16.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 فعال رسانهای آمریکایی بررسی میکند:
💥 آمریکا؛ بزرگترین قاچاقچی کودک!
✡️ اما چیزی که این مجری نمیداند یا نمیگوید، نقش یهود در این ماجراست!!
📚 بیشتر بدانیم:
1⃣ یهودیان و مافیای کودکآزاری
👉 https://jscenter.ir/jewish-and-corruption/prostitution/7707
2⃣ جاسوس موساد و بهرهکشی جنسی از کودکان
👉 https://jscenter.ir/jewish-and-corruption/prostitution/13495
#یهود_مدیا
#ژئوپلیتیک_رسانه
با ما همراه باشید
@Dr_bavir
💢انگلیس طرح مدیریت فضای مجازی را تصویب کرد
🔹پارلمان انگلیس طرحی را با هدف مدیریت فضای مجازی و مسئولکردنِ شرکتهای فضای مجازی در قبال آنچه «تضمین ایمنی کاربران در فضای اینترنت» خواندهشده تصویب کرد.
🔹براساس این طرح شرکتهای اینترنتی مجبورند محتوای غیرقانونی و محتوای آسیبزا برای کودکان را حذف کنند. وبسایتهای هرزهنگاری هم ملزم شدند محتوایشان را برای کودکان نمایش ندهند و سن کاربرانشان را هم چک کنند.
🔹سکوهای مجازی باید نشان دهند به حذف محتواهای دارای سوءاستفادۀ جنسی از کودکان، رفتارهای زورگویانه یا کنترلگرایانه، خشونتهای مفرط جنسی، مهاجرت غیرقانونی و قاچاق انسان، ترویج یا تسهیل خودکشی، ترویج خودتخریبی، بیرحمی علیه حیوانات، فروش مواد یا سلاحهای غیرقانونی و تروریسم متعهد هستند.
🔸هر شرکتی از این قانون تبعیت نکند ۱۸ میلیون پوند یا اندازۀ ۱۰ درصد گردش مالی سالیانهاش جریمه میشود.
@newnewsroom
#ژئوپلیتیک_رسانه
با ما همراه باشید
@Dr_bavir
💠 آیا مدیران رسانه ملی شعار تحولگرایانه ریاست سازمان را در ذهن و قلب و عمل باور دارند؟
💠 رئیس رسانه ملی همواره در نشستهای خود با مدیران و یا انتصابات بر تحقق دو سرفصل سند تحول رسانه ملی یعنی #هویتمحوری و #عدالتگستری تاکید دارند.
🔺 اعتمادی که به شبکه های استانی وجود دارد، نه فقط یک امتیاز بومی، بلکه سرمایهای ارزشمند برای توسعه کمی و کیفی رسانه ملی است.
توان نیروهای انقلابی، میتواند شبکههای استانی را به کانون های مقاومت فرهنگی_رسانهای در برابر هجمه رسانههای بیگانه قرار دهد، و این یک ضرورت است که از رو به زوال رفتن و تضعیف آنها جلوگیری شود .
🔺جناب آقای دکتر جبلی! با نولیبرالهایی که کمر همت برای تحول سازمانی ندارند و دچار تردید یا منتظر زمانند نمیشود کار جهادی، تحولی و انقلابی بویژه در حوزه رسانه انجام داد.
اینها دنبال حفظ وضع موجود بویژه موقعیتهای مدیریتی خود هستند و سراغی از وضع مطلوب مورد نظر حضرتعالی نمیگیرند. لذا باید کسانی در راس امور و مناسب مدیریتی قرار بگیرند که راهبرد تحولگرایانه شما را باور داشته و پیگیر باشند.
✅ شعار هویت محوری و عدالت گستری شعار امیدوار کنندهایست و بهره گیری درست از آن زمانی میتواند در مسیر هم افزایی کارساز باشد که صرفا در حد یک شعار باقی نماند. و شبکه های استانی بتوانند کانون بازشناسی و بهره وری از استعدادها و جوانه های انقلابی باشد که خیلی از مواقع ناشناخته باقی می مانند و در گمنامی به هدر می روند.
❌ #شبکههای_استانی در صورت مدیریت صحیح میتوانند زمینه ساز بازتولید امنیت از پایین به بالا و نیز تأمین کننده امنیت اجتماعی باشند.
با وجود همه ظرفیتها به این مساله هم تامل بفرمایید که تنها جنگی که نتوانستهایم دشمن را شکست بدهیم #جنگ_رسانهایست. بایستی در نظر داشته باشید که رسانه ملی، با توجه به جایگاه منحصر به فرد خود، که تریبون نظام جمهوری اسلامی است تهدیدات و چالشهایی که برایش پدید می آید تنها تهدید و چالشی برای خودش نیست بلکه تهدید و چالشی برای نظام جمهوری اسلامی است
بدیهی است هر گونه بی تفاوتی نادیده گرفتن بی اهمیت شمردن و یا کم اهمیت شمردن چالشها پدید آمده برای سازمان صداوسیما خسارات جبران ناپذیری را به #اعتقاد مردم به اسلام و #اعتماد مردم به نظام جمهوری اسلامی پدید خواهد آورد.
لذا رسانه ملی به منظور استمرار کسب اهداف و انجام مأموریتهای خود بایستی در ابتدا به شناسایی چالشهای پدید آمده که نتیجه سوء مدیریت های تلنبار شده از گذشته تا کنون میباشند، بپردازد، بعد موضوع #نفوذ را جدی بگیرد.
#ژئوپلیتیک_رسانه
با ما همراه باشید
@Dr_bavir
🔴 تحریم رسانه های ایرانی و چند نکته مهم
🔰 دکترجبلی، رئیس صداوسیما ضمن محکوم کردن تحریم اخیر خبرگزاریهای ایرانی همچون تسنیم، فارس و شبکه تلویزیونی پرستیوی، به خبرنگار تسنیم گفت:
موضوع تحریم رسانههای مستقل در جهان توسط نظام سلطه موضوع جدیدی نیست و در سالهای اخیر ما شاهد یک نوع دیکتاتوری رسانهای بینالمللی بودیم که رسانههای با صدای متفاوت از صدای رسانههای سلطه را تحمل نمیکند و آنها را بههرنحو دچار محدودیت میکند که در آخرین مورد آن هم شاهد تحریم برخی از خبرگزاریهای ایرانی مثل تسنیم و فارس و مجدداً شبکه پرستیوی بودیم./ https://tn.ai/2958470
✍پ.ن:
🔻با وجود اینکه در عرصه رسانه و فضای مجازی، متأسفانه نظام سلطه، دست برتر را دارد و از فضای مجازی گرفته تا رسانه های گوناگون زیر نظر آنهاست و به صورت انفجاری و شبانه روزی مردم را در یک حباب اطلاعاتی و بازی رسانه ای قرار می دهند، اما مشاهده می کنیم که چند رسانه ما را - که به اندازه خود و به صورت محدود، اثرگذاری دارند – نمی توانند تحمل کنند.
👈 آنگاه ما #فضای_مجازی خودمان را سال هاست که دو دستی تقدیم همین نظام سلطه کرده ایم؟!!!
🔻نظام سلطه حتی در حد یک شبکه صدا و سیما و چند رسانه عادی هم نمی گذارد که ما دستمان باز باشد.
👈 آنگاه فضای مجازی ما محل تاخت تاز جنگ افزارهای مجازی دشمن ، جاسوس های دشمن، ضد انقلاب و شبکه های ماهواره ای معاند، فتنه گران داخلی، هرزه ها، فواحش و .... است!!!
⚠️ علاوه بر خبرها و تحلیل های سیاسی، فرهنگی و اجتماعی، همچنین، مهندسی و تعیین سبک زندگی مردم خودمان را هم به آنها داده ایم!
#فرهنگ_و_فضایمجازی
#ژئوپلیتیک_رسانه
با ما همراه باشید
@Dr_bavir
🌓 ما در ایران گرفتار کدام طاغوتیم؛ اقتصادی یا سیاسی؟!
♦️ مشکل بزرگ -که تجربه هم نشان داده است- این است که اگر طاغوت اقتصادی (قارون سرمایهدار) بر جای ماند، خود، طاغوت سیاسی نیز میشود، تشکل پدید میآورد، پستهای مالی را تصاحب میکند و امور را در دست میگیرد... و معلوم است که جامعهای که کارگردان اصلی آن طاغوت اقتصادی (قارون) باشد، بسی بد بختتر است از جامعهای که فقط مشکلش طاغوت سیاسی (فرعون) باشد.
📗به نقل از کتاب مرزبان توحید اثر محمد رضا حکیمی
🔸 دانشمند عدالت مرحوم محمد رضا حکیمی که ذعدغه او در طول سالیان پس از انقلاب تحقق عدالت اجتماعی بود؛ تاکید داشت که ما طاغوت سیاسی را شکست دادیم اما طاغوت اقتصادی همچنان جولان می دهد و حکمفرماست که خود بدتر و خطرناکتر از طاغوت سیاسی است؛ که بسیاری از بی عدالتی های فردی و سازمانی موجود نمونه های آشکار آن است.
🔹 توجه شما را جلب می کنم به یک نمونه کوچک از بی عدالتی اقتصادي سازمانی و بالطبع فردی در کشور که سال پیش اقای شریعتی نیاسر نماینده مردم تهران در مجلس اعلام کردند که خود تایید آشکاری بر ادعای مرحوم حکیمی است.
🔺این نماینده مجلس رسما اعلام می کند؛ سازمان های وابسته به وزارت نفت مانند شرکت گاز و پخش و پالایش به هیج قیمتی زیر بار حداقل پاسخگویی دخل و خرج های چند هزار میلیاردیشون نمیرن و قسمت بدتر قصه این است که رسما اذعان می کند مجلس هم تا الان کاری ازش برنیامده؛ حالا همون مجلس و سازمان برنامه و بودجه برای اندک افزایش حقوق معلمان یا گرفتن مالیات کارمندان چه قانونمند و منضبط می شود!!! تو خود بخوان مفصل از این مجمل.
🔺لینک سخنان آقای شریعتی نیاسر 🔻
https://eitaa.com/jtabiin/984
🔸چنانچه این بی عدالتی را در تخصیص بودجه و امکانات به مناطق مختلف کشور نیز می بینیم، یک استان به دلیل نفوذ و ارتباط در دولت ها بیشترین برخورداری را در صنعت و توسعه داشته و استان دیگر با بیشترین ذخایر آبی و زیر زمینی، به کمترین امکانات و پیشرفت دست یافته است.
🔹نمونه عجیب دیگر وقتی مشخص شد که بانکها به کارمندان خودشان به راحتی وام های با سود کم و اقساط بلند مدت تا ۳۶۰ماهه اعطا می کنند.
🔺لینک کامل این خبر و مستندات آن را در زیر ببینید.🔻
https://eitaa.com/jtabiin/5292
🔹و نمونه عجیب تر آن بی عدالتی آموزشی که طبق گفته عضو شورای عالي انقلاب فرهنگی اکثر ورودی های رشته های پزشکی و خاص مخصوص دهک های بالا و پولدار جامعه است.
🔺اطلاعات کامل آن را در لینک زیر ببینید.🔻
https://eitaa.com/jtabiin/5978
🔹پس گزاف نیست اگر بگوییم در انقلاب ما طاغوت سیاسی ساقط شد نه طاغوت اقتصادی؛ همان گونه که رهبر انقلاب بارهای بار تاکید کردند مهم ترین آسیب امروز ما فقدان عدالت اجتماعی است.
💢 سخن آخر جناب آقای رئیسی مردم که به هزاران امید به شما رای داده اند؛ بدانید مهم ترین راه جهت رونق دادن به سفره کوچک آن ها، مبارزه با یقه طلایی های فردی و سازمانی لانه کرده در اقتصاد ایران است که مار خورده و افعی شده اند.... مسلم محمدی
#ژئوپلیتیک_رسانه
با ما همراه باشید
@Dr_bavir
🔴 هالیوود و ایران ستیزی
🔺هالیوود در کنار «اسلام هراسی»، از روزهای ابتدایی پیروزی انقلاب اسلامی، رویکرد #ایران_هراسی را در دستور کار خود قرار داد و تلاش های فراوانی برای ارائه تصویری غیرواقعی از این حادثه تاریخی و دستاوردهای آن صرف کرده و برای مقابله با انقلاب اسلامی ایران دو پروژه در دستور کار قرار گرفت:
⚠️«مهار» و «ایران هراسی».
🔺پروژه «مهار» با تحریک عراق به رهبری «صدام» و حمایت همه جانبه جهانی از این کشور برای حمله به ایران و تحریم جمهوری اسلامی رقم خورد.
🔺همزمان با اجرای «مهار»، پروژه «ایران هراسی» با رویکردهای متفاوت بویژه در حوزه #سینما آغاز کرد
🔲 بنگاه های سینمایی وابسته به هالیوود در سال های ابتدایی جنگ تحمیلی، با ساخت فیلم سینمایی "شیرین وحشی»، تصویری متفاوت از رزمندگان اسلام به جهانیان عرضه کردند.
🔺در این فیلم که با بازتاب جهانی و با «پروپاگاندا» سیاسی همراه بود، نگاه رحمانی رزمندگان ایرانی به اسرای عراقی حذف و تصویری خشن از آنان ارائه شد.
🔲 اثری دیگری که در هالیوود با رویکرد «ایران هراسی» ساخته شد، «بدون دخترم هرگز» نام داشت
🔺 فیلمی که در تلاش بود، چهره ای «افراطی مذهبی نهادینه شده در خانواده مسلمان ایرانی» را به تصویر در آورد.
🔲 نمونه گل درشت دیگر از پروژه «ایران هراسی» هالیوود با ساخت فیلم سینمایی «خانه ای از شن و مه» رقم خورد.
🔺 این اثر با مظلوم نمایی مردم آمریکا، ایرانیان را مردمی «جاه طلب»، «اشغالگر» و «به بن بست رسیده» نشان داده که قصد دارند به ناحق حقوق دیگران - شهروندان آمریکایی - را زیر پا بگذارند.
🔲 تلاش هالیوود طی سال های اخیر در راستای «ایران هراسی» با ساخت فیلم سینمایی «۳۰۰» در سال ۲۰۰۷ میلادی دنبال شد.
🔺این فیلم ساخته «زاک اسنایدر» کارگردان یهودی آمریکایی با الهام از جنگ تاریخی «ترموپیل» در سال ۴۸۰ پیش از میلادی، نبرد ۳۰۰ سرباز یونانی با لشگر «خشایار شاه» را روایت می کند.
توهین و جسارت به تاریخ باستانی ایران و ایرانیان در این اثر سینمایی، به حدی بود که واکنش سریع رسمی و غیر رسمی ایرانیان در سراسر جهان را برانگیخت و سازندگان و گردانندگان پشت صحنه این اثر هالیوودی را سرگردان کرد.
🔲 «سنگسار ثریا» محصول ۲۰۰۸ دیگر آثار سینمایی ساخت هالیوود با نگاه «ایران هراسی» است.
🔺این فیلم ضمن با بهانه انتقاد از عمل سنگسار، تلاش دارد در قالب داستانی پرکشش و عاطفی تصویری متوحش از ایرانیان نشان دهد.
🔲 نمونه دیگر از رویکرد هالیوودی «ایران هراسی» که بار دیگر تاریخ معاصر انقلاب اسلامی را هدف قرار داده «آرگو» - سفینه - نام دارد.
🔺«آرگو» به کارگردانی و بازیگری «بن افلک» به موضوع تسخیر لانه جاسوسی آمریکا در تهران در سال ۱۳۵۸ و فرار چند جاسوس آمریکایی از ایران می پردازد.
🔲 رویکرد «ایران هراسی» هالیوود بار دیگر با ساخت فیلم سینمایی «گلاب» محصول سال ۲۰۱۳ به بار نشست.
🔺این اثر سینمایی به کارگردانی «جان استوارت» مجری و شومن آمریکایی بر اساس روایت خبرنگار یکی از رسانه های فارسی زبان غربی، به تخطئه ماجراهای پس از انتخابات خرداد سال ۱۳۸۸ می پردازد.
🟧 #برنامه_صلحآمیز_هستهای جمهوری اسلامی ایران نیز طی سال های اخیر بطور مستقیم یا غیر مستقیم با خط دهی رسانههای ضد ایرانی و صهیونیستی، دستمایه تولید آثار سینمایی در هالیوود شده که «جوخه انتحار» ساخته دیوید آیر محصول ۲۰۱۶ آمریکا نمونه آنها است.
🟧در پیوند با موضوع معرفی تهدید برنامه هسته ای ایران اکنون هالیوود فیلم سینمایی «مامور مخفی» ساخته «یوال آدلر» کارگردان اهل رژیم صهیونیستی را روانه پرده سینماهای اروپا کرده است.
🔺«مامور مخفی» محصول مشترک اسراییل و آمریکا بود و از رمان «معلم انگلیسی» نوشته «ییفتاخ رایشر عطیر» مامور پیشین سازمان اطلاعاتی اسراییل اقتباس شده است.
🔲 نباید فیلم سینمایی «مامور مخفی» را آخرین ساخته در راستای «ایران هراسی» دانست زیرا حدود سه سال پیش عقبه فرهنگی آمریکایی صهیونیستی در قالب سریالی به نام «تهران» پروژه جدیدی را به نمایش در آورد.
🔺سریال «تهران» ساخته دانیل سیرکین به روایتی اغراق آمیز از نفوذ عوامل موساد به سیستم های امنیتی کشور برای مهار به ادعای آنها برنامه غیر صلح آمیز هسته ای ایران می پردازد
🔴 به هر روی، آمریکا طی ۴۰ سال گذشته، با هالیوود جنگ فرهنگی یا تعبیر رهبر انقلاب «شبیخون فرهنگی» را در کنار جنگ اقتصادی پیش برده است.
📍به باور کارشناسان سینمایی تمایل هالیوود به رویکرد «ایران هراسی»، به امر ذاتی این بنگاه سینمایی تبدیل شده و رویه ای بخشنامه ای نیست.
https://irna.ir/xjNr6k
#ژئوپلیتیک_رسانه
با ما همراه باشید
https://t.me/Dr_bavir/5144
✅ دیپلماسی فرهنگی و دفاع مقدس : تقریبا هیچ !
🇮🇷 #دفاع_مقدس به عنوان مهم ترین واقعه ٤٤ سال اخیر در حوزه نظامی و فرهنگی ملت ایران، آنچان که باید بازتابی در فضای مجازی و رسانههای اجتماعی نداشته است. به لحاظ آسيب شناختي چرایی عدم معرفی ٨ سال دفاع مقدس ملت ایران به لحاظ محتوايي، عملکردي و ساختاري قابل تحليل و بررسي جدی است. نقایصی که در نبود سیاست گذاری های متناسب با این فضا توسط دست اندرکاران امر برای انتشار محتوا میتواند بخش عمدهای از آن توسط کاربران متعهد و خودجوش جبران شود.
💢در ادامه بصورت تیتر وار نگاشتی از وضعیت فعلی در فضای رسانه های اجتماعی حوزه وب غیرفارسی زبان اشاره می شود :
🔺 درحالیکه زیرساختهای فیزیکی از قبیل باغ موزه دفاع مقدس در تهران ، مراکز استان ها و مناطق عملیاتی غرب و جنوب ایجاد شده است. اما روابط عمومی های این مجموعه های فرهنگی علیرغم هزینه های صورت گرفته، اقدام قابل ذکری در جهت معرفی خود به زبان های دیگر انجام نداده اند. تنها کافی است یک مراجعه به سایت موزه جنگ مسکو و تور مجازی آن بزنید و با مقایسه آن با نمونه های داخلی، متوجه تراژدی شوید : victorymuseum.ru
🔹 تقریبا زیرنویس هیچکدام از مستندهای روایت فتح شهید سید آوینی به عنوان مهم ترین گنجینه ویدئویی دفاع مقدس به زبان های انگلیسی و عربی در شبکه های اجتماعی پیدا نمی شود. فیلم های شاخص سینمایی دفاع مقدس نیز به همین ترتیب !
🔹 با جستجوی نام ١٠ عکاس شاخص جنگ که بسیاری از آنها نیز جوایز بین المللی گرفته اند. نهایتا تعدادی محدود خبر یافت می شود. مقالات و مصاحبه ها نیز عمدتا توسط سایت های تخصصی، غیر ایرانی و بعضا مغرض با سوگیری های رسانه ای انجام شده است.
🔹 موسیقی و سمفونی های دفاع مقدس نیز ظرفیت بالایی برای جهانی شدن دارد. سمفونی خرمشهر استاد مجید انتظامی در شبکه های مجازی به زبان های مختلف میلیون ها بار دیده شده است. با جستجوی نام #صادق_آهنگران مداح معروف جنگ به زبان انگلیسی و عربی و نتایج بازدید ویدئوها و مرور نظرات آن می توان به مشاهدات جالبی رسید. انتشار محتوا تنها محدود به خلاقیت شخصی کاربران در حساب های شخصی خود بوده است.
🔹 سایت goodreads بزرگترین پاتوق مجازی کتابخوانهاست. در بخش عربی این سایت یک کاربر عرب زبان یک تاپیک پیرامون کتابهای سلام بر ابراهیم و خاک های نرم کوشک ایجاد کرده است. Rate کتاب سلام بر ابراهیم از بین نظر 249 نفر 4.53 از 5 است. که آمار فوق العاده ای است. در قسمت بحث و تبادل نظر بسیاری از اثرگذاری معنوی این کتاب گفته اند. ظرفیت های کتاب و ادبیات دفاع مقدس در دیپلماسی فرهنگی ایران کاملا مغفول مانده است.
🔹 در حوزه تولید مقالات تخصصی و علمی و جستجوی آن در شبکه های تخصصی علمی از قبیل academia یا google scholar نتایج محدود به پژوهش های دانشجویان دانشگاه های غیر ایرانی است.
🔹 گرافیک بهترین هنر برای ابراز مفاهیم است. لذا گرافیک و هنر تصویر برای انتقال رویکردهای دفاع مقدس بسیار موثر و اثرگذار می باشد . علیرغم تولید آثار شاخص در این حوزه در داخل کشور و عدم نیاز به ترجمه، متاسفانه بازنشر مناسبی در فضای رسانه ها و شبکه های بین المللی صورت نگرفته است.
🔹 در حالی که ملت ایران از بزرگترین قربانیان جنگهای ناجوانمردانه و استفاده از سلاحهای شیمیایی، سلاحهای ممنوعه و انواع مینها و بمبها بوده است، در این زمینه محتوای رسانه ای شاخصی در فضای مجازی دیده نمی شود. طبیعی است در حوزه حقوقی نیز با اقدامات صورت گرفته به دلیل عدم پیگیری جدی و مداوم در جریان سازی رسانه ای، عملا نتیجهی ملموسی حاصل نشده است. و ...
#برندسازی_ملی
#برند_ایران
#ژئوپلیتیک_رسانه
با ما همراه باشید
@Dr_bavir
5.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢 تری کروز ؛ بازیگر ، مجری تلویزیون و فوتبالیست آمریکایی: بهترین مثال برای بیان وضعیت زنان در غرب ؛ مثال برده داری هست...
‼️ اصلا این جا مردها زن ها رو به شکل یک انسان نمی بینند و معتقدن اصلا زن ها آدم نیستند
🔺 وقتی یک زن می خواد از بچه هاش یا شرایط زندگیش صحبت کنه شرایط طوری هست که انگار همه به اون زن میگیم هی ساکت باش ؛ ساکت باش ؛ تو فقط کالا هستی و فقط باید یک کالای خوشگل باشی
#اینجاپایاݩدݩیاسٺ
#ژئوپلیتیک_رسانه
با ما همراه باشید
@Dr_bavir
✅ شبکههای استانی کانونهای مقاومت فرهنگی رسانهای
🔸امروزه که هویت بومی و ملی ما توسط انواع شبکههای تلویزیونی و فضای مجازی مورد هجمه رسانهای قرار گرفته است، #شبکههای_استانی از بهترین ظرفیت برای تقویت و تحکیم مؤلفههای هویت بومی و محلی که در ذیل #هویت_ملی قرار میگیرد، برخوردار است و با بهرهگیری از سنتهای بومی و محلی و نمادهای مختلف استان مانند لباس، موسیقی محلی ـ مقامی و… میتوانند در جهت تقویت و تحکیم بنیانهای فرهنگ و هویت ملی، نقش آفرینی کنند.
🔹توجه به فرهنگها و آیینها، همچنین گویش و زبان محلی، این شبکهها را به کانون های #مقاومت_فرهنگی_رسانهای در برابر هجمههای رسانههای بیگانه قرار داده و از تضعیف آن جلوگیری میکند.
از سوی دیگر در حوزه معارف دینی و فرهنگ اسلامی نیز #مناسک_سازی به منظور اشاعه فرهنگ و معارف اسلامی در میان گسترهی وسیعی از مخاطبان، ظرفیت بزرگی است که نباید مغفول بماند.
🔸استفاده از #خرد_جمعی فرهیختگان، هنرمندان و مبتکرانِ همه استانها و در اختیار داشتن حجم بالایی از هنرمندان علاقهمند بومی و نیروهای مستعد استانها، یک سرمایه بزرگ بومی و ملی است که بهره گیری درست از آن میتواند در مسیر هم افزایی نیروی انسانی و متخصص کشور در حل مسائل ملی، کارساز باشد و شبکههای استانی میتواند کانون بازشناسی و بهرهوری از این استعدادهایی باشند که خیلی از مواقع ناشناخته باقی میمانند و در گمنامی به هدر میروند.
🔸 نقش کانونی شبکههای استانی در هر استان را میتوان در ایجاد پل ارتباطی بین مردم و مسئولان استان یا حمایت رسانهای از توسعه و گسترش صنایع، اقتصاد، تجارت، و….. در استانها نیز جستجو کرد.
در واقع کارکرد شبکههای استانی فراتر از تولید سرگرمی و آگاهی میتواند به تسریع در فرایند کارآفرینی نیز تعمیم داده شود که این ویژگی را کمتر میتوان در شبکههای سراسری پیدا کرد.
🔹اگر نگاهی آماری و جمعیتی هم به شبکههای استانی بیندازیم، قطعاً تعداد مخاطبان بالقوه و بالفعل شبکههای استانی نسبت به شبکههای سراسری اگر بیشتر نباشد، کمتر نیست. به ویژه اینکه مخاطبان بومی به تماشای برنامههای مربوط به شهر و دیار خود #گرایش_غریزی دارند و میتوان تخمین زد که دست کم مخاطبان بالقوه شبکه های استانی، بیش از شبکههای سراسری یا شبکههای مرکز است که این سرمایه انسانی، بزرگترین امتیاز برای سرمایه گذاری شبکههای استانی در تولیدات رسانهای است.
🔸از حیث برنامهسازی هم اگر به این موضوع نگاه کنیم، برخی #سوژه_ها در سطح استانی وجود دارد که جاذبه رسانهای آن را نمیتوان در جای دیگر پیدا کرد؛ به ویژه در حوزه مستند سازی.
در واقع توانمندی تولید مستندهای اجتماعی، اقلیمی و…. به صورت کاملاً بومی از جمله امتیازهای شبکه استانی است.
#ژئوپلیتیک_رسانه
با ما همراه باشید
@Dr_bavir
🛑 جهاد تبیین، جهاد قطعی
⭕️ جنگ نرم حداقل در شش سطح بررسی میشود:
1️⃣ - ویژگیهای جنگ نرم:
۱- پیچیده بودن
۲- آرام و بیصدا
۳- غافلگیرکننده
۴- پیشرفته
۵- هنرمندانه
۶- سازماندهی شده
۷- سریع و پرشتاب
۸- دقیق نبودن مرزهای خودی و غیرخودی
2️⃣ - روشهای اعمال جنگ نرم:
۱- فریب مردم
۲- شایعهپراکنی
۳- شبههافکنی در جامعه
۴- کارشکنی در برنامهها
۵- نفوذ (نفوذ در اشخاص - نفوذ در ارکان- نفوذ در برنامهها و تصمیمات)
۶- برخی اغتشاشات صنفی
3️⃣ - ابزارهای جنگ نرم:
۱- رسانه؛ به عنوان مهمترین ابزار جنگ نرم شامل: ماهواره، اینترنت، فضای مجازی
۲- سلبریتیها از هر قشری (هنرمند، ورزشکار، شاعر، خواننده و...)
4️⃣ - اهداف جنگ نرم:
۱- تغییر باورها و اعتقادات
۲- تغییر افکار و اندیشهها
۳- تغییر رفتار
۴- تغییر ساختار (هدف غایی)
5️⃣ - پیامدهای جنگ نرم:
۱- سست کردن مقاومت ملی
۲- از بین بردن وحدت و انسجام
۳- به هم ریختن آرامش روانی جامعه
۴- ایجاد دوقطبیهای کاذب و عمیق کردن برخی شکافهای سطحی و جزئی موجود
۵- تقویت گرایشات به خارج از مرزها
۶- تغییر سبک زندگی از شیوه بومی، سنتی و اسلامی به لوکسگرایی و مصرفزدگی
۷_ ترویج بی تفاوتی نسبت به محیط اطراف و اطرافیان؛ چه این اطراف، همسایه یا شهر دیگری باشد یا کشوری دیگر و ...
6️⃣ - راههای مقابله با جنگ نرم:
۱- تکیه به خداوند و رعایت تقوا و تعبد
۲- بصیرتافزایی
۳- نیکوکاری
۴- تقویت همبستگی
۵- خدمت به مردم
۶- شایستهگزینی
۷- مبارزه با فساد
۸- صداقت با مردم
۹- حضور در مراسمهای مذهبی و ملی
۱۰- تقویت روحیه ایثار
۱۱- تقویت امید در جامعه
۱۲- باور به نقش جوانان
۱۳- توجه جدی به پرورش کودکان و دانش آموزان
۱۴- تسهیل ازدواج
۱۵- توجه به معیشت مردم
۱۶-اعتقاد به اصل"ما میتوانیم"
۱۷- سادهزیستی و پرهیز از اسراف
۱۸ - مصرف کالاهای داخلی
۱۹ - تلاش در جهت رفع محرومیت
۲۰- کاهش فاصلههای غیر ضروری و غیر لازم میان مردم و مسئولین.
۲۱- تشویق به حضور و عضویت حداکثری در بسیج و مساجد و مراسم های آن و محافل منبر و روضه و ادعیه و همراه بردن خانواده جهت تشویق و ترغیب
۲۲- گوش کردن دقیق به رهنمودها و سخنرانیهای رهبری.
🛑 جنگ امروز، امتداد جنگ هشت ساله دیروز است، اما به مراتب سختتر و پیچیدهتر.
🔺در این میدان همه مانند یک فرمانده عمل کنید. سکوت جایز نیست. رزمندگان در دفاع مقدس در حین خط شکنی و ایجاد معبر در میدان مین و حفظ خط مقدم، ادعیه و ذکر و زیارت عاشورا بر لب داشتند.
🔺امروز فقط به محافل پر فیض حدیث کسا و زیارت عاشورا و ادعیه ها و ..... اکتفا نکنیم. در این محافل و در بین اقوام و دوستان و محل کار، تبیین و روشنگری هم باشد.
"محتوای جهاد تبیین"
با ما همراه باشید
#ژئوپلیتیک_رسانه
@Dr_bavir
💢 افشاگری شبکه الجزیره از جزئیات سلطه صهیونیستها بر شبکه های اجتماعی و حذف و دستکاری محتواهای تولیدی
🔻 شبکه تلویزیونی الجزیره در تحقیقاتی در قالب برنامه "ما خفی اعظم" خود به نقل از حقوقدانان و مسئولان سابق "فیسبوک" فاش کرد که رژیم صهیونیستی با سلطه بر شبکه های اجتماعی، محتوای ضد صهیونیستی و مربوط به کشورهای اسلامی و فلسطینیان را پاک می کند.
🔻 "اریک بارینگ" مدیر سابق واحد سایبری رژیم صهیونیستی در قالب این تحقیقات اذعان کرد که رژیم اسرائیل به طور رسمی و هماهنگ از شرکت "متا" درخواست می کند که کلمات یا جمله های ضد "اسرائیلی" حتی تصاویر شهدای فلسطینی یا ستایش از شهدا را حذف کند و بخش اعظم این محتوا نیز از فیسبوک و شبکه های دیگر حذف می شوند.
🔻 این تحقیق همچنین از لابی های صهیونیستی که به شرکت متا فشار می آورند و کار صدها "اسرائیلی" در بخش های مختلف این شرکت و ارتباط گذشته شماری از آنها با ارتش و کابینه رژیم اسرائیل پرده برداشت که بارزترین کارمندان "اسرائیلی" بانفوذ در آن، "آدم موسری" رئیس اینستاگرام، "دیوید فیشر" مدیر واحد درآمدزایی فیسبوک و فرزند رئیس سابق بانک مرکزی رژیم اسرائیل و همچنین یک زن به نام "ایمی بالمور" مدیر سابق وزارت دادگستری این رژیم است که این زن مسئول واحد سایبری اقدام علیه محتوای تولیدی فلسطینیان است.
🔻 نکته عجیب این است که این زن در شورای نظارت فیسبوک نیز منصوب شده است که میزان استقلال این شورا را زیر سوال می برد.
🔻 شرکت متا یکی از بزرگترین مقرهای خود در خارج از آمریکا را نیز در تل آویو افتتاح کرده است.
🔻 شرکت متا در سال ۲۰۰۴ تأسیس شد و اینستاگرام، واتساپ، فیسبوک و فیسبوک مسنجر چهار برنامه پرطرفدار متعلق به این شرکت هستند.
#اخبار_استراتژیک
#ژئوپلیتیک_رسانه
با ما همراه باشید
@Dr_bavir
🌐 با سلام و احترام خدمت اعضاء کانال ژئوپلیتیک رسانه
با توکل به خداند و به پیشنهاد دوستان، کانال ژئوپلیتیک رسانه با فعالیتی ۴ ساله در تلگرام https://t.me/Dr_bavir
و پرداختن به موضوعاتی از جمله:
🔺 ژئوپلیتیک رسانه و حاکمیت اینترنت
🔺 بررسی عوامل رسانه ای تاثیرگذار بر حوزه های ژئوپلیتیک
🔺 نقش رسانه در اعمال و نفوذ قدرت
🔺رصد و تحلیل مسائل ژئوپلیتیک ایران و جهان
و
🔘 پرداختن به ظرفیتها، توانمندیها و همچنین ارائه پیشنهادات و انتقادات در حوزه عملکرد رسانههای داخلی
اکنون در پیام رسان #ایتا نیز آغاز به فعالیت میکند.
همراهی شما عزیزان باعث دلگرمی ماست
افتخار می کنیم اگر ما را همراهی کنید و با نظرات و پیشنهادات ارزشمندتون یاریگرمان باشید.
کانال "ژئوپلیتیک رسانه"
https://eitaa.com/Dr_bavir