🚩 @DrRezaSeraj
🔴آمریکا در سراشیبی سقوط
🔹نابود ساختن نمادها و اِلمانها در آمریکا، نشانهای از مبازره و تقابل معترضان با هویت، گفتمان مسلط و ایده حاکمیت در ایالات متحده است.
🔹این مهم بدان معناست که اعتراضات اجتماعی در این کشور عمق بیشتری یافته است و از اعتراض به کارکرد و ساختار حاکمیت فراتر رفته و به ستیز با ایده حاکمیت منتقل میگردد. تقابل گفتمانی و مبازه با ایده حاکمیت، آشوبها را طولانیتر نموده و آن را به فاز اغتشاش میکشاند و از سوی دیگر زمینهساز شورش خواهد بود. اعتراض و مبارزه همزمان علیه کارکرد، ساختار و ایده حاکمیت و همچنین ستیز با گفتمان مسلط، همه نشانههایی از تسریع روند سقوط ایالات متحده است.
🔹با این شرایط، نابود شدن اِلمانها، نمادهای گفتمانی و هویتی، رخدادها و سیگنالهایِ رویداد بزرگی است که از آن به عصر پسا آمریکا یاد میشود.
🚩 @DrRezaSeraj
🔴نقشه راه تسلیمسازی ایران
🔹تلاش همزمان آمریکا و سه کشور اروپایی برای استمرار تحریم تسلیحاتی و فعال کردن مکانیزم ماشه (بازگرداندن تحریمها) علیه ایران، دو اقدام راهبردی است که به زعم کاخ سفید باید به مذاکره و توافق جدید منتهی شود.
🔹آمریکا و تروئیکای اروپایی در صدد هستند تا از طریق دو اقدام مذکور، عمق راهبردی ایران در منطقه و مزیتهای موشکی ایران را قابل مذاکره نموده و اعمال محدودیتهای آنها را در متن توافق جدید پیادهسازی کنند. آمریکا، انگلیس، فرانسه و آلمان علاوه بر دو اقدام راهبردی مذکور، چشم امید به اقدامات جریان نفوذ و شبکه همکار داخلی برای بحران سازی در حوزه "سلامت و معیشت" طی چند ماه آینده دارند تا با کمک آنان میز توافق جدید را چیدمان کرده و میزبان ایران باشند
🔹از منظر آمریکا و سه کشور اروپایی، این نقشه راه در واقع تنها امکان حفظ شبکه همکار داخلی در قدرت خواهد بود. از این رو ممکن است در این چارچوب، غربگرایان حتی وادار به ناامن سازی امنیتی در محیط داخلی شوند تا مکمل بحرانِ سلامت و معیشت برای مذاکره و توافق گردد.
🏴 @DrRezaSeraj
🔴 آیا فتنهای در راه است؟
🔹انتشار نامه موسوی خوئینیها به رهبر انقلاب، یادآور نقش مهم وی در وقوع فتنهی ۱۳۷۸ در کوی دانشگاه است. از این رو باید با دقت و تامل در محتوای نامه ایشان، از فراخوانهای ضدانقلاب رمزگشایی کرد.
🔹در سال ۷۸ با تبدیل شدن نشریات زنجیرهای به پایگاه دشمنان انقلاب، اصلاح قانون مطبوعات در دستور کار مجلس قرار گرفت. از این رو شبکه همکار داخلی غرب در ایران سعی نمود با فتنهانگیزی از مصوب شدن آن ممانعت کند. برای این مهم موسوی خوئینیها به عنوان مدیر مسئول روزنامه سلام، نامه محرمانه وزارت اطلاعات را منتشر ساخت و در نقش چاشنی انفجاری فتنهی ۱۳۷۸ عمل کرد. هدف گذاری در فتنه مذکور، معرفی رهبری به عنوان مسئول حمله به کوی دانشگاه بود تا در ادامه با پروژه کشته سازی، به زعم فتنهگران، رهبری مجبور به عذرخواهی و سپس استعفاء شود و یا اینکه از طریق مجلس خبرگان عزل گردد. در همین رابطه با هدایت ستاد براندازی، دو اقدام در دستور کار قرار گرفته بود.
اول) مطالبه از رهبری با شعار فرمانده کل قوا استعفاء
دوم) تهیه نامه به مجلس خبرگان برای عزل رهبری
اگر چه با حضور حماسی مردم در ۲۳ تیر ۷۸ فتنه براندازی عقیم ماند، اما متاسفانه به دلیل تضعیف چتر اطلاعاتی کشور، طراحان و آمران فتنه مذکور محاکمه نگردیدند.
🔹با این تفاسیر به نظر میرسد رابطه معناداری بین محتوای نامه موسوی خوئینیها با طرح آمریکاییها وجود دارد. در فتنه آینده دقیقا میخواهند از یک سو رهبری را مسئول وضع موجود معرفی کنند و از سوی دیگر با ایجاد اغتشاش و کشتهسازی در محیط داخلی ایران، تغییر محاسبات نظام را فراهم و پذیرش مذاکره مجدد با آمریکا را میّسر سازند.
🚩 @DrRezaSeraj
🔴تبعات گشایشهای فلّهای
🔹آمار تلفات روزانه ناشی از ویروس کرونا در چهار کشور اروپایی و مقایسه آن با ایران، نشان میدهد که عجله روحانی در گشایشهای فلّهای چه تبعاتی را در حوزه سلامت بوجود آورده است.
🚩 @DrRezaSeraj
🔻ای کاش در انتخابات ۹۶ مردم هشدارهای انقلابیون را جدی میگرفتند. نوشته زیر 👇 صرفا جهت یادآوری بازنشر میگردد
🔴دوباره روحانی؟!
🔹انتخاب مجدد و دوباره روحانی چه آثار و پیامدهایی برای مردم و کشور خواهد داشت؟
♦️آثار و پیامد دوباره روحانی
1⃣دوباره روحانی، دوباره وعده
2⃣دوباره روحانی، دوباره گرانی
3⃣دوباره روحانی، دوباره تبعیض
4⃣دوباره روحانی، دوباره بیکاری
5⃣دوباره روحانی، دوباره واردات
6⃣دوباره روحانی، دوباره اشرافیت
7⃣دوباره روحانی، دوباره زشتگویی
8⃣دوباره روحانی، دوباره ناکارآمدی
9⃣دوباره روحانی، دوباره بیصداقتی
🔟دوباره روحانی، دوباره انشاء خواندن
🔹آثاری که در دور اول دولت روحانی بر مردم و کشور تحمیل شد؛ در دور دوم با دامنه بیشتری تداوم خواهد داشت. با این شرایط، آیا بازهم دوباره روحانی؟! آیا باید به عقب برگشت؟!
#آزموده_را_آزمودن_خطاست
🚩 @DrRezaSeraj
🔴چرا ظریف بیکفایت است؟
🔹برجام مهترین دلیل بر بیکفایتی وزیر امور خارجه است.
♦️حداقل حقوق ملت در برجام چه بود؟
1⃣عدم اعمال تحریمهای جدید علیه ایران
2⃣امکان سرمایهگذاری خارجی در ایران
3⃣لغو همه تحریمها در روز اجرای توافق
4⃣آزادسازی داراییهای بلوکه شده ایران
5⃣انجام سوئیفت و تبادل با بانکهای خارجی
6⃣اعمال بیمههای تکمیلی و بینالمللی کشتیرانی
🔹با توجه به عدم احقاق حداقل حقوق ملت ایران در برجام، باید ظریف را بیکفایتترین وزیر خارجه ایرانِ پس از انقلاب اسلامی معرفی کرد. دلار ۲۱۰۰۰ تومانی نتیجه برجامی است که ظریف آن را بزرگترین دستاورد خود میداند.
🚩 @DrRezaSeraj