فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨🎥 رهبر انقلاب: اهمیت مرحلۀ دوم انتخابات کمتر از مرحلۀ اول نیست
🔹انتخابات کار اساسی و مهمی برای کشور و مردم است. مردم همه در انتخابات شرکت کنند و مجلس را تکمیل کنند.
🔹وظیفۀ ملی هر انسانی که مایل است کشور پیشرفت داشته باشد، شرکت در انتخابات است. مرحلۀ اول و دوم هیچ فرقی باهم ندارند و هردو بااهمیت هستند.
🔹هرچه رای بیشتر باشد مجلس قویتر است و هرچه مجلس قویتر باشد امکان کار در کشور بیشتر است.
#ژئوپلیتیک_رسانه
با ما همراه باشید
@Dr_bavir
🟥بسیاری از مشکلات امروز جامعه ایرانی ناشی از بیهویتی و غربگدایی است!
♦️معضلی که گریبانگیر بسیاری از مسئولین هم هست، البته بگذریم از بعضی مسئولین که از ریشه غربی هستند!!!
🔲این جماعت حرفهای خودشان را هم قبول ندارند (شاید هم از دروغ بودن این حرفها آگاه هستند)، اما دروغهای غرب برایشان وحی منزل است!
⭕️شاید هم وظیفهشان سوق دادن مردم جامعه به سوی دروغهای غرب است!
‼️در هر صورت امیدوارم واقعا واکسن آسترازنکا زده باشند، چون سلامتی ایشان برای جامعه خیلی مهم است!
#ژئوپلیتیک_رسانه
با ما همراه باشید
@Dr_bavir
⭕️ یونیکورن یا اسب تکشاخ 🦄 نماد چیست؟
🔸 شاید امروز یکی ازکاراکترهای مورد توجه دختران نوجوان ما یونیکورن باشد که به شکلهای مختلف عروسک، گلسر، تیشرت، لوازم تحریر، سر کلیدی و... در جامعه درحال عرضه است.
🔸 این کاراکتر در انیمیشنی به نام The Last Unicorn در سال ۱۹۸۲ معرفی شد و پس از آن انیمیشنهای متعدد دیگری نیز ساخته شد.
🔸 ایموجی تکشاخ که از سال ۲۰۱۵ منتشر شده، به منظور انتقال هوس، تخیل، منحصر به فرد بودن و عشق استفاده میشود اما به دلیل رنگینکمانی بودن یالها یا شاخ آن، اغلب برای بیان محتواهای مختلف مربوط به #فرقه_همجنس_بازان مورد استفاده قرار میگیرد‼️
🔸 همچنین گفته شده به صورت ویژهتر از یونیکورن به عنوان نماد زن بایسکشوال (دو جنسه) استفاده میشود‼️
🔺 هفدهم جولای، #روز_جهانی ایموجی است. ایموجی همان شکلکهایی است که برای بیان احساسات استفاده میشود و البته ریشهی ایموجی ژاپنی است و Moji در زبان ژاپنی به معنی شخصیت است.
#عرفانهای_نوظهور
#ژئوپلیتیک_رسانه
با ما همراه باشید
@Dr_bavir
💢الگوریتم اینستاگرام
🔸اینستاگرام تمام فعالیت شما رو ثبت میکنه! اینکه چه مدت زمانی تو اینستا هستین! روی هر موضوع چند ثانیه وامیستین! کدوم موضوع ها رو رد میکنین! چند تا موضوع رو دنبال میکنین! با ریئکشنهاتون میفهمه، چند درصد خوشحالین، چقدر خشمگینین، چرا ناامیدین!
🔺تمام این اطلاعات در دو قلوی مجازی شما ثبت میشه و الگوریتم متوجه میشه کاربر x کسی هست که n ویژگی ها رو داره!
⁉️چرا اینکار رو میکنه؟ برای اینکه با استفاده از اطلاعاتی که از شما داره، محتوایی براتون پخش کنه که شما از اپلیکشنش خارج نشین!
🔺در واقع داره سطح تعامل اپلیکیشن با آدما رو بالا میبره تا رضایت کاربران رو جلب کنه و مدت زمان بیشتری اونا رو نگه داره!
افزایش سطح تعامل تکنولوژی با انسان یکی از هدفهای اصلی شرکتهای بزرگه! الگوریتم اینستاگرام هم یکی از مثالهاش بود!
اما این افزایش تعامل مثل دو لبهی تیغ میمونه! یه لبش زندگی رو راحتتر میکنه و لبهی دیگه روی تعامل بین فردی تاثیر میذاره و ممکنه زندگی اجتماعی رو احاطه کنه!
این آدمان که باید تصمیم بگیرن کدوم لبه رو انتخاب کنن...
#پژوهش_رسانه
#ژئوپلیتیک_رسانه
با ما همراه باشید
@Dr_bavir
32.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥نفوذ خزنده فمنیست در #رسانه
🔺آنها فقط به پخش ورزش بانوان اکتفا نکردهاند بلکه به سفارش فمنیست فیلم هم میسازند و تلاش دارند زنان را به صورت فمنیستی وارد بازار کار کنند.
‼️ این اتفاق زمانی است که ما گلایه و ناراحتی از عدم الگوسازی رسانهای زن مسلمان داشتیم ولی دشمن قبلتر از ما توانسته بود الگوی مطلوب خود را رسانهای کند.
🔺ویدئوی پیوست؛ قسمتهایی از فیلم سرنوشت
#ژئوپلیتیک_رسانه
با ما همراه باشید
@Dr_bavir
🌐 جریان سازی رسانه ای و خبری
🔸جریان سازی رسانهای میتواند اهدافی همچون راه اندازی و اجرای هجمههای فرهنگی را دنبال کند. از طرف دیگر میتواند به منظور نهادینه شدن یک تفکر استفاده شود.
🔸جریان سازی رسانهای فرآیندی است که رسانهها از آن به منظور همراه کردن #مخاطبان استفاده میکنند.جریان سازی میتواند هم با هدف مثبت و هم با هدف منفی انجام گیرد. به همین دلیل میتوان آن را یک شمشیر دو لبه دانست.
💢در رابطه با جریان سازی رسانهای به چند نکته باید توجه داشت:
1⃣ هدف از جریان سازی تغییر یا تثبیت نگرش و افکار عمومی نسبت به یک مقوله به طور دلخواه است
2⃣ وسایل ارتباط جمعی همانند تلویزیون، رادیو، خبرگزاریها، شبکههای اجتماعی و … ابزارهای ایجاد و انتشار جریان سازی هستند
3⃣ مالکان رسانهها، حکومتها، سیاست گذاران، بنگاههای تبلیغاتی و … میتوانند منبع جریان سازی باشند
4⃣ جریان سازی در قالبهای رسانهای ارائه میشود مانند برنامههای آموزشی، تفریحی، خبری و … . در این زمینه پیام رسانه، نقش ویژهای را دارد
5⃣ جریان سازی در طول یک فرآیند و به صورت تدریجی، نظام مند و غیر مستقیم ارائه میشود.
💠 مراحل جریان سازی رسانهای
🔺"شناخت مخاطب" و تفسیر نگرش او برای برنامه ریزی فرآیند جریان سازی
🔺"اقناع مخاطب"
🔺"تثبیت ایجاد جریان" به عنوان حساسترین مرحله جریان سازی.
📍باید توجه داشت که جریان سازی رسانهای تا زمانی که در خدمت اهداف مثبت و مبارزه با هجمههای دشمنان قرار گیرد، میتوان به آن به عنوان یکی از مزیتها و فرصتهای رسانه نگاه کرد.
#ژئوپلیتیک_رسانه
با ما همراه باشید
@Dr_bavir
26.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢#صنعت_پورن در #صنعت_موسیقی و #انیمیشن
🔺▪️ #الگو_پذیری از کارکترها
▪️ #عادی_سازی و #قبح_شکنی
▪️ تبدیل ارزش به ضد ارزش
▪️ تبدیل ضد ارزش به ارزش
❓در صنعت موسیقی چه میگذره؟!
❓چه کسانی پشت این قضیه هستند؟!
#ژئوپلیتیک_رسانه
با ما همراه باشید
@Dr_bavir
6.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚨 شهروند بستهبندی شده
❇️ شهروند بسته بندی شده نام انیمیشنی از استیو کاتس در نقد تکنولوژی است. در این انیمیشن او جریان بی پایان تولید، آسیب های محیط زیستی و دور شدن ما از واقعیت انسانی را به تصویر می کشد.
🔹 در این انیمیشن، شکلی از غلبه ماشین بر انسان را شاهد هستیم که نظمی «انسانزداییشده» را بر همه چیز حاکم کرده است.
📌استیو کاتس (Steve Cutts) جوان طراح و انیماتور انگلیسی است که در انیمیشن های کوتاه خود چشم اندازی انتقادی به دستاوردهای تمدن غرب و انسان مدرن دارد.
#جنایات_غرب
#ژئوپلیتیک_رسانه
با ما همراه باشید
@Dr_bavir
18.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢 جنگ ذهن ها و روایت ها
🔹۱۵ قرن از صدر اسلام می گذرد و جدال حق و باطل هنوز هم ادامه دارد... اگرچه امروزه و با گسترش رسانه ها، جنگ شناختی رنگ و بوی دیگری گرفته است.
🔸جوزف ساموئل نای که او را با عنوان تئوریسین جنگ نرم می شناسند، در کتاب خود با عنوان «The Future of Power» در سال ۲۰۱۱ اعلام کرد که که آمریکا جنگ ذهن ها را با ایران در پیش خواهد گرفت و همزمان از اهرم فشار اقتصادی استفاده میکند.
#جهاد_تبیین
#ژئوپلیتیک_رسانه
با ما همراه باشید
@Dr_bavir
✅ قابلیتهای ویژه #شبکههای_استانی
🔸ایران از جمله کشورهایی است که تنوع اقوام در آن، مشهود و بارز است. تردیدی نیست که #رسانه_ملی نیز همانند هر سازمان دیگری از قومیت ها تأثیر می پذیرد، و بر آنها تأثیر می گذارد. شبکههای استانی و محلی با توجه به برخورداری از قابلیتهای بومی، خرده فرهنگها، تنوع قومی و زبانی و...، از اهميت خاصی برخوردار هستند؛ این شبکهها قادرند با حفظ و اشاعه ارزشهای به جا مانده از گذشته، زمينه را برای #همگرايی_ملی فراهم سازند.
📌امروزه راهبرد رسانه ملی بر اين است كه با حفظ تنوع قومی و فرهنگی، به تداوم اجتماعي و فرهنگی جامعه كمك کند.
▫️شبکه های استانی بر اساس #اسناد_بالادستی، همچون چشم انداز 20 ساله، سند توسعه استان و شهرستان و دستورالعمل های سازمان صداوسیما، اقدام به تطبيق طرح ها و محصولات خود با مقتضيات بومی کرده و همواره در توليد برنامه، علاوه بر جلب رضايت مردم، افزایش اعتماد آنها به رسانه ملی را مورد توجه قرار میگیرد.
▫️▫️از دیگر مزایای شبکه های استانی، استفاده از ظرفیت های بالقوه استان برای برنامه سازی، به ویژه برنامه های #مستند است. زمانی که طرحی برای تهيه يک مستند در شبكه های سراسری تصويب ميشود. اگر موضوع آن مربوط به محدوده جغرافيايی خارج از استان تهران باشد، گروه توليد برای ساخت برنامه با مشكلات عديدهای روبه رو میشوند؛ رفت وآمد مكرر برای تحقیق یا پژوهش، ديدن منطقه، اسكان وپذيرايی گروه توليد، آشنا نبودن با زبان محلی، ارتباط ناقص گروه توليد با مردم بومی و ... .
وجود اين مسائل و مشکلات، با اندک تفاوتهايی، در همه جای ايران و جهان امری طبیعی است و از آن گريزی نيست. در حالیکه اگر همان طرح در يك شبكه استانی تصويب و توليد شود، طراح برنامه با موضوع، آشنايی بيشتر و كاملتری دارد و به این ترتیب، اولا" مشکلات متعددی که در مراحل پژوهش، نگارش و توليد برنامه بروز میکند، به حداقل ميرسد و ثانیاً آشنایی گروه توليد با زبان و آداب و فرهنگ محلی به طور قطع، موجب تسهیل در امر توليد میشود.
🔺بنابراين، شبكه های استانی برای توليد برنامه هايی که زمینه و مقدمات آن مربوط به استانهای مختلف کشور است، نسبت به شبكه های سراسری از امكانات بالقوه و بالفعل بيشتری برخوردارند.
🔺از طرف ديگر، بسياری از نكات و شاخص های مثبت خرده فرهنگ های موجود در شبکه های استانی، در ضمن توليد و پخش برنامه ها، احيا و حفظ ميشود. ضمن اینکه از ظرفیت این شبکه ها برای پالایش بسياری از نكات منفی رسوخ يافته در فرهنگ عامه نیز می توان بهره برد.
🔸بنابراین، شبکه های استانی، ظرفیت بسیار زیادی برای فرهنگ سازی و رشد قابلیت های بومی اقصا نقاط کشور دارند.
•اما در مسیر به فعلیت رساندن این ظرفیت بالقوه ممکن است #انحرافاتی از قبیل: تقلید از شبکه های سراسری، ضعف در بخش های هنری و فنی برنامه ها، نبود فضاسازی و دیالوگ های مبتنی بر شرایط بومی منطقه بروز کند و مانع از تحقق رسالت اصلی شبکه های استانی شود.
لذا در برنامه ریزی و تخصیص منابع، بودجه و امکانات در رسانه ملی، وجود سیستم نظارت و ارزیابی یکی از ضرورت های اساسی است تا با ارائه بازخوردهای به موقع، ضمن تقویت نقطه قوت ها، انحرافات عملکردی را در نیل به اهداف سازمانی را برطرف سازد.
#ژئوپلیتیک_رسانه
با ما همراه باشید
@Dr_bavir
💢جنگ های طراحی شده برای اینده در سازمان فضایی ناسا Nasa
https://twitter.com/RedpillDrifter/status/1789435042277847481
#ژئوپلیتیک_رسانه
با ما همراه باشید
@Dr_bavir