eitaa logo
انقلابی بمانیم ثامن الائمه
10.1هزار دنبال‌کننده
16هزار عکس
885 ویدیو
2.5هزار فایل
ارتباط باما @e_beman 09151564390 https://eitaa.com/joinchat/3854106624Cf45f39fbd0 🚨 گروه اندیشه ورزان خراسان رضوی وابسته به ڪانال نخبگانی انقلابے بمانیم ثامن‌الائمه(👇) 🆔 eitaa.com/joinchat/1422655548C96e48cff85
مشاهده در ایتا
دانلود
فومنی: متن‎های همتی و مهرعلیزاده را تیم روحانی می‌نویسد! دبیرکل حزب مردمی اصلاحات با کنایه به وضع مدیریتی دو کاندیدای جریان خوی، نوشت: «همتی سلطان تورم است. تمام بریزوبپاش‌های بانک مرکزی به گردن او بوده و مسبب چنین وضعیتی است. تیم روحانی در ستاد همتی فعالیت می‎کند و آن‎ها تمام نوشته‌های همتی و مهرعلیزاده را می‎نویسند. بلایی که مهرعلیزاده بر سر ورزش ایران آورد، در تاریخ ماندگار است. در تربیت‌بدنی، ۹۰ درصد هدایا نخست به حساب آقای مهرعلیزاده وارد می‎شد و آخر هم به ورزشکاران نمی‎رسید. مهرعلیزاده چندین کاخ و ویلا در تهران و غیره دارد و باید بگوید پول این‎ها را از کجا آورده است»
برنامه‌های روی میز کاندیداهای ریاست جمهوری رئیسی: اگر کیفیت خودروهای داخلی به حدی برسد که بتواند با دیگر خودروها رقابت کند، دیگر نباید نگران ورود خودروی خارجی بود. توصیه کردن خوب است، اما کار مدیر اجرایی مدیریت، حساب‌کشی و احقاق حق است. ائتلاف ما با کشاورزان، کارگران، فرهنگیان، بازنشستگان، بانوان و همه مردم خواهد بود، علیه فساد، ناکارآمدی، زد و بند و سیاسی‌کاری. ائتلاف همه مردم ایران علیه نابرابری. بیکاری یک جوان و ناله یک بی‌نوا، مشکل یک بانوی سرپرست خانواده، مسئله یک کارگر دغدغه من است. چرا باید شاهد کوله‌بری در آذربایجان غربی باشیم؛ درحالی‌که می‌توان با راه‌اندازی بازارچه مرزی مراودات تجاری قانونی صورت گیرد. جلیلی: با شعار دادن مشکلات زنان حل نمی‎شود. کسانی که درباره خانم‌ها شعار می‌دهند بگویند در این ۸ سال برای آنان چکار کردند؟ بانک‌ها به نادرست روزی ۲۰۰۰ میلیارد تومان خلق پول می‌کنند. ۸ سال پیش گفتیم ما باید از یک مسیر برویم اما دوستان از مسیر دیگر رفتند. بیکاری، گرانی و مسکن دغدغه اصلی مردم است. قاضی‎زاده: باید محتوای بی‎دلیلی را که در مدرسه به بچه‎ها یاد می‎دهیم دور بریزیم. سواد معمول عادی امروز، مهارت کار کردن با اپلیکیشن، کامپیوتر و بلد بودن دو زبان خارجی است. محتوای آموزشی باید ارتباط مؤثر با جامعه داشته باشد تا افراد را جامعه‎پذیر کند نه جامعه‎گریز. همتی: مشکل معیشت با تداوم انزوا و تحریم حل نمی‌شود. تعامل با کشورهای غربی، چین، همسایگان و آمریکای لاتین و افریقا در برنامه‌های بنده قرار دارد. اروپا در مقابل آمریکا اختیاری از خودش ندارد. برجام مبنای خوبی برای تعامل است. خوش‎بین هستم در دولت فعلی تحریم لغو شود اما اگر نشد این موضوع جزو اولویت‎های اصلی من خواهد بود. رضایی: بلایی که بانک‌ها بر سر ملت ایران آوردند، بعثی‌های عراقی نیاوردند. آن موقعی که توزیع یارانه ۴۵ هزارتومانی آغاز شد، ارزشش ۲۰ دلار بود، الآن شده ۲ دلار. ما وظیفه‌داریم یارانه را به ارزش اولیه برگردانیم. زاکانی: خیانت بزرگ جریان رقیب ما این است که موضوعات فرهنگی را تبدیل به مسائل سیاسی و سپس آن‎ها را تبدیل به موضوع امنیتی می‌کند و این شامل مسائل حوزه زنان، آزادی، فضای مجازی و از این قبیل می‌شود. کشور دارای منابع فراوانی است، اما غارتگرانی وجود دارند که تحت حمایت برخی مسئولان فعالیت دارند
◄ سبد اجتماعی ازدست‌رفته!/ روزنامه شرق در گزارشی، آخرین وضعیت اصلاح‌طلبان در انتخابات 1400 را بررسی کرده و نوشته است: «اصلاح‌طلبان می‌دانند که شرایط این‌ روزهایشان ازنظر سرمایه اجتماعی در وضعیت مناسبی به سر نمی‌برد. اگر همتی یا مهرعلیزاده می‌توانستند با تکیه بر ویژگی‌های فردی موجی اجتماعی به نفع خود ایجاد کنند، ممکن بود جبهه اصلاحات از آن‌ها حمایت کند؛ اما در پی دو مناظره به نظر می‌رسد سبد رأی آن‌ها به‌طور چشمگیر افزایش نیافته است»
◄ نگرانی آمریکا از همکاری ماهواره‌ای ایران و روسیه/ برخی از مقامات دولت آمریکا درباره افزایش توانمندی ماهواره‌ای ایران و همکاری این کشور با روسیه در این زمینه ابراز نگرانی کردند. در همین زمینه واشنگتن‌پست می‌نویسد: «روسیه تصمیم دارد تا یک سیستم ماهواره‌ای پیشرفته به ایران تحویل دهد تا امکان ردگیری اهداف احتمالی نظامی توسط ایران فراهم شود». پوتین، رئیس‌جمهور روسیه با رد این خبر، گفت: «برنامه‌هایی با ایران در رابطه با همکاری نظامی و تکنولوژی داریم، اما این‌گونه خبرها صحت ندارد
◄ نقش برخی کشورهای عربی در ترور حاج قاسم/ مایک پمپئو، وزیر خارجه پیشین آمریکا در تازه‌ترین اظهارنظرش پرده از خیانت دیگری از سوی دولت‌های عرب منطقه علیه شهید سلیمانی برداشت و اعلام کرد که ترور حاج قاسم سلیمانی ارتباط عمیقی با توافق‌های صلح برخی کشورهای سازشگر عربی با اسرائیل موسوم به «صلح ابراهیم» داشته است.
▼حرف روز     فرصت‌های کم‌نظیر اقتصادی برای دولت سیزدهم کمتر از دو ماه دیگر دولت جدید کار خود را شروع می‌کند. وضعیت معیشت و اقتصاد کشور باعث شده است تا هم نامزدها شعار‌ها و وعده‌های اقتصادی گوناگون دهند و هم مردم نسبت به امکان رفع مشکلات فعلی در تردید باشند. این در حالی است که صاحب‌نظران اقتصادی بر روی این موضوع اتفاق‌نظر دارند که اگرچه مشکلات اقتصادی کشور یک شبه حل نخواهد شد، ولی روند بهبود اوضاع اقتصادی به‌سرعت امکان شروع دارد. نکات تحلیلی: 1- برخی از وعده‌های اقتصادی نامزدها یا منابع دقیق ندارند یا لوازم اجرای آن‌ها مشخص نیست یا در حوزه اختیارات آن‌ها نیست و یا تبعات جبران‌ناپذیری دارند. در این شرایط مردم چه این وعده‌ها را باور کنند و چه باور نکنند، در هر دو حالت سرخورده شده و امید آن‌ها نسبت به حل مشکلات معیشتی کاهش می‌یابد. 2- در حالی برخی نامزدها بر وعده‌های اقتصادی تردیدآمیز تکیه می‌کنند که فرصت‌های کم‌نظیری برای اصلاح وضعیت اقتصادی کشور فراهم است؛ الف) بی‌اعتمادی عمومی به دشمن و مطالبه حل مشکلات اقتصادی با استفاده از ظرفیت‌های داخلی توسط مردم، یکی از آن‌هاست. 8 سال قبل مردم راه‌حل مشکلات کشور را در مذاکره با دشمن می‌دیدند درحالی‌که امروز اکثریت قاطع مردم راه‌حل مشکلات اقتصادی را در داخل کشور جستجو می‌کنند؛ یعنی جریان افکار عمومی دولت را در حوزه‌ای که توان حل مشکلات دارد، همراهی خواهد کرد. ب) زیرساخت‌های اقتصادی کشور برای یک جهش بزرگ فراهم است؛ برقراری انضباط مالی از طریق حذف پول کاغذی، بهره‌برداری از سامانه‌های مختلف پولی و مالی برای مدیریت اقتصادی کشور، اخذ مالیات و حمایت هدفمند از اقشار آسیب‌پذیر، مقرون‌به‌صرفه شدن تولید و آمادگی برای جهش تولید، تخلیه حباب بازار سرمایه و امکان شروع روند رشد منطقی این بازار و ... نمونه‌هایی از فرصت‌های اقتصادی هستند. ج) خنثی یا کم اثر شدن تحریم‌های اقتصادی دشمن از دیگر فرصت‌های اقتصادی امروز کشور ماست. درخواست کشورهای همسایه برای گسترش روابط اقتصادی، عملیاتی شدن قرارداد 25 ساله ایران و چین، افزایش تقاضای جهانی نسبت به محصولات پتروشیمی که یکی از مزیت‌های اقتصاد ایران است، تحلیل متخصصین و سیاستمداران آمریکایی از این‌که ایران توان عبور از شرایط تحریمی را دارد و ... تنها نمونه‌هایی از فرصت‌های اقتصادی دولت سیزدهم است. نکته راهبردی: انتظار می‌رود نامزدها به‌جای دادن وعده‌های تردیدآمیز به مردم، برنامه‌ها و رویکردهای خود را در جهت بهره‌برداری از این فرصت‌های طلایی اقتصادی، برای مردم تشریح نمایند. (نویسنده: علی کارگر)
▼گزارش روز                   اقیانوس اطلس و ریاست جمهوری سیزدهم ایران وارد نیمکره غربی و حیاط‌خلوت آمریکا شد و وزیر دفاع آمریکا هم فقط به ابراز نگرانی در این زمینه پرداخت. داستان حضور ایران در این منطقه از این قرار است که ناوگروه نیروی دریایی ارتش دیروز (20 اردیبهشت) بعد از طی مسیر طولانی و عبور از دماغه امید نیک و دور زدن آفریقا و با طی شش هزار مایل دریایی، یعنی نزدیک به 12 هزار کیلومتر، پس از سی روز دریانوردی هم‌اکنون به اقیانوس اطلس رسیده است و مسیر خود را برای اجرای طولانی‌ترین مأموریت دریایی به سمت اقیانوس اطلس شمالی ادامه می‌دهد. این حضور مقتدرانه بدون کمک سایر کشورها، حاکی از اقتدار، عزت‌نفس، شجاعت و اعتمادبه‌نفس نیروهای نظامی ایران است. تجربه نشان داده است که هرجایی نیروهای نظامی یک کشور حضور داشته باشند، همان‌جا اقتصاد، دیپلماسی و باورهای ملی هم امکان حضور خواهند داشت. گزاره‌های خبری: 1- جمهوری اسلامی ایران در زمینه مسائل نظامی نه‌تنها توان بازدارندگی دارد، بلکه در همه سلاح‌ها، ادوات و تکنیک‌های نظامی، در خوداتکایی کامل قرار دارد و علی‌رغم تحریم قوای مسلح جمهوری اسلامی، همچنان پیشتاز در عرصه‌های دفاع دریایی، هوایی و زمینی است؛ سال گذشته دیوید اندلمن، مدیر اجرایی پروژه «ردلاین» با اشاره به افزایش قدرت ایران در منطقه و آمادگی آمریکا برای خروج از مناطق نزدیک به ایران، گفته بود که تهدید نظامی ایالات‌متحده علیه ایران ۲۰ سال است که به‌عنوان یک گزینه روی میز مطرح می‌شود. از زمان بروز بحث و جدال هسته‌ای ایران در سال ۲۰۰۲، ایالات‌متحده ایران را به حمله نظامی تهدید کرده است. در مقابل ایران نیز تأکید کرده که حملات تلافی‌جویانه آن برای ایالات‌متحده پشیمان‌کننده خواهد بود. ایران یک کشور عظیم ۸۵ میلیون نفری است که دارای یک نیروی نظامی مجهز آماده دفاع است. 2- سال 1397 مقام معظم رهبری در سخنانی تأکید کردند که «دشمن ما اتاق جنگ را برده است در وزارت خزانه‌داری؛ [اتاق] جنگ علیه ما به‌جای وزارت دفاع، وزارت خزانه‌داری آن‌ها است، به شکل فعّال هم مشغول‌اند»؛ بنابراین وزارت دفاع و نیروهای نظامی آمریکا دیگر نمی‌توانند آسیبی به ایران وارد کنند و دولت دوازدهم نیز باید اتاق جنگ خود را از وزارت خارجه به وزارت اقتصاد و بانک مرکزی می‌برد تا هم تحریم‌ها بی‌اثر شود و هم زندگی مردم بهبود یابد. نکته پایانی: تجربه نظامی کشورمان نشان داده است که اگر در حوزه اقتصادی نیز مانند حوزه نظامی قدرت درون‌زا داشتیم و به ظرفیت‌های داخلی توجه می‌کردیم، عرصه‌های زندگی مردم آن‌قدر دچار تلاطم نمی‌شد. کشور ما در دوره سیزدهم ریاست جمهوری به فردی نیاز دارد که به مقوله تولید ثروت و گسترش رفاه عمومی و تولید بنگاه‌های مهم ثروت‌ساز و ثروتمند کردن جامعه و کشور بدون توجه و دست‌درازی به بیگانگان اعتقاد داشته باشد، 28 خرداد فرصت عبور از تحریم‌ها و اقتصاد سست و ضعیف است و بازوهای اقتصاد ایران همانند نیروهای نظامی وطن، امکان توسعه به سرزمین‌های دوردست را داراست. (نویسنده: فرهاد مهدوی)
🔸سومین و آخرین مناظره نامزدهای ریاست جمهوری امروز برگزار می‌شود ▫️سومین و آخرین مناظره نامزدهای انتخابات ریاست‌جمهوری امروز شنبه ساعت ۱۷ با موضوع «دغدغه‌های مردم» برگزار می‌شود. ▫️مناظره اول نامزدهای سیزدهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری شنبه ۱۵ خرداد با موضوع «اقتصادی» و مناظره دوم سه‌شنبه ۱۸ خرداد با موضوع «فرهنگی، اجتماعی و سیاسی» برگزار شد و هر کدام بیش از سه ساعت طول کشید. ▫️علیرضا زاکانی، محسن رضایی میرقائد، محسن مهرعلیزاده، سیدابراهیم رئیسی، عبدالناصر همتی، سیدامیرحسین قاضی‌زاده‌ هاشمی و سعید جلیلی در این مناظرات به بیان دیدگاه‌های خود می‌پردازند. ▫️انتخابات سیزدهمین دوره ریاست جمهوری، نخستین میان‌دوره‌ای مجلس شورای اسلامی و دومین میان‌دوره‌ای پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری و ششمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا جمعه ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ برگزار می‌شود./ایرنا
تغییر در شیوه برگزاری مناظره سوم کاندیداها 🔹سومین مناظره ساعت ۱۷ امروز برگزار خواهد شد. در مناظره‌های قبلی از هر کاندیدا یک سوال متفاوت پرسیده می‌شد اما بناست سوال‌های مشترک از همه کاندیداها پرسیده شود و هر کاندیدا نیز ۷ دقیقه فرصت دارد تا به این پرسش‌ها پاسخ دهند.
تغییر در شیوه برگزاری مناظره سوم کاندیداها 🔹سومین مناظره ساعت ۱۷ امروز برگزار خواهد شد. در مناظره‌های قبلی از هر کاندیدا یک سوال متفاوت پرسیده می‌شد اما بناست سوال‌های مشترک از همه کاندیداها پرسیده شود و هر کاندیدا نیز ۷ دقیقه فرصت دارد تا به این پرسش‌ها پاسخ دهند.
هدایت شده از ثامن رضوی
🎤🍃 🍃 [• •] 🎯| سلسله جلسات تحلیلے 🗳 🎙| سخنران: سیدجلال امینی 🌀| موضوع: ➖ ایران آزاد، مشارکت حداکثری و انتخاب آگاهانه 6⃣9⃣ 📌 تحلیل 🔸️ دوستان و اطرافیان را به کانال دعوت کنید تا پاسخ پرسش‌هایشان را دریافت کنند💡 ◀️ نشر حداکثری •••••👇👇👇••••• 🆔 Eitaa.com/Samen_Razavi 🆔 Rubika.ir/Samen_Razavi 🆔 Sapp.ir/Samen_Razavi 🆔 T.me/Samen_Razavi 🍃 🎤🍃
هدایت شده از ثامن رضوی
13.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎤🍃 🍃 [• •] 🎯| سلسله‌جلسات تحلیلے 🗳 🎙| سخنران: سیدجلال امینی ♻️| تحلیل: ➖ ایران آزاد، مشارکت حداکثری و انتخاب آگاهانه 6⃣9⃣ 🔸️ دوستان و اطرافیان را به کانال دعوت کنید تا پاسخ پرسش‌هایشان را دریافت کنند💡 ◀️ نشر حداکثری •••••👇👇👇••••• 🆔 Eitaa.com/Samen_Razavi 🆔 Rubika.ir/Samen_Razavi 🆔 Sapp.ir/Samen_Razavi 🆔 T.me/Samen_Razavi 🍃 🎤🍃
هدایت شده از ثامن رضوی
📌🍃 🍃 •[ | | ]• 📢 نشست تخصصی بصیرتی مجازی ویژه اساتید و هادیان سیاسی، ادمین‌ها و سرشبکه‌های طرح ثامن 📢 👤سخنران: حسین شریعتمداری (مدیر مسئول روزنامه کیهان) 🌀موضوع: ➖ تحلیل گفتمانی نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ 📆 تاریخ برگزاری: 23 خرداد ماه ۱۴۰۰ ⏰ ساعت 10:30 صبح 🔰 آدرس : کانال در پیامرسان 👇👇👇 🌐 Rubika.ir/Samen_Razavi ◀️ نشر حداکثری •••••👇👇👇••••• 🆔 Eitaa.com/Samen_Razavi 🆔 Sapp.ir/Samen_Razavi 🆔 T.me/Samen_Razavi 🍃 🇮🇷🗳🍃
هدایت شده از ثامن رضوی
🎤🍃 🍃 [• •] 🎯| سلسله جلسات تحلیلے 🗳 🎙| سخنران: سیدرضا موسوی 🌀| موضوع: ➖ تعامل سازنده با جهان در دولت جوان حزب اللهی 7⃣9⃣ 📌 تحلیل 🔸️ دوستان و اطرافیان را به کانال دعوت کنید تا پاسخ پرسش‌هایشان را دریافت کنند💡 ◀️ نشر حداکثری •••••👇👇👇••••• 🆔 Eitaa.com/Samen_Razavi 🆔 Rubika.ir/Samen_Razavi 🆔 Sapp.ir/Samen_Razavi 🆔 T.me/Samen_Razavi 🍃 🎤🍃
هدایت شده از ثامن رضوی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎤🍃 🍃 [• •] 🎯| سلسله‌جلسات تحلیلے 🗳 🎙| سخنران: سیدرضا موسوی ♻️| تحلیل: ➖ تعامل سازنده با جهان در دولت جوان حزب اللهی 7⃣9⃣ 🔸️ دوستان و اطرافیان را به کانال دعوت کنید تا پاسخ پرسش‌هایشان را دریافت کنند💡 ◀️ نشر حداکثری •••••👇👇👇••••• 🆔 Eitaa.com/Samen_Razavi 🆔 Rubika.ir/Samen_Razavi 🆔 Sapp.ir/Samen_Razavi 🆔 T.me/Samen_Razavi 🍃 🎤🍃
روزمان رابا آغاز کنیم 🌹رئیس جمهور باید کسی باشد که اهل مبارزه باشد [سوره التوبة (9): آيه 19] أَ جَعَلْتُمْ سِقايَةَ الْحاجِّ وَ عِمارَةَ الْمَسْجِدِ الْحَرامِ كَمَنْ آمَنَ بِاللَّهِ وَ الْيَوْمِ الْآخِرِ وَ جاهَدَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ لا يَسْتَوُونَ عِنْدَ اللَّهِ وَ اللَّهُ لا يَهْدِي الْقَوْمَ الظَّالِمين (19) آيا آبرسانى به حاجيان و تعمير مسجد الحرام را همانند (عملِ) كسى قرار دادهايد كه به خدا و روز قيامت ايمان آورده و در راه خدا جهاد كرده است؟ اين دو نزد خداوند يكسان نيست و خداوند گروه ستمگر را هدايت نمىكند. 🌟🌙 كسانى كه كار مذهبی می کنند ، مثل اداره کردن مسجد؛ راه اندازی هیئت كه كارهاى خوبى هم هست، آيا فكر كرده‌اند اين كارها مساوى است با جهاد در راه خدا؟! امام خمینی (ره) ،سرگرمى به معيشت حجاج، آب دادن به آنها و عمارت و تزيين مسجدالحرام و غفلت از ايمان به خدا و روز جزاء و فرار از مبارزه و كناره‌گيرى از جهاد فى سبيل الله را عين ظلم ميداند ايمان به خداى تعالى و روز جزاء، انسان را به جهاد فى سبيل الله و قيام براى حق و عدل، سوق ميدهد و خداوند قومى را كه اهل مبارزه نباشند، هدايت نميكند و ميفرمايد آنها ظالمند. خدا اين دو دسته را مساوى نميداند و ميگويد دسته دوم ظالمند، يعنى مذهبى‌هاى بدون جهاد و دور از سياست. و پيامبر بزرگ اسلام با يك دست قرآن را داشت براى هدايت بشر و با دست دگر شمشير براى سركوب خائنان و آنان كه قابل هدايت نبودند و توطئه ميكردند. تدوین : رجبعلی بازیادhttps://eitaa.com/e_beman
انبیاء آمده‌اند تا انسان‌ها را از بدی‌ها، پستی‌ها، از جهالت‌ها، از رذائل اخلاقی، از پوشیده ماندن استعدادها، نجات دهند.
پیش‌بینی مصباحی مقدم: از اصولگرایان رئیسی و رضایی تا پایان خواهند ماند عضو جامعه روحانیت مبارز اظهار کرد: من بیشترین رقابت را بین آقای رییسی و همتی می بینم ولی احتمال می دهم آقای رضایی تا پایان رقابت ها در صحنه باشد ولی بقیه به نظر من انصراف می دهند و کنار می کشند.«غلامرضا مصباحی مقدم»، عضو جامعه روحانیت مبارز، در گفت و گو با برنا، در رابطه با شرایط احتمالی کاندیداها پس از مناظرات و کاندیدای نهایی اصولگرایان در روزهای پایانی رقابت های انتخاباتی اظهار کرد: البته من نمی توانم چندان اطمینان خاطر داشته باشم که کاندیداها کنار خواهند کشید اما تا حدی به نظر سنجی ها بستگی دارد؛ اگر نظر سنجی ها نشان بدهد که وزن بالایی ندارند احتمال کنار رفتن بعضی ها قوی است یا اینکه به نفع آقای رییسی کنار بروند یا اینکه کلا بدون اینکه به نفع کسی باشد کنار بکشند این مشخص نیست
«خیلی‌ها فشار می‌آورند که بیایید از فلانی دفاع کنید و وعده می‌دهند که در دولت احتمالی حضور خواهی داشت!! اما آدم باید چیزی از کسی ببیند که دفاع کند؛ خیال می‌کنند که من دنبال پست و مقام هستم!!
لاله افتخاری به نفع کوثری انصراف داد لاله افتخاری نماینده اسبق مجلس شورای اسلامی که کاندیدای انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس شورای اسلامی‌شده بوددر گفت وگو باخبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس گفت که از نامزدی در انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس شورای اسلامی انصراف داده است.لاله افتخاری، به نفع محمد اسماعیل کوثری از کاندیداتوری انصراف داده است.گفتنی است، کوثری گزینه اجماعی شورای ائتلاف نیروهای انقلاب و شورای وحدت اصولگرایان در انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس شورای اسلامی از حوزه انتخابیه تهران است.
چانه‌زنی نامزدها در راند پایانی مناظرات قاضی‌زاده هاشمی: دولت را به مردم واگذار می‌کنیم، اگر یک‌سوم مردم استانی از مدیری ناراضی باشند، می‌توانند آن مدیر را عزل کنند. دولت فعلی، فرصت مذاکره را با بدمذاکره کردن از بین برد. اختیار این دولت را هیچ دولتی نداشته است. به همان راحتی که مردم یک شبه در بورس همه‌چیز را از دست دادند، می‌توان آن را احیا کرد. رضایی:آن‌قدر دزدی و رانت وجود دارد که حذف آن‌ها منابع ۴۵۰ هزارتومان یارانه را تأمین می‌کند. در سطح ملی ۱۴ مگاپروژه تعریف کرده و اقتصاد ملی ایران را بازطراحی می‌کنیم. اگر دولت‌های گذشته تکرار بشود ایران با خطرهای بزرگی مواجهه خواهد شد. رئیسی: فردی که پرونده فساد دارد در دولت ما هیچ جایگاهی نخواهد داشت. تأمین حداقل معیشت مردم به‌خصوص در مورد اقشار ضعیف در دستور کار است. تمامی قراردادها، عملکرد شرکت‌ها و مدیران دولتی باید در سامانه‌ای به‌طور شفاف برای مردم منتشر شود. به برجام به‌عنوان یک تعهد پایبندیم، اما برجام را یک دولت مقتدر باید اجرا کند. هیچ فیلتری در زمان من در قوه‌قضائیه انجام نشده است. تصمیم‌گیرنده درباره بنزین دولت بود، در اجرای آن بی‌تدبیری شد، اولین پاسخگو در این مورد آقای روحانی باید باشد. زاکانی: تورم را در سال اول نصف خواهم کرد. به دهک‌های کم‌درآمد از ۲۰۰ تا ۳۰۰ هزار تومان یارانه جدید پرداخت خواهد شد. به مردم دروغ نمی‌گویم، از محل تورم دولت را اداره نمی‌کنم، بستگان و فامیل خودم را سرکار نمی‌آورم و قانون را پیاده می‌کنم. جلیلی: نگرانی مردم، عدم ثبات تورم است. حذف کارت سوخت ۳ برابر بودجه مسکن مهر به کشور ضرر وارد کرد. نباید اقتصاد را معطل ۳ کشور کرد. دشمن اهرم تحریم را در دستش گرفته و شما باید آن را از دستش خارج کنید نه اینکه بنشینید و فقط بگویید برخی نگذاشتند. همتی: چرا از گرانی حرف می‌زنید؟ اصلاً گرانی در کشور وجود ندارد، تورم عامل گرانی است. درباره بورس هشدار دادم اما وزیر اقتصاد دوباره مردم را دعوت کرد. مهرعلیزاده: در فروردین پارسال، دولت در بورس دخالت کرد و صاحبان عمده سهام با هماهنگی دولت وارد معرکه شدند و پول مردم را جمع کردند و به شکل حبابی قیمت سهام را چند برابر کردند و بعد حباب ترکید و مردم ضرر کردند. دادن یا ندادن حق شماست اما رأی ندادن شما را از حق مسلم شما محروم می‌کند
◄ قانون به شورای نگهبان اجازه دهد!/ «علی لاریجانی» چهره احراز صلاحیت نشده این دوره انتخابات ریاست جمهوری، درست چند روز مانده به انتخابات، از شورای نگهبان درخواست کرد کلیه دلایل عدم احراز صلاحیتش را به صورت رسمی و عمومی اعلام نماید. کدخدایی، سخنگوی ‌شورای نگهبان در پاسخ به این درخواست، در توئیتی نوشت: «‏برای اعتراض به عدم احراز صلاحیت و انتشار عمومی دلایل آن، در قانون انتخابات ریاست‌جمهوری حکمی پیش‌بینی نشده است». به نظر می‌رسد، لازم است مجلس شورای اسلامی با اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری، مجوز انتشار دلایل احراز صلاحیت‌ها در صورت درخواست کاندیداها را به این شورای بدهد تا هم از حجم هجمه‌ها بر شورای کاسته شود و هم از تفسیرهای شخص‌محور در خصوص احراز صلاحیت نشده‌ها جلوگیری شود
▼حرف روز       حضور حداکثری و انتخاب اصلح شش روز تا خلق فرصت طلایی برای عبور از مشکلات و افزودن برگ زرین دیگری به کتاب قطور افتخارات ملت ایران باقی مانده است؛ مشروط بر اینکه مردم از این فرصت زمانی باقیمانده استفاده نمایند و پیرامون دو نکته مهم که به آینده خود، فرزندان و میهنشان مربوط می‌شود، تأمل بیشتری نمایند. نکات تحلیلی: 1- نکته مهم‌تر اصل حضور در پای صندوق‌های رأی برای تعیین مسیر آینده و سرنوشت سیاسی و اقتصادی کشور است. این موضوع زمانی اتفاق می‌افتد که ما بر تمام القائات و اغواگری‌های دعوت‌کننده به عدم حضور از سوی بدخواهان این ملت پیروز شویم. امروز تلاش دشمن این است که مبتنی بر پاره‌ای کاستی‌ها و مشکلات آزاردهنده، مردم را از «حق انتخاب» خود بازدارد. پس حضور با شور و گسترده مردم در پای صندوق‌ها مهم است چون می‌تواند هم به لحاظ کیفیت و نوع دولت آینده مؤثر واقع شود و هم هر چه کمیت و تعداد مشارکت‌کننده‌ها بیشتر باشد، پشتوانه قوی برای دولت قوی در عرصه استیفای حقوق ملت و مقابله با زیاده‌خواهی‌ها در عرصه جهانی خواهد بود. 2- نکته دوم، شرط کافی برای شرط لازم مشارکت حداکثری، یعنی انتخاب اصلح است. مشارکت بالا و انتخاب مطلوب لازم و ملزوم هم‌اند و این دو باهم مقدمه عبور از مشکلات هستند. انتخاب اصلح درگرو توجه مردم به سه عامل در بین مختصات و خصایص نامزدهای ریاست‌جمهوری است: رویکرد گفتمانی آن‌ها مبتنی بر این‌که کدام‌یک اعتقاد تغییر وضعیت موجود با دال اصلی بهره‌گیری از داشته‌ها و ظرفیت‌های داخلی را دارد. دوم کارنامه هر یک از این نامزدهاست؛ باید به‌دقت و مبتنی بر تجربیات گذشته آن‌ها بررسی شود که کدام‌یک جنم مدیریت مشکلات امروز را دارد و سوم اینکه برنامه نامزدها برای حل مشکلات حال و آینده مردم چیست و اساساً هرکدام چه پاسخ معتبری برای حل مشکلات اقتصادی کشور دارند. اگر وفق بیان حکیمانه رهبری فرزانه انقلاب، مردم این برنامه‌ها و راه‌حل‌ها را منطقی و معتبر بدانند، یقیناً در افزایش اصل مشارکت آن‌ها نیز مؤثر خواهد افتاد. نکته راهبردی: شرط اصلی برآورده شدن شروط بالا که به نوبه خود مشارکت بالا و انتخاب اصلح را به دنبال خواهد داشت، این است که نامزدی با رأی کیفی و کمی حداکثری مردم، مأمور به تشکیل دولت تحول‌آفرین شود که گفتمانش در طول گفتمان ولایت و سیاست‌های کلی نظام باشد تا انرژی‌ها صرف حرکت روبه‌جلوی کشور و حل مشکلات شود، نه مدیریت و مراقبت از عملکرد رئیس‌جمهوری که برمدار بیرونی حرکت می‌کند. (نویسنده: فتح‌الله پریشان)