🔴حتی بنیصدر، بازرگان، خاتمی و روحانی جرات مطرح کردن افراد ضد انقلاب را برای وزارت نداشتند
⁉️ چه خبره!!!!!!!!!!
🔺حسین سلاحورزی ضد انقلاب حامی اغتشاشات ۱۴۰۱ که به همین جرم از اتاق بازرگانی کنار گذاشته شد، جز گزینههای تصدی کرسی وزارت صنعت، معدن و تجارت دولت مسعود پزشکیان❗️
🔷 خوب میدانند او رای اعتماد نمیگیرد،
اما هدف هزینهسازی برای نظام تا رسیدن به گزینه دیگر است،
به مرگ می گیرند تا به تب راضی شوند❗️
❌مجلس با قاطعیت بایستد.
🔹رهبر انقلاب ۳۱ تیر ۱۴۰۳: «...امین، صادق، امیدوار به آینده، ملیگرا، متدین، متشرع و از بن دندان معتقد به جمهوری اسلامی باشد...»
#پرسمان_سیاسی
#ژئوپلیتیک_رسانه
با ما همراه باشید
@Dr_bavir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 ظهور حاکمیت هوش مصنوعی
▫️شاید در نگاه اول پدیده #هوش_مصنوعی را یک جهش و پیشرفت قابل توجه در #علم و #فناوری بدانید، اما همین دو، ابزار و اسباب ظهور سلطهی دجال در آخرالزمان است!
▫️ شخصی که در ویدیو بالا مشاهده میکنید سیدحسن نصرالله نیست. بلکه توسط هوش مصنوعی ساخته شده است.
▫️ بله، خیلی جالب و جذاب به نظر میرسد اما آیا میتوانیم از خطرات بسیار زیاد این فناوری چشمپوشی کنیم!؟
▫️ آیا نمیتوان با همین فناوری هوش مصنوعی بسیاری از دروغها را حقیقت جلوه داد؟!
▫️ حکومت جهانی دجال بهزودی ادعاهای بسیاری را با همین ابزار مطرح کرده و اختلاف افکنی سبب سلطهی هر چه بیشتر بر مردم جهان خواهد شد.
📌رژیم صهیونیستی بیشترین استفاده را از هوش مصنوعی می برد...
#ژئوپلیتیک_رسانه
با ما همراه باشید
@Dr_bavir
🔴 نمایش خانگی عرصه تاخت و تاز آثار سخیف و مبتذل رسانهای
‼️برنامه جوکر۲ احسان علیخانی مبتذل ترین برنامهای است که در نمایش خانگی ساخته و در حال پخش شدن از پلتفرم فیلیمو میباشد.
⚫️ از شوخی های جنسی زننده و رکیک و بی سابقه تا حتی شوخی های تصویری جنسی وارد کردن زنان به دلقک بازی رسمی و اختلاط زن و مرد و خنده و شوخی و...
☑️ احسان علیخانی نشان داد که میتواند از تمام همکاران سابقه دار خود در ساخت آثار سخیف و مبتذل، برنامهی مبتذل تری بسازد!
و همچنین قادر است چنان که در تلوزیون قدمهایی در جهت تابوشکنی و استحاله برمیداشت در نمایش خانگی هم دست به حرکات بیشتری بزند.
#شکوه_زن_زندگی
#ژئوپلیتیک_رسانه
با ما همراه باشید
@Dr_bavir
12.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 انفجار بمب ترسناکتر است یا انتظار آن؟ 💥
📽 آلفرد هیچکاک، نویسنده و کارگردان آمریکایی، را استاد تعلیق در سینما مینامند؛ کسی که به خوبی میدانست تهدید به این که تغییر غیرمنتظرهای در راه است، چقدر میتواند برای مغز جذاب باشد و مخاطب را درگیر کند.
⏯ در این ویدئو، هیچکاک درباره این انتظار صحبت میکند
#جنگشناختی_و_ترکیبی
#ژئوپلیتیک_رسانه
با ما همراه باشید
@Dr_bavir
هدایت شده از ابوالحسن صادقی جهانی
☸ شارلاتانیزم رسانه ای علیه جمهوریت
✍د.ابوالحسن صادقی جهانی
۱. شارلاتان های رسانه ای در قالب جریانی برانداز و تا بن دندان معتقد به سیاهه نمایی بر علیه نظام مظلوم جمهوری اسلامی، در اقدامی منسجم و بصورت واحد و هماهنگ شروع به تخریب و خراش بر سیمای دولت شهید جمهور می باشند!
۲. این سبک سیاهه نمایی ها نشان میدهد، این جماعت در دولت آینده بنای خدمت و کار ندارند و میخواهند مشکلات آینده مدیریتی خود را پیشاپیش گردن دولت قبل بیندازند.
۳. خدایشان رحمت کند شهید رئیسی را که وقتی بر صندلی ریاست دولت نشست، هیچگاه سعی نکرد با تخریب دولت حسن روحانی راه فراری برای کم کاری خود ایجاد کند، بلکه تمام وقت و انرژی خود را صرف جهاد و خدمت و پیشرفت کشورش ایران سربلند کرد.
۴. از آقای پزشکیان مطالبه می کنیم تا با فاصله گرفتن از این جماعت نق زن و عیب جو، مسیر خدمت شهید جمهور را برای جانفشانی به مردم ادامه دهند!
۵. آقای پزشکیان یاد شریف هست که این جماعت #هوچی به مرحوم هاشمی رفسنجانی و حتی آقای سید محمد خاتمی اسلاف خود رحم نکرد و از آن ها عبور کردند. حال حضرتعالی که لقمه راحت القومی هستید برای بلعیدن و قورت دادن.
۶. پیشنهادم دوراندیشی و رحم به مردم، خودتان و آینده کشور بکنید.
آزموده را آزمودن خطاست!!
🇮🇷 ایتا
https://eitaa.com/sadeghijahani
🇮🇷 تلگرام
☫ 📺 https://t.me/sadeghijahani
🇮🇷 بله
☫ 📺 ➖ble.ir/join/Y2Q4ZTgyOD
🔴 #درس_تاریخ_ایران
🔺بخشهایی از #ایران که در طول تاریخ به تاراج رفت
📌البته نه با جنگ بلکه با توافقنامههای دولتمردان ایرانی!
🔴 حاصل حرمسراها این میشود که، نفوذ خاکت را میگیرد!
#ژئوپلیتیک_رسانه
با ما همراه باشید
@Dr_bavir
🔴 ورود کشور به #جنگ_ادراکی
🔺پس از چهار مرحله جنگ، کشور وارد پنجمین مرحله جنگ با نظام سلطه شده است.
جنگ سرد، سخت، نیمه سخت و جنگ نرم مراحلی بود که کشور به انحاء مختلف با آن مواجه شده و حال ایران اسلامی وارد پنجمین مرحله جنگ یعنی #جنگ_شناختی یا جنگ ادراکی شده است.
⭕️ اما جنگ ادراکی یا شناخنی چیست؟!
⁉️آیا افرادی را در اطراف خود درک کرده اید که نسبت به مراجع عظام تقلید و علما و روحانیت، نگاهی محترمانه داشته اند و امروز نگاه آنها مبدل به نفرت شده باشد؟
⁉️آیا کسانی را میشناسید که نسبت به مقدسات ،تعصب داشته و مدافع آنها بوده اند اما امروز به جرگه توهین کنندگان به مقدسات وارد شده باشند؟
⁉️آیا تا به حال با افرادی مواجه شده اید که تا چندی قبل به اعتقادات خود به شدت پایبند بودهاند و امروز اعتقادات خود را خرافات تلقی کنند؟
⁉️آیا با کسانی دم خور بودهاید که به رهبری جامعه خود عشق میورزیدند اما حال با دید بدبینانه از ولایت و رهبری یاد کند؟
🚫جای تعجبی وجود ندارد. این افراد مورد اصابت گلوله دشمن در جنگ شناختی قرار گرفته اند بدون اینکه جراحتی در بدن خود احساس کنند اما ادراک و شناخت وی مورد حمله قرار گرفته است.
🔺این نوع جنگ شکل تکامل یافتهتر و البته اثر گذارتر #جنگ_نرم بوده که متکی بر زیر ساخت رسانههای نوین سایبری است که با ایجاد یک پارادایم ذهنی، به شناخت و ادراک افراد ، مطابق خواست خود جهت میدهند بدون اینکه شخص متوجه این تغییر رفتار باشد و یا حتی به این فرآیند، شک کند.
📌هوشیاری دینی توام با مطالعه مبانی دین و ایدئولوژی و یا به بیان ساده تر #بصیرت_دینی مهمترین و کارآمدترین راه مقابله با این تهاجم میباشد...
دقت کرده اید همواره مقام معظم رهبری مدتها قبل از هر رخدادی هشدارهای لازم را اعلام میکنند؟
🔺خاطرتان هست که ایشان چقدر بر #بصیرت مردم تاکید میفرمودند؟ حال پس از گذشت مدتی، علت هشدار ایشان مشخص میشود...
اصالت دینی توام با هوشیاری و کیاست مومن، نمادی از تقوای الهی است که لازمه جلب رضایت حق است.
📌حواسمان باشد که دشمن هیچگاه به طور مستقیم وارد عرصه منفی سازی چهره دین، معصومین و علما دینی و از همه مهمتر چهره ولایت فقیه نخواهد شد بلکه با ایجاد سناریوها و اتفاقات از پیش نگاشته شده جریانات منفی سازی چهره علما و دلسوزان نظام، پروژه بی اعتماد سازی خود را پیاده و با سوء استفاده از افکار عمومی، آن را انتشار میدهد.
🚫حفظ ایمان در هیچ عصری به دشواری این زمان نبوده چرا که ظهور حجت خدا (عج) نزدیک و زمان غربال شدن فرا رسیده است!
#گام_دوم_انقلاب
#ژئوپلیتیک_رسانه
با ما همراه باشید
@Dr_bavir
🔴 تا ۱۵ دقیقه قبل سقوط همه چیز طبیعی به نظر میرسد!
■دیده اید وقتی تمایل به خریدن چیزی پیدا میکنیم، چقدر از آن چیز در دور و برمان میبینیم؟
□مثلا کسی دوست دارد ماشین خاصی بخرد؛ هر جاکه در فضای مجازی و حقیقی میرود از آن ماشین میبیند؛ طوری که احساس میکند بیشتر مردم از آن ماشین دارند و حتما این ماشین خیلی خوب است که مردم این همه از آن دارند!
●ولی مشخص است که این اتفاق فقط در ذهن و مغز ماست و در بیرون اینطوری نیست. یعنی یک رخداد سابجکتیو است، نه آبجکتیو. انفسی است، نه آفاقی. یکجور کارکرد مغزی برای قوت قلب گرفتن و ادامه دادن به زندگی است.
○این تمرکز بیش از حد بر موضوع مورد علاقه، گرچه یک #خطای_شناختی در حوزهی توجه است، اما ریشهی تکاملی دارد. به این معنا که در هزارانها سال تکامل بشر ما برای زنده ماندن و تولید مثل نیاز داشتیم که بر موضوعات خاصی که به زنده ماندن و تولیدمثل شخص ما یا خویشان نزدیکمان سود یا زیان میرساندهاند تمرکز داشته باشیم.
■خیلی از اختلافات آدمها و اقوام و ملل و فرهنگها به همین برمیگردد که در هر جایی منابعِ سود و زیان برای بقا و تولیدمثل متفاوت بوده است. اما این خطای توجهی در کنار سودمندیاش، خاستگاه اشتباهات ومغالطات بسیاری هم میشود.
🔴 یکی از این خطاها چیزیست که به آن میگوییم خطای اکثریت یا مغالطهی اکثریت که هم یک فرد و هم یک جامعه یا حزب و حاکمیت به آن مبتلا میشوند و گاهی مصیبتهای فراوان پدید میآورند.
●مغالطهی اکثریت در حوزهی فردی این گونه است که وقتی به چیزی تمایل داریم دلایل بسیاری در تایید آن میبینیم و شواهد مخالف را یا نمیبینیم یا مهم نمیدانیم و چشم میپوشیم.
○حتی در موضوع محبوبیت هم اینگونه است. وقتی چهارنفر برایمان کف میزنند، حسِ خودخفن پنداری افراطی بر ما چیره میشود.
■در حوزهی اجتماعی نیز ممکن است یک گروه و حزب و دولت و حاکمیت با دیدن چند نفر از طرفدارانشان، آنها را اکثریت بپندارند و با کاشته شدن بذر توهم در ذهنشان، باد نخوت برآرند و چشم بر واقعیات مخالف ببندند.
□یک جملهی معروفی هانا آرنت در مورد سقوط حکومتها در طول تاریخ دارد که بسیار زیباست:
"تا ۱۵ دقیقه قبل سقوط همه چیز طبیعی به نظر میرسد!"
●این قابلیت مغز ما برای چنین خطای شناختی از گذشته مورد توجه بوده است. برای همین است که در اخلاق سنتی، که بیشتر بر حوزهی فردی متمرکز است، گفته میشود حتما در هر کار و تصمیمی: "با صاحبان خِرَد که در آن موضوع نفع و ضرر اشتراکی ندارند و میتوانند از بیرون به مسالهی شما نگاه کنند (باصطلاح: عقل منفصل هستند)، مشورت کنید.
○یا با منتقدان دلسوز همنشینی داشته باشید. و حتی به حرف منتقدان غرضورز یا حتی دشمنانتان نیز هشیارانه توجه نمایید؛ چراکه گاهی در کلام آنها پنجرههایی از حقیقت هست، که در توجهات خودتان و دوستانتان نیست.
■جالب است که حتی در روانشناسی تجارت و بازرگانی گفته میشود هر وقت برای خریدن چیزی هزار دلیل پیدا کردید و در خودتان احساس فشار و اجبار برای خریدنش دیدید و توهم زدید که فقط با داشتن آن است که زندگیتان بهتر میشود؛ کافیست فقط هفت روز دست نگه دارید. بعد از هفت روز خیلی از آن دلایل پوچ میشوند و باد فشار درونیتان هم تنظیم میگردد و به تعادل میرسید، و خرید بهتری میکنید.
□و یا در اخلاق سیاسی جدید گفته میشود که آزادی مطبوعات و آزادی احزاب جزو فضیلتهای اجتماعی هستند و محال است بدون وجود آنها یک جامعه رشد خاصی بکند.
●به قول والتر لیپمن، جایی که همه یکجور میاندیشند، در واقع هیچکس فکر نمیکند.
○اما اگر این آزادی تامین نباشد و فقط چاپلوسان و یا منفعتطلب آزاد باشند، نه تنها به خطاها و ریسکهای اجتماعی بیتوجهی میشود؛ بلکه نوعی حالت جهل مرکب پدید میآید که خطرناکترین پدیدهی بشری است. یعنی هم نمیدانیم؛ و هم نمیدانیم که نمیدانیم. به قول معروف:
آنکس که نداند و بخواهد که بداند.
جان و تن خود را ز جهالت برهاند.
آنکس که نداند و نداند که نداند.
در جهل مرکب ابدالدهر بماند.
■ما گاهی نیازمند همنشینی با افرادی هستیم که خطاهای ما را ببینند و دلسوزانه یا غیر دلسوزانه به ما تذکر دهند. رشد ما نیازمند چشیدن تلخی انتقادات سازنده و حتی غیرسازنده است. گاهی پنجرههای گشوده بر حقیقت که در نقدها هست، بسیار فراختر از روزنههای تعریف و تمجید است. گاهی تیغ نقد مانند هرسهای باغبان باعث رشد میشود و تمجید مداحان آفت رشد میگردد.
□در چنین جاهاییست که بزرگان گفتهاند بر دهان چاپلوسان خاک بپاشید. اینان دانسته و نادانسته دارند برای شما چاه میکنند.
#تفکر_و_سواد_رسانهای
#ژئوپلیتیک_رسانه
با ما همراه باشید
@Dr_bavir