eitaa logo
انقلابی بمانیم ثامن الائمه
10.2هزار دنبال‌کننده
15.9هزار عکس
881 ویدیو
2.5هزار فایل
ارتباط باما @e_beman 09151564390 https://eitaa.com/joinchat/3854106624Cf45f39fbd0 🚨 گروه اندیشه ورزان خراسان رضوی وابسته به ڪانال نخبگانی انقلابے بمانیم ثامن‌الائمه(👇) 🆔 eitaa.com/joinchat/1422655548C96e48cff85
مشاهده در ایتا
دانلود
▼ حرف روز 🌹👇جنگ نه، ولی تبلیغ جنگ آری! غرش تبلیغاتی غرب مبنی بر آماده‌باش آمریکا برای حمله به ایران که در واقعیت احتمال آن نزدیک به صفر است، بر اساس یک برنامه‌ریزی مشخص در حال اجراست. آمریکایی‌ها که با خروج از برجام به اهداف از پیش تعیین شده خود رسیده‌اند و اروپایی‌ها نیز بدون ‌هیچ‌گونه امتیازدهی به ایران توانسته‌اند برجام را زنده نگه دارند، این روزها با یک اقدام انقلابی از سوی دولت ایران مبنی بر تعدیل برخی تعهدات برجامی خود مواجه شده‌اند. اقدام دولت به گونه‌ای طرف مقابل را آشفته کرده که رفتار و واکنش آنها نشان می‌دهد نگران خروج ایران از برجام هستند. به عقیده کارشناسان، بزرگ‌نمایی گزینه جنگ با هدف جلوگیری از تأمین حقوق و منافع ملی ایران طبق برجام صورت می‌گیرد. بنابراین آمریکا همه توان خود را به‌کار خواهد بست تا مانع اقدام عملی دیگر از سوی جمهوری اسلامی، از جمله افزایش میزان غنی‌سازی یا خروج از برجام شود؛ از این رو اگر ظرف چند روز آینده تبلیغات برخورد نظامی آمریکا با ایران افزایش پیدا کند، جای تعجب نخواهد بود؛ چرا که هدف آن تأثیرگذاری در محاسبه مسئولان کشورمان است. در چرایی اهمیت برجام برای غرب دو نکته اساسی وجود دارد؛ ۱ـ برخلاف مباحث مطرح شده مبنی بر اینکه خروج ایران از برجام سبب نزدیکی اروپا و ایالات متحده آمریکا خواهد شد، رفتار برجامی ایران مانند آمریکا اختلاف قاره سبز با کاخ سفید را تشدید خواهد کرد؛ چرا که نگاه اروپا به برجام یک نگاه امنیتی و استراتژیک است. دیگر اعضای برجام نیز در صورت خروج ایران از آن انگشت اتهام را به سوی آمریکا نشانه خواهند رفت. با کاهش تعهد ایران به برجام، پوتین اولین فردی بود که آمریکا را مسئول این کار دانست. ۲ـ آمریکا نشان داده است هیچ وقت به تعهداتش پایبند نبوده و اگر کشور ضعیفی طرف مذاکره باشد، با تهدید نظامی آن کشور، از اجرای تعهدات خود سر باز خواهد زد و اگر کشوری قوی همچون جمهوری اسلامی ایران طرف مذاکره باشد، سعی خواهد کرد اجرای تعهدات خود را منوط به امتیازگیری کند. از این رو ایالات متحده آمریکا با این خصوصیات هیچ وقت اهل مذاکره نیست و منتظر بازگشت دوباره آن به برجام و اجرای تعهدات آن ماندن کاری عبث است.
▼ گزارش روز 🌹👇یک سؤال از رئیس‌جمهور! رئیس‌جمهور در نشستی با عنوان «دیدار با جمعی از علما و شخصیت‌های حوزوی» با تأکید بر اینکه امروز برای مدیریت بهتر شرایط نیازمند تمرکز قدرت و تصمیم‌گیری هستیم، گفته است: «در دوران جنگ تحمیلی نیز در مقطعی که با مشکل مواجه شدیم، شورای عالی پشتیبانی جنگ ایجاد شد و همه اختیارات در دست این شورا بود و حتی مجلس شورای اسلامی و قوه قضائیه نیز در تصمیم‌گیری آن شورا دخالتی نداشتند و امروز هم در شرایط جنگ اقتصادی قرار داریم.» تا با فاصله کوتاهی از ادعای بدون اختیار بودن رئیس‌جمهور در دیدار با فعالان سیاسی بار دیگر، ناکارآیی و ناتوانی دولت در حل مشکلات را نداشتن اختیارات یا به عبارت دقیق‌تر نبود تمرکز قدرت در دستان رئیس‌جمهور بداند! این در حالی است که تشکیل شورای عالی هماهنگی اقتصادی به ریاست رئیس‌جمهور و عضویت رؤسای قوای مقننه، قضائیه و تعدادی از مدیران ارشد سه قوه، روایت شخص رئیس‌جمهور در جمع مردم لاهیجان به نقل از رهبر معظم انقلاب که فرمانده جنگ اقتصادی رئیس‌جمهور کشور است و معظم‌له به دو قوه دیگر دستور دادند با همه توان در چارچوب مقررات در کنار دولت باشند؛ در کنار اختیارات قانونی و گسترده دولت در زمینه اقتصادی، دست دولت برای انجام اصلاحات اقتصادی، حل مشکلات اقتصادی و پیگیری برنامه‌های خود کاملاً باز است و مشخص نیست دقیقاً منظور رئیس‌جمهور از داشتن اختیارات ویژه چیست! اما فراتر از این، حتی اگر ادعای آقای روحانی را در نداشتن اختیارات لازم برای حل همه مشکلات اقتصادی بپذیریم، بهتر نیست ایشان پیش از آنکه اختیارات بیشتر طلب کنند درباره عملکرد دولت با توجه با همین اختیارات فعلی پاسخگو باشند! دولت کدام طرح یا برنامه جدی برای حل مشکلات آماده کرده و به میدان عمل آورده است که به دلیل آنچه آقای روحانی نداشتن اختیارات لازم می‌خواند نتوانسته به مرحله اجرا در آورد یا سایر نیروها و قوای کشور بر سر آن مانع ایجاد کرده‌اند؟!
▼ اخبار ویژه 👇🌹سخنان مشکوک یکی از فعالان فتنه 88 «مصطفی تاج‌زاده» از دستگیرشدگان فتنه ۸۸ در بخشی از یک مصاحبه با روزنامه «همشهری» با اشاره انتخابات پایان سال گفته است: «ما بارها دیده‌ایم وقتی جامعه بی‌تفاوت بوده، بسیاری ردّ صلاحیت شده‌اند؛ اما زمانی که فشار زیاد شده به همان نسبت موج ردّ صلاحیت‌ها فروکش کرده است. اگر فشار زیاد باشد اینها‌ـ شورای نگهبان‌ـ مجبورند آقایان خاتمی و موسوی را هم تأیید صلاحیت کنند.» تاج‌زاده در پاسخ به این پرسش که این فشار چگونه باید منتقل شود، تصریح کرده است: «این انتقال عمدتاً از طریق دو پدیده صورت می‌گیرد: شرایط بد اقتصادی از یک طرف و نارضایتی گسترده مردم از طرف دیگر.» عوامل فتنه و برخی چهره‌های یک جریان خاص که پیش‌بینی‌شان از وقوع اعتراضات مردمی محقق نشده، به هر قیمتی دنبال تحریک مردم هستند تا از این طریق به خواسته‌های سیاسی‌شان برسند!
👇🌹عامل کاهش نرخ ارز در روزهای اخیر بر اساس اخبار یک منبع مطلع، اصلی‌ترین عامل کاهش نرخ ارز در روزهای اخیر، افزایش شدید عرضه «درهم» از کانال دوبی بوده است. بانک مرکزی از ابتدای امسال شبکه‌ ارزی در دوبی را فعال کرد و با تقویت عرضه ارز از این کانال، بهای ارز در بازار داخلی با افت قابل توجه مواجه شد. برخی کارشناسان دلیل دیگر کاهش نرخ ارز را فروکش کردن تب احتمال جنگ و درگیری نظامی می‌دانند. تحلیلگران معتقدند در ادامه این روند بهای ارز در روزهای آینده به 12900 تومان می‌رسد.
👇🌹 آمریکا می‌خواهد در تحلیل ملت ایران اخلال ایجاد کند! «سعید جلیلی» عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: اکنون دشمن به دنبال ایجاد اخلال در تحلیل‌های ملت است تا باور غلط در جامعه ایجاد کند. آنها می‌گویند دنبال جنگ با ایران نیستیم و حتی حاضر به گفت‌وگو هستیم. آمریکا می‌گوید دنبال تحریم‌های فلج‌کننده هستیم و رسماً می‌گویند راهبرد ما فشار حداکثری است؛ آیا اینها جنگ علیه ملت ایران نیست؟ آمریکا باید بداند ملت ایران هر تحریم او را رفتار جنگی تلقی کرده و آن را بی‌پاسخ نمی‌گذارد. سعید جلیلی افزود: بسیار مهم است که آنچه می‌گذرد را دقیق تحلیل کرده و آن را به جامعه منتقل کنیم. آمریکا هرچه در توان داشته علیه کشورمان اعمال کرده است و هرچه در توان ندارد را می‌گوید انجام نمی‌دهم؛ بر همین اساس است که بیان می‌کند دنبال جنگ نیست تا این‌گونه از ایران امتیاز بگیرد. وی با تأکید بر اینکه ما دنبال تعامل سازنده هستیم نه تعامل بازنده، اظهار داشت: خواسته‌های آمریکا حد یقف ندارد و حرکت مردم ما در دفاع از حقوق، منافع و ارزش‌های خود تابعی از خواسته آمریکا نیست.
👇🌹مشاوران خارجی برای اصلاح ساختارهای اقتصادی! «ابوالفضل ابوترابی» عضو کمیسیون امور داخلی مجلس شورای اسلامی با اعلام این خبر که وزارت اقتصاد برای اصلاح ساختار بودجه، به جای استفاده از توان بومی از مشاوران صندوق بین‌المللی پول دعوت کرده تا با حضور در ایران در این زمینه به ما مشاوره بدهند، هشدار داد: ما تجربه بسیار ناگواری داریم که در ذهن تاریخی ما مانده است. ما پس از جنگ تحمیلی شاهد مشاوره‌های بین‌المللی از این طریق بوده‌ایم که همه آمدند داخل کشور و متأسفانه به بهانه‌ها و پوزیشن‌های بین‌المللی جز اینکه جاسوس بودند و تجویزهای‌شان مشکل‌گشایی برای کشور ما نبوده است، کاری نکردند. وی خاطرنشان کرد: اخیراً هم تجربه بسیار تلخی بعد از برجام داریم که مکان‌های مهم ما تا دورافتاده‌ترین نقاط کشور را به بهانه‌های سرمایه‌گذاری برای کار کارشناسی و تکنولوژی به روز دنیا بازدید و اطلاعات جمع‌آوری کرده و الآن در تحریم می‌دانند که نقاط قوت و ضعف ما چیست و از آن استفاده می‌کنند.
👇🌹جزئیات بسته جدید ارزی تشریح شد «صمد کریمی» مدیر اداره صادرات بانک مرکزی بسته جدید بانک مرکزی را تکمیل‌کننده سیاست‌های کلی سال گذشته این بانک دانست و اعلام کرد: از این پس هیچ‌گونه محدودیت قیمتی برای صادرکنندگان در بازار دوم نخواهیم داشت. معاملات اسکناسی که در بانک‌ها انجام می‌شود باید در سامانه نیما(بازار دوم) ثبت شود. وی افزود: صرافی‌ها نیز مجاز به معاملات اسکناسی ارز هستند که این معاملات در سامانه نظارت ارز(سنا) باید ثبت ‌شود. کریمی درباره بازار متشکل ارزی و کنترل نرخ ارز گفت: کارگزاران این بازار صرافی‌ها هستند. نگاه بانک مرکزی به بازار متشکل ارزی شبیه نگاه به یک بانک است که زیر نظر بانک مرکزی اقدام به تجارت و تعاملات اقتصادی می‌کند. وی افزود: قبل از شروع این بازار که قرار است در کل کشور عرضه شود باید نیازسنجی صورت گیرد.
👇🌹دولت مستقیم برای 2030 بودجه گذاشت و آن را اجرا کرد! «حسن رحیم‌پورازغدی» عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در پاسخ به این پرسش که چرا شورای عالی انقلاب فرهنگی درباره سند ۲۰۳۰ موضع‌گیری نکرد، گفت: سند ۲۰۳۰ اصلاً در شورای عالی انقلاب فرهنگی مطرح نشد، دولت و آقای رئیس‌جمهور این سند را نه در شورا و نه در مجلس و نه در هیچ نهاد قانونی دیگری مطرح نکردند. عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی ادامه داد: دولت این سند را مستقیم تصویب کرد و برای آن بودجه گذاشت و آن را اجرا کرد و حتی در مورد اجرای بخشی از آن هم گزارش داد، الآن هم برخی‌ها دارند بخش‌هایی از آن را اجرا می‌کنند.
◄ «حشمت‌الله فلاحت‌پیشه» رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در حساب توئیتری خود نوشت: «شلیک به سفارت آمریکا در عراق و دعوت سران عرب برای جلسه مشورتی درباره شرایط منطقه! هر دو بخشی از سیاست آشوب‌ساز عربستان در منطقه است. توقف روند حقیقت‌یابی کنگره آمریکا در موضوع 11 سپتامبر، خیانتی به ملت آمریکا بود که هنوز ادامه دارد.»
◄ «یوشکا فیشر» وزیر خارجه اسبق آلمان به روزنامه آلمانی «تاگس‌اشپیگل» گفت: «اقدام یک سال پیش آمریکا مبنی بر خروج از توافق هسته‌ای با ایران اشتباه بود... من از خودم می‌پرسم که این (روند) کجا پایان می‌یابد. من هیچ نشانه‌ای در دستگاه قدرت ایران نمی‌بینم که رژیم سقوط کند و اگر ایران هم از توافق هسته‌ای خارج شود در این صورت خطر جنگ افزایش خواهد یافت.»
◄ «وندی شرمن» معاون پیشین وزیر خارجه آمریکا و عضو تیم مذاکره‌کننده هسته‌ای در توئیتی خطاب به ترامپ نوشت: تکرار «هرگز تهدید نکنید» سال قبل. شاید فکر می‌کنی که «آتش و خشم» مربوط به رویکرد کره شمالی اینجا درباره ایران جواب می‌دهد که با تو ملاقات کنند. این‌گونه اتفاق نمی‌افتد و قمار کره شمالی هم چندان خوب از آب درنیامد، اینطور نیست؟
◄ «برنی سندرز» سناتور ارشد و نامزد دموکرات انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۰ آمریکا در مصاحبه با روزنامه «نیویورک‌تایمز» با انتقاد از مواضع دونالد ترامپ در قبال ایران و عربستان گفت: ما باید به عربستان سعودی که یک رژیم مستبد و قاتل است، بگوییم به منظور ایجاد صلح در منطقه باید شروع به نشستن بر سر میز و مذاکره با ایران کنند.
◄ «فرهاد دژپسند» وزیر امور اقتصاد و دارایی در حاشیه جلسه شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی درباره حذف سه صفر از پول ملی گفت: پیشنهاد بانک مرکزی در این مورد اعلام شده و در فرایند کارشناسی قرار دارد؛ این فرایند سیری دارد که باید در دولت طی شود.
◄ «لو کانگ» از سخنگویان وزارت خارجه چین درباره تداوم خرید نفت خام از ایران با وجود مخالفت‌های مکرر آمریکا گفت: «موضع چین در این مورد بسیار روشن است. روابط عادی اقتصادی و تجاری بین چین و ایران مشروع و قانونی است و نباید کسی آن را متوقف کند.»
👇🌹نظر زیباکلام درباره حمایت مردم از نظام صادق زیباکلام به آرمان گفت: «آنچه که مسلم است این است که آمریکایی‌ها به هیچ‌وجه قصد اشغال خاک ایران را ندارندیعنی توانایی‌اش را ندارند. سناریویی را که آمریکایی‌ها در افغانستان (۲۰۰۱) و عراق (۲۰۰۳) عملیاتی کردند به هیچ‌وجه به‌دنبال عملیاتی کردن چنین سناریویی در قبال ایران نیستند. چون این سناریو قابل اجرا نیست. رژیم صدام از حمایت مردمی برخوردار نبود و یا اگر هم برخوردار می‌بود به آن میزانی نبود که مردم به‌خاطر آن اسلحه در دست گرفته و بخواهند به‌خاطر صدام بجنگند. البته در مورد طالبان این مساله تا حدودی متفاوت بود. اما قدرت نظامی آمریکا قابل قیاس با طالبان نبود. در مورد ایران اشغال نظامی به هیچ‌وجه راه به جایی نخواهد برد، برای آنکه نظام جمهوری اسلامی ایران برخلاف عراق صدام حسین از حمایت مردمی آن هم در میزانی که برای حفظ آن مردم حاضر شوند در برابر دشمن «ایالات متحده» و یا هر متجاوز احتمالی دیگری سلاح به دست گرفته و ایستادگی کنند برخوردار است. کافی است توجه داشته باشیم که ایران جمعیت ۸۰ میلیونی دارد که به خودی خود یک قدرت مهم است. مثلا اگر فرض کنیم ۱۰‌درصد از مردم ایران یعنی حدود ۸ ‌میلیون نفر سلاح در دست گرفته و در برابر حمله احتمالی آمریکایی‌ها بایستند آن وقت کار برای واشنگتن بسیار سخت و غیر ممکن خواهد شد.»
⚡️ امام حسن(علیه‌السلام) شجاع‌ترین چهره تاریخ اسلام است 🔻 رهبرانقلاب: من معتقدم امام حسن مجتبى شجاع‌ترین چهره‌ى تاریخ اسلام است. میپرسید از على هم شجاع‌تر است، از برادرش حسین هم شجاع‌تر است که در میدان جنگ، آن جنگ خونین، با آن فداکارى عجیب خودش را به کشتن داد؟ 🔸 بله، شجاعت واقعى این است که انسان برطبق آنچه مصلحت فکر و ایدئولوژى او است اقدام بکند، اگرچه کسى نفهمد. و امام حسن حاضر شد خود را و نام خود را و وجهه‌ى خود را و محبوبیّت خود را در میان دوستان نزدیکش، فداى مصلحت واقعى بکند؛ حاضر شد که او را نشناسند، براى اینکه اسلام را بشناسند و اسلام بماند. 🔹 آیا امام حسن میتوانست در جنگ با معاویه شهید باشد؟ نه، نمیتوانست. شهید کیست؟ شهید آن کسى است که جان خود را مایه میگذارد، خون خود را می‌ریزد، براى ابقای فکر و ایده‌اى که به آن احترام میگذارد؛ این شهید است. 🔺 امام حسن اگر در میدان جنگ کشته میشد، به این معنا بود که معاویه تنها منازع خود را، تنها کسى را که امکان دارد نقش افشاگرى و رسواگرى در برابر روشهاى پنهانى و ریاکارانه‌ى معاویه ایفا کند، یک چنین رقیبى را دیگر در مقابل راه خود نبیند. 📖 منبع: کتاب دو امام مجاهد، صص۴۲-۴۴ https://eitaa.com/e_beman
روزمان را با آغاز کنیم (30 شب با قرآن) 👇🌹جامعه ای که با معارف قرآن آشنا نباشد راه ضلالت و گمراهی را خواهد رفت [سوره النور (24): آيه 46] لَقَدْ أَنْزَلْنا آياتٍ مُبَيِّناتٍ وَ اللَّهُ يَهْدِي مَنْ يَشاءُ إِلى صِراطٍ مُسْتَقِيمٍ (46) به راستى كه آياتى روشنگر نازل كرديم و خداوند هر كس را بخواهد به راه مستقيم هدايت مىكند. 👇🌹امام خامنه ای در محفل انس با قرآن کریم ۱۳۹۶/۰۳/۰۶ جامعه‌ای که راه درست را نشناسد، صراط مستقیم را نشناسد، با خدا مرتبط نباشد، این[طور] است. این جوامع بشری متأسّفانه امروز دچار یک ‌چنین ضلالت و گمراهی‌ای هستند. اینکه شما این همه تکرار میکنید و گفته‌اند تکرار کنید «اِهدِنَا الصِّراطَ المُستَقیم‌»، به‌خاطر همین است. صراط مستقیم یعنی آن راهی که این آفتها، این مشکلات در آن وجود ندارد؛ این معنای صراط مستقیم است. دائم از خدای متعال میخواهید که شما را هدایت کند؛ این هدایت در قرآن است. اگر با قرآن اُنس گرفتیم، اگر قرآن را درست فهمیدیم، اگر در قرآن تدبّر کردیم، آن‌وقت پاسخ درست به سؤالات زندگی به ما داده خواهد شد؛ بایستی برویم دنبال این، این چیز مهمّی است. جوانان عزیز، حالا ان‌شاءالله هرچه با قرآن بیشتر اُنس بگیرید، این حقایق بیشتر برای شما آشکار خواهد شد؛ هرچه از این شربت گوارا بنوشید، بیشتر مشتاق خواهید شد، بیشتر تشنه خواهید شد؛ قرآن این‌جوری است. ☘🌴تدوین : رجبعلی بازیاد https://eitaa.com/e_beman
👇🌹تکاپوی داعش برای تشکیل ولایت داعش پس از شکست از نیروهای مقاومت در عراق و سوریه، ، فعالیت های خود را در شمال آفریقا، جنوب شرق آسیا و افغانستان متمرکز کرده است. تحرکات داعش در لیبی، چاد، نیجریه، مالی و سومالی و کشتن مردم در سریلانکا نشانه های بارزی از فعالیت داعش در آفریقا و جنوب شرقی آسیا است. به خطر افتادن منافع کشورهای غربی در جنوب شرقی آسیا و نزدیکی آفریقا به ویژه لیبی به اروپا، کشورهای غربی را متقاعد به برخورد با داعش در این دو منطقه کرده است. افغانستان_ولایت خراسان_ تنها سرزمینی است که داعش و کشورهای غربی و آمریکا اتحاد نانوشته ای برای حضور داعش دارند. سابقه تاریخی ولایت خراسان انگیزه اعتقادی به داعش و نزدیکی این منطقه به روسیه، چین، هندوستان و ایران کشورهای غربی را متقاعد به انتقال نیروهای داعش به افغانستان و حمایت از فعالیت داعش در این منطقه کرده است. درگیر شدن روسیه، چین، ایران و تا حدودی هندوستان منافع کشورهای غربی اروپایی و آمریکا را تامین می کند. فعالیت داعش در تاجیکستان، حضور ۵۰۰۰هزار داعشی در مرزهای شمالی افغانستان با جمهوری های شوروی سابق، و اعلام موجودیت شاخه جامو و کشمیر داعش نشانه هایی از تلاش داعش برای تکمیل پازل تشکیل ولایت در این منطقه از آسیا است. ☘🌴موسی سلیمانی https://eitaa.com/e_beman
▼ حرف روز 👇🌹درس بزرگ فتح خرمشهر بي‌شک فتح خرمشهر را می‌توان نقطه عطفي در تاريخ جنگ هشت ساله برشمرد، آنجا که سلسله عمليات‌هاي آزادي‌بخش به کمال خود رسيد و به جهانيان اثبات شد انقلاب اسلامي شجره طيبه‌اي است که در باورهاي عميق اين ملت ریشه دارد و در برابر طوفان‌هاي سهمگين نيز همچنان استوار ايستاده است. در واقع، فتح خرمشهر خط بطلاني بود بر اين پندار خيالي دشمنان انقلاب اسلامي که «مي‌توان انقلاب اسلامي را از طريق حمله نظامي سرنگون کرد»! عمليات «بيت‌المقدس» از منحصربه فردترين عمليات‌هاي رزمي بود که در تاريخ دفاع مقدس اين سرزمين ثبت شد. كوتاه بودن زمان براي آمادگي، وسعت منطقه نبرد، مداومت زياد عمليات، دشواري عمليات، حجم تلفات و خسارات وارده بر دشمن از خصوصيات اين عمليات بود كه آن را از عمليات‌هاي پيش و پس از آن متمايز مي‌كرد؛ از این رو چنان بزرگ و شگفت‌انگيز بود كه حضرت امام(ره) در وصف آن چنين گفت: «فتح خرمشهر يك مسئله عادي نبود، اينكه ۱۵ الي ۲۰ هزار نفر به صف براي اسارت بيايند و تسليم شوند مسئله عادي نيست، بلكه مافوق طبيعت است.» فتح خرمشهر دستاوردهاي ارزشمندي براي انقلاب اسلامي به همراه داشت و توانست موقعيت بين‌المللي جمهوري اسلامي را به شدت تقويت کند. اين حماسه بزرگ در حالي انجام شد که جمهوري اسلامي در انزواي کامل بين‌المللي قرار داشت و همه قدرت‌هاي بزرگ براي موفقيت صدام به ميدان آمده و نقش‌آفريني مي‌کردند. ايستادگي ملت ايران و اراده براي مبارزه و غلبه بر همه ضعف‌ها و کمبودها و اتحاد و همدلي در ذيل توجه به فرامين فرمانده کل قوا موجب شد تا نصرت الهي نيز شامل حال ملت ایران شود و خرمشهري فتح شود که طبق برآورد دشمن دست‌نايافتني بود، به گونه‌ای که صدام وعده سپردن کليد بصره را به عنوان جايزه فاتح آن داده بود! امروز با گذشت بيش از 37 سال از فتح خرمشهر، ملت ما و به ویژه جوانان هنوز نيازمند يادآوري آن حماسه‌هاي بزرگ و شنيدن پيام‌ها و درس‌هاي بزرگ آن حماسه‌هاي به ياد ماندني هستند. درس بزرگ فتح خرمشهر در بیان امام خامنه‌ای این است؛ «يك ملت وقتي به خود متكي شد، وقتي مؤمن شد، وقتي اين ايمان را با عمل صالح و جهاد همراه كرد، در همه‌ ميدان‌ها پيروزي او قطعي است. درس خرمشهر براي ما اين است؛ ملت ايران اين درس را نبايد فراموش كند.» (1384/3/3) https://eitaa.com/e_beman
▼ گزارش روز 👇🌹عقب‌گرد! ملت ایران در برابر همه توطئه‌های دشمنان انقلاب اسلامی ایران از تحریم‌های ظالمانه و فشار حداکثری تا لفاظی‌ها و جنگ ‌رسانه و... ایستاده است و امید دارد با تکیه بر توان داخلی، نیروهای جوان، ظرفیت‌های فراوان، امکانات متعدد و فراتر از همه اراده برتر در تقابل اراده‌ها نیز پیروز میدان باشد! اما گویا برخی مسندنشینان و مدیران کشور اصرار دارند با اقدامات و تصمیم‌های خود مردم را ناامید کنند! از مصادیق مهم این امر اصرار تکیه‌زدگان بر کرسی‌های تصمیم‌گیر و تصمیم‌ساز در ناامید کردن مردم و نادیده گرفتن نیروی جوان، کارآمد، متخصص و متعهد کشور و عمل نکردن به فرمان رهبر معظم انقلاب در میدان دادن به جوانان است، که ایشان بارها به ویژه در بیانیه راهبردی گام دوم بر آن تأکید کرده‌اند. آنها همچنان برای دوستان خسته، ناکارآمد و پیر خود حکم انتصاب و مسئولیت صادر می‌کنند که در تازه‌ترین نمونه از این احکام، «رضا رحمانی» وزیر صنعت، معدن و تجارت با صدور حکمی «محمدرضا نعمت‌زاده» وزیر اسبق صمت را به عنوان نماینده تام‌الاختیار خود در کنسرسیوم فاز ۱۴ پارس جنوبی منصوب کرده است! همین خبر یک خطی کافی است تا مشخص شود چرا در برخی حوزه‌ها مشکلات کشور حل نمی‌شوند یا کارها بر زمین مانده‌اند! وقتی دولت به جای آنکه از اختیارات خود، به نفع شتابان شدن حرکت کشور و به کار گرفتن نیروهای جوان و کارآمد بهره بگیرد، به نعمت‌زاده که ناکارآمدی‌اش در دولت قبل مشخص شد و بارها تا مرز استیضاح پیش رفت و مباحث زیادی درباره فساد اقتصادی خانواده و اطرافیانش وجود دارد، حکم‌ تام‌الاختیار می‌دهد و به عقب برمی‌گردد، نتیجه مشخص خواهد بود! حال این اختیارات هر قدر هم که بیشتر شود نمی‌تواند به حل مشکلات کمک کند؛ بلکه برای حل مشکلات باید این رویکرد و تفکر تغییر کند، باید باور به قدرت درونی کشور و باور نیروهای جوان در ذهن‌ها و نگاه‌های تصمیم‌گیران دولتی نهادینه شود. https://eitaa.com/e_beman
▼ خبر ویژه 👇🌹اصلاح‌طلبان در دورهمی نهضت آزادی‌چی‌ها! مراسم پنجاه‌وهشتمین سالگرد حزب منحله نهضت آزادی پاتوقی بود تا آنها که هنوز دل در گرو افکار این حزب منحله دارند، دور هم جمع شوند و از به اصطلاح افتخارات تشکیلات سابق خود بگویند. تشکیلاتی که در دهه‌های گذشته،‌ انحراف‌هایی از اصول انقلاب داشته و در نهایت انحلالش را رقم زده است. اما نکته عطف این مراسم نه سخنان دبیرکل و اعضا، بلکه حضور و سخنرانی اصلاح‌طلبان در آن بود! مصطفی معین از جمله کسانی است که در این مراسم سخنرانی کرده است! اما این تنها نمونه از استقبال رسمی اصلاحات از نهضت آزادی نیست و پیش از این نیز آنها با عضویت «عماد بهاور» عضو شاخه جوانان نهضت آزادی در شورای سیاست‌گذاری اصلاح‌طلبان همبستگی خود را با این حزب منحله اعلام کرده بودند که جای بسی تأمل دارد! براساس آنچه در تصاویر این مراسم دیده می‌شود، در این دیدار محمود صادقی عضو فراکسیون امید مجلس،‌ مرتضی الویری عضو شورای شهر تهران و فیض‌الله عرب‌سرخی دیگر فعالان سیاسی اصلاح‌طلب هم حضور داشته و با اعضای حزبی که زمانی شمشیر را علیه‌شان از رو کشیده بودند، عکس یادگاری گرفته‌اند. اصول‌فروشی مولود نگاه ابزاری به سیاست است و اصلاح‌طلبان از آنجایی که ابتدا از اصول ایدئولوژیک انقلاب و سپس خود اصلاحات عبور کردند، طبیعی است که در دامن نهضت آزادی بیفتند؛ چون فصل مشترک این دو، امروز و در شرایط کنونی غرب‌گرایی است. اصلاح‌طلبانی که زمانی عَلَم آمریکاستیزی دست‌شان بود، امروز هم‌نوا با نهضت آزادی شده‌اند که از ابتدا ساز ناکوک با آمریکاستیزی انقلاب زده است. https://eitaa.com/e_beman
👇🌹تحقیر سامانه‌های دفاعی گران‌قیمت عربستان «القدس العربی» در یادداشتی با عنوان «زرادخانه غول‌آسای عربستان و فناوری ناچیز الحوثی» نوشت: حمله پهپادی موفق به تأسیسات نفتی عربستان به بازارهای مالی این کشور و به ویژه شرکت نفتی آرامکو 31 میلیارد دلار خسارت وارد کرد. این رسانه افزود: چیزی که اثربخشی این گزینه تهاجمی را افزایش می‌دهد، این است که پهپادهایی که ایستگاه پمپاژ نفت عربستان را هدف گرفتند، از مسافتی بالغ بر 800 کیلومتری به هوا برخاستند و برد آنها تا بیش از 1600 کیلومتر می‌رسد و از پیچیده‌ترین شبکه‌های دفاعی پیرامون تأسیسات نفتی عربستان و امارات که برایش میلیاردها دلار هزینه شده است عبور کردند. القدس العربی در ادامه می‌نویسد: همین خطرها، ملک سلمان‌بن‌عبدالعزیز، شاه سعودی را مجاب کرد بلافاصله برای برگزاری دو نشست اضطراری یکی در سطح سران کشورهای عربی حاشیه خلیج‌فارس و دیگری سران عرب برنامه‌ریزی کند. https://eitaa.com/e_beman
👇🌹جامعه اطلاعاتی آمریکا ادعای همکاری ایران و القاعده را رد کرد «دیلی‌بیست» به نقل از یک مقام دولت آمریکا گفت: جامعه اطلاعاتی آمریکا هیچ مدرکی دال بر همکاری میان ایران و القاعده در اختیار ندارد. این روزنامه نوشت: این موضوع که سه منبع آگاه دیگر نیز آن را تأیید کرده‌اند، یکی از بهانه‌های بالقوه‌ای را که دولت آمریکا می‌توانست از آن برای توجیه درگیری نظامی با ایران استفاده کند، از بین خواهد برد. گفتنی است این ارزیابی در نشستی غیرعلنی که میان مقامات ارشد دولت «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا و ده‌ها نفر از اعضای مجلس نمایندگان آمریکا برگزار شد، به قانونگذاران آمریکایی ارائه شد. یکی از مقامات دولت ترامپ که از حاضران در این نشست غیر علنی بود، گفته است دولت شواهدی از هماهنگی عملیاتی میان تهران و گروه القاعده در اختیار ندارد. این در حالی است که «مایک پمپئو» وزیر خارجه آمریکا ماه گذشته بدون ارائه هیچ سندی مدعی شده بود، ارتباط میان ایران و القاعده «بسیار واقعی» است.