🔷 شركت صهيونيستي Cellebrite مدعي شد؛ برنامهاي ساخته است كه با آن، امكان هك كردن و نفوذ به تمامي آيفونها و آيپدهايي كه از سيستم عامل iOS 7 تا iOS 12.3 استفاده ميكنند، ميسر است.
🔷 از طریق این ابزار می توان به تمامی برنامه های ثالث نصب شده روی آیفون و آی پد دسترسی یافت، چت های افراد را مطالعه کرد، ایمیل ها و فایل های ضمیمه افراد را بارگذاری کرد و حتی به محتویات پاک شده نیز دسترسی پیدا کرد.
🌐 http://www.citna.ir/news/230028
🆔 @Dr_javidnia
🔷 روسیه ویپیان های غیردولتی را مسدود میکند.
در ماه مارس گذشته سازمان مقررات مخابراتی روسیه به 10 کمپانی ارائهدهنده VPN اطلاع داد که باید سرورهایشان را به سیستمهای IT دولتی منتقل کنند.
🔷 9 شركت فعال درزمينهٔ فروش VPN از انجام این دستور سرپیچی کردند و الکساندر ژاروف بهعنوان رییس سازمان مقررات مخابراتی روسیه اظهار داشت که:« این قانون بهوضوح عنوان میکند که کمپانیای که از آن سرپیچی کند باید بلاک شود. پس ما این کار را بهزودی خواهیم کرد.»
🆔 @Dr_javidnia
🔹 مصاحبه دکتر جاویدنیا
سرپرست معاونت فضای مجازی دادستانی کل کشور
رادیو عدالت (موج FM ردیف 95/5 مگاهرتز)
دوشنبه 1398/04/03
ساعت 7:30 الی 8:30
🆔 @Dr_javidnia
دیدار چهره به چهره دادستان کل کشور و معاونین وی با مردم
امروز 1398/04/03 جواد جاویدنیا سرپرست معاونت فضای مجازی دادستانی کل کشور از ساعت ۹ الی ۱۲ در دادسرای رباط کریم با مردم دیدار خواهد داشت.
https://www.mizanonline.com/fa/news/527645
🆔 @Dr_javidnia
7.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✊ اقدام غرور آفرین نیروهای جان بر کف هوافضای سپاه را گرامی می داریم و خداقوت عرض می کنیم.
@Dr_javidnia
ما در زير بار سختي ها و مشکلات و دشواري ها قد خم نمي کنيم.
ما راست قامتان جاودانه تاريخ خواهيم ماند.
تنها موقعي سرپا نيستيم که يا کشته شويم، و يا زخم بخوريم و به خاک بيفتيم.
و الا هيچ قدرتي پشت ما را نمي تواند خم کند.(شهید بهشتی)
@Dr_javidnia
⭕️ ما در عصری هستیم که اطلاعات در حال تجمیع است و این اطلاعات با سیستمهای رایانهای بسیار قوی قابلیت تحلیل دارد.خود غربیها اذعان دارند که برخی سامانهها وقتی یک کاربر 10 بازدید یا لایک یا فالو انجام میدهد، میتواند تحلیل شخصیت آن فرد را از دوستش بهتر انجام دهد؛ این روند به گونهای است که با 150 لایک از پدر و مادر و با 300 لایک از همسر آن فرد بهتر او را شناسایی میکند. در این زمینه شرکتهایی مانند کمبریج آنالیتیکا شکل گرفته است که فقط تحلیل دیتا میکند. این مسائل کاملاً افشا شده است که این شرکت به کمک ترامپ برای انتخابات آمده و از تحلیل دیتای فیسبوک استفاده کرد. اطلاعات 87 میلیون کاربر امریکایی در این زمیه استخراج و تحلیل شد و در اختیار ترامپ قرار گرفت.
⭕️ ترامپ دو درصد آراء انتخاباتی خود را از توئیتر بهدست آورد. همه این مسائل را که کنار هم میگذاریم به این میرسیم که به نوعی سوق دادن دموکراسی به سمت دیکتاتوری را شاهد هستیم. وقتی یک جریانی توانست با اطلاعات بسیار ریز همه افراد را به سمتی سوق دهد که خودش میخواهد و در شناخت او تغییر ایجاد کند، به این کار تغییر شناختی هیبریدی می گویند. اینکه چیزی را که ما نمیخواهیم طوری جلوه میدهد که میخواهیم و برای آن سر و دست هم میشکنیم. اگر با این اطلاعات ما و فکر ما را مدیریت کنند میشود همان دیکتاتوری.
🌐 http://snai.ir/956646
🔻 مستند واقعیت مجاز1 🔻
https://www.aparat.com/v/F4978
🔻 مستند واقعیت مجاز2 🔻
https://www.aparat.com/v/c1MTm
🆔 @Dr_javidnia
24.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چگونگی نظارت بر اینترنت جهان توسط NSA
⭕️ تحقق شکست محاصره تبلیغاتی دشمن، با راهاندازی شبکه ملی اطلاعات، نه با گزارشهای پاورپوینتی
🌐 https://www.yjc.ir/00THVn
🆔 @Dr_javidnia
⭕️ تعریف شبکه ملی اطلاعات از زبان عباس آسوشه، معاون مرکز ملی فضای مجازی:
🔹 شبکه ملی اطلاعات زیرساخت ارتباطی فضای مجازی است که شامل ارتباطات فیزیکی بین شبکه، تجهیزاتی که انتقال دهنده پیامها هستند و یک سری خدماتی که ما در سند تبیین الزامات این شبکه آوردهایم، میشود. این خدمات به چهار دسته تقسیم میشود و با آن خدمات محتوایی متفاوت است.
🔻 یکی از آنها خدمات ارتباطی است؛ به این معنی که شبکه ملی اطلاعات، ارتباطی برای شبکههای مختلف از جمله اینترنت باشد.
🔻 خدمت دوم مربوط به خدمات پایه کاربردی میشود که شامل خدماتی مانند موتورهای جستجوگر، ایمیل ملی، پیام رسان های بومی، خدمات ابری و دیتا سنتر خواهد بود. اینها خدماتی هستند که جزئی از شبکه ملی اطلاعات محسوب میشوند و اگر وجود نداشته باشند در فضای مجازی نمیتوان انتظار یک جریان مناسب از خدمات و محتوا را داشته باشید.
🔻 سومین خدمت مربوط به شبکه ملی اطلاعات به خدمات امنیت مربوط میشود. به این معنی که امنیت به عنوان یک سرویس باید در شبکه ملی اطلاعات ارائه شود. خیلی از دستگاههای ما امروز مشکلات امنیتی عدیده ای دارند و این تنها وقتی حل و فصل میشود که شبکه ملی اطلاعات، امنیت را به عنوان خدمت، ارائه دهد.
🔻 چهارمین دسته از خدمات شبکه ملی اطلاعات که در سند تبیین الزامات به تفصیل راجع به آن بحث شده است، خدمات پایش و رصد برای سرویسها و خدماتی است که روی شبکه شکل میگیرند. به عبارت دیگر دسته چهارم، خدماتی برای بهبود کیفیت سرویسهای بالادستی شبکه ملی اطلاعات مانند خدمات دولت الکترونیک و تجارت الکترونیک محسوب میشوند که با پایش و رصد به خدمات بالادستی کمک میکنند تا این خدمات بر بستر شبکه ملی اطلاعات جریان ثابت تری داشته باشند و مشکلات را شناسایی میکنند.
🔻 بنابراین وقتی راجع به خدمات شبکه ملی اطلاعات صحبت میکنیم، منظورمان خدمات دولت الکترونیک نیست. این خدمات در بستر شبکه ملی اطلاعات شکل و نمو پیدا میکند.
🆔@Dr_javidnia
🌐 http://mehrnews.com/news/4637554
🏴 شهادت جانگداز و مظلومانه ششمین پیشوای امامت و هدایت، بنیانگذار فقه جعفری و رئیس مذهب شیعه؛ حضرت امام جعفر صادق ( علیه السلام ) را به محضر مبارک حضرت ولی عصر ( ارواحنا فداه )، مقام معظم رهبری (مدظله) و تمامی شیعیان و ارادتمندان آن امام همام (ع)، تسلیت و تعزیت عرض می نماییم.
@Dr_javidnia
سلام علیکم
🍃🌺 بسم الله الرحمن الرحیم 🌺🍃
📢 گروه
"گفتمان اتحادیه عماریون"
برگزار می کند:
📡 موضوع: قوه قضاییه و بررسی سند ۲۰۳۰ و شبکه ملی اطلاعات
👤 ارائه دهنده: جناب آقای دکتر جاویدنیا
(سرپرست معاونت فضای مجازی دادستانی کل کشور)
🗓زمان: شنبه ۹۸/۰۴/۰۸
🕰 ساعت ۲۲
دوستانتان را به گروه دعوت فرمایید.
در ساعت اجرای برنامه ارسال پست و پیام⛔️
http://eitaa.com/joinchat/1907425297C40136ba990