eitaa logo
💫در محضر قرآن کریم 💫
52 دنبال‌کننده
1.2هزار عکس
180 ویدیو
51 فایل
💫 قرائت روزانه یک صفحه از قرآن کریم با.ترجمه و به همراه تفسیر آیات 💫 🥀نشر و کپی مطالب با ذکر صلوات برای تعجیل در ظهور بلامانع هستش 💗💗 ارتباط باادمین @shad_2810
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍃🌺🍃 ✨﷽✨ صفحه _ 567_ قرآن کریم (به.همراه فایل صوتی وترجمه آن) هدیه به محضرمبارک (عج) و ان شاءالله ظهورشون 👇
🌿🌺🌿 9 - و فرعون و اقوام پیش از او و مردم آن آبادیهای زیر و رو شده (یعنی قوم زشتکار لوط) به کفر و خطاکاری برخاستند. 10 - و با رسول پروردگارشان مخالفت کردند، خدا هم آنان را به عذابی سخت گرفتار ساخت. 11 - (شما مردم فرزندان نوحید که) ما چون طوفان دریا طغیان کرد شما را به کشتی نشاندیم (و نجاتتان دادیم). 12 - تا آن (غرق کفار و نجات مؤمنان) را مایه پند و عبرت شما مردم قرار دهیم و لیکن گوش شنوای هوشمندان این پند و تذکر را تواند فرا گرفت. 13 - باز (به یاد آر) چون در صور (اسرافیل) یک بار بدمند. 14 - و زمین و کوهها را بر دارند و یک مرتبه همه را خرد و متلاشی سازند. 15 - آن‌گاه آن واقعه بزرگ قیامت واقع گردد. 16 - و بنای مستحکم آسمان (از دهشت و عظمت) آن روز سست شود و سخت درهم شکافد. 17 - و فرشتگان بر اطراف آسمان (منتظر فرمان حق) باشند و عرش پروردگارت را در آن روز هشت ملک مقرّب بر فراز سرشان (یا فراز سر مردم) بردارند. 18 - آن روز که (در پیشگاه حساب) شما را حاضر کنند هیچ کار از اسرار مخفی شما هم پنهان نخواهد ماند. 19 - اما کسی که نامه اعمال او را به دست راستش دهند (با کمال نشاط و شادمانی و سربلندی به اهل محشر) گوید: بیایید نامه مرا بخوانید. 20 - من ملاقات این روز حسابم را اعتقاد داشتم (و در دنیا به گناه نپرداختم). 21 - این چنین کس در عیش و زندگانی خوش خواهد بود. 22 - در بهشت عالی رتبه (ابدی). 23 - که میوه‌های آن همیشه در دسترس (بهشتیان) است. 24 - (و خطاب رسد که) از طعام و شرابهای لذیذ و گوارای بهشتی هر چه خواهید تناول کنید، شما را گوارا باد، که این پاداش اعمال ایّام گذشته دنیاست که (بر امروز خویش) پیش فرستادید. 25 - و اما آن کس که کتاب عملش به دست چپ دهند (با کمال شرمندگی و اندوه) گوید: ای کاش نامه مرا به من نمی‌دادند. 26 - و من هرگز از حساب اعمالم آگاه نمی‌شدم. 27 - ای کاش مرگ مرا از چنگ این غصه و عذاب نجات می‌داد. 28 - (ای داد که) مال و ثروت من امروز به فریاد من نرسید. 29 - همه قدرت و حشمتم نابود گردید. 30 - (و خطاب قهر رسد که) او را بگیرید و در غل و زنجیر کشید. 31 - تا بازش به دوزخ در افکنید. 32 - آن‌گاه به زنجیری که طولش هفتاد ذراع است (به آتش) در کشید. 33 - که او به خدای بزرگ ایمان نیاورده. 34 - و هرگز مسکینی را بر سفره طعام خود به رغبت نخوانده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
04.Nisa.163.mp3
1.6M
‍ ✨﷽✨ تفسیر آیه به آیه قرآن کریم    🎙 🌺 [ سوره / 163 ]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍃🌺🍃 ✨﷽✨ صفحه _ 568_ قرآن کریم (به.همراه فایل صوتی وترجمه آن) هدیه به محضرمبارک (عج) و ان شاءالله ظهورشون 👇
🌿🌺🌿 35 - بدین سبب امروز هیچ خویش و دوستداری که به فریادش رسد در اینجا ندارد. 36 - و طعامی غیر از غسلین (چرک و پلیدی دوزخیان) نصیبش نیست. 37 - و آن طعام را کسی جز اهل دوزخ نمی‌خورد. 38 - قسم به آنچه (از آثار حق) می‌بینید. 39 - و آنچه نمی‌بینید. 40 - که قرآن به حقیقت (وحی خدا و) کلام رسول بزرگواری است. 41 - و آن نه سخن شاعری (و گفتار خیالی و موهومی) است (گر چه) اندکی از شما مردم به آن ایمان می‌آورید. 42 - و نه حرف کاهن غیبگوست (گر چه) اندکی از شما مردم متذکر حقایق آن می‌شوید. 43 - این قرآن تنزیل خدای عالمیان است. 44 - و اگر (محمّد صلّی اللّه علیه و آله و سلّم) از دروغ به ما برخی سخنان را می‌بست، 45 - محققا ما او را (به قهر و انتقام) از یمینش می‌گرفتیم. 46 - و رگ و تینش را قطع می‌کردیم. 47 - و شما هیچ یک بر دفاع از او قادر نبودید. 48 - و این قرآن به حقیقت پند و تذکر پرهیزکاران عالم است. 49 - و البته ما می‌دانیم که شما برخی تکذیب آن می‌کنید. 50 - و تکذیبش عاقبت مایه ندامت کافران است. 51 - و این حق و حقیقت محض است. 52 - پس به نام خدای بزرگوار خود تسبیح گوی و آن را به ستایش یاد کن. بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ 1 - سائلی از عذاب قیامت که وقوعش حتمی است (از رسول) پرسید (که آن عذاب چه مردمی راست). 2 - (بداند که) بر فرقه کافران است و هیچ کس از آنان دفع نتواند کرد. 3 - که آن عذاب از (قهر) خدای مالک آسمانهاست (یا مراد عذاب واقع بر نعمان بن حارث است که به نصب خلافت علی علیه السلام بر رسول صلی اللّه علیه و آله و سلّم اعتراض کرد، رسول صلّی اللّه علیه و آله و سلّم فرمود: به امر خدا کردم. او گفت: اگر چنین است خدایا بر من عذابی فرست. فورا سنگی از آسمان بر فرقش رسید و هلاک شد). 4 - فرشتگان و روح الامین (برای اخذ فرمان) به سوی (عرش) خدا بالا روند در روزی که مدتش پنجاه هزار سال خواهد بود. 5 - پس صبر نیکو پیش گیر. 6 - که این مردم آن روز را بسیار دور (از امکان) بینند. 7 - و ما نزدیک (به وقوع) می‌بینیم. 8 - روزی که آسمان چون فلز گداخته شود. 9 - و کوهها مانند پشم زده متلاشی گردند. 10 - و هیچ کس از خویش خود جویا نشود.