ﺩﻳﺪﺍﺭ ﺳﻪ ﻣﻮﻟﻮﺩ ﻣﺒﺎﺭﻙ ﺑﺎﺷﺪ
ﺍﻳﻦ ﺩﻭﻟﺖ ﻣﺴﻌﻮﺩ ﻣﺒﺎﺭﻙ ﺑﺎﺷﺪ
ﻣﻴﻠﺎﺩ ﺍﺑﻮﺍﻟﻔﻀﻞ ﻭ ﺣﺴﻴﻦ ﻭ ﺳﺠﺎﺩ
ﺑﺮ ﻣﻬﺪﻱ ﻣﻮﻋﻮﺩ ﻣﺒﺎﺭﻙ ﺑﺎﺷﺪ
اعیاد شعبانیه بر همه هموطنان مبارک،انشاءالله عیدی ما در این ایام به دعای مستجاب حضرت زهرا سلام الله علیها فرج مولانا بقیة الله باشد.
@Dr_Javidnia
تنها روش رسمی و مجاز جذب کمکهای نقدی برای موکبهای مستقر در مناطق سیل زده
@Dr_Javidnia
اتحاد چهره ها برای سیل مهربانی
⭕️پایگاه اطلاع رسانی جمعیت هلال احمر:
شخصیت های سیاسی، هنرمندان، ورزشکاران، آهنگسازان و انجمنهای مردمنهاد در فضای مجازی از مردم نوع دوست کشورمان خواستند از طریق شماره حساب ۹۹۹۹۹ به نام هلال احمر نزد همه بانکها، یا ارسال کد دستوری (ستاره ۷۸۰ ستاره ۱۱۲ مربع) و شماره کارتهای ۶۱۰۴۳۳۷۹۹۹۹۹۹۹۹۶ بانک ملت و ۵۸۹۴۶۳۱۸۵۰۲۵۹۷۳۰ بانک رفاه و گزینه نیکوکاری اپلیکیشن آپ، هلال احمر را در کمک به سیل زدگان حمایت کنند.
📎 http://rcs.ir/اتحاد-چهره-ها-برای-سیل-مهربانی/
جواد جاویدنیا معاون دادستان کل کشور در امور فضای مجازی در گفتگو با گاهنامه کاشف(1):
🔹طبق تفاهمنامه دادستانی کل کشور و بانک مرکزی، دستورات قضایی که در شیوه عادی با تاخیر بسیار زیاد و گاهی چند هفته، اجرای آن بطول می انجامید در سامانه کاشف، در کمتر از یک ساعت انجام می شود و امیدواریم هرچه سریعتر توسعه یافته و با اتصال به سامانه مدیریت پرونده های قضایی، علاوه بر قضات ویژه جرایم رایانه ای سایر مقامات قضایی سراسر کشور نیز بتوانند از این فناوری ارتباطی برای مقابله موثر و سریع با جرایم مالی استفاده کنند.
🔹در برخی موارد گزارش شده است که بانک ها در اجرای دستور قضایی بیش از استاندارد ها و الزامات تعیین شده تاخیر داشته اند که در این موارد هم مقرر شده است بانکی که تاخیر داشته ملزم به جبران خسارات وارده گردد. اما در مجموع همکاران قضایی از این سیستم نوین ابزار رضایت کرده اند و قطعا مردم نیز از اینکه در حداقل زمان ممکن می توانند به پول خود برسند خوشحال خواهند بود.
🔹با همکاری بانک مرکزی مقرر شده است از طریق شروط قراردادی، ضوابطی معین شود تا در صورتیکه شخصی از خدمات بانکی سوء استفاده نموده و مرتکب جرم شده باشد، برای مدت معینی از دریافت خدمات بانکی و شبکه پرداخت محروم شود.
🆔 @Dr_javidnia
جواد جاویدنیا معاون دادستان کل کشور در امور فضای مجازی در گفتگو با گاهنامه کاشف(2):
🔹در حال حاضر مجازات هایی که در قانون پیش بینی شده الخصوص در حوزه جرایم رایانه ای از بازدارندگی لازم برخوردار نیستند. بویژه در جرایم مالی با توجه به تورم بالایی که در کشور وجود دارد، بیش از پیش باعث شده است که مجازات های مالی ضعیف و بی اثر شوند. در این رابطه با حوزه ریاست قوه قضائیه مکاتباتی انجام شده است که براساس ظرفیتی که در قانون جرایم رایانه ای پیش بینی شده است هر چه سریعتر این مجازات ها مورد بازنگری قرار گیرند. علاوه براین در بازنگری قانون جرایم رایانه ای هم پیشنهادات جامعی را در این خصوص ارائه کرده ایم و موضوع در معاونت حقوقی قوه قضائیه در حال پیگیری است و امیدواریم در این روندتسریع شود .
🆔 @Dr_javidnia
جواد جاویدنیا معاون دادستان کل کشور در امور فضای مجازی در گفتگو با گاهنامه کاشف(3):
🔹تدوین الزامات و مقررات در حوزه پول های مجازی و ارز رمز ها یکی از مهمترین چالش های مشترک دستگاه قضایی و بانک مرکزی است و چنانچه دستگاه های حاکمیتی در این خصوص با احساس مسئولیت رفتار نکنند در آینده نزدیک می تواند به بستر امنی برای پول شویی و تبادلات مالی مجرمانه تبدیل شود لذا همکاری جدی و مشارکت همه جانبه بانک مرکزی هم از نظر تدوین مقررات و الزامات برای بانک ها و موسسات مالی و هم از جهت تعاملات اجرایی و عملیاتی در این زمینه لازم و ضروری است.
🔹یک نکته بسیار مهم، پیشگیری های فنی از ارتکاب جرم است که تدوین سند الزامات رمزهای پویا یکی از اقدامات موثر در این حوزه تلقی میشود و نیاز است رمز یکبار مصرف در دریافت و انتقال وجه و خرید از دستگاههای خودپرداز و پوزها نیز اجرایی شود و همچنین الزام بانکها به استفاده از نسل جدید کارتهای هوشمند بانکی و یا استفاده از حروف کپچا برای ایجاد دقت اشخاص پای دستگاه ATM قبل از انتقال فریب آمیز وجه، میتواند از راهکارهای فنی موثر باشد که بانکها باید به این الزامات تن دهند در غیر این صورت خسارت صاحب حساب را بپردازند.
🆔 @Dr_javidnia
جواد جاویدنیا معاون دادستان کل کشور در امور فضای مجازی در گفتگو با گاهنامه کاشف(4):
🔹به جز بانک مرکزی ، نهادهای متعدد دیگری هم هستند که در مقابله با جرایم سایبری به همکاری آنها نیاز داریم. بعنوان نمونه یکی از بزرگترین معضلات جرایم سایبری مسئله ضعف در احراز هویت کاربران فضای مجازی و مشترکین تلفن های همراه و اینترنت است. وجود میلیون ها سیم کارت مجعول الهویه باعث شده است بسیاری از پرونده های قضایی و شکایات مردم بی نتیجه باقی بماند. در حال حاضر فرایندهای احراز هویت در این بخش ها دچار ایرادات اساسی است و دستگاه های متولی من جمله وزارت ارتباطات باید در این زمینه به وظایف خود عمل کنند. البته این مشکل در سیستم بانکی کشور هم بچشم می خورد و بانک مرکزی هر چه سریعتر باید استفاده از اثر انگشت و شاخص های بیولوژیک را در احراز هویت مشتریان بانکی الزامی کند تا مجرمین نتوانند به سادگی با هویت های جعلی و ساختگی حساب بانکی افتتاح کنند و موجب بروز خسارات سنگین مالی به اشخاص و جامعه شوند. مجلس شورای اسلامی و نهادهای دخیل در امر قانون گذاری نیز باید سازوکار خاص و ویژه ای در تدوین قوانین برای جرایم رایانه ای طراحی کنند.
🆔 @Dr_javidnia
#نظرات_ارسالی_کاربران
سلام
بهتون تبریک میگم
با عدم مدیریت فضای رسانه ای کشور یه جوونی که جونش رو هم واسه آقا میداد ضد انقلاب کردینش
همینجوری پیش برید میتونید ریشه نظام رو راحت بزنید
دوستم جونش رو هم واسه آقا میداد
امروز دیدمش میگفت هیچ رهبر و رییس جمهوری مثل رضا شاه و محمدرضا شاه نمیشه
مخالف نظام شده
من تعجب کردم
بحث رو عوض کردم
بعد چند دقیقه گذشت
میداشت با گوشیش کار میکرد
چشمم افتاد به گوشیش دیدم تو چند تا کانال ضد انقلاب عضوه
بی بی سی و مملکته و پارازیت و بست آف پرشین و ...
بقیش رو ندیدم
اینستاگرام هم منوتو و بی بی سی و چند تا پیج ضد انقلاب
@Dr_Javidnia
جواد جاویدنیا معاون دادستان کل کشور در امور فضای مجازی:
🔹 برای بهره گیری از توان معتمدان مردم و چهرههای سرشناس که فاقد موسسه ثبت شده هستند، با رایزنیهای انجام شده و پیشنهادات واصله از خیرین، در جلسهای با حضور مسئولان هلال احمر مقرر شد، اسامی ۲۵ موسسه خصوصی که مجوز دریافت کردهاند یا از این پس مجوز دریافت میکنند رسما در سایت هلال احمر، اعلام شود.
🔹 از این طریق چهرهها میتوانند از طریق همکاری با موسسات دارای مجوز، مشارکت فعال و قانونمند در امدادرسانی داشته باشند؛ ضمن اینکه هدایت کمکها به صورت متمرکز و یکپارچه و با نظارت قانونی لازم انجام پذیرد.
🔹 ستاد عتبات عالیات نیز با هماهنگی هلال احمر برای جذب کمکهای مردمی برای مواکب حساب متمرکزی اعلام کرده است که جذب کلیه کمکهای مردمی برای مواکب فقط از آن طریق مجاز خواهد بود و با همکاری هلال احمر مجوز لازم برای این حساب صادر شده است.
📎 https://www.mizanonline.com/fa/news/509420/
🆔 @Dr_javidnia